Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 11:09
- Nahlásit

jana33
Jo, já vím, ale našla jsem, že stále odprodávají:

http://www.acr.army.cz/http://www.acr.army.cz/stru ktura/sily-podpory/zdravotnicke-zabezpeceni/aktual ni-nabidka-sluzebnich-psu-7221/

Líbí se mi Cilka.

Jinak dnes je mi mnohem lépe - hlava přestala bolet, ale k doktorce jdu.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 11:15 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

bilksa
Ta je pěkná,akorát je to podle mě evidentně kříženec NOxBO a ne jen NO,jak píšou. Každopádně těch staroušků tam inzerovaných je mi líto, a ty už si těžko někdo vezme

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 15:24
- Nahlásit

Chudáčci Čekala bych, že tam budou i nějací LR... dobře že nejsou.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 15:40 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

jana33
No to jo, těch hodně starých je tam dost. Ale myslím, že se nemají tak špatně, jako spousta jiných chudáčků.

Jinak jsem se právě vrátila od doktorky:
mám nějakou nemoc způsobenou bakterií, takže na týden antibiotika. A bolest pravé části hlavy jste odhadly holky správně - opravdu mám náběh na zánět trojklanného nervu.
Takže žádné lítání se psama po venku - teplo a klid.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 15:47
- Nahlásit

bilksa
Ale jo,ale ideální to tam pro ně určitě nebude
Tak hlavně,že jsi to zachytila ještě jako "náběh",teď se kurýruj,ať to přejde

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 15:59
- Nahlásit

jana33
Jo, říkala, že jsem přišla včas. Ale mám nařízené teplo, no. A já chtěla v sobotu svolat Athose, Aramise a Amálku, že potrénujeme aporty a začneme pomalinku s hledáním.

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 16:00
- Nahlásit

bilksa
Ono vám to hledání neuteče,natrénuješ se s nima ještě dost a dost

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 16:02
- Nahlásit

jana33
No asi pošlu instrukce a budou trénovat aportky páníčci.

Ewka
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 18:05
- Nahlásit

bilksa
Ber to pozitivně, taky Tě to mohlo chytnout před Duocacibem .

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 18:20
- Nahlásit

Ewka
Jo, na to jsem přesně myslela. Tak týden doma mne rozhodně nezabije. Mám se jen válet v posteli, to už jsem dlouho nedělala. Ovšem měla bych alespoň vyžehlit - stále to odkládám.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 19:22
- Nahlásit

bilksa
Hele nebuď Hujer chovatelko!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Led 2012 19:24
- Nahlásit

Zuzana T
Hujeřím, Hujeřím. Náhodou chtějí páníčci cvičit sami, tak to je fajn.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 12:34
- Nahlásit

Hezký den!! Dnes nikdo??

Já jsem se ráno probudila do krásného chumelení a teď tu hnusně leje. Všechen sníh mizí před očima...

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 16:06
- Nahlásit

bilksa
U nás leje od rána, sníh hned zmizel, je fakt hnusně. A jak jsem četla předpověď, tak to byla jediná letošní změna, následovat budou dva měsíce sra...a bahna

Ráno jsme byli na otočku v Praze,protože jsem musela na odběry a byla díky počasí taková tma,že psiska nepřítomnost prospala a Barbucha nic nezničila,myslela,že je noc

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 17:35
- Nahlásit

jana33 nevím co si myslel Hawkey, ale dneska rozcupoval celý skládací košíček z Ikey - měla jsem v něm cibuli - ta zůstala nedotčená... on tuto práci měl rozdělanou od pondělí, ale myslela jsem že ho to už nebaví - jo tak si asi vzpomněl že to musí dodělat - zase bude kadit piliny.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:03
- Nahlásit

Vlasta
Ale to je zase pěkný,že po sobě nechce zanechávat rozdělanou práci,to je sympaták jen doufám,že si to nepřečte B a nedodělá vše,co to má načnuté,zítra večer jdeme ke kamarádovi slavit svátek

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:18
- Nahlásit

O počasí pomlčím, aby Jana nezuřila
Bresta nežere včera vůbec, dnes jenom trošku. Čím podpořit labradoří žravost? -doteď jsem se takovou absurditou nemusela zabývat

Ewka
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:25
- Nahlásit

Ketrin1
To je mi líto . Co zalít hutným vývarem?
Nebo kvasnice prý podporují žravost.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:42
- Nahlásit

jana33
Tak to mám škodolibou radost, že je u vás taky hnusně.

Ketrin1
Vývar by mohl pomoct... Kočička, to je mi jí líto.

Vlasta
Hmm, koukám, že Hawkey je taky veselá kopa...

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:46
- Nahlásit

Ketrin1
Zuřím,jen za tu poznámku

Achjo, prostě to chce něco,co jí nejvíc chutná,jestli miluje rohlíky nebo knedlíky,tak jí klidně dávej to a jinak ten pangamin je opravdu na podporu žravosti, nebo ten vývar,losos olej,podle toho,co by jí chutnalo...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:51
- Nahlásit

Nojo, ale ona nechce nic to víte, že jí nedávám suché granule. Ale zkusim ten pangamin...
včera lítala a aportovala, dneska pořád jenom spí. Ale dušná není... no třeba je jí jen nějak "normálně" špatně a přejde to.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 18:55
- Nahlásit

Ketrin1
Napiš Báře Protivánkové, co by poradila, něco přírodního určitě neuškodí. A kdyby takhle nežrala častěji,tak kup Calopetku

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Led 2012 19:24 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin1
Mohla se včera přetáhnout a dnes je jí blbě,tak nežere.Calopet je dobrý.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 06:57
- Nahlásit

Jasně, Calopet, dík za tip, že mě to nenapadlo hned, ten mám doma furt - vždycky zbyde z treku. Večer mně milostivě dovolila vymáčknout jí ho do tlamy a zajedla to pár kolečky vysočiny ráno se uvolila sníst pár piškotů omatlaných v krupičaté kaši, no aspoň že tak. Do vody, které vypije spoustu, jí zákeřně přidávám glukopur

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 09:34
- Nahlásit

Ketrin1
Což zkusit silný slepičí vývar, maso hodně rozvařit a pak rozmixovat tyčovým mixérem do krémova. Jestli pije, tak polívčička by mohla přijít k chuti. Nebo žloutek utřený s glukopurem a kouskem másla - je to hodně koncentrované papání, všechno snadno stravitelné, stačí když sni trochu. Myslím na tě, držte se! Brestička se dá zase do pořádku, třeba někde něco zbufetila a teď jí není dobře.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 12:24 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Ketrin1
Tak jak je babušce? Doufám,že už líp
Tady se dneska zase honí všichni čerti, ráno ještě lilo,teď fučí vichřice, všude bláto, jsem z toho v depresi Jedinou výhodu to má v tom,že Barbucha se díky každodennímu několikarému sprchování posunula od fóbie ze sprchy v její milovnici

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Led 2012 19:44
- Nahlásit

Zdravíme všechny!!

Tak my máme za sebou pohřeb. Nejhůř na tom byla babička, ono po společných 53 letech není divu...

Jinak jsem včera byla na návštěvě u Athoska, tak má kluk 24,1kg.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 10:01
- Nahlásit

Hezké dopoledne všem!! Tak jsem se z postele přesunula na gauč a čučím na telku. Táta je s Charlotte na naháňce, Michal zůstal v Benešově, tak užívám samoty.

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 11:51
- Nahlásit

bilksa
My už máme poslední za sebou a chystá se medikace,takže pro nás už sezona skončila. Dneska se plošně noruje,ale tam jaksi labradora nevyužijeme Tak se chystáme alesspoň dneska vzít poprvé B do revíru s flintou,že jí vystřelíme,tak jsem na ní zvědavá.
A jinak tu včera zas řádila, takže asi budeme muset přijmout opatření - takže ohrádka,klec,kennelka. Kennelku chci stejně kupovat,ale bojím se,že by jí zničila, asi nejvíc se přikláníme k ohrádce,ale asi tam budeme muset s ní zavírat i někho jiného,bojím se,že jinak by se snažila přelézat a mohla by si nějak ublížit. Tak nevím

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 21 Led 2012 13:26
- Nahlásit

jana33 jestli potřebuješ ohrádku, půjčím ti ji na jak dlouho budeš chtít, byla by k vyzvednutí v Praze - teď ji mají majitelé Brestiny 8 leté dcery a Borgovy roční vnučky, ale už ji nepotřebujou.

Bresta už trochu jí, ale je to bída. No snad se zas rozežere, vyvářím jí dietní lehké ňaminky. Dnes poprvé ale zas má trochu jiskru. Jdu ji vyvenčit a pak s mladými na sněžnice. A večer barokní opera

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání