Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 15 Led 2012 21:09
- Nahlásit

Ewka
Jj,jsem děsně zlá,ale ona mě stejně miluje

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 09:38
- Nahlásit

Tak jsem začala uvažovat o laserové operaci očí, bo už mě fakt nebaví neustále si dávat čočky. Ven už bez nich se psama nemůžu a brýle mi vadí.

No našla jsem ceny a je to tedy pěkná darda. Navíc je těch způsobů operace tolik, každá klinika nabízí něco jiného a já absolutně nevím, co si vybrat. Jestli je nutná ta drahá operace, nebo je to zase jen reklamní tah a v pohodě by stačila ta nejlevnější varianta.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 10:25
- Nahlásit

bilksa
Mamča jí má,ale už je to hodně let zpátky,takže nebyly varianty na výběr - každopádně měla hodně silné dioptrie,pomohlo to,ale časem se jí to zase na dvě vyšplhalo.
jinak vím,že doporučují ((nebo v minulosti doporučovali) počkat po těhotenství,ale to už je dneska asi jinak. Já jsem o ní taky uvažovala,ale mě je neudělaj,tak jsem ráda za čočky

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 10:35
- Nahlásit

jana33
No mně by jí udělali, ale také právě řeším kdy. Zrovna jsem to pročítala a taky si říkala, že ještě počkám. Oči se mi stále horší, teď mám necelé 2 dioptrie a už mi to vadí. Navíc přesně, jak píšeš, po těhotenství se mi pravděpodobně ještě zhorší.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 10:44
- Nahlásit

bilksa
no,já být tebou ještě vydržím. Já doufám,že se mi to už moc zhoršovat nebude, už mám tři a čtyři, i když u čoček je to teda koneckonců jedno

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 13:18
- Nahlásit

jana33
No já to vidím tak, že se to u mne zhoršovat bude. No zatím to nechám. Jen mne štve, jak to pořád leze do peněz.

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 19:07
- Nahlásit

No tady je tedy zase živo... Já jsem odpoledne musela do Budějovic - převádím si telefon k Vodafonu.

No a teď se válím na gauči - pořád mi není dobře.

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 19:28
- Nahlásit

bilksa
My jsme měli nějaký vyřizování a jeli na nákup a pak jsem tu hodinu likvidovala škody

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 19:34
- Nahlásit

jana33
A jejej... Barbucha řádila??

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Led 2012 20:00
- Nahlásit

bilksa
Jj,jak černá ruka. To víš,dovolila jsem i odjet bez toho,abych s ní byla předtím aspoň tři hodinky venku

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 07:36
- Nahlásit

jana33
Ha, vy máte fakt veselou smečku!!

Jinak u nás v noci začalo sněžit a máme tu 5cm nového prašánku!! Krása!! Bohužel jsem koukala, že ve čtvrtek do toho má začít pršet...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 07:55
- Nahlásit

Dobré ráno,
v Praze mokrý poprašek sněhu - asi nevydrží .

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 09:38
- Nahlásit

Tak to vypadá, že budu muset asi opravdu navštívit doktora - už od minulého týdne mě trápil hrozný kašel a teď se mi to pro změnu přesunulo do dutin a zánět se mi složil do zubů - šíleně mě bolí stoličky v pravo nahoře.

Ach jo.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:21
- Nahlásit

bilksa
Jj,veselo teda máme akorát teď řešíme čtvrtek, protože já mám být brzo ráno v Praze na odběrech a Karel jinde ve 12,takže to by asi zbořila barák. Tak asi bude muset být s náma a budeme si jí předávat.

K doktorovi určitě jdi, at ti to nechytnej trojklanej nerv,to je pak děs

U nás novej sníh 0 ale aspoň je umrzlo,to je pozitivní

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:29
- Nahlásit

nebojte nejste v tom samy, já jdu pozítří na trhání úplně zdravé stoličky
jana33
a můžete ji nechat chvíli samotnou aspoň v autě? .. jako jasně že můžete, myslím ale - aby to auto pak ještě bylo pojízdné

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:32
- Nahlásit

Tak koukám na nový mobil, páč ten můj se i jaksi odporoučí...Líbil by se mi už ten tzv. chytrý, ale ty ceny... Fůůůj.

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 10:49
- Nahlásit

Ketrin1
ježiš pro,to je nějaká sadomasochistická úchylka,nechat si trhat zdravé zuby?

Hele asi ne, jednak chvilka nic neřeší a jednak my teď nevozíme psy v kufru,protože žádnej nemáme a hlavně se obávám,že by z něj udělala jinej model a to by jí K fakt zabil

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 11:57
- Nahlásit

sadomasochistická úchylka
v důsledku ortodontické léčby v dětství mi vyrostl vedle - do patra - mně to celej život nevadilo, ale dentální hygienistka teď rozhodla že musí ven
třeba by vám B. vyrobila kabriolet

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 12:26
- Nahlásit

Ketrin1
mému synovi který měl založené zuby ne svisle ale vodorovně a neprořezali se tak vysekli patro, drátkama zuby nechali vyrůst do patra a potom je pomocí rovnátek zařadili do řady kde mají být - docela si užil, hlavně přitom vysekávání patra - ale dnes to není poznat.
Jinak u nás sníh je a docela drží, včera jsem byla v Broumově a jela jsem vrchem přes Novou Paku a okolí a tam je kráásně bílo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 13:05
- Nahlásit

Nám celý den chumelí.

Ovšem mně je čím dál hůř - kromě toho, že mne bolí celá pravá strana tváře, nemůžu kousat, tak mne už začíná bolet i ucho. A doktorka dnes ordinuje jen od dvou a já jsem ve škole do půl třetí.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 14:00
- Nahlásit

Utíkej k doktorovi nebo do špitálu hned jak to půjde - nezahrávej si!

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 14:15
- Nahlásit

bilksa
To fakt vypadá na trojklanej nerv, s tím není legrace
Ketrin1
Tak to já jsem srabák,já bych si ho trhat nenechala
Vlasta
Jak u vás sníh a u nás skoro ne? U vás má být jako u nás

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 14:32
- Nahlásit

jana33 čti pořádně, Vlasta byla u Nové Paky a to je u nás a né u vás
jsem taky srabák, žili jsme si svorně, zrůdný zub a já, dlouhá léta až doteď !

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 14:37
- Nahlásit

Ketrin1
Nééé,ty čti pořádně
Ketrin1
A ty ho teď klidně opustíš,že se nestydíš

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 15:09
- Nahlásit

jana33

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 15:10
- Nahlásit

Ketrin1jana33
Tak jsem byla u doktorky a přála si, aby tam ještě byla, no tak smůla - dnes ordinovala jen do půl jedné... Jako fakt služby, když přijde v devět a v půl jedné už jde domů.

Ale slibuji, že zítra už tam mažu - to tam je od jedné, tak si tam hned v poledne sednu a nikdo mne odtud nedostane. Dnešní noc ale asi bude veselá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 15:16
- Nahlásit

jj, včera u Nové Paky -ale dneska nasněžilo i u nás - jsem v práci v Jičíně a doma v České Lípě taky

bilksa
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 15:44
- Nahlásit

Tak jsou seznamy na DUO-CACIB po uzávěrce.

Pro nás to vypadá takto:
psi, třída štěňat - sobota 4, neděle 3
feny, třída štěňat - sobota 3, neděle 2

Jede Amálka, Aramis a Athos.

Jsem na ně moooc zvědavá.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 16:07
- Nahlásit

bilksa
hele vy to tam zase vyvraždíte a rozdáte si to mezi sebou co??

jana33
Člen
# Zasláno: 17 Led 2012 16:11
- Nahlásit

bilksa
Tak to je hezký (výstava,ne bolení)
Ketrin1
vidíš,u nich je sníh

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání