Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 20:31
- Nahlásit

Fresh
Teď sem jdu psát,jestli jste viděli zápis

Evčo,ještě jednou gratuluju

Ewka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 20:35
- Nahlásit

jana33
Děkuji

Já jsem viděla na www KCHLS stanovisko Českomoravské kynologické jednoty a to také neznělo moc ve "prospěch" RK

Ewka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 20:42
- Nahlásit

Fresh
Co ty jako majitel trial na toto:
Návrh na možnost uchovnění tzv. trialových psů plemene LR. Tito psi neobstojí na výstavách a nemohou splnit podmínku 2x alespoň VD. Vzhledem k tomu, že jde o vysloveně pracovní linie, je návrh na následující chovné podmínky:
Pes musí získat na zkouškách VZPR, ZPR, FTR nejméně 4x titul CACT a nejméně 1x musí mít první cena na VZPR . Dále musí (na náklady majitele) absolvovat chovný svod, kde komise, sestávající z jednoho rozhodčího pro exteriér pro skup. VIII, poradce chovu a jednoho člena výboru chov. klubu posoudí, zda pes nemá vady, vylučující z chovu (skus a posouzení chrupu, výška podle standardu, vady očních víček a u psů případný kryptorchismus).Ostatní podmínky zůstávají stejné. Hlasování: pro 18, proti 5, zdrželo se 5 – návrh byl schválen.

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 20:44
- Nahlásit

Ewka
Určitě bude nadšenej,zejména z barvy nejhůř za tři a ze zrušenýho markingu taky to je fakt Kocourkov

Ewka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 20:49
- Nahlásit

jana33
Zrušený marking, to je prostě paráda, jenže to tak nakonec dopadne, protože banda starých myslivců, co o tom bude rozhodovat, no už vidím, jak jdou vstříc novým trendům ...

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 20:57
- Nahlásit

Ewka
No víš jak,hlavně u těch "starejch"myslivců na ĆMMJ budou retívráři vypadat jako idioti - jeden klub navrhuje disciplínu zrušit, druhý naopak rozšířit....teď vůbec nejde o to,zda dissciplínu ano nebo ne a jak,ale o dva kluby, který se neumí dohodnout,každý jde jiným směrem a rozhodovat to za ně bude muset někdo jiný,což už je logicky o politikaření,stycích atd., nehledě na to,že většině lidí z venku jsou retrívři dost putna,tak co by se zabývali něčím,o čem se nedohodnou ani lidi od nich

Ewka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 21:05
- Nahlásit

Souhlasím, ono kdoví, zda tedy na nějaké zkoušky ještě někdy půjdu.

Fresh
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 21:07
- Nahlásit

jana33

ale vzdyt tak to celou dobu je, nejake navrhy radu jsou jen pohadka pro verejnost. To neni o psech, ale jen o lidech a politice.

Ewka

zrovna tohle mi je uplne sumak, protoze ve vysledku nikdo nedokaze rict, co to je pracovni a co vystavni linie, takze uchovnim postaru, verim, ze ty dve VDcka vzdycky nejak udelame.

Co se tyce CACTu, tak je to uplna pi*ovina - pri poctu 6 FT nebo kolik jich tu je za rok, se tady sejdou 2-3 dobri psi a par let se tu nic neuchovni. Nehlede k tomu, ze kdyz se rozhodci dohodnou (a vsichni moc dobre vime, co se tady obcas deje), tak ty 4 CACTy clovek neudela, i kdyby se posral. Kdyby se FT posuzoval tak, jak se posuzovat ma, tak by bohate stacila I. cena na FT, protoze i tu by clovek dostal malokdy...VZPR mi tak nejak nestoji ani za komentar...

Ewka
Člen
# Zasláno: 13 Led 2012 21:12
- Nahlásit

Jak jsem psala, nejvíce se bojím, jak se změní zkušební řády, myslím, že z toho nevzejde nic kloudného.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 10:54
- Nahlásit

Pěkné ráno všem!!

U nás tedy sníh, ale radost žádná - včera Michalovi náhle zemřel děda, takže máme jiné starosti.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 11:08
- Nahlásit

Co dáváte psům při průjmu? Athos začal minulý týden průjmovat a nemůže se toho zbavit. Když dostával rýži s mrkvičkou, tak dobrý, ale teď už jsem mu dala normálně granule a zase znova.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 11:14
- Nahlásit

bilksa
upřímnou soustrast,mám čerstvou zkušenost

Jinak tady je poprašek,dneska asi dobrý,ale jinak to nebude mít dlouhého trvání,bohužel. Ale jsem vděčná za každej den

Na průjem smectu,ale pak by to chtělo asi probiotika na obnovení střevní mikroflory. A kdyby se to opakovalo,tak vyloučit jiné problémy

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 11:17 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

jana33
Děkujeme.

Uvidím dneska, třeba se to srovná. Zatím tu chrápe jako dudek. Smectu tu zrovna nemám, tak musím počkat.

Ewka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 13:13
- Nahlásit

bilksa
Upřímnou soustrast.

Souhlasím s Jančou, Smecta vždy krásně pomohla. Já vařím jen maso a rýži, ani nedávám mrkev.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 13:21
- Nahlásit

Ewka
Díky za rady, zatím je skoro tři hodiny od posledního krmení a dobrý. Ven jít nechce. Dala jsem mu do granulí ještě drobátko rýže, tak je to asi lepší.

Jdu vařit oběd (no spíš večeři)..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 15:24
- Nahlásit

bilksa Šárko taky upřímnou soustrast, je to ten děda se kterým bydlíte?

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 15:45
- Nahlásit

Vlasta
Ne, ne, to je děda Michala - ti bydlí v Benešově.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:08
- Nahlásit

bilksa
Tak rýže v granulích zabrala, protože teď jsme se vrátili z venčení a dobrý. No zkusím mu teď už dát granule samotné a uvidíme při večerním venčení.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:33
- Nahlásit

bilksa
povídáš si sama se sebou? tak to je dobře,ono jestli neměl běhavku, to asi nic nebylo

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:39
- Nahlásit

jana33
Jo, všichni jste někde pryč, tak si tu tak kecám sama pro sebe.

No nebyl v noci pětkrát, jen dvakrát, ale i tak to stačilo. Uvidím teď po samotných granulích.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:41
- Nahlásit

bilksaněkde něco sežral - Hawkey je taky labužník

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:55
- Nahlásit

Vlasta
Taky si myslím. Ale je fakt, že ho to trápilo už minulý týden. Ovšem Charlotte když byla v jeho věku tak měla taky průjem co týden - taky byla strašný bufeťák.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 17:56
- Nahlásit

bilksa

Tak snad už bude dobře
Dneska mě potěšila Barbucha, měla nějakej výjimečnej den a poslouchala a aporty neflusala... nepochybuju,že si to zítra vybere a bude chtít zas po nějaký teplý stopičce vzít draka

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 18:41
- Nahlásit

jana33
No vidíš, jak je šikovná!! Já chci vzít zítra cvičit Athose. Dneska jsme pocvičili přivolání, tak měl venčení s barvářskou šňůrou, stačilo párkrát šňůru doběhnout a cuknout, a už zjistil, že na něj dosáhnu.

Ewka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 18:41
- Nahlásit

jana33
Vidíš, šikovná, už pochopila
Cloe se tento týden hrozně snaží, nevím, co to s ní je, ale zlepšila se o 100% a k tomu jsem ji dneska 2x odvolala od zajíce, šikovná holka

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 19:20
- Nahlásit

bilksa
Ewka
Já myslím,že nepochopila nic,ale protože jsme cvičili s kamarádkou zlaťandou,tak se snažila,aby panička nechválila někoho jinýho a zítra bude zas na zabití i během normálního venčení taky proto necvičíme moc často,mám jen jedny nervy

Ewka
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 19:26
- Nahlásit

jana33
Tak to my tento týden trénovaly už 5x

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 19:37
- Nahlásit

Ewka
Nemáš co dělat? Tak často jsem necvičila ani před zkouškama

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 19:41
- Nahlásit

Tak jsem si tak zavzpomínala na to, když byla mimča malinká a náhodou našla ještě nezveřejněné fotky.

No a tady jsem našla našeho Athoska:

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Led 2012 19:44
- Nahlásit

bilksa packu na to! Kokino to taky dělá

<< 1 ... 531 . 532 . 533 . 534 . 535 . 536 . 537 . 538 . 539 . 540 . 541 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání