Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 17:52
- Nahlásit

Tak to vypadá, že jsme nakonec ubytko sehnali. Uf, uf.

Na článeček se moc těším večer - dnes jsem se ještě nezastavila - ráno ve škole, pak jsem psala známky do katalogových listů, počítala zameškané hodiny, pak jsem letěla pro Charlotte, zase zpátky do Třeboně polohovat, pak k páníčkům Athoska pro věci na výstavu a teď pro změnu razím stěhovat židle do naší klubovny od cvičáku.

No a vysvětlete normálním lidem, že nejsem magor.

Ewka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 17:54
- Nahlásit

bilksa
Proboha

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 17:59
- Nahlásit

bilksa
nejseš magor já tě chápu, dneska jsem si stihla jen dojít na WC. jinak v jednom kole... oběd jsem promeškala a protože jdu za chvíli na spinning, tak zítra snídaně to jistí

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 18:40
- Nahlásit

Došly nám vstupní listy do Brna - každý den jsme v jiné hale

Ewka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 19:42
- Nahlásit

Vlasta
Já se na to vůbec nedívala, jdu to prozkoumat.

Ewka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 19:45
- Nahlásit

Nevíte, kolik se platí parkovné před areálem? Přibližně.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 19:50
- Nahlásit

bilksa
hm,tak to mají štěňata po tobe a ne po Charlotě .Dnes byl na stole Rupík .

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 19:53
- Nahlásit

Ewka
tuším že 150 Kč

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 20:11
- Nahlásit

Uf, tak jsem konečně doma. Přestěhováno 40 židlí a první jídlo dneska a to jen díky mamince, která uvařila a jídlo mi poslala.

Eda
Jsem ráda, že je nás magorů víc.

Vlasta
Já ani nekoukala, no když tam člověk nemůže nechat věci, tak je to už jedno, že jsme v jiné hale.

Zuzana T
Ne, ne, to já mám od Charlotte. :-D

Ewka
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 20:16
- Nahlásit

Zuzana T
150 kč na jeden den? A přímo v areálu za 180 kč .... tak to už se asi vyplatí si připlatit...

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Led 2012 20:31
- Nahlásit

Ewka
jo, vím, že to bylo bylo skoro stejný. Jako parkovné fakt darda.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 07:52
- Nahlásit

Na vstupních listech je to napsáno 180 - a jinde než v areálu se parkovat nedá ne?? Je to odevšud daleko na výstaviště.

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 09:05
- Nahlásit

Vlasta
No ono se dávalo stát před výstavištěm - jakoby okolo plotu, ale cena vím, že byla hodně podobná, takže to bylo jedno.

Jinak u nás dneska nádhera - do rána napodlo 20cm sněhu, všude bílo, fakt pohádka. Škoda, že sedím v práci, nasadila bych běžky, zapřáhla holky a vyrazila.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 09:32
- Nahlásit

Vlasta
My jsme taky každý den jinde... Nechápu, proč nenechají na neděli kruhy tam, kde byly v sobotu. Asi aby to měli vystavovatelé zajímavější, není nad to prodírat se se všemi krámy nacpanou halou a hledat kruh, ne?
To parkovné je šílené, když člověk připočte benzín a pak skončí s VD, drahá sranda. S Bailinkou jsem dospěla k závěru, že radši pojedeme za menší peníze na WT a budeme mít zábavu na celý den. Jenže teď s mladou mi to přeci jen nedá trochu ji neukázat. Přehánět to ale nebudeme.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 10:25
- Nahlásit

Petra Bailie
jj, tak nějak my jdeme s maloškem do dorostu a tak ani o nic nepůjde a s Greenem tam toho moc čekat nemůžu toto bude jeho třetí Brno a nikdy lépe než VD nebyl

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 10:32
- Nahlásit

A my nikam nejedeme,budeme očekávat průběžné zprávy od špionů. Petro,tebe jmenuju špionem u labrošů,hezky budeš hlásit, telefon na mě máš. Já budu hlásit,jak je v lese

Ewka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 11:01 - Změnil/a: Ewka
- Nahlásit

A já mám ode dneška na měsíc prázdniny

Fresh
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 11:20
- Nahlásit

Petra Bailie

"To parkovné je šílené, když člověk připočte benzín a pak skončí s VD, drahá sranda."

My jsme skromni, vzdyt VD je krasna znamka!

Ewka
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 11:31
- Nahlásit

No já jsem ráda, že to mám kousíček, 15 minut z domu. Ale jak se znám, stejně tam budu mezi prvními, všude jezdím o hodně dřív a neumím to jinak
Byla mi teda dána možnost zaparkovat na parkovišti U svaté Anny, ale to je pak hrozná dálka

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 12:32
- Nahlásit

Fresh
No jo, každý má tu laťku jinde. Já zase musím snížit nároky na WT a trialech. Tam to budu mít obdobně - VD je krásná známka.
Teda, na trial na Konopišti se letos jedu jen podívat, ale vzhledem ke složení startovního pole by to mělo být konečně zajímavé!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 12:48
- Nahlásit

Petra Bailie
jj, to by mělo

Fresh
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 12:52
- Nahlásit

Petra Bailie

kdo vsechno jede krome me, Misi, Bubeniku, Manuela a Petera? Jsem slysel, ze ma byt 10 lidi, tak mi jeste 4 chybi

Fresh
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 12:55
- Nahlásit

Petra Bailie

jo a proc se to zmenilo z driven na walk-up? Se bude chodit primo v bazantnici nebo mimo, jako to bylo pred rokem a pul na podzim?

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 13:14
- Nahlásit

Fresh
Ty další nevím, favority jsi vyjmenoval, ale třeba překvapí i někdo další. Myslela jsem tím, že to nebude one-man show, takže i rozhodčí se nebudou muset držet při zemi, aby jim vůbec někdo zbyl.
Bude to přímo v bažantnici, v rámci honu, takže zvěře dost. Způsob honu určuje vedoucí bažantnice, původně měla být představená, ale rozhodli se jinak. Tyhle poslední hony jsou jako odměna pro personál, tak možná to tak chtěli, že je to zajímavější. Vadit by to nemělo, ne?

Fresh
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 16:14
- Nahlásit

Petra Bailie

Ja nejmenoval favority, ale jen ty, o kterych vim, tak me zajimalo, kdo tam s nama jeste bude A na trialu je vsechno otevrene, jen at rozhodci nevymysleji moc silenosti, kdyz si reknou, ze tam maji ty trialaky Me jen tak zajimalo, kde to bude, vadit to urcite nebude, akorat jsem nad tim premyslel, ze kdyby to bylo u nas na Albertovci, tak kdyby se mel jit walk-up, tak se budeme "brodit" v bazantech a celkove ten walk up v bazantnici bude takovy zvlastni, pac se pozveda velka skupina bazantu a nastrili se toho vice najednou a napada to treba mezi dalsi zive bazanty, tak tam muze byt hodne ruseni zivyma kusama, kdyz se pak budou posilat psi. To u lece odpada. Ale jinak walk up x drive je o vkusu kazdyho, ja to beru tak, ze walk up byva jednodussi, v podstate ti tam padaji same markingy (pokud se neposle pes z jedne strany lajny na druhou a nahodou to nevidel). Drive muze byt zajimavejsi, zas nekdo tam ma strach z klidu, kdyz to treba pada 20min ve velkym...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 17:55
- Nahlásit

Fresh nevymlouvej se jo

Fresh
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 20:06
- Nahlásit

Vlasta

nechapu?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 20:34
- Nahlásit

Fresh to neva

Fresh
Člen
# Zasláno: 25 Led 2012 21:04
- Nahlásit

Vlasta

ok, hlavne, ze jsme si pokecali

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Led 2012 07:15
- Nahlásit

Fresh
jistěéééé

<< 1 ... 540 . 541 . 542 . 543 . 544 . 545 . 546 . 547 . 548 . 549 . 550 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání