| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 20:33
- Nahlásit
Fresh
To není ,ale moc nejsou vidět na zkouškách - a neberu ,že jsou řády na draka.I my s obyč. show psy se s nimi musíme poprat!
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 22:39
- Nahlásit
Zuzana T
To mas pravdu, ze nejsou. A nema to nic spolecneho s tim, co pises. Mi rekni, k cemu mi ty zkousky jsou. Proc utracet spoustu penez za neco, co me nebavi a co mi k nicemu neni Treba ja jsem proste rad, kdyz mi zbyva cas a prachy na to, co me bavi...coz jsou treninky, WTcka a trialy.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 09:03
- Nahlásit
Fresh
To chápu,ale na druhou stranu pak těžko přesvědčíte ostatní,když v praxi prakticky nejsou vidět.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 09:09
- Nahlásit
Zuzana T
navíc těžko se prosadí přísnější zkuš.řády - když nejsou pro koho dělat
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 10:01
- Nahlásit
No jo, ale kolik jich tady je ve "zkouškovém věku" ? Přeci nebudou obíhat desatery vodky jen aby je bylo vidět, to zase chápu. Zkušební řády drhnou někde úplně jinde. Stačí si přečíst vyjádření ČMKJ - na odbornosti tvůrců zkušebního řádu nezáleží!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 11:09
- Nahlásit
Petra Bailie
jasně že nebudou chodit 10x na vodky ( ani já bych tam nechodila, na co?), ale kdyby se jich objevovalo více na trialech tak už to vypadá jinak - na Kono by přece bylo vidět ne?
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 11:44
- Nahlásit
Vlasta
Jasně, letošní Konopiště byl asi první trial, kde se jich sešlo víc a na úrovni to hned bylo znát. Pořád si myslím, že když budou chodit kvalitní psi, půjdou nahoru i nároky na ně a tím i celková úroveň trialů, obráceně to moc nejde. Příští rok už by mohli začít chodit aspoň někteří z té vlny mladých. Letos bylo na WT vidět několik velmi nadějných, příští rok už by mohli aspoň někteří trial zkusit. Do budoucna záleží i na tom, jestli se podaří prosadit zkušební řády pro FTR aspoň takové, aby způsobu posuzování vysloveně neškodily.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 12:23
- Nahlásit
Petra Bailie
Já přeci neřekla,aby chodili na desatery vodky ?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 12:31
- Nahlásit
Zuzana T
Petra asi myslela že nejsou trialáci moc vidět a že je to ten důvod,že na běžné zkoušky moc nechodí, no nechodí, bo na účast na trialu potřebují jednu lov.zkoušku a můžou jít... ale třeba Bubeníci už chodili loni dost na lovecké zkoušky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 12:39 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Ano,Míša,Martin I. a Bubeníkovi ,jinak myslím nikdo.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 13:17
- Nahlásit
Zuzana T
No ano, ale kdo další má dospělého trialáka? Patrně Pavla Koukolová, ale tu jsem neviděla už hodně dlouho. Všechno ostatní jsou štěňata, kterým v letošní sezóně bylo něco málo přes rok. Takže aby je bylo nějak víc vidět, museli by toho opravdu obejít docela hodně a co z toho?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 13:45 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Petra Bailie
no na Wt je jich více - trialáků- akorát je moc neznám a kdyby Fresh chodil na všechny trialy tak už by s Bubeníkama byli skupina dost podstatná - na většině trialů by to bylo 50% účastníků :_) Ani nevím jak starou má tu fenu Martin...
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 15:05 - Změnil/a: Petra Bailie
- Nahlásit
Vlasta
Je jich víc, ale jsou to všechno mlaďoši, ročník 2010, včetně té Matesovy fenky. Bude jich dost, jen co dorostou...
An Ross Arlet Star, maj. D. Slabá
Starcreek Efinegan x Woodquarter Gundogs Alabama
An Lucky Arlet Star, maj. P. Béna
Starcreek Efinegan x Woodquarter Gundogs Alabama
Birchfen Brent, imp. DE
Gunsight’s Bracket x Bedgebrook June
Blackthorn Justurna, imp. HU, maj. M. Rytíř
Kenmillto Remus x Chance of Dukefield
Flying Flap Ears Frederika, imp. DE, maj. Z. Červenková
Dave von der Steinmauer x Grille vom Hirschthürl
Conneywarren Cody, imp. GB, maj. M. Incedi
Conneywarren Lennie x Conneywarren Tessa
Blackthorn Izar, imp. HU, maj. M. Krejčí
Drakeshead Indiana x Blackthorn Ascella
Amanda Aguzannis, imp. SK, maj. I.Zástěrová
Ragweed’s Travel x Fernshot Olivia
Axis Aguzannis, imp. SK, maj. M.Filipča
Ragweed’s travel x Fernshot Olivia
Trompeterbakken’s Teddy, imp. DK, maj. Tibor Pittich
Ir.FTCH Kenmilguin Ballydugan x Trompeterbakken’s Pippi
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 17:31
- Nahlásit
Petra Bailie
Tak se budeme těšit .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 18:09
- Nahlásit
Petra Bailie Mia od Míši T, - z vrhu A je taky ročník 2010 a už byla na Konopišti na trialu - došla dobře v první ceně - ale tím nechci říci, že by se tam měli hnát mladí psy - to jenom jako poznámka
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 19:05
- Nahlásit
Hezký den!
Petra Bailie
Moc hezký přehled!! To se bude na co koukat!
Já dnes opět jela za holkama a užili jsme si extra dlouhou a také extra mrazivou procházku, a pak ještě hoďku bruslení uprostřed lesa, tak to bylo moc fajn.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 19:37
- Nahlásit
Zuzana T
zas jsme u toho, cemu rikas praxe...loveckym zkouskam? 30m markingu a 40m blindu? Kacene z vody na 8m? Frasce zvane slideni, ktera se slidenim nema nic spolecneho? Nehlede k tomu, ze ja ty zkousky proste k nicemu nepotrebuju. Koho mam presvedcovat? Ignoranty, kteri se nikdy presvedcit nenechaji? Si precti nektere nazory v ruznych diskusich a zjistis, ze jakekoliv presvedcovani byt v "praxi" nema nejmensi smysl. Navic kdo chce a ma aspon trochu toho selskeho rozumu, tak uz to vidi dnes. Omlouvam se, ze jsem to napsal takhle natvrdo, ale to jsou proste fakta.
Navic tady v podstate nikdo zatim neni, presne, jak to popsala Petra. Vetsina tech psu je rok 2010 nebo konec 2009, takze meli 1-2 roky, tak kam by meli spechat? Petra jeste zapomnela na vrh po Vikym, kde jsou v podstate srovnatelni psi, ale je to taky rok 2010 a maji cas. Takze se nebojte, ono se to rozchodi a treba budou chodit i na lovecke zkousky.
Vlasta
Na jake vsechny trialy? RK tady dela dva a na oba jsem chtel jit, ale podzimni nevysel, kdyz se zmenil termin. A na KCHLS nemam v umyslu jit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 20:47
- Nahlásit
Fresh
vždyť říkám ,budeme se těšit.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 21:19
- Nahlásit
Zuzana T
se mnou maximalne na trialech A jeste s mladou Cody na jednech vodkach, ale to si spis odejdu jen nejake mistni...
|
michna
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 21:40
- Nahlásit
jeee, to je zase pekna debata a beze mne
Fresh
Na KCHLS trialy ani nechod, tam chodim ja ))))))
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 21:56
- Nahlásit
michna
kdo pozde chodi, tomu se zeleni! Bud rad, zes to nestih, treba bys dopadl jako na fb Ok, KCHLS ti rad prenecham
|
michna
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 22:13
- Nahlásit
Fresh
nebo by si byl druhej to by byla ostuda s tim mym niemandem ))))
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 23:12
- Nahlásit
michna
druhe misto je nahodou krasne misto!;) A dokonce i za tebou
|
michna
Člen |
# Zasláno: 31 Led 2012 23:33
- Nahlásit
neee, to je v poho, za druhe misto za Benjim by jsi mohl byt pysny zcela urcite
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 08:39
- Nahlásit
Freshmichna až bude Fresh na druhém místě na
za Benjim - tak dejte vědět
Fresh no já jsem myslela i trialy od KCHLS, jsem nevěděla že máš takový blok
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 08:53
- Nahlásit
Fresh
michna
pánové pánové....že by souboj titánů
Jinak pěkné raníčko.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 09:35
- Nahlásit
aaaale to jsme se vcera s Freshem jen tak trochu spickovali, chvili tady, chvili na FB
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 09:55
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, kohoutí zápasy!!
To je to, co nechápu na pánských sportech - hrajou společně, pak se pohádájí na krev, kdo komu nenahrál, nebo nahrál špatně, a pak hrrr do hospody a největší kámoši.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 10:27
- Nahlásit
Zuzana T
ted to chci rict a Michal me predbehl, my si tu ze sebe delame prcu a hned to vezmete vazne
Vlasta
nevim, jestli blok, ale kdyz slysis, co za veci se tam deji, tak se ti tam fakt moc nechce. Kdyz zaplatim takovou hruzu penez, tak za to chci taky neco zpatky, rozumej opravdu slusny trial.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Úno 2012 12:33
- Nahlásit
Fresh
Martine to rozhodně vážně neberu jsem už hooodně let vdaná.U sportu,co provozuje a v partě se to děje to takřka pořád .
To jen aby řeč nestála .
|