| Autor |
Zpráva |
michna
Člen |
# Zasláno: 28 Led 2012 22:04
- Nahlásit
Vysledky z MFTR - ja vim, ze uz vite
1. FTW Blackthorn Biham x Martin Incédi ,
2. Blackthorn Gandalf x Petr Bubeník,
3. FTW Waterfriend Trumpet x Manuel Waldner
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 01:21
- Nahlásit
michna
I ty jeden, jake garde! Jinak diky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 08:12
- Nahlásit
michna
Chytáš se do Ratmírova?? No asi začnu chystat nějakou "Krabičku poslední záchrany."
Fresh
Ještě jednou obrovská gratulace!!
|
michna
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 09:41
- Nahlásit
bilksa
jeste stale zvazuji jestli jarni, podzimni, nebo oba tam zadna krabicka posledni zachrany nepomuze - vyzkouseno.....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 10:09
- Nahlásit
michna
My vyrážíme ten jarní - vychází to moc hezky s tím svátkem, tak já jen ujedu v pondělí na dopoledne do práce, jinak pohoda.
No tak nevím, nevím, co si sbalím, když KPZtka nepomůže.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 13:59
- Nahlásit
bilksa vezmi si přenosnou dialyzační jednotku a máš to vychytaný - ostatní budou závidět. Jinak mě potěšilo, že si nás Michna plete - jakoby ten rozdíl jedné generace nebyl - jupííí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 14:54
- Nahlásit
Vlasta
No vidíš, jak snadno se zvedne nálada.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 19:12
- Nahlásit
Tak na webu duocacibu jsou už zveřejněný i plánky kruhů. Třeba to i snáz najdu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 19:18
- Nahlásit
bilksa jo jsou, ale to ostatní info mi nějak nefunguje
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 19:18
- Nahlásit
bilksa jo jsou, ale to ostatní info mi nějak nefunguje
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 19:49
- Nahlásit
Vlasta
Jaké další info??
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 20:33
- Nahlásit
bilksano seznam vystavovatelů a tak ..... seká se mi to a zase mi stáhlo jakýsi program - minule jsem si při otevírání stránek CMKU úplně zablokovala notebook - už tam nelezu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 20:49
- Nahlásit
Vlasta
Aha. Mně to jde dobře.
|
michna
Člen |
# Zasláno: 29 Led 2012 21:03
- Nahlásit
Vlasta + Bilksa
On se u pejskarek ten vekovy rozdil stírá - samy bahno a chlupy, pak na veku nezalezi
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 08:07
- Nahlásit
michna
no teď jsem na rozpacích jestli to má být lichotka a nebo naopak
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 08:49
- Nahlásit
michnaVlasta
to je velmi vypečený, sofistikovaný kompliment
Gratulace Freshovi!
|
michna
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 09:04
- Nahlásit
chtel jsem tim vlastne rici, ze se u kazde z vas pod tou slupkou urcite ukryva princezna...
Uz je to takhle lepsi?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 09:18
- Nahlásit
michna
No jestli ty nebudeš od nás něco chtít...
|
michna
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 09:30
- Nahlásit
bilksa
to by prece bylo az prilis povrchni a lacine, nemyslis?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 09:56
- Nahlásit
michna
No právě, i když víme, že je to povrchní a laciné, tak to na nás platí...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 10:54
- Nahlásit
néé, na mě neplatí - vadí mi to "pod slupkou"
|
michna
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 11:14
- Nahlásit
no to by uz ale byl dokonaly rektalni alpinismus, to po mne nemuzete chtit
polichotit jo, ale jen zlehounka....
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 11:22
- Nahlásit
Dik za gratulace, opravdu me cely ten trial potesil, protoze to melo hlavu a patu a velmi se to priblizilo tomu, jak se organizuji trialy venku. Jeste to trosku dopilovat a bude to super, ale to prijde casem, treba uz priste
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 11:24
- Nahlásit
A hlavne si pockam na karticky, ktere jsem tam nedostal, a pak sup s tim na FCI a snad se nestane nic mimoradneho a budem moct psat Int. FTCH Blackthorn Biham
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 11:29 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Fresh
no tak vyjímečné bude jenom to INT - jinak FTCH u nás používá dost lidí připomínám že používá a nemá tento titul bo se u nás neuděluje Ale jinak nechápu co ještě chceš vylepšovat - vyhráli jste trial už i venku tak dobrý ne??
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 11:36
- Nahlásit
Vlasta
eh, to mas pravdu no
Myslim ten trial vylepsovat. Kdyz uz se bavime o Vikym, tak tam me mrzi to, ze jsme toho nepovyhravali vic. Jenze jsem s nim zacal chodit az ve 3 letech a letos jsme nemohli jezdit po trialech, takze si odchodil v podstate jen jednu sezonu, kde jsme nekolikrat zaplatili docela krutou novackovskou dan z me nezkusenosti A od pristi sezony uz se chci zamerit na Cody, takze je budu muset nejak podelit. Hrozne bych s nim chtel jeste jednou na ICC letos, ale to je priserne drahy "zajezd"
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 11:45
- Nahlásit
Fresh
jj, drahý je to i jenom chodit u nás po zkouškách já si letos budu velmi vybírat, chci si opravit Všestranky a jinak asi jenom WT, tam mám co vylepšovat tedy trénovat budu i s malým Hawkeym, ten by měl další rok taky odchodit všechny zkoušky - lovecké
Ale jinak vidíš, jak stoupne úroveň trialu když nastoupí dobří psi - by mě zajímalo, jestli bych to s Greenem prolezla kdybych jela na KOno s Váma - Míša tedy říkala že jo, ale nevím, nevím - a to vůbec nemyslím jít do roztřelu - jenom projít v první ceně... na podzim na Konopišti jsem byla mooc ráda ža mám za 3 z přinášení a nemusím jít s Bubeníkama a Míšou ten jejich rozstřel - byl docela hustej - to bychom neosnili
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 11:54
- Nahlásit
Vlasta
hms, spousta lidi kouka jen po prvni cene a neuvedomuje si, ze pro lidi venku je uspech projit trial ve 3. cene (good), 1. cena (exc) je naprosta spicka a dostanou to opravdu jen ti top nejlepsi - obcas se stava, ze treba se 1. cena ani neudeli. Na tohle si u nas lidi musi zvyknout (ne, ze kazdej druhej proleze ve ctyrkach a pak se udela rozstrel) a rozhodci se nesmi bat to takhle posuzovat.
Jinak si myslim, ze tam nic uplne zasadne tezkeho nebylo a kdyz by ti nezdrhl, tak bys to prosla. Je to proste trosku o stesti, muze ti padnout hodne zivej kridlak a nez te rozhodci posle a ten pes tam dobehne, tak uz bude davno pryc. Nebo na tebe zbude tezkej blind po skonceni lece. Ale vzhledem k tomu, ze posuzovani nebylo nijak drsny, tak kdyz byste neudelali fakt nejakou botu, tak byste to nejspis v I. cene prosli...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 17:40
- Nahlásit
Fresh
Gratuluji,pěkné!Tak konečně hromadně ukazali trialáci,k čemu jsou šlechtění !
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 30 Led 2012 19:08
- Nahlásit
Zuzana T
Diky! Je to docela prekvapeni, k praci!
|