Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 08:31
- Nahlásit

Ketrin1
nedokážu si vůbec představit jak to budu řešit až nastane ten čas u nás....

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 08:41
- Nahlásit

Vlasta nejhorší je udělat to rozhodnutí - že už ta chvíle přišla.
Sakra, jsem v práci, nemůžu tady pořád brečet

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 08:56
- Nahlásit

Ketrin1
jo právě to mám na mysli..... a vzhledem ke Kejsiho nohám se to dá čekat, že to rozhodnutí bude na nás. Ach jo, doufám že ještě dlouho ne.....

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 09:03
- Nahlásit

Ketrin1
Moc moc mě to mrzí, cítím s tebou a myslím na tebe. Copak těch špatných zpráv nebude konec? Už aby bylo jaro!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 19:39
- Nahlásit

Ketrin1
Jen breč,to pomůže

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 19:56
- Nahlásit

Helčo,je to naprd,ale je dobře,že jste jí dopřáli klidný odchod. Já probrečela celou cestu od Ilony domů

My zítra jedeme se Samouškem na ty odběry a rentgeny srdíčka,tak nám držte palce,ať je kluk jako buk

bilksa
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 22:07
- Nahlásit

jana33
Držíme a těšíme se na dobré zprávy!!

Já malinko zlepším náladu - dnes byla panička s Ruppíkem (Aramisem) na kontrole a ouško srůstá, nehnisá, takže to vypadá nadějně!!

jana33
Člen
# Zasláno: 13 Úno 2012 22:16
- Nahlásit

bilksa
Tak aspoň nějaké dobré zprávy,jen tak dál

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 08:49
- Nahlásit

bilksa
To je dobře, že se prcek hojí
jana33
Určitě to bude v pořádku

Já jsem se ponořila do práce, které mám beztak až nad hlavu. A doma se o udržování nálady starají Borgo s Corou, ještě že je máme.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:06
- Nahlásit

bilksa
No aspoň že tak!
U nás už je taky líp, Bailinka dostala botičky od Manmatu, sice vypadá směšně, ale když zjistila, že s nimi může i venku normálně chodit a nic jí nepálí, vzala je celkem na milost. Už měla mezi prsty krev, takže jiné řešení nebylo, Tina to zatím zvládá jen s důkladným namazáním. Vypravujeme se tedy jak chudej král do boje, před každou procházkou namazat osm tlapiček a čtyři obout, trvá mi to dvacet minut. Zadní botičky drží dobře, přední se zouvají, po chvíli chození vypadá jak ploutvonožec a musím to opravovat. Ještě mám objednané botičky od Eurohusky, mají jiný princip zapínání, tak uvidím co bude lepší. Používají je musheři, takže držet by měly, ale zase nejsou nepromokavé. Včera jsem vyráběla mast se včelím voskem, ale udělala jsem ji asi moc hustou, je to taková hutná matlanina, ale kdyby držela na tlapkách tak dobře jako na nádobí, bylo by to super!

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 09:38
- Nahlásit

Petra Bailie
No,oni si musheři nechávají dělat botičky na míru,což je i logické. Ale ono má už být teplo,tak to třeba už nebudete potřebovat
Ketrin1
Pro rozptýlení vám můžu půjčit Barbuchu,tak dva tři dny a má dny na krytí, Samouškovi už hrabe

Ewka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 14:38
- Nahlásit

My jsme na Vysočině, konkrétně Tři Studně a je tady báječně, sice jsem sem málem nedojela přes ta kvanta sněhu, ale psi jsou nadšení, tolik sněhu Denda snad ani neviděl no a Cloe, ta řádí jak černá ruka.

bilksa
To jsou skvělé zprávy, ať se to hezky hojí dál.

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 17:32
- Nahlásit

Tak máme doma naprosto zdravého chlapečka,všechny krevní testy mají ukázkové hodnoty! Srdíčko je větší jen nepatrně,před lety ho měl zvětšené hodně, teď je skoro v normě a na poslech je taky v pořádku,tak máme jen sirup pro astmatiky,kdyby začal víc kašlat,tak ho nasadíme na dva týdny a pak zas vysadíme. Takže zítra si zavolám očařce pro termín. Mám radost

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 17:44
- Nahlásit

jana33
Držím palce.
Petra Bailie
No to se doma nenudíš.

Já mám taky problém a nevím ,co stím - asi Lexy zabít

Občas mívá řidší stolici,copak při neustálém bufetění nic divného,ale v posl. pár týdnech je u toho docela dost krve.Dneska zase.Celý týden ji s manželem hlídáme bobky - a v pohodě.Ona má blbý zlozvyk požírat - rozumějte polykat - rozkousané klacky.Dneska odpoledne opět vyběhla rychle ven,vykadila se - no docela v normálu,ale na konec z ní vyjela zase krev a ne málo.Jsem přesvědčená,že si opakovaně poraňuje konečník... Jak to mám zarazit netuším.Ječím na ní pokaždé,když se zakousne do klacku.Už se je mrcha naučila sebrat za běhu a alespoň kousek ukousnout a spolknout.
Máte někdo tuhle zkušenost?

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 17:49
- Nahlásit

Zuzana T
S klackama byl vždycky na zabití Samouš,ale on to blil,ostatním to nevadí. Mě je teda divný,že by to jí procházelo v takovým stavu,že by jí to porańovalo konečník.... nechala bych jí prohlídnout vetem,nevím,jestli mají psi něco jako lidé hemeroidy,tam by pak takovej stav odpovídal. Ale fakt nevím

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 17:59
- Nahlásit

jana33
No asi jo,nevím,jinak žere je veselá - tohle si odbyde a pohoda...

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 18:04
- Nahlásit

Zuzana T
Právě proto mě napalo něco na způsob těch hemeroidů..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 18:09
- Nahlásit

Zuzana T mě žerou klacky Greeny a Hawkey - Greeny to nějak vždycky stráví a Kokinko občas sere piliny - ono se to hovno jakože rozpadne jak je nacpané těmi kousky dřeva, ale neviděla jsem že by kadil nějaké velké kusy - horší je to s ponožkama - to občas tahám oběma ze zadku cáry tkaniny - což je nechutné a ještě se bojím, abych jim něco neudělala.... připadá mi divné, že by střevama prošlo nějaké velké dřevo co by ji zraňovalo...

Ewka
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 18:09
- Nahlásit

jana33
Máme radost z výsledků

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 18:37
- Nahlásit

Zuzana T
Kamarádky pes sežral klacek a prošel jím téměř 7cm kus, takže možné to je, že se zraňuje. Co náhubek? Je to drastické, ale třeba se odnaučí. Já na holky řvu nesmíš okamžitě, jak procházíme kolem klacků a vidím, že se k nich chystají... Naštěstí holkám to nevadí - Brita klacky jen nosí, Charlotte z nich dělá třísky, ale nepolyká je.

jana33
Moc, moc gratuluji k výsledkům, paráda!! Konečně dobré zprávy!

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 19:45
- Nahlásit

Tak mám večer hned zlepšenou náladu - pokud vše půjde tak, jak má, tak do Humpolce budou přihlášená všechna naše štěňátka, jejich maminka i otec... Taková malá rodinná sešlost.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 20:15
- Nahlásit

bilksa
zase Hujerojc všichni pohromadě .

Ptala jsem se známé veterinářky,prý by to mohl být i jakýsi parazit,takže jsem odčervila silnější dávkou a za 14 dní to zopáknu.Uvidíme pak.

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 20:43
- Nahlásit

Zuzana T
Tak hlavně, aby bylo všechno v pořádku!!

Jinak nedělám si iluze, že všichni dorazí - někdo bude hárat, někdo si zase raději vymyslí bolest nohy, apod...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 21:01
- Nahlásit

Zuzana T kamarádka v Brně na výstavě na zemi potkala velkou živou škrkavku takže možné je všechno, Kokino přijel s průjmem a ten ho přešel taky po odčervení.....

bilksa
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 22:00
- Nahlásit

Vlasta
Fuj, to ani neříkej!! My naštěstí všichni dorazili v pořádku, ťuk, ťuk...

jana33
Člen
# Zasláno: 14 Úno 2012 22:16
- Nahlásit

Bleeee...
Zuzko,tak snad už jí to přejde,to je fakt furt něco.

Teď jsem se dívala na Westminster show na labradory, a tedy jestli u nás nadávám,kam ten chov spěje,tak tam bych se zcvokla,to jsou teprve molosové na krátkejch nožičkách! Neskutečný

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 08:38
- Nahlásit

Zuzana T to je bizarní problém, a co kdyby chodila ven s nějakým míčkem_hračkou, to by se na klacky vykašlala, ne? Cora v poslední době tahá ven plyšáka a nepustí ho celou několika km procházku

jana33

Vlasta
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 08:47
- Nahlásit

Kurňa to je sněhu - ráno jsem do práce jela max. 50km/hod a skoro 2 hoďky - krásná práce, ale Kokinko byl ráno úplně bez sebe jak šmejdil nosem pod sněhem.

bilksa
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 08:47
- Nahlásit

Dobré ránko!! Tak u nás nadherně chumelí, mám radost!! Dnes přijede na návštěvu Athosek s paničkou, tak vyrazíme ven. Jen škoda, že k tomu hodně funí.

Ketrin1
A to se vyvenčí?? Charlotte má tu tendenci také, ale vždycky jí před vraty musím říct pusť, protože by se s plyšákem v tlamně ani nevyvenčila...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 15 Úno 2012 08:53
- Nahlásit

bilksa jasně, vyvenčí...proč ne? já teda když si všimnu, že ho má tak jí ho beru a nechávám doma, ale on je malý a ona vymyslela grif jak ho schovat v tlamě zas mi to tolik nevadí když ho má, protože aspoń pak nemá snahu zdrhnout ke krmelci a krást tam chleba, což je její nový oblíbený kousek

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání