Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 08:18
- Nahlásit

Eda
To bohužel nevím....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 09:37
- Nahlásit

Edakanadské brusinky - koncentrát z lékárny se super

jana33
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 10:20
- Nahlásit

Brusinky. lichřeřišnice

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 13:13
- Nahlásit

Tak koblihy hotové,moc se povedly, tak teď už jen, aby chutnaly maskám.

Eda
Člen
# Zasláno: 18 Úno 2012 20:30
- Nahlásit

Vlasta, jana33
děkuji, v pondělí nakvačím do lékárny

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 15:07
- Nahlásit

Hezký den všem!!

Tak jsme včera masopustní zábavu drobátko natáhli (přišli jsme domů v půl páté, ale střízliví. ). Dnes jsme s mamkou vstávali v půl osmé a šupajdili do práce, kde jsme si pěkně mákly, tak se jdu natáhnout k telce.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 17:23
- Nahlásit

bilksa to říkám pořád že jsi ďábel - dej typ na ty baterky co používáš

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 17:54
- Nahlásit

Vlasta
Což já, ale zvládli to i naši... Kluci dneska ráno v osm vstali a teprv teď se vrátili z lesa, tak ti si tedy mákli hrozně.

Jinak u nás už je to šílené - sněhu zbytečky, všude teče obrovské množství vody, jak to povolilo najednou a psi jsou zase jako prasátka. Šílenost.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 19:50
- Nahlásit

Tak my to teda taky protáhli,ale jen do půl čtvrté ale dneska jsme to dospávali, i když je pravda,že na to,jak jsem byla "veselá", tak jsem se až divila,že mi nic nebylo. Jen jsem si mírně natloukla a mám jednu nohu samou modřinu, nějak nám jeden taneček nevyšel
Jo a vyhráli jsme v tombole dva salámy, konečně něco praktického

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 20:29
- Nahlásit

jana33
Dobrý!! My tombolu nemáme, ale i tak to bylo super. Koukám, že jste měli divoké tanečky!! Já mám nohy také plné modřin, ale to mám ještě od pádů, co jsme s holkama brázdily stráně na běžkách. Teď je tak můžeme brázdit na lodi, podle toho, kolik je tam vody.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Úno 2012 22:02 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

bilksa
Nějak se to tentokrát zvrhlo
U nás je to úplně stejný,to bude vysychat týdny

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 07:25
- Nahlásit

Teda vy jste akční.
Tady je sníh furt, byl jen trochu mokřejší, v pátek sněžopršelo, teď už zas mrzne a bude ledovka. Mám tu na týden ségru a neteře, vzpomínaly jsme s holčičkama na Brestíka a dělaly album z fotek na FB... ale to už jste viděly Škoda, že spoustu fotek hlavně těch starých papírových, např.plavání v Atlantiku!! nemůžu najít, asi si to rozebrali kluci. Ani z výstav nic nemám, dokud jsem neměla digitální foťák, tak se nějak moc nefotilo

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 08:09
- Nahlásit

Ketrin1
Fotky byly úžasný!! Moc jste toho spolu prožili...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 08:17
- Nahlásit

bilksa
Díky. jj, už ani moc nesmutníme, v jistém smyslu je tu s námi pořád, a prožili jsme společně krásný čas, doprovodila jsem ji až do konce, co si víc přát. Co by za to dali ti, co jim psi odešli mladí na různé nemoci.
jana33
už jsem tě viděla na fb s hadrem na hlavě, dobrý

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 08:40
- Nahlásit

Ketrin1
To je fakt, dožila se hezkého věku a celou dobu v pohodě. Já děkuju za každý den, kdy je Brita ještě v kondici a může prohnat srnky, kočky, apod.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 09:12
- Nahlásit

U nás dneska náledí jako prase, dokonce i na hlavní z Boleslavy do Jičína - fuj, ať už je jaro!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 09:22
- Nahlásit

Vlasta
U nás to také klouzalo, já jela na kole, ale dojela jsem bez pádu. Teď tu začíná prosvítat sluníčko, tak to vypadá na hezký den.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 10:22
- Nahlásit

bilksa
noo, tak cyklisty v tomto počasí když je míjím za volantem miluju - vždycky odhaduji na kterou stranu hodí držku...

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 10:35
- Nahlásit

Tak u nás napadla asi 1 cm sněhu

Ketrin1
Fotky krásný, je dobře,že na ní takhle vzpomínáte a slziček už je míň. Měla krásný život

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 10:46
- Nahlásit

Vlasta
Ha, ha, tak to bys nemohla bydlet v Třeboni. My tu jezdíme na kole i v minus dvaceti. Je ale fakt, že moc pádů nevidíš. U nás se říká, že dítě umí dříve jezdit na kole,než chodit.

Také pak v létě nesnášíme návaly kolařů, kteří se sem k nám hrnou a ještě nás mají tendenci poučovat, jak správně na kole jezdit. To bychom vraždili!

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 12:02
- Nahlásit

Ketrin1
Krásná sbírka fotek, Brestička měla opravdu nádherný život, který pes může žít takhle naplno? Kde jen všude byla, kolik toho prožila, vždycky milovaná. Psí život pro nás nikdy není dost dlouhý....

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 16:17
- Nahlásit

Tak jsem si pozjišťovala, jak to vypadá s obsazeností na oblastku v Budějovicích a dle mých průzkumů to vypadá tak, že v dorostu u psů budou mít Aramis a Athos jednoho soupeře (majitele znám - byli se u mne dívat na Athoska a nakonec si vzali pejska od Ivy Maříkové), v dorostu u fenek bude Amálka ještě s jednou fenečkou.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 16:34
- Nahlásit

jana33
Tak jsem jen tak rychle nakoukla do vedlejšího tématu - zase ti myslivci a raději se nevyjadřuju... Myslím, že bychom obě měly být zavřené v kleci a ta raději ještě v krytu, abychom nikomu neublížily...

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 17:31 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

bilksa
Hele to je asi jako přesvědčovat zaryté dědkovité myslivce o tom,že většina pejskařů je normální. Já už se radši nevyjadřuju,protože se prostě v těhle tématech projevují největší omezenci, a to jak tady ze strany pejskařů,tak na mysliveckých forech, ze strany myslivců...

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 18:45
- Nahlásit

jana33
Jo, oni se budou neustále ohánět tím, kolik lidí se zastřelilo, či postřelilo. Ale kolik lidí se zabije v autě a hůř - zabije někoho jiného, to je v pořádku?? Když máme hon, dáváme cedule na silnice, aby řidiči jeli pomalu - ať už kvůli zvěři, tak kvůli lidem a psům. Zpomalí jeden z deseti... Bohužel.

Nesnáším, když k sobě lidi nejsou ohleduplní. Několikrát jsem seřvala i vlastní příbuzné, když jsme společně venčili a oni si nezavolali psy k noze, pokud jsme někoho potkali. I když vím, že si psi těch lidí nevšimnou...

Bohužel je celkově ve společnosti čím dál méně ohleduplnosti a agresivity.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 19:01
- Nahlásit

http://www.blesk.cz/clanek/zpravy-udalosti/169183/ pes-branil-telo-sveho-mrtveho-kamarada-veterinar-h o-zabil.html

četli jste to?? Bože to je smutnýý

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 19:22
- Nahlásit

jana33
bilksa
kašlete na to, holky, ty co argumentujou na úrovni bulváru stejně nepřesvědčíte - zbytečná ztráta času !

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 19:43
- Nahlásit

Vlasta
Ježiš, co to sem dáváš, teď řvu
Ketrin1
Nj, máš pravdu

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 19:56
- Nahlásit

Vlasta
Já se to bojím otevřít. Nechci brečet. Tak raději na to nebudu koukat.

Ketrin1
Máš pravdu, je to ale smutné.

Nickémě mám lepší zprávu: dnes vyndali ty příšerné spony našemu Aramiskovi (Ruppíčkovi) z ucha!! Nyní budou ještě masírovat, mazat a hlavně hlídat.

Ovšem, abychom toho v rodině neměli málo, tak si jeho táta - Dean rozřízl tlapku a zatímco Ruppíkovi stehy vyndavali, tak Deanovi dělali.. No fakt veselo.

michna
Člen
# Zasláno: 20 Úno 2012 21:35
- Nahlásit

jana 33/ bilksa

tak to si zase zavarim

jestli ono to nebude tim, ze obe skupiny (pejskari/myslivci) se proste v realu setkavaji s temi nejhorsimi pripady z obou taboru a odtud pramneni ta vzajemna nevrazivost.

A na druhou stranu - ja sam jsem se po prestehovani na vesnici snazil dohodnout s mistnim mysliveckym sdruzenim na nejakych oboustrane prijatelnych pravidlech a naschval hadejte jak to dopadlo? Vitez anket dostane specialni cenu "Nostradamus roku"....

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání