Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Eda
Člen
# Zasláno: 23 Úno 2012 16:49 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit

jana33,bilksa
popravdě, já se mezi knížky tolik už nedostanu, je to spíš o řízení procesů a lidí takže celkem adrenalin, což mi vyhovuje...
a dneska to už taky není moc o knížkách, ale o e-zdrojích
jana33To teda nechápu
máme společnou střední školu, jestli se nemýlím knihovnickou

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 10:25
- Nahlásit

Eda
Tys to na mě prskla,pořídila jsem si moc výživnej zánět močáku
k tomu se Barbucha rozhodla,že asi už nikdy nepřestane hárat a chlapečci říkaj,že by to furt šlo....já mám práce nad hlavu,asi mě z toho klepne a spáchám tady masakr

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 12:59
- Nahlásit

jana33
No tak to máš tedy veselo... Já konečně v pořádku (ťuk, ťuk). Zítra jedeme na návštěvu ke kamarádům a v neděli na lyžovačku do Rakous, těším se.

Ewka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:49
- Nahlásit

Jaké máte hárací kalhotky na labiny? Děkuji
Hárá nám ségra už asi 14 dní a to mě trošku vyděsilo, zdá se mi to hrozně brzy.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:53
- Nahlásit

Ewka
Žádné, obě holky se dost intenzivně samy čistí, když sem tam ukápne kapička na parkety, průběžně uklízejí.

Ewka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 13:57
- Nahlásit

Petra Bailie
Když se mnou spí v posteli a v noci se asi čistit nestihne, když bude spát nebo se pletu? Nemám s tím žádné zkušenosti.

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:05
- Nahlásit

Ewka
Já jsem měla pro Charlotte tyhle obyč: http://www.lekarna.cz/haraci-kalhotky-cerne-lux-c- 0-kar-1ks/#utm_source=zbozi.cz

Hrozně se ale vytáhly. Teď jsem Charlotte objednala fešácké: http://www.montasek.cz/montasek/eshop/0/3/5/1216-k alhotky-cervene-kyticky

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:12
- Nahlásit

Ewka
Taky žádné,páč si je vzájemně sundavají. Momentlně to je u nás trochu jak na jatkách, Barbucha teď teče fest,takže lítám neustále s mopem, na gauči, na postelích jsou staré deky,které průběžně peru. Ale jako ty kalhotky jsou hezká představa. Akorát co si vzpomínám na kokřici,tak bez dozoru (i v noci) okamžitě rozcupovala vložku,co jsme jí tam dávali. Ale třeba jsou teď už lepší a festovnější kalhotky, to je dvacet let

Ewka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 14:15
- Nahlásit

jana33
Jani, ty máš fakt doma veselo asi pořád

bilksa
Děkuji mrknu na ně

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 15:25
- Nahlásit

Ewka
no hele největší sranda je s Ferďasem,byť je 7 let vykastrovanej,tak chce furt zastrkávat

Ewka
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 16:43
- Nahlásit

jana33
Už jsem na to domácí rodeo hrozně zvědavá

Eda
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 16:59
- Nahlásit

jana33
Brzké uzdravení ti přeju! Já se toho nemohla zbavit víc než týden

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 21:24
- Nahlásit

Eda
Gratuluju k nové práci - výborně!
jana33
Doufám, že se léčíš?!
Mě celý týden svinsky bolí ten zub, co už ho nemám tiše trpím, páč nemůžu mluvit. až dnes je to trochu lepší, možná díky Wobenzymu.
Ewka
Chudák Deni

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 21:52
- Nahlásit

Ketrin1
Dneska se léčím,ale zítra mi přijdou lidi na cvičení,pak jedeme na veletrh do Prahy a ještě musíme Karlový matce do Makra,tak nevím jak to proveu,když lítám na záchod každou půl hodinu

Zub je prevít, to chce čas a zmrzlinu

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Úno 2012 22:15
- Nahlásit

jana33
to je na prd, měla bys zůstat doma. A co vůbec cvičíte, když je všude sníh??
já jsem taky zrušila včera angličtinu, dneska spinning... jestli zítra nepojedu ani na operu, tak už mě jebne

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 08:28
- Nahlásit

jana33
Ty jsi tedy taky pacient!! Asi jako já... Lehni si, dej si čajíčky, teplo, ať se ti to neprotahuje.

Ketrin1
Jééé, na jakou?? Já přemýšlím dnes o operetce - Michal hraje Mam´zelle Nitouche, je to strašná sranda. Fakt skvělý.

No a teď vyrážíme na Šumavu - ke kamarádům na návštěvu. Jedu si pochovat mimčo.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 10:13
- Nahlásit

Ketrin1
snííííh ty mě fakt bavíš

Eda
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 10:29
- Nahlásit

Ketrin1
A zkusila si megaenzym? Účinnější než wobenzym.
Tenhle týden jsem jela spinn naposledy,už je jaro a lidi moc nechodí tak si udělám kurz na bosu, začalo mě to bavit
jana33
Toho povídání o sněhu si nevšímej,Helena už blouzní z té dlouhé bolesti zubu

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 10:32
- Nahlásit

Eda
Toho povídání o sněhu si nevšímej,Helena už blouzní z té dlouhé bolesti zubu
Jedině tak beru sebou Barbuchu,tak si asi speciálně po Helču vezmu i foťák a před sprchou jí vycvaknu

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 13:42
- Nahlásit

snííííh
no joo, zapomínám že ne všichni žijou na klondajku tady je sice mokrej, ale je ho pořád hodně.
Eda
co je to bosu,?? Megaenzym taky neznám.. v pondělí mi vyndají stehy a už snad bude dobře, do tý doby už to vydržim - snad
bilksa
Verdi - Ernani, přenos z Met.
Mamzelle Nitouche tady hráli na podzim ochotníci, byli výborní.

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 16:19
- Nahlásit

Ketrin1
Na fotku jsem zapomněla, každopádně po každém venčení jsou psiska zabahněný od frňáku po špičku ocasu, prostě komplet sprchování.
Prahu jsme odložili na zítra, dneska bych to nedala,ale zítra už musím
Dneska viděla Barbucha poprvé chlupatýho dumíka, a že by se k němu tedy chovala ohleduplně,to se tedy říct nedá. To jsem zvědavá,co jednou bude vyvádět se zvěří,přitom spárky nosí normálně. Je to prostě náš retarďák

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Úno 2012 18:23
- Nahlásit

Ketrin1 u nás už sníh slezl před týdnem - jenom hnus a bahno zůstává.
jana33 jsme na tom stejně - každá vycházka znamená koupání a mokro všude - pořád suším nějaké osušky

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 10:24
- Nahlásit

Ketrin1
podívej se třeba sem (včetně zajímavého videa)
http://www.bosufitness.cz/cz/

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 16:44
- Nahlásit

Přeji hezkou neděli!!

Tak jak jste strávili víkend?? My včera na návštěvě a dnes naprosto skvělá lyžovačka v Rakousku. Doma jsem pak našla totálně zabahněné tři magorky....

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 17:25 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

Eda jo tohle, to znám a máme to (syn) i doma, akorát jsem nevěděla že to je bosu

Asi vás naštvu, ale tady připadlo pár cm, takže starý mokrý špinavý sníh je přikryt čistým prašánkem a já dnes byla na velkém výšlapu na sněžnicích - navíc nikde nikdo, běžkaři už to asi vzdali, takže jen neporušená bílá pláň a já s Corou a Borgem

Jani, že kraví s dummy to nemusí nic znamenat - Cora taky veškeré umělotiny nadhazovala, překusovala atd., trochu jsem jí to postupně zatrhla, ale stejně to není to co bych si představovala. Ale zvěř nosí pěkně.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 17:43
- Nahlásit

Ketrin1
Hele,Fany taky s dumíkama a umělotinama kraví a překusuje,to jsem zvyklá,ale Barbucha se k tomu staví tak celkově nějak likvidačně ona ho teda donese,to ne,že ne, ale vyflusne ho a začne cupovat s výrazem - jééé,co to jééé,to rozeberu prostě konec byl jednoduchým psíčků, Samouš i Fany uměli všechno nějak sami od sebe, Barbucha je takovááá jinááá ve všem ona je fakt mimozemšťan

Sníh závidím,on dokonce ráno padal i tady, ale v těch plusovejch teplotách se měnil jen v další bahno

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 18:06 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Ketrin1
Závidím!! Tady jen bláto a voda. Zítra vyrážím prvně cvičit lovečinu s Amálkou a Athosem, tak beru holiny a ještě hodně vysoké...

jana33
Já, jak to pozoruji, tak Amálka nebude takový oříšek, jako Charlotte, heč...

Pro zajímavost přináším foto Aramiska - trošičku nám už povyrostl...

2 měsíce

6 měsíců

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 18:15
- Nahlásit

bilksa hezkej je - za chvíli se budeme společně potkávat ve třídě mladých
U nás dneska bylo všechno počasí co může být - táno sněžilo jako o život, potom pršelo a nakonec i sluníčko svítilo - ale všude je vody a bahna - hnus.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 18:19
- Nahlásit

bilksa
Aby tě ještě nepřekvapila Aramisek je krásnej

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Úno 2012 18:25
- Nahlásit

Vlasta
Jj, prvně jdou do mladých na klubovce v Humpolci. To jim bude týden 9 měsíců.

jana33
Noooo Ne, já si myslím, že větší oříšek bude Aramis a Arlettka. To jsou fakt totální magoři po mamince. Amálka je živouš, ale není to sebedestruktivní magor.

<< 1 ... 549 . 550 . 551 . 552 . 553 . 554 . 555 . 556 . 557 . 558 . 559 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání