| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 18:51
- Nahlásit
bilksa
Nějak vám ty štěkanátka rostou.-)
Hele horší než Barbucha být nemůžou, je to ošklivka,trpí lehkou až střední retardací, zmatená je furt jak lesní včela,ale je hyperaktiv,takže furt by něco vymýšlela,ale to jí zas nejde... prostě neskutečnej exemplář.Typickej příklad- museli jsme jim zahradit zahradu,je totálně vydupaná a spíš vypadá jak zoraný pole,takže tam dal Karel dřevěnou zábranu - co si myslíš,že udělala Barbucha? Narazila do toho hlavou a pak na mě čuměla jak z jara
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 19:06
- Nahlásit
bilksa no my taky do Humpolce - po Brnu to bude první výstava - no jsme starší, Kokinovi bude 10 měsíců a 2 týdny, ale bude tam hafo výrazně starších a krásných psů - tož to su zvědavá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 19:22
- Nahlásit
jana33
A víš, že jsem to čekala?? Úplně vidím Charlotte - je zvyklá si v létě otevírat dvěře proti komárům - je přes ně vidět a jsou lehounké. Ovšem běda, jakmile zavřeme na normální plné dveře - ozve se obrovská rána, Charlotte použije hlavu místo beranidla, a pak čumí, co že se to jako stalo??? Říkám si, už zjistila, že tam jsou pevné dveře, v pohodě.... Během čtvrt hodiny se opět ozve obrovská rána a celá situace se opakuje..
Další příklad Brita: hodíš aport, Brita se rozeběhne, čumí na aport, honem, honem, už jsem u něj, najednou rána, obrovský sušák na prádlo zlomený, tyč o průměru 6cm přelomená a Brita sebere aport, letí zpět a aport ti předává pes s obličejem potrhaným, jako hrabě de Peyrac...
Tak co, mám ty psy normální??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 19:23
- Nahlásit
Vlasta
My máme ještě v březnu dvakrát Budějovice. No jo, v Humpolci bude třída mladých fakt nabitá - loni se narodilo spousta krásných pesanů, takže to bude "boj". Moc se těším.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 20:00
- Nahlásit
bilksa
Hele,ale jak popisuješ Britu, to je standardní labradoří chování
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 20:10 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ketrin1
a používáte ho doma? bosu doma je asi spíš na posilování, pravá legrace je až ve skupině stejně hopsajících lidí
a všimni si, že bez poznámky nechávám Tvůj popis čersrvého prašanu
bilksa
Tak co, mám ty psy normální??
ty jsi neviděla nikde video Edy, jak čeká na aport? točí se děsivou rychlostí do kolečka jako magor a v momentě vyhození vyráží bez jakéhokoliv náznaku točení hlavy. dneska jsem jí to několikrát schválně hodila hodně do křoví, aby to měla těžší a přilítla vždy opravdu hodně, ale hodně nadšená
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 20:30
- Nahlásit
jana33
Jani, já nevím, co to máš doma, ale začínám si myslet, že je to váma a ne psy, u vás by byl asi každý pes blázen i Denýsek.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 20:36
- Nahlásit
jana33
No jo, labradoří, ale já mám mít doma ovčáka!!! A psí dámu v podobě goldenky. Místo toho mám doma dva magory.
Já bych tedy radši klidnějšího ovčouna, protože mi jedno oživování stačilo a nechtěla bych to zažít znovu.
Eda
Taky dobré... A točí se stále na jednu stranu??
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 20:38
- Nahlásit
Ewka
no,hlavně si už nesmíme pořídit žádnýho dalšího psa, protože každej další je jen šílenější což pod vlivem ostatních není teda nic zvláštního Samoušek a Rozárkou jsou ještě normální... Ferda je teriér.... a pak to jde do hajz....
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 21:21
- Nahlásit
Eda já ne, na tom bych se zabila, Honza na tom dělá nějaké kejkle, nevím přesně co, asi kliky a nějak na tom balancuje a dřepy s činkama a tak...
Uf, právě jsem dopsala soutěžní článek na Treking.cz - ve středu je uzávěrka, zkouším to ještě jednou, i jiní členové rodiny chtějí goráčovou bundu
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 21:24
- Nahlásit
bilksa
Takový detaily jako směr točení jsem zatím nezkoumala
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 21:26
- Nahlásit
Ketrin1
Budeme zase hlasovat? pak jsem dej odkaz, to by v tom byl čert, abyste někdo neměl v rodině novou bundu
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 21:34
- Nahlásit
Eda hlasovat můžete, ale rozhodující slovo má stejně jako loni porota, myslím že je to tak lepší a spravedlivější
psala jsem si loni s paní, která vyhrála předtím 2x za sebou, píše ohromně zajímavě a vtipně a přitom měla jen asi 3% hlasů - prostě nesháněla hlasy od kamarádů.
Stejně měla vyhrát ona podle mě, ale asi už jí to nechtěli dát po 3.
|
Ewka
Člen |
# Zasláno: 26 Úno 2012 22:23
- Nahlásit
jana33
Je to jasný, je to váma
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2012 17:08
- Nahlásit
Hezký den!!
Tak u nás dnes krásné počasí, ovšem já místo cvičení sedím u mailu a lítám po všech čertech - zařizuji náš tradiční pochod s prvky dogtrekkingu... Je toho letos nějak moc - jestli ono to nebude tím, že už dělám předsedu, tak mi to všechno leží na hrbu...Uf, uf...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 09:10
- Nahlásit
Dobré ráno,
Dnes je naší Lexynce jeden rok . I když je už čtyřletou dopělou fenou,opravdové 1.narozeniny má až dneska.
Čas letí opravdu hrozně.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 09:20
- Nahlásit
Zuzana T
Chvíli mi trvalo,než jsem pochopila tak Lexynce všechno nejlepší,a´t jí panička moc nezlobí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 09:42
- Nahlásit
jana33
tak trochu na zamyšlení,ale jsi šikula .
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 09:49
- Nahlásit
Jů, jak to ta Lexy dělá, že má 1.narozeniny a přitom má skoro 2leté potomky?! Taky jsem si musela poposednout a uvolnit vedení, než mi to došlo. Lexynce přeju pevné zdraví - všecko ostatní co potřebuje má - hlavně akční paňuchu, co se jí stará o zábavu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 10:06
- Nahlásit
Ketrin1
No - včera jsem se smála,že měla štěňata v půl roce ))) .
Děkujeme!Snad dnes spáchám fotku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 12:20
- Nahlásit
Zuzana T
Lexy gratulujeme!! Já jsem na ni myslela - vím, že má narozeniny na přestupný rok. Bude to pořád mladá holka!!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 12:32
- Nahlásit
Zuzana T
měla štěňata v půl roce
V mínus půl roce
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 14:38
- Nahlásit
Tak jsme se vrátili z procházky a labradoři hlásí,že je hic
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 14:43
- Nahlásit
A vetka mi právě volala termín, 15. března jde Samoušek pod kudličku, uff,to budou nervy
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 19:41
- Nahlásit
Lexynka děkuje za přáníčka,na FB má vše zdokumentované.
Chtěli jsme vyfotit holky s dortíky u improvizovaného stolečku,ale zhatila nám to vzorně vychovaná Cathy,který si ze stolu nikdy nic nevezme.....,takže dor
ty putovaly na zem .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 20:10
- Nahlásit
Zuzana T
Tys normálně zlomila její retrívří osobnost
Grrr,asi budu vdova,to se člověk stokrát zeptá,jestli není nějakej termín,kdy nemůže a on si pak na něj vzpomene,až když mu řeknu,že je na ten den domluvená operace...takže hledáme další termín,ale je to nějaký složitý
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Úno 2012 20:40 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
jana33
Co bys prosím tě čekala jiného... Normálka. Určitě něco najdete, budeme Samouškovi držet všechny palce.
Zuzana T
Fotečky jsem viděla, moc to oslavenkyni sluší!!
Já tu mám zase Athose a Olivera, tak máme veselo. Athosek se dnes vyválel v močůvce, tak zrovna libě nevodí...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 07:36
- Nahlásit
jana33
Samoušovi držíme palečky.
Cathy je už taková od mala,stanovili jsme pravidla - ne postel,sedačka,nic ze stolu a ona to přijala na celý život.Lexy se přidala,ale zlákat ji zhřešit není těžké .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 12:09
- Nahlásit
Hezký den!! Dnes jsem už úplně hotová - každý den chodíme s dětma plavat, já sice neplavu, ale děti nabyly dojmu, že mají jako prázdniny a zbytek hodin ve škole je šílených... Jak když mluvím s dubama...
Těším se domů za psíma klukama.... a zrovna dneska až do půl páté..
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2012 17:20
- Nahlásit
Dozvěděla jsem se, kdy mi začíná pracovní doba... V půl 8!!! uua, to bude maso budu jezdit na kole a to mě dostatečně probere
Jinak Eda už dnes i včera plovala,zahájila sezónu
|