Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 09:19
- Nahlásit

jana33
no ten je - hele bych rozšířila pekařské služby i na psí dorty - nafotit a dát je někam do Zverimexu na nástěnku - lidi by to uvítali - každý pejskař je stejně praštěný a já ybch se stím nepatlala kdyby se to dalo koupit - když ještě dopíšeš složení -super služba!

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 09:36
- Nahlásit

Ketrin1
Dokonalý!!!

jana33
Nezakládáš si cukrářskou firmu?? Lidský dort krásný, psí taky!!!

choco
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit

bilksa
To teda, pořádnej nářez

Ketrin1
Tak teď jsem se teda taky zasmála

jana33
Já už jsem Samouškovi přála na fb, ale tak ještě tady, ať vypadá pořád tak dobře ;) Jooo taky si říkám, jestli neplánuješ otevření cukrárny. Fakt povedený měla jsi jít na jinou školu

Vlasta
Já si myslím,že medaili určitě někdo z nich veze

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:00
- Nahlásit

choco
jedete do Milovic???

choco
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:08
- Nahlásit

Vlasta
Jj, jedeme. Jsem zvědavá, jaké zapeklitosti vymyslí

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:39
- Nahlásit

Vlasta
Vlastičko,dušičko,něco bych potřebovala....písnu ti na email

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 11:51
- Nahlásit

choco
já už vím co vymyslí Greeny - má být 27°C a není tam voda - tož to bude výkon... doufám, že se Fresh na disciplíny neispiroval na IWT to bychom asi koukali na drát...

choco
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 12:09
- Nahlásit

Vlasta
Ježiš,no to taky doufám,že se tím nebude inspirovat A to má být fakt takové vedro? Tak to se tam pěkně připečeme, doufám,že toho bude nejvíc vymyšleno v lese, tam bude aspoň o nějaký ten stupeň míň.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:01
- Nahlásit

Mám zprávičku z druhé ruky, že Míša + Bubeníci byli patnáctí, Jarky Badie byl první den dokonce třetí nejlepší!

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:06
- Nahlásit

Tak mám ohromnou radost - právě mi dorazil i druhý posudek na diplomku: vedoucí i oponentka i navrhují výborně.

Tak ještě zmáknout ty blbý státnice....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:08
- Nahlásit

bilksa
nádhera,to jsi holka šikovná.

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:13
- Nahlásit

Zuzana T
No nevím, mám pocit, že to nemůžu udělat... Už mne šíleně bolí hlava, když do ní chci ještě něco našlapat...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:13
- Nahlásit

Petra Bailie
tak to je krásný, určitě tam byla velká konkurence ze zahraničí - tak prosím upřesnit snad se Míša ozve, psala jsem jí SMS a zatím nic..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:15
- Nahlásit

bilksa
můj syn má zítra ústní maturitu - nijak ho to nezozhazuje a stále se neučí - mě snad raní mrtvice!!!!!
Ona ho tedy ještě čeká písemná a praktické písemky má za sebou - výsledky se doví až najednou - tak mě raní asi až za čas - kdybych se odmlčela nadýl, tak víte čím to je....
Zuzana T
už to mám - je toho mnoho

choco
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:23
- Nahlásit

Petra Bailie
Tyjo, tak to jsou borci

Vlasta
Ségra dělala praktickou minulý týden - vytáhla si resuscitaci a se svým hereckým nadáním to zmákla na jedničku Te´d bude dělat ústní ve čtvrtek - a vůbec jí to nezávidím, že to mají roztahaný do více dní a výsledky se dozví bůhvíkdy.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 14:35
- Nahlásit

Vlasta
to jsou nervy, to Ti nezávidím, ještě mám včerstvé paměti jak jsem předloni juniorovi napovídala přes sms při maturitní písemce z účetnictví

jana33
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:03
- Nahlásit

bilksa
Gratuluju,mě z toho už jde taky hlava kolem,a to jsem ještě ani neskončila andragogiku a čeká mě ještě celý personální řízení. Ted jsem si byla chvilku vyčistit hlavu s pejskama venku a jdu zas na to

Fresh
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:08 - Změnil/a: Fresh
- Nahlásit

Vlasta

co ta louze dole, to by se mu libilo ne?

Nebojte, nicim se inspirovat nebudem, nejsme blazni Zas na druhou stranu, zadne pretezke ulety tam nebyly, z tech 10ti testu tak 3-4 nejlehci byly tak na urovni L nebo silnejsi L. Spousta dalsich by se dalo zaradit do M.

Jinak my jsme si vyzrali smulu az do dna, Angie od Petera byla uz v patek vecer uplne mrtva, v sobotu sotva chodila, v nedeli to bylo jen o malo lepsi Mela brutalni bouli pod okem, cca 1,5cm, jsme se bali, ze to bude nejaky zanet a skoncime uplne. Jeden z finskych tymu tam mel veterinarku, ktera ji po 3. discipline v sobotu prohlidla a rikala, ze to je 100% pichnuti nejakym hmyzem a silna alergicka reakce, ze jeden z jejich psu pred 14 dny dopadl stejne a dva dny nechodil vubec Ale ze dokoncit to s ni nejak muzeme. Podle toho bohuzel vypadal vykon, kdy pro dummiky misto behani chodila, po discipline se svalila na zem a spala. V sobotu jedna nula, v nedeli jedna nula a jednou nizky body. Pokazdy ve spatnym terenu - normalne ji takovy teren vubec nevadi, ale jak byla apaticka, tak tam jen chodila a skoro nehledala, proste pech Podle toho jsme samozrejme museli upravit i sobotni taktiku a vybirat discipliny.

Gori s Tanou predvedli naprosto spolehlivy vykon, prestoze chodili discipliny, ktere by, byt Angie zdrava, nesli. Vsechny discipliny udelali bez vetsich problemu, presto dostali jednu uplne zbytecnou nulu. Peter a Tana uz meli po discipline (pak jsem se ptal a Tana za 16 bodu), prechazeli jsme na jinou louku, ja s rozhodci pred nima asi o 5m. Jak se veslo na louku, tak vystrel a ja sel pro blind. No a divaci se zacali pres Petera a Tanu cpat dopredu, aby videli, Gori tam zacal blbnout, jak se cpali kolem nej a pipnul si - rozhodci se omlouvala, ze proste mu musi dat nulu, fakt k posrani

Vikyho komentovat moc nebudu, prestoze v sobotu nezamarkoval dva dummy, tak mel 92/100, v nedeli 95/100.

Prvni den jsme si mohli vybirat, ktery pes pujde ktery aport, takze tam se neda hodnotit poradi psu, protoze nekteri psi sli nejlehci aporty, jini jen ty nejtezsi. Druhy den uz se nevybiralo, takze pujde teoreticky srovnat psy na stejnych pozicich v tymech.

Nakonec jako tym 460/600 bodu, 27. misto z 33. Je to velka skoda, protoze mit zdravou Angie, tak to bylo o 30 bodu vic a s Taninou smulou na posledni discipline prvni den mel tenhle tym realne na vykon o 40-50 bodu vyssi. A to by znamenalo naprosto fantasticke umisteni v prvni patnactce. Jsem strasne rad, ze jsme ukazali, ze i s dvouletym psem a show fenkou se da na IWT velice slusne obstat

O druhem tymu bohuzel moc nevim, chodili jine poradi disciplin nez my (meli jsme cislo 2 a zacinali na testu c. 1, oni cislo 17 a zacinali na testu c. 3). Vim jen, ze udelali 491/600 a skoncili 16. Misa jednu nulu, kdyz pry neprinesla jeden dummy, Petr jednou 1 bod, nevim proc. Buddy bez nuly.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:14
- Nahlásit

Fresh
Dobrýýý!!!! Kdy to bude u nás???
Já neznám historii IWT - myslím, že od nás se tam jelo poprvé?? A jestli jo tak je to skvělej výsledek ne??
Takže velká gratulace!!!

Fresh
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:20
- Nahlásit

Vlasta

Dobry moc ne, jsme z toho byli fakt smutni, ze se to takhle seslo. Jsem dneska volal Peterovi, Angie je zas o malinko lepsi, ale jeste to bude chvili trvat, nez se da do kupy.

Jinak ano, tymy z CR tam byly poprve, taky jsme byli na zacatku hezky privitani

Kdy to bude u nas, to je tezky. Musime sehnat min. 30 pomocniku, z nichz 15 musi vladnout slusnou anglictinou, a k tomu odpovidajici prostory. Podle meho nazoru je jedine misto, kde se to da udelat, Konopiste. Je proste treba nekde zaparkovat 70-100 aut a na sobotni "gala vecer" usadit 150-200 lidi.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:28
- Nahlásit

Fresh
Hm, tak to zázemí a parkování a asi i ubytko je problém, to jo... já myslím, že to úspěch je a šmidlik...

Fresh
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:32
- Nahlásit

Vlasta

Jinak pristi rok je IWT ve Svycarsku.

Fresh
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:35
- Nahlásit

Vlasta

ale jasne, ze jsme spokojeni, ze jsme to naprosto bez problemu prosli. Jen proste jsme smutni, protoze je to hrozna skoda, ze se to takhle seslo, mohlo to byt mnohem lepsi

Ale proste je videt, ze neni treba se niceho bat;)

Myslim si, ze prave na Konopisti by to problem nemel byt, jedine, co nevim, jak je to tam presne s ubytkem. Ale kolem se da urcite neco sehnat, v Madarsku taky byli vsichni roztrouseni ve 20km kolem. Hlavni problem vidim v tom, jak najit 30 spolehlivych lidi, kteri zajisti organizaci.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:36 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Fresh
Gratuluji oběma týmům - byli jste poprvé a ostudu neudělali - účast se počítá.

Fresh
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 15:46
- Nahlásit

Zuzana T

dekujeme Nejaky rozsahlejsi report i s popisem disciplin z prvni ruky bude v dalsim zpravodaji RS CZ.

choco
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:46
- Nahlásit

Fresh
Tyjo, to jsem ani netušila,že to tam jde takhle po týmech Taky myslím,že je to super výsledek!!!!

choco
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 16:47
- Nahlásit

A váš výkon s Vikim - to člověk jenom může zírat s otevřenou držkou

Fresh
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 17:28
- Nahlásit

choco

jasne, jak jinak? Jsou triclenne tymy, v patek vecer pri registraci jsme uz dostali vylosovane cisla. Tymy 1-7 zacaly na 1. testu, 8-14 na 2., 15-21 na 3., 22-27 na 4. a 28-33 na 5.

Prvni den se dalo taktizovat, rozhodci vysvetlil discipliny a tym mohl urcit, ktery pes pujde na ktery test. Tim se dalo pri dobrem odhadu terenu a znalostech silnych a slabych stranek psu v tymu zajistit, ze nejlepsi psi pujdou nejtezsi testy a nejslabsi psi nejlehci testy, pripadne ze kazdy pes pujde na ty testy, ktere by mel nejlepe zvladnout. To nas s Tanou a Peterem strasne bavilo, ac jsme teto vyhody bohuzel kvuli silne indispozici Angie nemohli plne vyuzit.

Vetsinou jsme to resili tak, ze jsme si rekli, ktery test bude pravdepodobne nejtezsi, pripadne na ktery se Tana s Peterem necitili, tak ten sel Viky a dalsi dva si rozhodili mezi sebou Tana s Peterem. Kdyz jsme to vecer probirali, tak jsme se shodli, ze jen u jedne discipliny jsme udelali chybu a meli jsme Petera a Tanu poslat opacne - zrovna tu, kde Peter dostal nulu.

Druhy den uz se vybirat nemohlo a rozhodci vzdy rekl, kam jde pes c. 1, kam dvojka a kam trojka. Nekdy to bylo tak, ze popsal celou disciplinu, jindy jen rekl, ze padne marking a pak nam rekne, co se bude dit dal.

A vubec, vsechno vam popisu a nikdo pak nebudete cist zpravodaj

Fresh
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 17:30
- Nahlásit

choco

jinak dekuji, Vikymu pochvaly vyridim

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Kvě 2011 18:21
- Nahlásit

Tak já už mám zprávy od Míši - jejich tým byl 16. z 33 - doufám, že to píšu správně. Jinak říkala vlastně to samé co už tady popisuje Fresh - myslím průběh IWT - a říkala, že to bylo skvělé! vyhrál tým z Holandska, druhé a třetí místo nevím.
Já jsem myslela, že to je Mistrovství světa ve WT ale není, WT nemají mistrovství, ale je to největší akce co se týká dummíkůa sportu kolem. Tak si myslím, že jsou fakt dobří - všichni kdo tam od nás byli - já bych na to neměla nervy!

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání