Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Mira A
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:07
- Nahlásit

Vlasta
Video bohužel nebude, včera o půlnoci mi to nedalo a musel jsem prohlédnout co mnou pověřený kameraman pořídil za záběry. Takže máme štěňata natočený a máme natočenýho i mě s Broock, ale končí to ve chvíli kdy ji předvádím a to je vše, neboť došlo místo na HDD v kameře! No prostě smůla.

bilksa
Krásný fotky

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:11
- Nahlásit

Mira A
Jen jestli nás nelakuješ...

Díky, nejlepší je ale atmosféra a ta se bohužel do fotek nacpat nedá...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:16
- Nahlásit

bilksa
tedýý - fakt krásné fotky- taky gratulujeme!!!!! jsem zapomněla včera

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:17
- Nahlásit

Mira A
no to je tedy škoda - jsem se těšila

EvkaS
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:25
- Nahlásit

bilksa
Moc gratulujeme k úspěchu!!!! Krásné fotky!!
Já bohužel z klubovky nemám ani ťuk. Nestihla jsem foťák vůbec vytáhnout, takže budu čekat, co bude mít Míra a Eva H, jinak nemám co na stránečky. Je to škoda, chyběl tam Luky jako fotograf.

Mira A
Já chodím ještě dneska jako chrobák, protože mě pálí spálená záda. Obličej už je hnědý, ale záda jen hoří, takže chodím jako prkno.

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 09:38
- Nahlásit

EvkaS
My gratulujeme budoucí mamině!! Já jsem taky neudělal jedinou fotku, naštěstí je flyball pro fotografy zajímavý, tak jsem projela rajče a ještě nějaké našla.

Koukám, že víkend náročný - z nás zas nikdo nemluví, spálená naštěstí nejsem, díky tomu, že člověk běhá, tak jsme byli rádi, když jsme mezi rozběhy byli zalezlí ve stínu a na sluníčko vylezli jedině, když jsme šli závodit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 12:39
- Nahlásit

EvkaS
Tak já mám tmavý jen nos a trochu dekolt,protože jsem si chránila krk a ramena sakem kvůli ofouknutí ,tak jsem to tak neodnesla.Kdo se slunil,byl na tom hůř.
Jinak hlásím,že mi kyčle ještě nějaký rok zůstanou,prý se mám šetřit a na bolest si vzít Brufen !!! Příště jdu k MVDr.Kubátovi.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 12:56
- Nahlásit

Ahoj! Úspěšným výstavníkům blahopřeju a bilksa - paráda, to potěší zvlášť u veteránky. a nesmím zapomenout na budoucí maminu Larušku - hodně štěstí!
Mě o víkendu vytrestaly dlouho přehlížené zdravotní trable, takže jsem nedošla dogtreking a přehodnocuju plány na léto. tak radši zas mizím, ať tady nekazím náladu

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 12:59
- Nahlásit

My jsme o víkendu lezli po kopcích v okolí Karlštějna se Zitou a Evkou. To je výhoda štěňátek - člověk pak má s kým chodit na výlety. Zita je sice pomalu na rozsypání, ale chodit po turistických značkách s důchodci jí přišlo masňácký, takže jsme to brali lesem cesta necesta, kopec nekopec. Ale zase jsme viděli jezevčí hrad a plané orchideje.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 13:02
- Nahlásit

Ketrin1 To néééééé, od toho tu přeci jsme, aby sis postěžovala a my tě politovali!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 13:32
- Nahlásit

Petra Bailie
stěžovat si nebudu a litovat mě taky nemusíte, ale můžete mi tady dát hlas (č.9 - kdybyste to nepoznali)

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 13:36
- Nahlásit

Ketrin1
Přesně, od toho je to tady - vylít si naštvané, či smutné srdce a hned se člověku uleví... Já jsem si během víkendu skvěle psychicky odpočinula, minulý týden už jsem byla na zhroucení. Už se nemůžu dočkat prvního červnového víkendu, kdy vyrážíme na další turnaj!!!
Držím palce, ať komplikace zmizí a můžete zase na výšlapy!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 14:16
- Nahlásit

Ketrin1
Tak hlas jse udělila - ale je tam véélká konkurence, krásné fotky - to zase jo

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 14:41
- Nahlásit

Vlasta véélká konkurence, krásné fotky
Souhlas, já fotit vůbec neumím - ani nemám vybavení... jen zviditelňuju psí turistiku

jana33
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 20:24
- Nahlásit

Teda to naše nejmladší zvíře mě nepřestane překvapovat - dneska jsem po cvičení jen tak zkusila udělat následování i šoulačku a to naše hyperaktivní hovádko to zvládlo bez ztráty kytičky pravda,byla už hoodně ufuněná a utahaná,ale stejně

Eda
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 20:47
- Nahlásit

Ketrin1
už jsem zahlasovala ale cukala mi ruka u fotky 15 (Monte Baldo-taktéž silné vzpomínky jako píše paní/slečna fotografka)

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Kvě 2011 21:26
- Nahlásit

jana33

Užs zkoušela tu barvu?
Eda
Mám dojem že můžeš dát hlas třeba každé fotce, ale každé jen 1x.
Všecky jsou krásné, některé ještě krásnější

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 07:00
- Nahlásit

Dobré ráno, máme za sebou noc vášní - Greeny mi v půl třetí začal funět u postele, tak jsem ho nejdříve vyhnala a seřvala a když nepřestal, tak jse usoudila, že asi budu muset vstát a jít s ním ven. Když jsem po cestě do předsíně potkala hromadu vyzvracených granulí, tak jsme zrychlila tempo a stihli jsme to.... chudák Greeny se tak snažil naposrat doma a zvládnul to. Vůbec netuším z čeho mohl chytit tajkový průjem, bobánek jeden

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 08:31
- Nahlásit

Ketrin1
Mám dojem že můžeš dát hlas třeba každé fotce
to néé, jednoznačně hlasuju pro psy a teď z práce (jiná IP adresa) Ti zase dám hlas

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 08:56
- Nahlásit

Vlasta
Chudák, je to šikula. Charlotte dělá přesně to samé - z blízka mi funí do obličeje, a když to nepomůže, tak zakňourá. To už vím, že je zle.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 09:05
- Nahlásit

Ketrin1
šikovná fotografka.
Eda
Monte Baldo je úžasné,obzvláště na kole ,ale jen dolů - nahoru je to pro mě pnepředstavitelné! .)

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 09:09
- Nahlásit

Vlasta Chudák

Naši psi spí ve svém a venčit chodím v 5 ráno... takže když jsme někde mimo domov, kde se většinou vstává později a Borgo už potřebuje, tak si mi sedne k posteli, je úplně zticha a zblízka na mě zírá - vždycky mě to probudí!
Eda
děkuji

Eda
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 09:12
- Nahlásit

Zuzana T
Monte Baldo je úžasné,obzvláště na kole
ne ne, zastávám názor, že když si to vyšlápneš, tak pocit nahoře mizi lidmi (myslím i cyklisty) vystupujícími z lanovky, je pořádná satisfakce. zkus to někdy
Ketrin1
zblízka na mě zírá
to přesně dělala Eda, když jsme spali mimo a ona měla přístup k našim hlavám

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 09:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Eda
No to nevím,jestli se tam ještě někdy dostanu.Navštívili jsem to tam ,když jsme pravidelně jezdívali na Gardu závodit( tedy kluci),já ne.Dneska syn dělá jiný sport a my oba s manželem jsme tak trochu chabrusové na nohy...Asi M.B. zůstane ve vzpomínkách.
Vlasta
to se přihodí,ani nevíš jak....

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:08
- Nahlásit

Hlas jde dát kažej den,alespoň u toho minulýho to tak bylo

Tak se mi ztratil Ferdík asi na čtvrt hodiny,vzala jsem psiska do lesa,kde jsem včera F kapala barvu,abych posbírala papírky a Ferda si usmyslel,že to prase prostě musí najít. Bylo dojemný,jak ho labradoři vítali,když se našel. Já bych ho roztrhla

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 10:49
- Nahlásit

jana33
Tak u nás tedy vítání není - když zmizí Charlotte, tak při návratu dostane od Brity pěknou držkovou... :-D Zas to nemusím dělat já...

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:09
- Nahlásit

bilksa
Tak to neznám,smečka se vítá i po pěti minutách,kdy je jeden oddělenej. Když jdu s Fančou cvičit a pak se vrátíme,tak si skáčou na hlavu,jak kdyby se neviděli rok. To samý,když jdeme na hon a Ferda zůstává doma

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:26
- Nahlásit

!!POMOC!! Jak se nejrychleji zbavit hot spotu?? Charlotte se udělal obrovský po celé dýlce protiklíšťového obojku na spodní straně krku!!! Já kretén si toho všimla až teď, muselo se jí to udělat během víkendu...

Nakapala jsem prurivet, ale nechce si to nechat vystřihat - šíleně ucukává, asi ji to bolí, jak to tahá.

Ach jo, sice nemáme klíšťata, ale zase tohle... Fakt nevím, co je lepší...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:28 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

bilksa
http://www.cz-pes.cz/diskuse/index.php?phrase=hots pot&searchType=0&where=0&forum=0&sDay=5&sMonth=12& sYear=2004&eDay=10&eMonth=5&eYear=2011&posterName= Marie+%8Austov%E1&action=search&searchGo=1

ten 2.odkaz

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:29
- Nahlásit

bilksa
A je to opravdu hotspot?Nemůže to být alergie na obojek,jak dlouho ho má? Jestli je to tak velký,stejně se asi tomu vystříhávání nevyhneš

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání