Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit

Výsledky z Konopiště jsou tady: http://www.retriever-klub.cz/aktuality/256/vysledk y-wt-konopiste-3042011

choco
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 11:32
- Nahlásit

Petra Bailie
To je rychlost Super i ty disciplíny vypsaný, aspoň si člověk udělá představu trochu

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 11:57
- Nahlásit

Petra Bailie
pěkná účast

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 12:25
- Nahlásit

Petra Bailie
no tedy - to je rychlost - z toho by si měl vzít příklad Fresh - toho uháním už 14 dní a ještě Tábor výsledky nemá!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 12:30
- Nahlásit

Vlasta
psů je moc,času málo,no!Ty tedy prudíš

Fresh
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:00
- Nahlásit

Vlasta

az to budu delat v xls/pdf, tak to budu mit hotovy asi tak za 10min.

Holt nekdy se da najit si ty 3hod hned, jindy je clovek zasekany. Nascanoval jsem to a preposlal dal, ja jsem bohuzel permanentne zaneprazdnen

Fresh
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 13:04
- Nahlásit

A neni to o psech, psi "trpi" taky, je proste moc prace

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 14:55
- Nahlásit

Co je špatnýho na pdf? Rakouský retriever klub má výsledky taky v pdf a nikdo se nad tím nepozastavuje. U výsledků je mi milejší pdf hned než nevím co za měsíc. Že bych nevěděla co s časem taky nemůžu říct.

Fresh
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:00
- Nahlásit

Petra Bailie

na pdf neni spatneho nic a ani se nad nicim nepozastavuju. Jen konstatuji fakta. V xls/pdf to udelam za 10min, v nasem soucasnem systemu tak mozna za 3 hodiny. Nic vic, nic min.

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:12
- Nahlásit

Huráá,už mám posudky na diplomovku,takže další věc odškrtnutá
Jo a mám zájemce na Fančiny štěkanátka,prej chtěj labradora,ale takovýho normálního středního hubenýho to mi připomnělo jednu historku z výstavy z Brna - jela jsem tam s kamarádkou a jejími kokry,na celej den,takže jsem kluky musela vzít sebou a zastavila se u mě taková rodinka a chtěli vědět,co je Ferda za plemeno,že by ho taky chtěli

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 15:47 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

jana33haha,no to by se ti slibovalo těžko - Ferda je jen jeden!

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 16:03
- Nahlásit

Zuzana T
Já se tehdy fakt smála,okolo samý načesaný šampioni a rodinka si vybrala našeho Ferdíka tak jsem jim říkala,že Ferda je originál,ale určitě v útulku najdou (samozřejmě ne tak dokonalý a výjimečný) originál stvořený pro ně

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 16:06
- Nahlásit

Kdo všechno jedete na červnovou Albeř? Ať vím, na koho se můžu těšit.

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 16:09
- Nahlásit

My se se Charlotte hlásíme!! Snad mi do toho zase nevleze brigáda, loni jsem musela furt odjíždět.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 16:52
- Nahlásit

já jedu,Míra Antoš také

Eda
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 20:36
- Nahlásit

jana33
a jaký máš posudky? spokojená?
co je Ferda za plemeno
na to bys měla mít připravenou nějakou univerzální odpověď s vymyšleným plemenem, ať je legrace

Beenee
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 20:47
- Nahlásit

Retriever Sport CZ - Working Test „nanečisto“ + seminář

Den: 4. červen
Čas: 8:00 - 16:00
Místo konání: Brno / Tábor
Rozhodčí: Martin Incédi (Brno) a Martin Rytíř (Tábor)
Další informace:
Retriever Sport CZ je občanské sdružení, jehož hlavním cílem je výcvik retrieverů pro Working Testy retrieverů, tj. pořádá tréninky a závody - tzv. Working Testy retrieverů.
WT jsou dnes už poměrně známým sportem a celý výcvik retrievera je zde postaven na přinášení plátěných aportů – dummy.

Přijďte si s námi zasoutěžit a dozvědět se třeba i něco nového o WT!

WT „nanečisto“ jsou pro všechny retrievery a jejich pánečky, kteří:
• si chtějí vyzkoušet atmosféru zkoušek, ale necítí se 100% připraveni na „ostré“ zkoušky
• si chtějí zatrénovat v pěkném prostředí a s opravdovými rozhodčími
• mají se svým retrieverem aportovací problém a chtějí načerpat inspiraci pro další výcvik
• a hlavně si chtějí užít pěkný aktivní den se svým pejskem

Jediným omezením pro účast na zkouškách je minimální věk 9 měsíců. Pejsek musí mít průkaz původu.
Seminář je přístupný všem a případné diváky také rádi uvítáme.

Cena: 200,- / pes (100,- / účast jen na semináři, lze i bez psa)

Program:
8.00 – 9.00 – zahájení, vysvětlení disciplín a pravidel WT
9.00 – 12.00 – zkoušky v terénu
12.00 – 14.00 - seminář - vše o WT, diskuze a ukázka práce zkušených pejsků
14.00 – vyhlášení výsledků

V případě dotazů a přihlášek, prosím, kontaktujte:
Pro Brno: Dášu Šmídovou na tel. +420 739 077 313 nebo e-mailu dasa.smidova@retrieversport.cz .
Pro Tábor: Danu Slabou na tel. +420 607 565 460 nebo e-mailu dana.slaba@retrieversport.cz .

Propozice budou včas všem přihlášeným odeslány na kontaktní email a uvedeny na webu www.retrieversport.cz .
! Uzávěrka přihlášek 31. 5. 2011 !

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 21:01
- Nahlásit

Eda
Jo,posudek hezkej,jen že ještě není dodělaná,klasika a dozvěděla jsem se,že má Fanča moderní typ hlavy,kamarádka se tam kácela
No hele,když jsme Ferdíka našli,tak mě docela bavili lidi,co si mysleli,že je Samoušek jeho taťka,prostě jen proto,že jsou oba černý

Vlasta
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 21:02
- Nahlásit

Zuzana T neprudím... to bylo takové šťouchnutí jako na FB
Fresh tak se nerozčiluj ne??

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 21:40
- Nahlásit

jana33
nebyl ten dotaz od Edy spíš na posudky na diplomovku ? ale nebudu vám do toho kecat
Zájemce o štěkanátka poposuň směr Vysočina - dvě Borgova mimina (holka+kluk) jsou ještě volná, pán nemá webovky ani internet, zřejmě si myslí že se to zařídí samo teď jsem mu zas něco rozhodila po netu, ale zas je mi z toho akorát smutno, natrefila jsem na inzerát nějaké vypečené rodinky, co prý strašně miluje svou 8-letou labradorku, ale z časových a rodinných důvodů ji musí dát pryč

bilksa
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 21:52
- Nahlásit

Tak se Charlotte opět dneska vyznamenala - nejdřív prohnala zajíce, táta na ni musel pět minut čekat, než se madal z lesa vrátí a zakončila to luxusním vyválením v močuvce. Smrad samozřejmě nejde vymýt, takže tu mám neskutečný odér. Dneska bude madam nejspíš spát venku....

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 21:55
- Nahlásit

bilksa
Pokud jde o močůvku, tak to neznám slitování a viník, tedy vinice - dělají to jen čuby- maže do kotce, žádné vyvalování v bytě

Fresh
Člen
# Zasláno: 2 Kvě 2011 22:33
- Nahlásit

Vlasta

nevztekam, jen konstatuju. Je to proste na pytel Ale bude novy web a pak bude hej;) Nechci to zakriknout, ale zda se, ze uz se nam to blizi

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 08:58
- Nahlásit

Dobré ráno, dneska nikdo??

U nás šíleně leje a fouká, tak doufám, že takhle nebude na o víkendu. To by na flyball nebylo a spaní ve stanu taky žádný med.

Eda
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:06
- Nahlásit

jana33
má Fanča moderní typ hlavy
no jasně, kamarádčina Roxy má zase "sweet head" a teď si vyber...
Ketrin1
posudky na diplomovku
tak tak, ale tady je vidět, čemu dává Jana přednost
a všimněte si počasí, když chceme jet v sobotu na závod, jaká je pěkná zima a to bláto

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 09:36
- Nahlásit

Eda
No to mi povídej!! Já se děsím deště - Charlotte je takový magor, žeby si ještě při závodech ublížila. Ale koukala jsem na ČHMÚ a mělo by být o víkendu celkem dobře - 15 až 19, polojasno a přeháňky jen občas.

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:13
- Nahlásit

Eda
posudky mám na dvojku,takže spokojenost

A hlásím,že tady už hodinu chumelí,že není vidět na krok a tak velký vločky snad nepadaly celou zimu

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:18
- Nahlásit

Tady leje a je příšerná zima

jana33
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:20
- Nahlásit

Ketrin1
Tady lilo celou noc a pak to přešlo do bíla,je to hustý v květnu

bilksa
Člen
# Zasláno: 3 Kvě 2011 10:46
- Nahlásit

jana33
Fuj, tak to bych už nechtěla.Tady od rána lilo, teď to ustalo, tak si jdu navozit dříví do kotelny, než zase začne.

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání