Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ketrin1
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 11:27
- Nahlásit

Zuzana T
Neuvěřitelné

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:12
- Nahlásit

Já jsem tuhle pažravost s Bailinkou taky neznala, ta byla vždycky rozumná, zato Tina sežere úplně COKOLIV! Cibule, česnek, kyselé okurky, šlupky od brambor, těsto na bramborové placky, vánoční cukroví pro celou rodinu,..... To není pes, to je popelnice. Jak jí takhle dokážu držet taili, to tedy nevím, sežere co najde, případně ukradne.
V neděli jsme cvičily výstavní postoj, už je to velká holka. Taky od pátku hárá, což jsem moc ráda, od půlky května mám na každý víkend něco.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:44
- Nahlásit

Petra Bailie
hezky vám to jde.
Už je jinak rozpis na Humpolec!

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:47
- Nahlásit

Petra Bailie
Moc jí to sluší,vypadá fakt pěkně jinak vítej v pravém labradořím světě,Bailinka byla jen výjimky,pažravec je normál

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 12:52
- Nahlásit

Petra Bailie
Vypadá moc hezky.
Já v sobotu škrábala brambory k obědu na sluníčku na dvorku, jen jsem pro něco odběhla a Cora ty čisté oloupané syrové z hrnce v mžiku sežrala, až na dvě, co nestihla

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:04
- Nahlásit

Ketrin1
no jo no,to je ta vaše syrová strava - myslela si asi,že je to předkrm

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 13:58
- Nahlásit

Hmm, nevím jestli mám mít depréze, ale asi nemám toho správného retrievera - sice taky občas něco čorne, ale to co tady píšete tak to nežere v poslední době rád olizuje talíře když je dávám do myčky - asi je předmývá nebo co???

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:46
- Nahlásit

Ketrin1
Be My X-mas Angel Brdské Zlato
skvělá je ta kombinace 2 jazyků

Jinak dámy, u nás slavím, Eda se normálně vykadila po 2 denním půstu už jsem skoro volala panu doktorovi, jestli je to normální. Ještě že jsem počkala, vypadala bych jak blběna
já mám takovou radost, že je Eda ok, ani nevíte jakou!!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 14:59
- Nahlásit

Tak to je dobrý zpráva

No počkejte až já začnu kombinovat - k Botičským Meandrům to budou perly

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:10
- Nahlásit

Eda
ale víme,dokážeme si to představit
Zuzana T
budeš konečně světová

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:18
- Nahlásit

Eda
víme víme, prožívala jsem to se sali a teď to prožívám s Corou. mám radost, ty sobotní zprávy od tebe nezněly moc dobře. Hurá!

choco
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 15:41
- Nahlásit

Eda
Tyjo,tak ještěže to dobře dopadlo, jsem právě po zkušenosti s Helčinou Sali taky netušila,že by to mohlo způsobit i otravu, taky bych čekala "jen" ty zažívací potíže. Jsem ráda,že naši si něco ukrást takhle nedovolí. To te´d schovávám před tou malou liškou zrzavou nalezenou naše jídlo - a to ji samotnou musím u toho jejího přemlouvat,aby to dojedla - ale jak je něco na lince,tak je to určitě lepší a to by si dala Protože minulý týden zvracela, tak má teď dietku masíko s rýží a pomalu jí do toho míchám grancle (barfařka z ní totiž prý taky nebude) a jak to není pořádně zamaskované a rozmočené v tom,tak toprostě nechá,vyplivne nebo se toho ani netkne - vybíravka. S pamlskama je to s ní taky těžké, takže pak babo raď,jak na ni,na potvůrku. Dneska okusila jízdu metrem a busem do práce a celý den tady spí. Zítra zase musí do práce s přítelem - je až k nevíře,že ty změny míst,co teď má za týden,tak zvládá

Tady pár foteček z víkendu na chalupě

[imgs]https://lh5.googleusercontent.com/_HXNRRgTaF Og/TbVe7jsdj4I/AAAAAAAAVtY/FnuNlsPL9pM/DSC_2930[/i mgs]

[imgs]https://lh4.googleusercontent.com/_HXNRRgTaF Og/TbVfr3XfmWI/AAAAAAAAVug/vR9e2CKId-s/DSC_3092.jp g[/imgs]

[imgs]https://lh6.googleusercontent.com/_HXNRRgTaF Og/TbVfZ2dlA9I/AAAAAAAAVuI/nY5eYMBRxwc/DSC_2999.jp g[/imgs]

http://ahsia.rajce.idnes.cz/Velikonocni_Chlum_u_Tr ebone,_aneb_Hani_je_zas_o_rok_starsi/#

https://picasaweb.google.com/schafa/ChlumUTrebone#

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:00
- Nahlásit

Edajana33
no já můžu vymýšlet i z tak exot.jazyků,jaké se používají na Fiji nebo Filipínách - díky našim příbuzenský vztahům...

Zrovna mám mít vrh na E - tak co třeba Emaho z Botič.M.?

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:06
- Nahlásit

Zuzana T
My bychom prosili něco, co panička vysloví....

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:47
- Nahlásit

Zuzana T
vrh na E
no tak tady je jasně můj favorit Euripidés z Botič. Meandrů a holčička jasně Eugenie od tamtéž
(jinak Eda je Efendy)

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 16:55
- Nahlásit

Zuzana T
Eda
Tak to sorry,ale jenom jedno jméno,to je slabý,to světový nikdy nebudete

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 17:52
- Nahlásit

jana33
no prááávě já jsem odsouzená vybrat pouze jedno krátké jméno.

takže český dolíček,žádný svět

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 17:59
- Nahlásit

Mohli by jste mi někdo ty jména volně přeložit???? Prosííím....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:05
- Nahlásit

Eda je nejfundovanější

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:52
- Nahlásit

vrh na E
jenom jedno jméno,to je slabý
Extra Endiaron Endorfin z Botičských Meandrů

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 18:58
- Nahlásit

Ketrin1
táák to je kombinace - bravo

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 19:28
- Nahlásit

Ketrin1 Ee....... bez Bot.Meandrů ........

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:14
- Nahlásit

Endless Emotion Earthquake
ještě že už nechovám... jak jsem dávala ta geografická jména, a teď by taky na řadě bylo E... mě tak napadá, že ta islandská sopka je taky na E

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:24
- Nahlásit

Ketrin1
žádné sopky - už takhle mám stížnosti,že jsou moje štěňata střelené ,ještě sopečná jména

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 20:28
- Nahlásit

Zuzana T
Jejda, ty máš stížnosti, že jsou střelená, jo??? A co pak budou říkat na ty moje...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:08
- Nahlásit

bilksa
No připrav se,díky našim skvělým zákonodárcům se nyní na psa vztahuje dvouletá záruka!

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:20
- Nahlásit

Ketrin1
ty jsi docela záludná radička jmen
Zuzana T
Eda je nejfundovanější
moje řeč taky teď na veterině v kotci když byla tak u jména měla ještě značku pro fenu to její kámoši v jiných kotcích nemuseli mít
Vlasta
Mohli by jste mi někdo ty jména volně přeložit? a jaká přesně?
Zuzana T
dvouletá záruka!
a pořád zůstane, že pes=věc? nebo se to chystají změnit?

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:37
- Nahlásit

Zuzana T
Já vím, to abych ke štěňatům po Charlotte přidávala i doporučení na psychiatra.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 21:40
- Nahlásit

Eda
no bohužel zatím je to věc,takže dva roky!Mají to měnit,ale pořád se hádají o hovadinách,tak nevím ,kdy to příjde na pořad dne.

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 26 Dub 2011 23:35
- Nahlásit

Vlasta
Hmm, nevím jestli mám mít depréze, ale asi nemám toho správného retrievera - sice taky občas něco čorne, ale to co tady píšete tak to nežere v poslední době rád olizuje talíře když je dávám do myčky - asi je předmývá nebo co???

Můj taky "nekrade" a když se sešlo více retrívrářů, připadala jsem si fakt blbě ... nekrade, nikdy nic nezničil, svým způsobem děsně hodnej pes, neměla jsem v tomto směru o čem mluvit! Na stole v jeho úrovni klidně mohu nechat rohlík a bez našeho svolení si ho nevezme!
Noo... akorát ty ho... - lidský sežrat, ve zvířecích se vyválet....

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání