| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:20
- Nahlásit
bilksa
Dobrý,koukám,moc srsti nemáte.ještě se mrkni na linii krku mezi lopatkou a plecemi.Má tam takový hrb.Vem afilačky a podstřihni párkrát odspodu srst a uhlaď finišákem.Ne moc 3-4 střihnout.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:33
- Nahlásit
Zuzana T
OK, prostřihnu to. Díky. Srsti má celkem dost - tedy na to, jaké je teplo. Někdy mi připadá, že jakmile se oteplí, tak ona je jak dikobraz a střílí chlupy do dálky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:37
- Nahlásit
bilksaje moc pěkně osvalená,opravdu pracovní pes!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:51
- Nahlásit
Zuzana T
Jeeee, díky!! Tos mi udělala radost!!! Bohužel jseš asi jediná, které se to líbí, a kdo to ocení.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:56 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Půjčím vám na chvíli Lexynu - ta teda moc pracovně nevypadá.Jezíme teď na kole a je to asi na nic
, spíš tloustne,než hubne
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 20:29
- Nahlásit
Zuzana T
Asi se bojí, že nesadíš ještě něco navíc, tak si dělá zásoby...
No je fakt, že denně máme vycházku okolo 10km a naplavou toho taky hodně. No a o běhu u traktoru už ani nemluvím. Je to jako u lidí - každý je jiná ráce - Charlotte byla žoužel od malinka, vždyť si ji pamatuješ, jaká to byla žížala.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 20:31
- Nahlásit
bilksaLexy je na minimální dávce lightky,ale potřebuje víc pohybu.Bohužel s veteránkou to není ono.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 20:59
- Nahlásit
Zuzana T
To jo. Brita je ještě pořád čipera. Lítá jako blázen.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:07
- Nahlásit
bilksa
Tvoje holky se kapánek vymykají obě
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:03
- Nahlásit
Zuzana T
nezoufej - můj veterán je na tom stejně jako Cathy, ale je fakt, že Greeny si vystačí sám na to lítání. Včera u rybníka Kejsa úplně ožil a snažil se taky lítat po lese - ale musela jsem se smát, on má ten pohyb takový, že jakože strašně rychle hýbe nohama, ale vlastně skáče skoro na místě - Greeny se natáhne a udělá skok a Kesji na to samé potřebuje tak 3-4 skoky
No a dopadlo to přesně jak jsem čekala, už večer se Kejsa skoro nemohl postavit a kulhá....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:17
- Nahlásit
Zuzana T
To víš, jaká panička, takoví psi....
Teď jsem byla s Britou na očkování a veterinář mi nevěřil, že madam oslaví osm, hádal jí polovic. To mi vždycky zvedne náladu.
Vlasta
Chudinka!! To je mi ho líto...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:22
- Nahlásit
Mají taky goldeni tzv.amok? Nebo je to jen specialita labradorů?
My byli také u vody, už proto že soused farmář vyvážel hnůj a ta mrňavá čubka zlotřilá - kterou jsem tady včera tak chválila - se prostě musela jít zblízka podívat a donést ostatním vzorek
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:28
- Nahlásit
Ketrin1
taky taky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:35
- Nahlásit
Ketrin1
donést vzorek - to je dobré...
Mě vždycky u vody žerou trávu a takové nízké rákosí - včera taky -- a večer po granulích slyším nechutné zvuky a už byla celá večeře i s rákosím na koberci.. jenom jsem nezjistila který prase to bylo, jenom jsem to šla uklidit.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:44
- Nahlásit
Vlasta
to mají místo ferneta
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:59
- Nahlásit
Hezké dopoledne všem.
U nás v Pardubicích se dnes vstávalo nemile - novinky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:17
- Nahlásit
EvkaS
teď jsem ti posílala mejla jestli žijete - to je děs co se děje. U nás Benzinka, potom ta Chropyně a te'd Pardubice - to je v řiti
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:34
- Nahlásit
Skoro to vypadá,že už to není náhoda.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:59
- Nahlásit
Zuzana T
no jo - v diskuzi o Pardubicích se píše, že jak má být ten konec světa 20.12.2012 tak že se někdo snaží aby to bylo dříve ..
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:02
- Nahlásit
Je všeobecně známo, že občas někteří zatají špatný výsledek DLK, popř.operaci téhož, a s takovým psem klidně kryjí. A jak vidím, tato nestydatost postoupila ještě na vyšší level: nevadí už ani to, že je výsledek (ED 0/2) zveřejněn v Deckerově databázi. Marně se zkouším vcítit do frustrace poradce chovu, nemajícího jinou možnost než na takové krytí vystavit krycí list. Tituly nadevše, štěňata jsou na světě, jistě budou velmi krásná.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:03
- Nahlásit
Jsem mluvila s kamarádkou z Chropyně - tak majitel vyhořelé fabriky se hodlá soudit s hasičema že tam udělali víc škod než museli - tož to už je moc... fakt se svět v prdel obrací!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:09
- Nahlásit
Ketrin1
Hele,já nechápu (psali jsme si o tom),že ten pes má tituly - i naprostej laik na pohybu pozná,že má špatnej loket. Už loni na výstavách to bylo vidět, v Lt jsme stáli u kruhu s myslivcema a kecali a oni sami,naprosto nezaujatý a neznalý mi říkali,co to má pes s přednma běhama,že divně chodí. Je to k pláči. A to nekomentuju za kolik se taková štěňata budou prodávat a nezkušení začátečníci pak budou líta na veterinu,operace a nadávat,až to zjistí,na chov s PP
No,já už jen čekám,kdy něco bouchne v Lovosicích
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:09
- Nahlásit
Ketrin1
když se měli rádi tak co už "fčil" ne?
Ale DLK tam operativně nemají uvedeno - myslím na stránkách
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:14
- Nahlásit
Vlasta
netvrdím že je operovaný, ani nevím jestli je nebo není, ale Decker mu naměřil 0/2.
jana33
Vůbec to nechci dál komentovat Jen žasnu.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:20
- Nahlásit
Vlasta
žijeme, ale výbuch to byl opravdu ohromný. Byla jsem zrovna se smečkou venku a úplně to otřáslo celou zemí, všichni jsme úplně strnuli.
Máš odpověď na mail.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:21
- Nahlásit
Ketrin1
Já myslím,že to Vlastino "operativně" nebylo myšleno,že byl na operaci
Ale ty zapomínáš,že v BB mají všichni psi klouby zdravé,protože do šesti měsíců nechodí na procházky vůbec,resp. pár desítek metrů, a do roka pár stovek metrů. Takže jestli tahle štěnda budou mít blbý lokty,bude to neschopností páníčků
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:24
- Nahlásit
jana33
"operativně" nebylo myšleno,že byl na operaci
už jsem to pochopila
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:04
- Nahlásit
Ketrin1
No hlavně že když se hlasovalo o povinných loktech všichni tvrdili, že stačí když se výsledek bude zveřejňovat, protože jen blázen by kryl psem se špatnými lokty. Na to zveřejnění nějak majitelé pozapomněli....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:12
- Nahlásit
Petra Bailie
Tak já myslím,že majitelé maj "rádce" jasnýho. Je to hnus,velebnosti
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:18
- Nahlásit
Petra Bailie
když se výsledek bude zveřejňovat,
a nebylo to tehdy myšleno tak, že to zveřejní klub, tedy HPCH? Bývala taková rubrika ve zpravodaji "Nově uchovnění jedinci"... i když databáze na webu by samozřejmě byla lepší.
Až bude na pozvánce na schůzi RK bod programu "Změna chovných podmínek", přísahám že přijedu třeba i na koloběžce... tohle je fakt k uzoufání
|