Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:20
- Nahlásit

bilksa

Dobrý,koukám,moc srsti nemáte.ještě se mrkni na linii krku mezi lopatkou a plecemi.Má tam takový hrb.Vem afilačky a podstřihni párkrát odspodu srst a uhlaď finišákem.Ne moc 3-4 střihnout.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:33
- Nahlásit

Zuzana T
OK, prostřihnu to. Díky. Srsti má celkem dost - tedy na to, jaké je teplo. Někdy mi připadá, že jakmile se oteplí, tak ona je jak dikobraz a střílí chlupy do dálky.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:37
- Nahlásit

bilksaje moc pěkně osvalená,opravdu pracovní pes!

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:51
- Nahlásit

Zuzana T
Jeeee, díky!! Tos mi udělala radost!!! Bohužel jseš asi jediná, které se to líbí, a kdo to ocení.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 19:56 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Půjčím vám na chvíli Lexynu - ta teda moc pracovně nevypadá.Jezíme teď na kole a je to asi na nic
, spíš tloustne,než hubne

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 20:29
- Nahlásit

Zuzana T
Asi se bojí, že nesadíš ještě něco navíc, tak si dělá zásoby...

No je fakt, že denně máme vycházku okolo 10km a naplavou toho taky hodně. No a o běhu u traktoru už ani nemluvím. Je to jako u lidí - každý je jiná ráce - Charlotte byla žoužel od malinka, vždyť si ji pamatuješ, jaká to byla žížala.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 20:31
- Nahlásit

bilksaLexy je na minimální dávce lightky,ale potřebuje víc pohybu.Bohužel s veteránkou to není ono.

bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 20:59
- Nahlásit

Zuzana T
To jo. Brita je ještě pořád čipera. Lítá jako blázen.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Dub 2011 21:07
- Nahlásit

bilksa
Tvoje holky se kapánek vymykají obě

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:03
- Nahlásit

Zuzana T
nezoufej - můj veterán je na tom stejně jako Cathy, ale je fakt, že Greeny si vystačí sám na to lítání. Včera u rybníka Kejsa úplně ožil a snažil se taky lítat po lese - ale musela jsem se smát, on má ten pohyb takový, že jakože strašně rychle hýbe nohama, ale vlastně skáče skoro na místě - Greeny se natáhne a udělá skok a Kesji na to samé potřebuje tak 3-4 skoky
No a dopadlo to přesně jak jsem čekala, už večer se Kejsa skoro nemohl postavit a kulhá....

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:17
- Nahlásit

Zuzana T
To víš, jaká panička, takoví psi....

Teď jsem byla s Britou na očkování a veterinář mi nevěřil, že madam oslaví osm, hádal jí polovic. To mi vždycky zvedne náladu.

Vlasta
Chudinka!! To je mi ho líto...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:22
- Nahlásit

Mají taky goldeni tzv.amok? Nebo je to jen specialita labradorů?
My byli také u vody, už proto že soused farmář vyvážel hnůj a ta mrňavá čubka zlotřilá - kterou jsem tady včera tak chválila - se prostě musela jít zblízka podívat a donést ostatním vzorek

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:28
- Nahlásit

Ketrin1
taky taky

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:35
- Nahlásit

Ketrin1
donést vzorek - to je dobré...
Mě vždycky u vody žerou trávu a takové nízké rákosí - včera taky -- a večer po granulích slyším nechutné zvuky a už byla celá večeře i s rákosím na koberci.. jenom jsem nezjistila který prase to bylo, jenom jsem to šla uklidit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:44
- Nahlásit

Vlasta
to mají místo ferneta

EvkaS
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 08:59
- Nahlásit

Hezké dopoledne všem.
U nás v Pardubicích se dnes vstávalo nemile - novinky.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:17
- Nahlásit

EvkaS
teď jsem ti posílala mejla jestli žijete - to je děs co se děje. U nás Benzinka, potom ta Chropyně a te'd Pardubice - to je v řiti

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:34
- Nahlásit

Skoro to vypadá,že už to není náhoda.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 09:59
- Nahlásit

Zuzana T
no jo - v diskuzi o Pardubicích se píše, že jak má být ten konec světa 20.12.2012 tak že se někdo snaží aby to bylo dříve ..

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:02
- Nahlásit

Je všeobecně známo, že občas někteří zatají špatný výsledek DLK, popř.operaci téhož, a s takovým psem klidně kryjí. A jak vidím, tato nestydatost postoupila ještě na vyšší level: nevadí už ani to, že je výsledek (ED 0/2) zveřejněn v Deckerově databázi. Marně se zkouším vcítit do frustrace poradce chovu, nemajícího jinou možnost než na takové krytí vystavit krycí list. Tituly nadevše, štěňata jsou na světě, jistě budou velmi krásná.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:03
- Nahlásit

Jsem mluvila s kamarádkou z Chropyně - tak majitel vyhořelé fabriky se hodlá soudit s hasičema že tam udělali víc škod než museli - tož to už je moc... fakt se svět v prdel obrací!

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:09
- Nahlásit

Ketrin1
Hele,já nechápu (psali jsme si o tom),že ten pes má tituly - i naprostej laik na pohybu pozná,že má špatnej loket. Už loni na výstavách to bylo vidět, v Lt jsme stáli u kruhu s myslivcema a kecali a oni sami,naprosto nezaujatý a neznalý mi říkali,co to má pes s přednma běhama,že divně chodí. Je to k pláči. A to nekomentuju za kolik se taková štěňata budou prodávat a nezkušení začátečníci pak budou líta na veterinu,operace a nadávat,až to zjistí,na chov s PP

No,já už jen čekám,kdy něco bouchne v Lovosicích

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:09
- Nahlásit

Ketrin1
když se měli rádi tak co už "fčil" ne?
Ale DLK tam operativně nemají uvedeno - myslím na stránkách

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:14
- Nahlásit

Vlasta
netvrdím že je operovaný, ani nevím jestli je nebo není, ale Decker mu naměřil 0/2.
jana33
Vůbec to nechci dál komentovat Jen žasnu.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:20
- Nahlásit

Vlasta
žijeme, ale výbuch to byl opravdu ohromný. Byla jsem zrovna se smečkou venku a úplně to otřáslo celou zemí, všichni jsme úplně strnuli.
Máš odpověď na mail.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:21
- Nahlásit

Ketrin1
Já myslím,že to Vlastino "operativně" nebylo myšleno,že byl na operaci
Ale ty zapomínáš,že v BB mají všichni psi klouby zdravé,protože do šesti měsíců nechodí na procházky vůbec,resp. pár desítek metrů, a do roka pár stovek metrů. Takže jestli tahle štěnda budou mít blbý lokty,bude to neschopností páníčků

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 10:24
- Nahlásit

jana33
"operativně" nebylo myšleno,že byl na operaci
už jsem to pochopila

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:04
- Nahlásit

Ketrin1
No hlavně že když se hlasovalo o povinných loktech všichni tvrdili, že stačí když se výsledek bude zveřejňovat, protože jen blázen by kryl psem se špatnými lokty. Na to zveřejnění nějak majitelé pozapomněli....

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:12
- Nahlásit

Petra Bailie
Tak já myslím,že majitelé maj "rádce" jasnýho. Je to hnus,velebnosti

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:18
- Nahlásit

Petra Bailie
když se výsledek bude zveřejňovat,
a nebylo to tehdy myšleno tak, že to zveřejní klub, tedy HPCH? Bývala taková rubrika ve zpravodaji "Nově uchovnění jedinci"... i když databáze na webu by samozřejmě byla lepší.

Až bude na pozvánce na schůzi RK bod programu "Změna chovných podmínek", přísahám že přijedu třeba i na koloběžce... tohle je fakt k uzoufání

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání