| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 11:52
- Nahlásit
J8 jsem před chvílí dorazila z Prahy - venku 3°C a pršo-sněží jako fakt nic moc........
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:09
- Nahlásit
Vlasta
No to je fakt hnus. Ve stanu zmrznu!!!!
Já jsem to se dřívím stihla jen tak, tak - už tu zase leje.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2011 12:13
- Nahlásit
zdar - to je humus,snad se počasí do víkendu umoudří....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 08:38
- Nahlásit
Tady to nějka umírá!!!! Dneska ráno jsem chutě škrábala sklo u auta - sakra - napřed nás to naladí na 25°C a potom toto...
Kde všichni jste??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:07
- Nahlásit
Vlasta
v Práglu 2 st.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 09:56
- Nahlásit
Hezké dopoledne!
Já makám až se ze mě kouří a nestíhám. Tady konečně začalo vykukovat sluníčko, tak doufám v lepší zítřky a že na víkend bude krásně, abychom zase neběhali v dešti a blátě - loni to na Konopišti stačilo.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:07
- Nahlásit
EvkaS
No to jo,ale mysleme pozitivně.
Pošlu ti něco do zprávy na FSB,jo?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:27
- Nahlásit
Zuzana T
jj, pošli.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 10:38
- Nahlásit
Já taky myslím pozitivně - mažu do Prahy na vyčištění žrádla od jednoho nákupčího zahraničního řetezce, protože jsem si dovolila mu poslat navýšení cen.... v noci se mi o tom dokonce zdálo a ve snu jsem mu brutálně řekla co si o tom myslím - škoda, že si to můžu dovolit jenom ve snu protože jinak by asi omdleli až bych začala mluvit...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 11:24
- Nahlásit
Vlasta
no jo,teď nebudeš v oblibě
|
choco
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:32
- Nahlásit
Ahoj, my jsme včera dostali léčbu šokem,když nám vet sdělil,že nalezená Foxy teda musí v pátek na operaci a že si ani netroufá odhadovat,kolik to bude stát,protože to může být od té lepší varianty - píštěle až po nějaké srůsty s močákem apod - takže sestřička to jen tak odhadla od 4 - 10 tis v závislosti na tom,co tam terda objeví...předpokládám,že při mém štěstí se zdravím u našich zvířat to bude nejhorší možnost....lepší dáreček k narozeninám jsem si najít nemohla...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 15:52
- Nahlásit
choco
A co jí je? A jak to máte,vy jí nehledáte novou rodinu? Každopádně držím palce,ať je to jen nějaká prkotina..
My se taky málem rozrostli,včera se ke známému myslivci přidala v noci u hospody labradorka,tak komu by tak asi zavolal už jsme si pro ní jeli,ale naštěstí se mezitím objevila majitelka,tak je feňulka doma
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:08
- Nahlásit
Vlasta
Já dneska byla v Praze na alergologii.
choco
Tak snad to bude jen něco menšího.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:34
- Nahlásit
bilksa jj, Praha matička měst - zase jsem stála jak vesnický trubec v koloně před Průmyslovou na cestě zpátky jsem si v Průhonicích v KFC koupila mňamku, bo jsme měla hlad, jedla jsem v autě, zakydala jsem si kostýmek i pás v autě a ještě je mi blbě, bo na prázdný žaludek hranolky a kuřecí křídla nebyl moc dobrý nápad
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:50
- Nahlásit
Vlasta
No já zas stála ráno jako trouba na 5. května a Nuseláku
K obědu jsem si sice dala kuřecí steak se sýrovou omáčkou a hranolky, ale taky mi po tom nebylo nejlíp. To jsem se těšila večer do kina, jak si dám popcorn, teď se mi nikam nechce....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:55
- Nahlásit
bilksaVlasta
no holky,na cestu hranolky a smažené...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:59
- Nahlásit
Halo halo,nejel by někdo se mnou 11.6.2011 na Lesní zkoušky,je to kousek od Slaného - třeba jen na čumendu?Nemám auto,neboť chlapi jedou surfovat na Gargáno. - sííím.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 17:59
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, žijeme zdravě... Když já nevím, kde máš jídelnu, kde vaříte ty vaše lahůdky. Přestěhoval se mi profesor do Letňan, tak tam ještě nevím, kam chodit na dobrý oběd.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 19:20
- Nahlásit
bilksaHm,to jsme kousek vedle - Jarov,Praha 3
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 19:45
- Nahlásit
Zuzana T
Škoda. Ale vy nemáte stravování pro veřejnost, ne?
|
choco
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 20:55
- Nahlásit
jana33
Ale jo hledáme...měli jsme zájemce,ale nakonec z toho sešlo.... a nechat ji s tou dírou hnisající nemůžeme, když už bere 14 dní atb...tak půjde na operaci a pak ji budeme nabízet dál, zpátky do útulku bych ji ale nedala, ti nebyli schopní jí dát ani ta atb,co jsme ji tam s sebou dávali, o límci a oddělení od psů ani nemluvím, tak pochybuju, že by to vůbec nějak dál řešili...ale je to milá holčička, dost dobře rozumí zákazu, na sedni taky už reaguje, ke mě je horší,to musím dělat psí kusy a hlavně jak nepotřebuje k životu žádný pamlswek,tak je to o to horší, tak aspoň chválím a hladím,jak se dá...ale mimo zahradu teda zatím jen na vodítku, protože to ji zajímá milion jiných věcí a nevnímá, se psama vydrží sama - horší to bude,až bude muset být třeba i bez nich - to je vycí siréna a mazlení je její doména
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:23
- Nahlásit
bilksa
jj máme - 59,- celé menu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 21:52
- Nahlásit
Zuzana T
Ty jo!! Tak to až pojedu příště, tak bych zajela.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2011 22:38 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
choco
Hihi,něco mi říká,že to s tím hledáním nebude tak žhavý,zvlášť když si jí vypipláte po operaci
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 07:07
- Nahlásit
Hezké mrazivé ránko!!
jana33
Souhlasím...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:17
- Nahlásit
Dobré ráno! Mydlík má dneska 3 roky - kluk jeden šikovnej
asi mu půjdu koupit něco nového na hraní
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:32
- Nahlásit
Vlasta
Tak to gratulujeme!! Charlotte "slavila" v neděli.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 08:36
- Nahlásit
Vlasta
Mydlíkovi gratulujeme a přejeme mu hodně ponožek a papírových kapesníčků
Já taky makám jak barevná, za 1) už je v plném proudu sezona a za 2) je konečně jisté, že po 1,5 roce zas na chvíli přiletí synek z Indo, tak abych si pak mohla udělat na něj trochu volnečko, už se moc těšíííím
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:10
- Nahlásit
Vlasta
Mydlíčkovi všechno nejlepší k 3. narozeninám!!!!! Je to kluk šikovný, tak hodně úspěchů v letošní zkouškové sezóně.
Zuzana T
Zuzi, mně nic na FB nepřišlo. Poslala jsi to už? Naposledy v úterý, ale na to jsem obratem odpovídala.
choco
Tak držíme palce a tlapky, ať je to jen nějaká maličkost a nemusí chudinka malá podstupovat nějaký větší zákrok!
bilksa
Charlottce taky všechno nej a nej!!! My slavili v pátek s Bockou a teď nás čekají Laruščiny narozky.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:35
- Nahlásit
bilksa
Vlasta
Přeji všechno nejlepší a ať se jim ve všem daří A jaký asi půjdu koupit nějakou hračku? Ta už by měla být dávno pořízená a ne jen jedna a dort ! Ostudy
jana33
No ne že bych si to neuměla představit,ale je to u nás horší s babičkou, se kterou je těžké pořízení a proto ji musím tahat buď k našim a nebo do práce a je to náročnější...a taky jsem si toho třetího psa představovala jinak a za ty prachy,co teď nacpeme do operace bych ho i měla :X Uvidíme...vyléčená a něco už naučená se bude nabízet i lépe...
EvkaS
Děkuju, držet palce potřebujeme, vrtat se v tom budou,te´d záleží,jak moc no...
|