Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:50
- Nahlásit

bilksa
no to obnov odkazy - potřebuju aby mělo můj odkaz co nejvíce lidí, protože Eva říkala že pak se prý stránky najdou i podle části adresy a nebo jména - teď když zadám jméno psa a nebo svoje tak to najde výsledky výstav a zkoušek, ale stránky ani náhodou, ale včera jsem zkoušela zadat Mydlíček a stránky to našlo, jenomže málo lidí ví, kdo je Mydlíček - tak zase nic

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:16
- Nahlásit

Vlasta
Rozkaz splněn, kapitáne. :-D Viz zde: http://gr-charlotte.webnode.cz/odkazy/

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 11:20
- Nahlásit

bilksa
no tedýýý!! To je rychlost - děkuji

Fresh
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:12
- Nahlásit

Vlasta

ano, prvni prihlasena, hned po tobe nasledoval Martin Safarik a Ivana Rytirova...uz to jede, uz to fici

brookbank
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:35
- Nahlásit

Fresh týjo, to je rychlost s přihláškama, ale já to budu vědět až příští týden zda mi to vyjde nebo ne

Fresh
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:51
- Nahlásit

brookbank

treba uz bude plno

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:53 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Mydlíček je jen jeden - přeci,ne?

Lidi dneska se mi v noci chtělo umřít - takovou migrošku už jsem zase dlouho neměla - ještě teď chodím,jak tělo bez duše.Doufám,že jsem si to vybrala,v Humpolci chci být OK.

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 12:56
- Nahlásit

Zuzana T
Jejda, tak snad už to máš za sebou. Mně pobolívá hlava dneska, ale není to nic, co by se nedalo vydržet. Držím palce, ať tě to o víkendu netrápí, to by ti nepříjemně kazilo víkend!!!

brookbank
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:05
- Nahlásit

Fresh no tak pokud bude plno půjdu Mka mimo soutěž

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:07
- Nahlásit

Zuzana T
okolo mě v práci řádí střevní a žaludeční problémy - 1-2 dny a dobrý, tak doufám, že mě to mine.... ale už nyní mi není dobře jenom když to slyším - jsem strašná!

Fresh
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 13:15
- Nahlásit

brookbank

jen to zkus, s Kovotourem plus!

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 16:45
- Nahlásit

Zuzana T
Držím palce,at se to zlepší,já s migrénou bojovala minulý týden,pak to přešlo,ale výstavou v MB a sezením na sluníčku se to zase spustilo,takže jsem umírala do úterka.
Tak už vypsali kruhy na Lt,kamarádku málem kleplo,jde oba dva dny se psem do pracovky a v sobotu není v otevřené ani jeden pes,v neděli jen dva fen je naštěstí v pracovce míň

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 17:07
- Nahlásit

jana33
JJ,to tak bývá.
No doufám,že je už konec,další takové dobrodružství si nepřeji.

Přeji pěkný víkend,zítra frčím do Humpolce za Hliníkem .

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 17:09
- Nahlásit

hm,tak mě to píše not found - to Litko.

choco
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 17:11
- Nahlásit

Fresh
šáfa mi říkal, jak Tě uháněl A včera ,jak to uviděl, tak si říká nene,počkám si,až se někdo přihlásí,ať nejdu první

Jinak s lišákem to dopadlo líp než jsme si mysleli - v břiše ji po kastraci totiž zůstal nevstřebatelný uzlík a ten tam začal dělat čurbes, proto to hnisalo a udělala se tam ta díra - tak to má zrevidované a vytažené a teď už se to snad začne hojit lépe. Z narkozy se probírá v pohodě,nefňuká, už si popochází a čurala už i venku a pohled už má zase svůj lišáckej Ale mám pocit,že límec jí budu muset dát od Ellie,protože se svým trialáckým dlouhým čumákem si tam i přes to chce furt šahat a taky Andyho ošetřovatele musím hlídat od poskytování zdravotní péče ) Ufuf,oběma se nám ulevilo, že bylo nakonec takhle banální Jen nám vrtá teda hlavou,proč by ji někdo vyhazoval,když ji nechal vykastrovat...

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 17:13
- Nahlásit

jana33
Já jsem taky naštvaná, na všech výstavách, který jsem nepřihlásila není v pracovce buď žádná fena, nebo jen jedna!!

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 17:16
- Nahlásit

choco
Tak to je dobře,že to není nic vážného.A ona byla čerstvě kastrovaná? Jestli ne,tak jí to tam mohlo hnít dlouho,třeba jí nechávali kastrovat v nějakým útulku
bilksa
Tak v Liťáku bys jich měla šest
Zuzana T
Mě to jede normálně

choco
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 17:16
- Nahlásit

bilksa
To je prostě zákon schválnosti...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 17:19
- Nahlásit

chocotak sláva,ať je jí brzy dobře

choco
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 17:23
- Nahlásit

jana33
No vet říkal,že ta jizva tam byla znát - já si ji teda ani nevšimla...je to zvláštní...

Zuzana T
snad už jo

jana33
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 17:32
- Nahlásit

choco
tak vet to pozná vždycky,ale pokud nebyla viditelná na první pohled,tak to nebude úplně čerstvý

bilksa
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 17:32
- Nahlásit

choco
Tak alespoň, že to není nic závažného!! Ať má hezký život, kočička.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Kvě 2011 18:10
- Nahlásit

choco ty jo, tak to mi nedošlo, že půjdu první ale vlastně je to jedno - alespoň to budu mít taky první za sebou

Tak držíme nalezenkyni palce ať už je to jenom lepší a najde hodné páníčky

choco
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:01
- Nahlásit

Dnešní noc byla krutá. Ta tak vyváděla ať s tím velkým límcem nebo s tím malým,kterým si to pod ránou rozdrásala,že jsem zabrala tak na dvě hoďky maximálně....ještě jsem s ní vylézala ven na čůrání,protože čůrala napsoled ve tři odpoledne a pak jak ta rána šla k sobě,tak maximálně poposedávala,ale o čůrání nemohla být ani řeč,to jen naprdle koukala a nebo mazala zpět ke dveřím....vyčůrala se až před hoďkou před veterinou. Došla tam stylem popošoupání po zadku, dostala delší ,ale menší límec než ten Eliin,injekci proti bolesti a teď je zalezlá v Andyho domečku a z naprldlosti už konečně usla To je hysterie teda Zlatí naši labroušci

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:35
- Nahlásit

choco týýjo, vidím, že to ještě bude mít pokračování...... tak už to snad bude jenom lepší.
My jdeme cvičit do lesa a k vodě - už se moc těším......

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:37
- Nahlásit

choco
Nám se víc osvědčil pruban. Každopádně držíme palce,ať je v pořádku.
Všem v Humpolci držíme palce,když bude někdo znát výsledky holek,tak šup sem.
My už máme procházku za sebou,ted půjdu hrabat posekanou trávu a pak vzhůru na učení

choco
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:40
- Nahlásit

Vlasta
Joo nenudíme se, ale už z nás aspoň odpadly ty hrozné nervy,když jsme nevěděli,co tam vlastně vet najde před operací. Vet říkal,že tak do tří dnů by ji tohle chování hysterický mohlo přejít, tak věřím,že přejde, jinak budu hysterická já

My jsme si zacvičili trošku včera, teda šáfa s Ellie,s Andym jsme jen tak blbli - šáfova máma nám lišku chvilku hlídala a tak jsme vyrazili k jezeru na Sadskou,kde bylo parádně prázdno Marťa psal Míše,jestli nebude nějaké cvíko ještě,ale neodepsala

choco
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:41
- Nahlásit

jana33

Pruban? No to je to samé jak límec ne? Takové umělohmotné udělátko,co vypadá jak satelit na hlavě

choco
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 10:42
- Nahlásit

Šáfa teď seká taky, já přemýšlím,jestli jdu na zahradu za nima nebo ulehnu - večer máme jít na zábavu a asi bych tam dlouho nevydržela po dnešní noci.

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Kvě 2011 11:31 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

choco
Ne pruban je takovýten "obleček" z elastického obinadla s dírkama na nohy. Fandule by s límcem nevydržela,měla po kastraci pruban a nevšímala si ho

<< 1 ... 387 . 388 . 389 . 390 . 391 . 392 . 393 . 394 . 395 . 396 . 397 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání