| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:38
- Nahlásit
jana33
Ne, ne, je to určitě hot spot - během závodů jsem ji chodila chladit do řeky a zapomněla na klíšťovej obojek, fakt debil!!
Musím počkat, až někdo přijede domů - sama ji neudržím a bohužel nemám strojek, abych jí to vyholila...
Prurivet už nám jednou na velký pomohl, tak doufám, že zabere zas. Občas propláchnu Betadinou.
Ketrin1
Díky, zatím zůstanu u pririvetu a snad to zmizí.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:39
- Nahlásit
Zdary vespolek
potřebuji tipy na štěně pejska béžovýho nebo černýho labíka s PP
Bude v dobrých rukou, zájmce znám, jsou to mí sousedi. Výstavy nehrozí (nemají zájem). Díky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:42
- Nahlásit
Mira A
Hele a to je neukecáš na goldena - holkám tady to bude za chvíli rodit a ty si klidně sháníš labíky
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:43
- Nahlásit
Mira A
Napiš Helče,jestli ještě nejsou volný po Borgouškovi
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:45
- Nahlásit
bilksa
Pokud neplánujete teď výstavy, tak ji radši vyhol, jinak se vám to potáhne...
Mira A
Borgův synátor (8 týdnů) je možná ještě volný, nevím jistě, mám info že dnes tam volají a zítra jedou jedni zájemci, co ještě nevědí, zda psa a nebo fenu. Ale je to Vysočina
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:46
- Nahlásit
ale teda je žlutej, ne béžovej
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:52
- Nahlásit
Vlasta
My jsme se již domlouvali kdysi v loni, že by si nechali našeho Aragorna, ale nedomluvili jsme se, právě kvůli těm výstavám a uchovnění. Oni ho prostě chtějí do rodiny, jako jejich předešlého labíka co ho měli 10let. (takže zkušenosti se psem mají). Výcvik, dobrý krmivo, správné zacházení, vet péče, to vím, že mu zaručí. Jinak bych jim ho nepomáhal shánět.
Ketrin1
žlutej, béžovej... to je fuk to je jasný. Může být i černý.
Poslal jsem jim odkaz na tvý stránky.
Vysočina - které město? My jsme od Plzně...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:53
- Nahlásit
Ketrin1
Ta fena má udělaný jen kyčle?
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 11:57
- Nahlásit
Mira A
Svratouch, kousek za Chrudimí.
choco
jj, bohužel, je uchovněná dřív než se zpovinnostnily lokty. Ona sama je 100% ok - celoročně využívaná v myslivosti... ale co má kde kdo (i Borgo) schováno v genech, to je druhá věc, to Ti nemusím vysvětlovat
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:04
- Nahlásit
Mira A
Anebo u Haltufů teď mají hnědá a černá štěňata po Capuccinovi Górska Fantazia, ale ta ještě nejsou k odběru a nevím poměr pohlaví a barev. Tel.739 724 227.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:09
- Nahlásit
Mira A
Tak se přeci jen rozhoupali?Už máš něco na rajčeti???
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 12:32
- Nahlásit
Ketrin1
Neplánujeme - rozhodla jsem se věnovat flyballu, praxi a canisce. Navíc mi už nezbydou penízky. Vyholila bych jí to hned, ale nemám strojek a k vetovi se mi kvůli tomu letět nechce. Zkusíme to odpoledne s tátou vystřihat, když to bude málo, tak holt za vetem.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:06
- Nahlásit
Zuzana T
Jojo rozhoupali se. Tak jsem slíbil, že se poptám.
Ještě nezahradničím na rajčeti, včera jsem se k tomu nedostal, jen při projíždění těch fotek jsem vypíchl ty zajímevé a rozdal je lidem na FB profily
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 13:51 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Kdo jste ho znali - dnes odešel do psího nebe Coren Zlatá Kudrnka v nedožitých 2 letech.Chudáček měl rakovinou prolezlé břicho.Už netrpí
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:28
- Nahlásit
chuďátko, tak mladý snad majitele brzy utěší nejlepší lék-nové štěně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:30
- Nahlásit
Zuzana T
Pane Bože - to snad ne - já jsem ho viděla když vyhrál tu klubovku na Konopišti, slečna co ho předváděla už byla očividně unavená,a le pořád dál vyhrával - to je strašný!!!!!!! Ty jsi ho stříhala viď? A nedávno ještě byl na výstavě - to je mi moc líto!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 14:50
- Nahlásit
Vlasta
Jednou,jinak byl v péči Evy P.
Chodil na cvičák do Koloděj a jezdil na Albeř.|Šikovný pejsek,měl nulové nohy,tak si k němu pořídili od
Misantosů fenečku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 15:19
- Nahlásit
Zuzana T
To je hrozný, už jsou na tom jak lidi. Taky trpí na rakoviny všeho možného... Kamarádce taky odešel pesan na rakovinu z plného zdraví... Je dobře, že mají fenečku, mají na koho upnout péči..
My jsme s tátou zkusili vystřihat Charlotte ten krk, ale neudrželi jsme ji ani násilím, tak alespoň trošku... Potřela jsem to Betadinou a na noc zas prurivet.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 15:20
- Nahlásit
Zuzana T
tedy to je fakt hrozný - sice ty lidi osobně neznám, ale je mi jich moc líto. Jak na to přišli? Mě se zdá že byl v Brně na DUO a potom ještě někde na výstavě, to muselo být strašně rychlý.....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 15:47
- Nahlásit
Zuzana T
Ježiš Coren? Tak to je mi líto.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 16:33
- Nahlásit
Vlasta
Ještě byl na WT na Konopišti - a teď je pryč.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 16:50
- Nahlásit
Zuzana T
Ježiš,skoro štěně! A věděli to ,nebo to přišlo najednou? To je hrozný,ten výskyt rakoviny u psů mě fakt děsí
Ketrin1
dostalas odpověď na mail?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 17:01
- Nahlásit
jana33
Chvíli běhal po vyšetřeních,ale ne dlouho.Myslím,že to měl ve vínku,jako naše Jessynka.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 17:22 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzana T tak to je hrozný - Konopiště bylo 30.4. a dneska je 10.5.? Tak vlastně před 10 dny ještě byl na zkouškách a dneska........ to je fakt šílené. Dívala jsem se na jeho stránky, jaké měli plány na letošní rok, ach jo...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Kvě 2011 21:33
- Nahlásit
Vlasta
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 06:01
- Nahlásit
bilksa
neudrželi jsme ji ani násilím
ono je to bolestivý, Borga kdysi při hotspotu na veterině 3x holili, od té doby tam veeeelmi nerad chodí
jana33
Včera v 10,05 - pak už nic. Ještě jsi něco posílala?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 07:33
- Nahlásit
Ketrin1
Asi ji to bolí hodně, protože už si to nechce nechat ani potřít Prurivetem.
Jinak jsem opět psala na ČMKU, kde je problém s registrací CHS a bylo mi odpovězeno, že prý moji žádanku posílali do Belgie na schválení třikrát a vždy se jim vrátila ani potvrzená, ani zamítnutá. Posílají prý opět tenhle týden. Tak fakt nevím... Asi mi to není souzeno....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 07:42
- Nahlásit
bilksa
.......bych si stěžovala v Bruselu na diskriminaci
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 07:48
- Nahlásit
bilksa
Belgičani nikdy moc nespěchají.Vydrž
Hele ten Prurivet jí může dráždit - Eva P. používá nějaký šampon a je s tím moc spokojená.No já bych asi být tebou zašla na vet - možná by pomohly ATB
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 07:57
- Nahlásit
bilksa
Jestli už je to takhle rozjeté, asi se vet. a atb nevyhnete, může to být zhnisané a bude se to rozlézat dál Měla bys to zatím aspoň opatrně rozmáčívat betadinou, aby se nedělal strup... Cítím s vámi, hotspot je hnusnej hnus
|