| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 18:51
- Nahlásit
Petra Bailie
Lumpíčkovi přejeme všechno nejlepší!! Hodně zlobení, ale bez úrazů a katastrof!!!
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 08:37
- Nahlásit
Díky, Lumpíčkovi vyřídím. Nožička ťuk ťuk drží, jen já pořád těžko snáším, když se pustí do nějaké divoké honičky se psy.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 10:22
- Nahlásit
Petra Bailie
Tak to je dobře,že se nožka uzdravila,ale nedivím se ti,že trneš u těch jejich hrátek
Vyrobila jsem pro kamarádku dort a teď se budu do večera muset přemlouvat,abych ho nesnědla
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 10:33
- Nahlásit
jana33
Vypadá nááádherně!! Jahody miluju - hned bych si dala.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 10:51
- Nahlásit
jana33
nechceš nějaký vyrobit i pro mě? akorát s přepravou by to bylo těžší... ale vypadá nádherně a chutnat bude ještě lépe!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 11:07
- Nahlásit
jana33
Tak jsi mi to asi přivolala - teď dorazila mamča od doktora a přivezla mi jahůdky, tak už si taky pochutnávám.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 11:27
- Nahlásit
jana33
Jéééééé - ten je! jenom jestli nemá moc toho matalvého máslového krému uvnitř - to nesnáším.... mám ráda piškůtek, šlehačku a jahůdky mňam
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 11:41
- Nahlásit
Vlasta
Souhlasím, ale tenhle podle mne tedy máslově nevypadá!! Hned bych si dala.
Tak koukám, že klec nikdo v prodeji nemá, tak budeme muset s bráchou rozbít prasátko... Líbí se mi tahle: http://www.pet-faunas.cz/p120.htm
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:19
- Nahlásit
Eda
Hihi,to bych asi poštou neposílala
Vlasta
krémík je s máslem,ale hlavně pudinkem a rozmixovanýma jahodama,žádnej těžkej másláč,to já taky nerada
bilksa
A koukalas na aukro,sbazar apod.?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 12:39
- Nahlásit
jana33
Na aukro jsem koukala, tam jsem našla, ale zdála se mi malá. Ještě se podívám.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 13:57
- Nahlásit
jana33
teda, ten je!!
Právě jsem přijela uplně umordovaná z různých pochůzek, úřadů a nákupů, už se těším na hokej že si dám nohy nahoru
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 15:12
- Nahlásit
Ketrin1
Jo, taky se těším na hokej!! Učení zahazuju!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 17:20
- Nahlásit
Vystupuje Ovečkin na Štefánikově letišti z letadla a shovívavě povídá: „Hokejový bůh mi řekl, abych dorazil naučit vás hrát hokej.“ – Z hloučku novinářů se ozve: „To se ti asi něco zdálo, Saško. Proč by to Jágr říkal zrovna tobě?“
To jsem okopírovala od Freshe z FB, moooc se mi to líbí.
Dneska vyrazili dva naše týmy do Maďarska na IWT - tož jim v té konkurenci držím palce!!!!!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 17:37 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Vlasta
Vtip hezkej,ale zatím to vypadá,že chlapci skončí. A vlastní vinou,ach ty vyloučení ovšem Plekanec bude druhej Hašek,jestli takhle bude v chytání pokračovat ale třeba to ještě otočí,každopádně to jsou nervy
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 17:55
- Nahlásit
jana33
Držím palce, že to otočí!! Věřím jim!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 18:49
- Nahlásit
bilksajana33hmm, tak nic, možná zase příště
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 19:05
- Nahlásit
nevadííi - jsou to naši zlatí hoši a ukázali všem,jak se hokej
hraje!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 19:49
- Nahlásit
Vlasta
Ještě půjdou bojovat o stříbro, to je přece krásný!! Dneska jim prostě nepřálo hokejový štěstí...
|
choco
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2011 19:49
- Nahlásit
Njn, nedá se nic dělat, třeba to vyjde za rok A třeba se povede ten bronz....podle mně se utkají Rusáci a Švédi o zlato.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2011 14:28
- Nahlásit
Hej hola!! Dneska nikdo?? Všichni na výstavě?
Nemáte někdo zprávy z Prahy??
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 17:21
- Nahlásit
Tedy to jsou nervy!!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:11
- Nahlásit
Zvládli to a to je nejdůležitější Jsou stejně skvělí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:15
- Nahlásit
choco
Skvělý hokej!!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 21:17
- Nahlásit
Jj, luxusní, jsem z něj málem měla horečku, jsem byla zpocená za ně
|
choco
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:26
- Nahlásit
Tyjo, to mě teda p.....oni to nakonec vyhrajou Fini??? Tak to bych fakt vůůůbec netipla.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2011 22:45
- Nahlásit
choco
Ani já ne, ale ten nářez!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 07:46
- Nahlásit
Dobré ráno,
tak jsem zvědavá jestli se ukáže Fresh jak dopadli na IWT - nemám zprávy ani od Míši .... ani nevím, jestli už je doma bo telefon nebere - to jsem ale napjatá!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 08:00
- Nahlásit
Hokej super, už dlouho jsem nebyla půl dne u TV... ještě předtim jsme sledovali přes net indonéskou TV, kde ve večerní live sportovní show náš Štěpán bojoval o 75 milionů IDR dlouho vedl, ale nakonec byli jiní dva klucí přece jen o pár vteřin lepší, takže nic
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 08:12
- Nahlásit
jo a v sobotu jsme byli na posledním přenosu opery v této sezoně, Wagnerovské s*aní mramoru mě sice moc nebere, ale tentokrát bylo zajímavé libreto - v titulkách běželo sto let staré přebásnění do češtiny hemžící se archaickými a většinou jednoslabičnými slovy - aby se to trefovalo do té hudby - nejdřív jsem myslela, že si někdo dělá srandu, ale pak nás to tak zaujalo, že po zbytek víkendu jsme na sebe mluvili obdobným způsobem, něco jako - pojď dál v můj dům, již krb tu plá, dám na stůl krm a džbán je pln, i zván je host, a zří ten host že dlí tu pes, jejž čerň srst jest jak tma v tu noc. A zdá se, pes ten zlý má vzhled? Či snad je chor? Ne, zdráv ten pes, i citu pln. Jen mdlý zde spí - má hlad a žal, neb chtěl by jíst to, co má host - on rád by krm tvou pro se krad. Tak dej mu v plen jen kost či chléb, však střez se dát mu víc - tě zřím! Sic psa dám ven, kde můž pak výt, když kol jde kůň... i pes chce ven, tak stroj se v mžik, vem míč, jejž má pes chuť vždy nést, a vem psa v bor... Dost jsme se u toho nachechtali a vyblbli, ať žije čeština, akorát když u hokeje bylo zas - jde Fin na led a dá hned gól, i má Švéd žal... tak už by nás synátor nejradši odtransportoval do Bohnic
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2011 08:58 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
My včera oslavili Samouškovi narozeniny - dostal dortík,z focení byl otrávenej,protože už chtěl dlabat a hračku mu hned zabavila a rozcupovala Fanyna a ještě na něj držkovala,když si jí chtěl půjčit
|