| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 09:40
- Nahlásit
EvkaS
poslala,tak to zkusím ještě jednou
Vlasta
Přejeme Mydličkovi hodně bahnitých kaluží.....
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit
choco
Hehe,no,věř si tomu já jsem říkala Karlovi,když jsme si měli včera jet pro tu labrošku,že jí ale musíme sehnat do týdne novou rodinu,jinak u nás zůstane,známe se
Charlotce i Mylíčkovi všechno nej,co nejvíc močůvky,zdechlinek,bahýnka a jiných psích povyražení Nás to čeká za deset dní,a i když to normálně neslavíme,tohle bude významné jubileum,tak nějakýho plyšáka koupit musíme
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:12
- Nahlásit
Děkujeme za přání - všechnom mu vyřídím
Jo a dáreček nemáme bo jsem přemýšlela, že bych vytáhla z koše na prádlo nějaké "chutné" ponožky - radost by byla stejná a ještě bych ušetřila
Ne to ne, hračka bude ale nějak jsme neměla čas ji jít koupit
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:35
- Nahlásit
jana33
No přání sice pěkný, ale chudíci páníci!! Charlotte po minulém koupání v močuvce smrdí ještě teď. A už má u mne další vroubek - měla jsem připravenou růžičku na zasazení v kýblu s vodou a ona mi ji vytáhla a rozkousala. Naštěstí jsem to chytila v začátku, tak snad růžička přežije.
Vlasta
To máš pravdu, že radost bude stejná - možná větší...:-D
Já jsem nic nekupovala - sháním přetahovadlo, které vypadá jako plyšák, ale není vycpaný. Je to v podobě zvířat a strašně to vydrží, narozdíl od jiných přetahovadel... Potřebovala bych to jako odměnu při flyballu, ale nemůžu to na netu najít.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit
bilksa
Taky to přeju pesáčkům a ne páníčkům. Až budeš mít narozky ty,popřeju ti hodnýho psa
No já uvidím,co koupím,v tomhle mi chybí sekáče,kdy jsem v Praze udělala nájezd,vykoupila plyšáky za pár kaček a pak je postupně uvolňovala k vykuchání
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:48
- Nahlásit
bilksa
není to tohle http://petshop.vetcentrum.cz/cz/zbozi/371_0/pretah ovadla/2012-TYTALG-07_doggles-pretahovadlo-ocasek- zeleny-oranzovy-mic
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 10:59
- Nahlásit
bilksa
http://www.psihratky.cz/hracky-pro-psy/eshop/4-1-H RACKY/5-2-NA-TAHANI tady jsou nějaká zvířátka na přetahování
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 11:02
- Nahlásit
Hmm - píšou balistická tkanina - super, to úplně láká vyzkoušet co s tím provede pes
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 11:06
- Nahlásit
Vlasta
mě je poměrně jasný,co by s tim smečka udělala
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 11:17
- Nahlásit
Dámy, máte nějaký morbidní psy co se plyšounů týká. Hnědka pouze vykouše očička a případně ukousne čumák a už je to její hračka, kterou jen ožužlává, spí na ní večer po žrádle a případně se o ní přetahujeme. A když prdne, tak sešíváme a sešíváme...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 11:23
- Nahlásit
Eda
nám taky hračky celkem vydrží - akorát časem se jim nějak nenápadně vytratí ouška, ocásky a takové ty trčící části těla - a pokud se u toho náhodou nabourají na tu vatu - tak ta je potom vypreparována a rozházena velmi zodpovědně a rovnoměrně po celém bytě
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 11:31
- Nahlásit
Nám taky vydrží, v podobě vypreparovaných kožek
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 11:32
- Nahlásit
U nás se taky neničí, jen žužlá - jak já říkám gajgá - od malinka - nejprve jsem myslela,že to jako malinký dělá jakoby pozůstatek po sání mlíka,ale te´d fakt nevím - je to jeho rituál a dělá to skoro pořád a někdy až do usnutí Stala se z toho taková jeho roztomilá úchylka - při vítání jde vzít velkýho medvěda,chvíli se kolem nás uvrtěný motá a pak šup zalehne a gajgá. Jindy si hrajeme na zahradě, má už toho dost ,tak šup jde si pro plyšáka a začne. A doma než usne v pelechu taky taky A Ellie to dělala , když ještě tolik nebyli s Andym spolu jen na míčkách plyšových,ale pak se jí díky Andymu rozrostla sbírka hraček a teď už taky ujíždí na plyšácích a rozgajgala se víc Někdy je vtipný,že dojedeme domů, pustíme je ven, oni vyběhnou s plyšákama na zahradu a když už jsme připravení jít s nima na procházku,tak psi nejsou, protože jsou oba zabraní do dudání plyšáklů
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 11:48
- Nahlásit
choco
Jeee, díky!! To je ono - jsou to ty zvířátka Skinneeez, kámoška to má dva roky pro borderáka, visí na tom několikrát denně a furt jí drží.
Safra, to mě mrzí - potřebovala jsem to už na víkendové závody, každopádně díky moc - objednávám!!
Jinak u nás plyšáci drží - Charlotte si je ochraňuje jak mimina, takže je jen nosí, ale nikdy jim nic neudělá. Akorát, když přijede zbytek rodinné smečky, tak se začnou přetahovat a buď je roztrznou, nebo je vykuchají.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 11:58
- Nahlásit
Tak tu lištičku jsme měli doma - ale jak není vyplněná tak naše nebavila - blbě se jim gajgala A na tahání mi to přišlo strašně chatrný - no dala jsem ji pak Foxy s sebou a do útulku,ale zpátky už jsme si ji nebrali pak - tak třeba udělala nějakýmu hafovi radost tam
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 12:14
- Nahlásit
choco
Snad jo. I když, jak jsi popisovala ten útulek, tak kdo ví, jestli to někde jen tak neleží...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 15:57 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Tak jsem vážně přinucena se učit,státnice mám 30.5. Vzhledem k tomu,že 28.5. tady máme dětský den, 27.se vše připravuje a 29. zase všechno skízí a zapíjí,to bude dost zajímavý
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 18:10
- Nahlásit
jana33
No tak to je ještě čas - já jdu na to 19. a v sobotu ráno odjíždím do Trmic a vracíme se někdy v neděli v noci... Taky zajimavý...
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 5 Kvě 2011 21:29 - Změnil/a: Fresh
- Nahlásit
Vlasta
Tak na www.retrieversport.cz jsou vysledky z Tabora a par dalsich novinek;)
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 07:34 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Fresh
už jsem koukala - a přihlásila jsem se na MIlovice
Tedy ty výsledky - myslím moje - jsou hooodně odskočené od prvního psa od Rity K.
Ale ještě i po takové době si vybavím ty chyby které jsem udělala
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 07:47
- Nahlásit
Vlasta
Hms, ted jsem si rikal, jaky pes od Rity, a koukam, ze jsem Grusovi zmenil vudce jen v Mkach na Zsolta. Takze to opravim. Fakt je ten, ze Grus je bracha od Goriho a Gana a je to Mkovy pes, ale Zsolt s nim az do ted chodil Lka. V druhe pulce roku pujde do M.
Koukal jsem, ze mas takovou radost, ze jsou prihlasky na Milovice, ze ses prihlasila do L rovnou dvakrat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 08:57
- Nahlásit
Hezké ráno!
Dneska opět všichni v procesu?? Vlasti, co nějaká radost z pátečku??? My jsme si včera večer vyrazili do kina, tak jsem se dostala do postele až v půl jedný...
Dneska ještě dobalit a zítra hůrá až do Trmic k Ústí na turnaj. Kdyby to měl někdo poblíž a nudil se, tak se přijďte podívat.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:36
- Nahlásit
Fresh
no jo, já vím, mě se zdálo že to není dokončené, tak jsem začala nanovo a potom mi došly 2 potvrzení
Už jsem si říkala, že to tam snad ani nedáte...
Jo a ten kluk co vedl vítěze v L v Táboře seděl vedle mě, takže jsem si říkala, že tam je Rita, ale nijak jsem to nezkoumala. Pamatuju si to, protože jsem mu chtěla pogratulovat, ale nevěděla jsem jak.... tak jsem se na to zbaběle vy....
bilksa
No jo páteček ... dneska je velký páteček pro Evču, doufám, že nám sem něco krásného a důležitého napíše!!!!!
DRžím jí a Laře palce!!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:42
- Nahlásit
bilksa
Držíme palce na turnaj!! Já budu odpolko balit a chystat Bocku do Humpolce. Moc se tam těším, bude tam kupa fajn lidiček!!
Vlasta
Vlasti děkuji, doufám, že nebude zklamání, ale i to k životu patří. Dám odpoledne vědět!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:56
- Nahlásit
Záznamník u babičky a dědečka
Dobré jitro ........ momentálně nejsme doma.
Po zaznění zvukového signálu zanechte prosím
vzkaz.
- jestliže jste jedno z našich dětí, zmáčkněte
jedničku a
dále zvolte číslo od jedné do pěti podle pořadí,
jak jste se nám narodili, abychom věděli, koho z vás máme očekávat.
- jestliže potřebujete, abychom vám hlídali vaše děti,
zmáčkněte dvojku
- potřebujete-li si půjčit naše auto, zmáčkněte trojku
- jestliže potřebujete, abychom vám vyprali a vyžehlili
prádlo, zmáčkněte čtyřku
- chcete-li, aby dnes u nás spala vnoučata,zmáčkněte pětku
- jestli chcete, abychom vyzvedli vnoučata ze školy,
pak zmáčkněte šestku
- jestliže chcete, abychom uvařili na neděli, nebo vám nedělní oběd doručili k vám domů, zmáčkněte sedmičku
- chcete-li příjít najíst se k nám, zmáčkněte osmičku
- potřebujete-li od nás peníze, zmáčkněte devítku
Máte-li v úmyslu pozvat nás na večeři nebo nás vzít do divadla....................začněte hovořit, posloucháme!!!!!!!"
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 09:59
- Nahlásit
Vlasta
vzdycky ti to nahore napise, jestli to bylo v poradku odeslano nebo ne;)
kdybys rekla gratuluji, tak by ti i nejspis rozumel Znas to, rukama nohama
No ja se soustredil na vysledky z Tabora a zapomnel na to a nejak to tam nikdo jiny nedal Ted mi par lidi volalo, kdy to tam bude, tak jsem dodelal vysledky a vcera vecer to tam vsechno rychle nahodil
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:22
- Nahlásit
EvkaS
Držíme palce!! Snad se k vám nedostala naše virová infekce - 8 fenek ze cvičáku nezabřezlo. Tak na vás mooooc myslíme!!
Já jsem koukala k Maříkům a oni už mají zase nakryto!! Tak to se můžu jít zahrabat, protože Jižní Čechy už jsou pokrytý štěňaty dost. A doma na mne stále útočí, že jestli mi zůstanou štěňata, tak mě minimálně přizabijou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:30
- Nahlásit
bilksa
vyvez je do zahraničí - tam to bude stejný
To si dělám srandu - není to k smíchu - neboj, dám si Tvoje štěnda na stránky - ale zase on tam moc nikdo nechodí , tož nevím, jestli to k něčemu bude ...
Fresh
Jo to jsem si všimla až napodruhé že se to nahoře objeví, do příště to zase zapomenu minule na RK webu jsem se zase domnívala, že jsem správně přiložila doklad o zaplacení a jako vždycky - jenom jsem se domnívala, nebyl tam, ale byli hodní, mohla jsem ho poslat e-mailem
Byla jsem první přihlášená?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:34
- Nahlásit
bilksa
u nás prý je dost parvovirozy - šíří to psi cikánů, ale třeba v Novém Boru je toho hodně - kámoška si bere štěně a nechává ho u chovatelů do 3.očkování, bo se bojí aby to nechytilo.
Cikáni prý na veterinu nosí polomrtvá štěňata s parvou a i když se nějaké podaří zachránit tak vetovi nezaplatí, takže už i na ně jsou nachystaní a dokud neukážou prachy tak je vyhazují z ordinace.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Kvě 2011 10:43
- Nahlásit
Vlasta
No to je šílenost!! To se nedivím, že chce štěndo raději nechat u chovatelů.
U nás je teď klid. Chvíli řádil psincák na cvičáku, ale to jsme naštěstí uhlídali včas. Největší problém je s množstvím lidí a psů - během týdne se nám na cvičáku vymění kolem 80 psů.
Jinak díky za info na stránkách a neříkej, že tam nikdo nechodí - já jo, protože si je konečně můžu celé číst, tak si to užívám.
Chci si taky obnovit odkazy na našich stránkách - ještě tam nemám ani Evču, ani tebe, ale teď je nestíhám ani aktualizovat. Tak možná až po státnicích, jestli se mi tedy bude chtít, než budu mít nové.
|