| Autor |
Zpráva |
choco
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 13:59
- Nahlásit
jana33
Ahá, to neznám. Myslím,že by byla schopná ten pruban ale rozdrásat,jen aby se dostala k té ráně - límec jako takový jí neva, je hotová z toho,co má na břiše a že se k tomu nemůže dostat. Když tam měla tu svou hnisající ránu,tak chodila s tím malým límcem a vůbec s tím neměla problém.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 17:14
- Nahlásit
Tak přináším výstavní zpravodajství: Evča VD - Bocíšek fakt nemá srst, Evča vystavovala ještě Zuzčiny odchovy, ale tam si nepamatuju výsledky - Zuzka V3, a pozor jako jo: Míra s Brůčou V1 v pracovce - tedy asi CAC taky!!!!
Je tam prý hodně teplo a není moc kam se schovat před sluníčkem, takže výhoda majitelů stanů....
Jinak my jsme zpátky ze cvičení, bylo to úžasné a dokonalé, byli jsme v býv. voj prostoru - nádhera!!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 17:31
- Nahlásit
Vlasta
No,jestli je to v Humpolci na závodišti,tak tam stín opravdu není. Díky za zprávy, Brůča jede
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 17:40
- Nahlásit
jana33 asi jo - jak bývá Zlatá podkova... mě se to moc líbilo na Hluboké, právě proto, že tam stromy jsou. Stejně v lese a u vody bylo nejlíp i Greeny to říkal
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 17:43
- Nahlásit
Vlasta
Tam je nejlíp vždycky
A nevíš,jak dopadla Evča s Laruško včera? Doufám,že dobře,když nic nepsala....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 7 Kvě 2011 18:09
- Nahlásit
jana33 no jo vlastně - asi zapomněla - ale jo, Laruška bude mít štěnda
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 14:49 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Zdar vespolek - zpátky z vástavního Humpolce.Počasí přesně ,jako před 14ti dny vc Maďarsku - v sobotu spálené nosy a vedro a dnes studený fíčák .
Lexy oba dny V3 v sobotu za Brůčou ( grooming 2,5letá Terezka Antošová ) a Keirou Nightley Artemis Gold.Dneska pro změnu V3 za Amandou Caritin sen a Bášenou od Martiny Hřebíčkové - obě holky jsem si pěkně ostříhala - příště budou zuby !!
Moje štěňátka dopadla následujícně: v sobotu holky u divného pana Angličana VD za prý těžký postoj a nevím,co,dneska už nebyly.
Mnou vystavovaný Dante byl oba dny V2 v mladých .V sobotu za Maďarem a dneska za Edvinkem Aurea Rosa E.Píchové -dneska byl i nej.mladý.
Jinak posuzovaní byl zajímavý guláš,všerejší vítězové dnes skoro nebodovali,BIS dnes např. ani nebyl v pořadí ---- pa.SRB u psů byl velmi zvláštní,Angličanka u fen vůbec nekopírovala manžela a měla alespoň svůj typ.Nejlepší fena byla Rozárka Chl.Štěstí a nej.pes a BOB -Ares Flores Vitea.
V Soboru BOB a BIS Bonett Bride Double Decker - alias Flopy z Maďarska.
Jak dopadli LR nevím vůbec,ale v sobotu panovalo poměrně zděšení u flatu a ostatních retrieverů.
No tak to je asi vše.Víkend jsem si užila s přáteli dokonale a o to jde hlavně.papa
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:31
- Nahlásit
Zuzana T hele když měli Tvoje odchovy těžký postoj, to jsem mohla jet s Mydlíkem, jeho lehký by ho třeba zaujal
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 16:40
- Nahlásit
Co je to těžký postoj?
Zuzko,gratulace. LR včera nej fenka a dneska i BOB Caramel Cream Belle Moravia, opravdu hezká čubina víc nevím,ale doufám,že dají výsledky co nejdřív
Gooooool,mě z toho hokeje klepne a psiska asi taky,nejsou zvyklý,že panička řve,zvlášť Ferda se hned přidává
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 17:20
- Nahlásit
jana33
No mě se ptej
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:06
- Nahlásit
jana33
Jj, taky koukáme....sviňáci Rusáci.
Zuzana T
Gratulka, koukala jsem na fotky na fb - Lexy to fááákt sekne
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:06
- Nahlásit
Zdravím všechny!!!
Výstavu jsem si užila, i když první den spálený xicht a druhý den jsem drkotala zuby. Výsledky ze soboty už víte. Bocka VD kvůli kožíšku a dneska tedy Výborná bez pořadí, taky kvůli kožíšku. Ale jsem moc spokojená!! Máme moc pěkné posudky. Co se týče posuzování, tak není co dodat, souhlasím se Zuzkou, měla jsem stejné pocity.
A co se týče toho těžkého postoje. Spíš to bylo myšleno, že fena se mu zdá příliš těžká.
jana33
Ano, Laruška je opravdu v tom. Máme to potvrzeno a viděli jsme na vlastní oči. Takže kolem 12.6. se můžeme těšit na štěníska (já se tedy těším moc). Počet je stanovenen kolem 7 kousků, ale paní doktorka říkala, že se jí překrývají a může jich tam být víc, tak držte palce, aby ne!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:21
- Nahlásit
EvkaS
Tak supeer,těšení si užij než ti začne řehole
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:22
- Nahlásit
mě klepne,já se nevydržím dívááát
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:26
- Nahlásit
Joooooo!!!! Pěkně hráli kucí
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:34
- Nahlásit
Ti hlupáci nepochopili,že když nám mlátí kluky,tak to tým ještě víc nakopne.Bomba!
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 18:36
- Nahlásit
Jo, dobře, že jsme jim to nedarovali a nenechali je vyhrát, za to,co nám dělali, si to fakt nezasloužili.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:42
- Nahlásit
No,já doufám,že toho Rusáka ještě dodatečně potrestaj nebo ještě někoho přizabije
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:44
- Nahlásit
jana33
Těžko
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 19:55
- Nahlásit
Zuzana T
Toho,co nám přizabil našeho obránce v prvním utkání taky dodatečně vyloučili na tři utkání
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 20:03
- Nahlásit
no budeme doufat.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 21:47
- Nahlásit
Ahoj vespolek,
tak i já už jsem dorazil domů z Humpolce s připálenou kůži na hlavě v mém řídnoucím porostu a z dnešního dne i s nakřáplým hlasem od větru, ale s mnohem spokojenějším pocitem, než tomu bylo naposledy, když jsem se vrátil z Dua v Brně. Jak již tady prosákly informace, tak skutečně v sobotu bylo velmi hezky, až to připalovalo a v neděli pro změnu bylo pod mrakem, zima a vítr. Už chyběl jen ten déšť. Co se výsledků týče, tak je tomu skutečně tak, jak tu bylo napsáno, v sobotu se to usmálo na mě a vyběhali jsme si s Brůčou V1 CAC za pracovní třídu fen. I když výraz vyběhali je dost přitažený za vlasy, neboť Brůča se zase 'předvedla' a běh byl s tak dokonale svěšenou hlavou, s břichem nízko zemi a výrazem – za chvíli zhebnu, že jsem se chvílema obával, abych ji na výchozí pozici, odkud jsme byli vysláni rozhodčím, nemusel dotáhnout v leže za vodítko. V tu chvíli jsem si pomyslel, že je konec a fuč jsou naděje na nějaké lepší umístění, a proto jsem děkoval v duchu (asi neznámému padlému vojínovi), že jsme tedy alespoň výborní, což byl takový můj tajný cíl. Vzhledem k roztodivnému chování pana rozhodčího, kdy jsme nevěděli, zda ti jím označení soutěžící jsou vypadnuvší anebo postoupivší, nebylo se čemu divit, že ve chvíli, kdy mě oznámil, že jsem první, jsem jaksi vstal z pokleku u v postoji stojící Broock a chystal se s vědomím, že jsem první vypadnuvší z rozstřelu, jsem se chystal se jít 'uklidit' kamsi bokem, abych nezacláněl těm lepším. Ovšem žádný rozstřel se nekonal a to je právě to, co jsem jaksi nepochytil a tak nastala ona komická situace, kdy jsem se jal bavit okolní přihlížející tím, že jsem se jaksi dotazoval rozhodčího i pomocníků, kam že to mám vlastně se jít postavit a nechápal jsem, že když mě ukazují, abych šel k oné cedulce označující toho vítěze, že to myslí vážně. Myslel jsem si totiž, že jim špatně rozumím a i pan rozhodčí mě tisknul ruku a smál se se slovy 'Nechápu, proč tomu nevěříte'. Pak už tedy následoval rychlý sled okamžiků, které si již jen mlhavě pamatuji ( a doufám, že jsou zachyceny na videu) a které byly velmi příjemné na duši a kdy jsem tedy dal volno svým pocitům a emocím a se sevřenou pěstičkou jsem jak malý kluk zavyl krátké, úderné a oslavné 'JO!' jako když se mi, coby malému harantíku povedla bábovička na písku. Z těchto radostných chvil plných euforie, mě vytrhla gratulační herda do zad od ZuzanyT, coby přátelský počin, abych se probral, ( za kterýžto děkuji) a uvrhl mě zpět na zem, abych mohl přijímat gratulace od ostatních. Toliko tedy krátké tiskové vyjádření k mému nečekanému prvnímu CACu naší Broock. Pokud by ještě nějaké další omylem přibyli, tak Vás již nebudu nudit takovýmto slovním proudem, ale tento byl první a první je první a to se musí oslavit. Ještě jsem také dnes vyjádřil naději, že když již máme CAJCe za mladé, teď tedy CACe za dospělé, mohli bychom třeba někdy v budoucnu získat ještě i CACe za veterány – aby ta zbírka byla kompletní.
Tomuto vystoupení ještě předcházelo vystoupení s Brůči dcerkou Aishou, kterou jsem měl tu čest si předvést sám a která je, jak si tak říkáme, kopií své matky. V hustě osazené, 21 kusů čítající grupě jsme měli ještě jednu fenečku od nás a to Arwenku. Obě holky i vedly nad míru dobře, lépe než v Brně a obě byly výborné. A co víc Aisha se dostala i do užšího výběru a byla ohodnocena známkou V3, což bylo pro mě velmi milé (také jsem se snažil ji předvést co nejlépe). Kluci Aragorn, Aree i Atrey byli výborně připravení a velmi se snažili. Ohodnocení známkou Výborný pro Aragorna a Atreye jsme byli velmi nadšení a Aree, i když dostal známku VD za hubenější a vytáhlejší postavu, měl velmi slušný posudek.
Na druhý den, již bez štěňat, jsme byli s Broock opět v pracovní třídě, kde jsme se tentokráte poněkud lépe pohybovali a vyběhali si známku V4. Ten den vyhrála jiná Cariťačka a to starší sestra Brůči Amanda z prvního vrhu (také po Svenovi).
No a co se týče ostatního (rozhodčí, prostředí atd), již to tu bylo řečeno, tak se nebudu opakovat a nic k tomu psát nebudu.
No a až budou nějaké fotky, tak bych Vám sem z dovolením dal odkaz.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2011 23:10 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Ahoj všem!! Koukám, že veleúspěšný víkend!! Gratuluji všem, co bojovali v Humpolci!!
My jsme měli pro nás famózní víkend - díky neuvěřitelným výkonům a fyzické kondici našich psů jsme si z mezinárodního turnaje přivezli neuvěřitelné 3. místo!!! A hlavě skvělý zážitek, který nic v kynologii nepřekoná. Samozřejmě i my máme spálené obličeje a vykřičené hlasy tak, že týden nehlesneme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 07:41
- Nahlásit
Mira A
Míro moc gratuluju - jakou radost jsi měl je vidět z délky tvého popisu události - a přiznám se - vůbec se Ti nedivím!!!!! nám se to podařilo před dvěma lety na klub. na KOnopišti a taky jsem vůbec nechápala co se děje a kam mám jít a jak píšeš - podruhé nás to taky potká až možná ve veteránech - nám tedy chybí ten CAJC, takže možná ani tam ne
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 07:58 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
bilksa
Gratuluji též - vynikající výkon!
Mira A
Byl jsi kouzelný,stejně jako i nic nechápající Alenka v neděli - přesto,že jste mojí zlatunku oba porazili, jsem měla velkou radost za vás.My se příště trochu opereme v Perwolu a třeste se konkurence!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 08:21
- Nahlásit
Mira A
Míro a kde je to video?? Doufám, že ho zveřejníš dříve než se zapomene čemu se na něm máme smát!!!!!
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 08:26
- Nahlásit
bilksa
Taky gratulacééé od mě!
Vlasta
Ano Vlasti, bylo to pěkný obvzláště z pohledu těch okolo stojících, to muselo být zábavné.
Zuzana T
Ahoj, jasně Alenka v neděli, mě taky pobavila, uvedomil jsem si pak jak jsem musel vypadat já den před tím. No každopádně jsme si to užili i večer se nám to povídání líbilo. Pokud budeš potřebovat nějaký odborný zásah na uších Lexynky, můžeme se domluvit na zapůjčení naší Terezky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 08:34
- Nahlásit
Mira A
Dovedu si představit, jak jsi asi vypadal. My jsme taky včera nechtěli věřit, že jsme opravdu bronzoví... Naštěstí před vyhlášením už jsme to věděli, tak jsme nevypadali tak blbě.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 08:48 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Ochutnávka fotografií, za které děkuji kámošce Nikče:
A bába Brituška, která běhala neuvěřitelně: Opět nikdo nevěřil, že je ovčandě 8 a běhá v téhle kondici - kdo neví, tak ovčáci se v 8 letech obvykle nehnout na zadní nohy...
Všechny fotky našeho družstva zde: http://bilksa.rajce.idnes.cz/Eager_s_Cup_Trmice_20 11,_tym_BriSk_MeRlottes/
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2011 08:53
- Nahlásit
bilksa
no to je úžasné!
|