| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 08:06
- Nahlásit
Teda po ránu jsme si v Blesku přečetla o HUšákovi a jeho díle v Sazce a říkám si: SAKRA KDE JSEM BYLA CELÝ ROKY?? Estébák si tam 16 let neomezeně kraluje za 30 mega ročně, pořídil sídlo na Menorce, baráky má v půlce republiky a nikomu to nebylo divné?? Ne fakt - svět se v prdel obrací - to říkala moje moravská kamarádka už před revolucí a ono je to tak. Hned za tím je článek o tom, že pacoši v LDN budou platit místo 60 Kč možná 300 Kč/den potože v luxusních ústavech se platí i 1000 Kč/den - vzhledem k tomu, že tam mám otce tak vím jak to tam vypadá a taky vím, že na 300 denně mu nebude stačit důchod a budeme to doplácet my a zároveň budeme muset platit nájem v bytě, který nemůžeme prodat, protože by byl bezdomovec kdyby se náhodou vzpamatoval natolik, že by mohl jít domů - fakt mám depreze.....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 08:36 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Ketrin1
Přes den máčíme betadinou... A na noc dávám prurivet.
Zuzana T
Ona si na to nenechá dát nic, jí vadí, když jí na to vůbec šahám o prurivet myslím nejde - vadilo jí střihání, vadí jí, když to máčím betadinou, i když jí to chci namazat betadinou mastičkou...
Ještě počkám, léčíme teprv jeden den a zdá se mi, že se to malinko lepší - nerozlézá se to, spíš kraje už jsou pěkný a hnisá jí to ještě v prostředku. Když se to nebude zlepšovat, mažeme za vetem.
No ta ženská psala, že se jim to nikdy nestalo, že by se jim žádost třikrát vrátila a nic... Holt jsem smolař. Ještě, že Charlotte hárá jednou ročně...
Vlasta
Jo, taky jsem to včera slyšela - to je šílenost!! Na tohle přece lidi nemůžou mít... Obereme ty nejchudší, to je jejich heslo... těm už to asi nevadí. Hlavně, že si pak posílají úplatky 500 miliónů!!! A to je v pořádku, nikoho nezajímá, jak k těm prachům přišli.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 08:50
- Nahlásit
bilksa
Vlasta
Je to neuvěřitelný svět - já pořád říkám,že český zvyk házet nepoctivé úžedníky z oken nebyl od věci!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 08:57
- Nahlásit
bilksa
Dobrý je i betadinový šampon
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:07
- Nahlásit
Zuzana T
a vezmi si kolik dalších úředníků ČSTV tam u toho korýtka žralo taky - aby se tam Hušák udržel.... a aby mu dál dovolili žít jako prase v žitě. A i před revolucí kolik distávali sportovní oddíly příspěvky - možná si za to za rok mohli koupit trička - vím to, protože oddíl koní byl dříve taky pod ČSTV - hnus fialovej to je. A zase jako vždycky za to nikdo nemůže, všichni si dělali svoji práci a Hušáka nikod nevyhodí ani teď kdy se ještě snaží připravit Sazku o licenci na sázení, aby se určitě nezjištně dostala k moci Penta a její loterie... a zase nikdo nic nedělá...oni tam asi nemají lidi nebo co, na to aby ho odvolali.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:10
- Nahlásit
Vlasta
přeci nekousneš do ruky,co tě krmí....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 09:11
- Nahlásit
Zuzana T
jo je to tak a nedělám si iluze že by to bylo jinak u psů - moc Šišky se mi ukázala....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 10:44
- Nahlásit
Vlasta
Přesně, je to ve všem stejné!! My teď sháníme sponzora pro náš flyballový tým - potřebujeme si koupit přístřešky a udělat si stejné oblečení, ale nikdo nám nic nedá. Máme trička od vitany, ale ta nám řekla, že peníze nám nedají. No nevím, k čemu nám budou pytlíkové polívky a koření při flyballu....
Ale hlavně, že fotbalisti berou šílené částky a je to v pořádku... Nejvíc mne rozčiluje, jak ještě seberou peníze na sociálních dávkách, už je mi i trapný vzít si stovku za cestu na polohování. Chudáci - potřebují lůžko do vany, stojí dvacet tisíc a stát jim přidá 2 tisíce!!!
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:24
- Nahlásit
Já mám na hot spot dobrou zkušenost s tee tree oil. Bailince se dělávaly hotspoty u kořene ocasu, které si rozlízala a rozkousala do krve. Tee tree smrdí tak, že to fungovalo jako dostatečný odpuzovač blízavého psího čumáku a současně to dezinfikuje a vysušuje.
Ještě se podělím o zajímavou zkušenost. Tině se před časem začaly v hubě dělat papilomy. Jsou to bílé bradavice, vypadají jako květák, u starších štěňat je to častý problém. Nakonec samy zmizí, ale trvá to. Na nějakém fóru kdosi radil propolis, tož jsem koupila med s propolisem a nechala jí dvakrát denně vylízat asi půl lžíce. Za čtyři dny byly všechny úplně pryč, velké i malinké, sotva začínající. Mohla to být samozřejmě náhoda ale vypadalo to, že opravdu takhle neuvěřitelně zabral ten propolis!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 11:56
- Nahlásit
Petra Bailie
Jo, papilomy jsme taky měli. Mně veterinář poradil taky jednoduchou radu: které jdou, tak podvázat nití - díky tomu, že odpadne hlavní, tak odpadnou všechny a už se další neudělali. Za tři dny taky všechny pryč.
Díky za radu, o tee trea jsem taky přermýšlela, ale zatím tohle zabírá, tak zůstaneme u toho. Jen mne štve, že jí to nemůžu lepší vystřihat. Ona si to naštěstí nemůže olizovat, jak to má pod krkem, pouze musím hlídat Britu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 20:58 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Ještě jsem našla dvě hezký fotky Charlotte z turnaje:
vypouští ji kamarádka, protože já zrovna pouštěla druhý zvíře.
A jeden číňan :-D
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 21:25
- Nahlásit
bilksa pěkný momentky - kamarádka je trochu podobná těm anglickým Midletonům - co jsou jich pořád plné noviny
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2011 21:26
- Nahlásit
Petra Bailie kde se kupuje med s propolisem???
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 07:54
- Nahlásit
Vlasta
Vážně?? Tak to jí musím říct, že máme v týmu vévodkyni!!! :-D
JInak všem přeji krásné ráno!! U nás zatím nádherně, tak jsem zvědavá, jestli přijdou ty bouřky, co s nimi vyhrožují. Jdu se učit na sluníčko, dokud je ještě krásně.
Holky (a kluci samozřejmě) mám dotaz: nemáte někdo na prodej klec na psa? Potřebuju ji na flyballové závody pro ovčandu - odchází mi z boudičkou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 08:04
- Nahlásit
bilksa
Tady na CZ pes je jedno téma ,kde se nabízejí něpotřebné psí věci.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 08:10
- Nahlásit
Zuzana T
Vím, chtěla jsem se zeptat nejdřív tady, kdyby náhodou.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 08:21
- Nahlásit
Zuzana T
schůzku nám dneska zrušili, takže nejedu do Prahy - ale neboj - času dost....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 09:01
- Nahlásit
Vlasta
Jasnačka,díky.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 10:11
- Nahlásit
Ahoj vespolek. Tady najdete pár fotek z Humpolca, kdybyste chtěly
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 12:19
- Nahlásit
Vlasta
Med s propolisem kupuju ve včelařském obchodě v Praze naproti hospedě "U Fleků", na název ulice si teď nemůžu vzpomenout. Ale jestli se chystáš na Natura Viva, tam by ho taky mohli mít, když to bude i včelařská výstava....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 12:46
- Nahlásit
Tak jsem si pročítala výsledky z Humpolce a koukám, že druhý den byla 2. Charlottky sestra Chance. To jsem tedy koukala..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 13:45
- Nahlásit
bilksa
JJ Charlotka byla se těmto Anglánům líbila - tedy v srsti ,její typ hlavy,který jí občas rozh.vyčítají,oni právě preferovali .
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 13:55
- Nahlásit
Zuzana T
Ach jo, mám to ale smůlu... Vždycky se to všechno sejde na jeden den, klasika.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:25
- Nahlásit
bilksa
Ale taky jsi mohla dopadnou bídně ,oni byli dost nečitelní.Tak nelituj - flyball byl určo pro Ch.lepší zábava!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:34
- Nahlásit
Zuzana T
Já nelituju - flyball nás obě bavil více. A Charlotte byla tak utahaná, že dokonce při nedělním přihlašování usnula!!!
Teď není ve své kůži - je na ní vidět, že ji bolí ten hot spot. Ale lepší se to!! Už to tak nehnisá, tak snad do příštího týdne to bude pryč.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:39
- Nahlásit
Tina alias Lumpíček má dneska první narozeniny!
Jelikož mi rozkousala všechny svíčky, dort nebude, ale koupím jí kuřecí tlačenku, to je skoro to samý.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 14:42
- Nahlásit
Petra Bailie
To už je fakt rok? Tak přejeme všechno nejlepší. Co vůbec ta nožka,zhojilo se všechno bez následků?
bilksa
To je dobře,že se to lepší,hot spoty jsou hnusy. Musím teda za´tukat,že nás teda zatím nepotkal ani u jednoho
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 17:03
- Nahlásit
Petra Bailie
Všecko nejlepší, hodně zdraví, ať se spolu máte krásně
Shodou okolností má dnes taky náš Corálek 3,5 roku. K polovičním narozkám dostala čip
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 17:46
- Nahlásit
Ketrin1
To je teda dáreček máš mail
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2011 18:33
- Nahlásit
Petra Bailie Mydlíček taky přeje Tině všechno nejlepší - hlavně hodně zdraví, to ostatní přijde samo!!!!
|