| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 11:05
- Nahlásit
bilksa
aha indiánský běh...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 11:18
- Nahlásit
musím říct, že ani indiánským bych to nedala ani náhodou...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 11:19
- Nahlásit
Zuzana T
Tak, tak. Jsem ráda, že to nechodím s nimi...
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 12:45
- Nahlásit
bilksa
Pár treků a i z té čtyřicítky do cíle poběží! I po 100 km, když vidíš cíl, v návalu euforie začneš běžet a nechápeš, kde se to v tobě bere
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 14:51
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Jejda, Ani, nevyhržuj!!! Já jsem Michalovi slíbila, že s ním něco půjdu, ale jen do 25km - já víc fakt nedám. Tak musím zkusit něco najít.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 15:57
- Nahlásit
bilksa
Na začátku července je v Krkonoších přebor národních plemen v dogtrekkingu (otevřeno pro všechna plemena), součástí akce je i 20 km turistická trasa Hlásit se dopředu nemusíš, myslím. Jinak většinou všichni mají tu kratší variantu jen jednu a to kolem 40 km...
http://www.fortisamicus.wbs.cz/DOGTREKKING.html
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 16:13
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
No tak to by bylo fajn. Já si na víc fakt netroufám... Jsem srabák...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:36
- Nahlásit
bilksa
Zdraví tě panička od Chance z Kletecké hráze.Dneska jsme se potkaly u nás u Botiče.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 17:43
- Nahlásit
Zuzana T
Jeee, tys viděla Inušku?? Moc děkuju za pozdravy, Lucka je fajn. Už jsme se s holkama dlouho neviděli - chtěli krýt, ale nevyšlo jim to...
Četli jste toto??
http://dphudcove.sweb.cz/
Moje krvelačná bestie si nechá udělat od každého cokoliv, tak bych ji asi měla dát utratit...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 18:58
- Nahlásit
bilksajj,byly jen na stěrech a asi to správně nevystihly.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 19:00
- Nahlásit
Zuzana T
Já jsem s nimi teď nemluvila - vůbec nestíhám. Tak snad se potkáme někde na výstavě.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 20:37
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Na začátku července je v Krkonoších
No jasně, když je něco blízko a pro všechna plemena, tak zas v nevhodnou dobu, to se zrovna budeme plazit po hřebenovce v Alpách. Ten květen byl hned obsazenej...
my si holt musíme pořád chodit sami a neorganizovaně Nebude aspoň zas v srpnu ten Jizerskohorský, nevíš?
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:14
- Nahlásit
Ketrin1
Vloni slibovali, že bude, opět ve stejný termín, tak snad ano.
Jinak v Krkonoších je i Krkonošská tlapka druhý zářijový víkend, ale všechny trasy startujou nevhodně už v pátek, tedy i ti, kteří nechtějí jít long
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 21:35
- Nahlásit
Krkonošská tlapka druhý zářijový víkend
to vím, měla jsem v plánu... ale asi zase blbě, v tu dobu asi bude náš druhý alpský trek.... později už je tam moc sněhu. Člověk nemůže být všude
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:09
- Nahlásit
Ketrin1
Člověk nemůže být všude
To mi povídej, letos ty treky a další závody vycházej strašně blbě a ještě se mnohé termínově kryjou
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2011 22:34 - Změnil/a: Eda
- Nahlásit
Ahoj, já jsem se byla znemožnit včera na duatlonu v Úvalech. rozuměj: běh-kolo-běh. A právě běh v mém podání byla katastrofa, ještě že jsem to nahnala na kole a to jsem chodila statečně běhat na Brdy a stejně smůla, některý ženy se kolem mě míhaly jak srny brny
tady je důkaz: (myslím, že můj výraz je dost výmluvný)
http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.17702 67373697.2092181.1149606974#!/photo.php?fbid=19117 59723177&set=a.1911739122662.110112.1517423807&typ e=1&theater
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:12
- Nahlásit
Dobré ráno,dneska nikdo? Já jsem si o víkendu vyřídila školu,dodělala zkoušky,včera zvládla doktorku,takže už se můžu směle vrhnout na učení na státnice. Ale dneska ještě nee
Jinak se opět ukázalo,jak fungujou Murpyho zákony - loni na krajský nás bylo v mladejch snad dvanáct,letos jsou tam dvě čubinky. A bikso,ty jsi prohloupila,v pracovce u zlatáků není nikdo
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 10:17
- Nahlásit
Eda
Zrovna nedávno jsem si říkala, jak je to relativní... běžet byť pár kilometrů - nikdy, to neudejchám, můj výraz by byl posmrtný... A přitom se s klidem vydám pěšky na 100 km trasu
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 11:33
- Nahlásit
To je ale dneska hezky co?? Co děláte - opalujete se? Nikde nikdo...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 11:34
- Nahlásit
jana33
jsem přehlídla - gratuluju ke školním úspěchům
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 11:50
- Nahlásit
jana33
Tak gratuluju!!!! Já jsem to zakončila dneska - měla jsem zkoušku z pedagogické diagnostiky, a pak jsem měla mít jen konzultaci z ruštiny před zkouškou a ona mi řekla, že už toho umím na zkoušku dost, tak že mi to dá a už tam nemusím. Takže všechny zkoušky hotový a taky učení na státnice - ale souhlasím, dneska ještě neee!!
Eda
To gratuluju, já bych to tedy nezaběhla. A na kole už jsem taky dlouho nejela...
Vlasta
Kdepak opalovačka, i když by to na to bylo - je nááádherně!! Teď jsem dorazila ze školy, jdu střihat Charlotte na výstavu.
jana33
Sakra, to mne štve. Ale nedá se nic dělat - státnice jsou státnice... Už takhle mám jeden víkend v háji - 7. a 8. května máme dvoudenní flyballový turnaj, tak tam se tedy učit nehodlám...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 12:03
- Nahlásit
jé, opalovačku bych taky brala, zatím ale chystám podklady k fakturaci aspoň jsme ale s Borgem šli pěšky a domů půjdeme taky.
Se vám musím pochlubit, že s Korálkem konečně můžu dělat všemožné aportovací kejkle bez vodítka, že si ji můžu posadit, poodejít, házet, odejít s ní navolno u nohy ještě kus dál... atd.atd..., a pak ji teprve pro to poslat, a ona to vydrží, neječí, nezdrhne mi dřív než jí dovolím... Vím že pro vás co vyhráváte WT a trialy je to k smíchu, ale kdo ji zná osobně, ten mě chápe a taky je to další známka toho, že se jí usadila medikace, je od vánoc bez záchvatů a už není taková psycho, je pozorná a hrozně ji to baví. Mám radost
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 13:56
- Nahlásit
Ketrin1
Já tě naprosto chápu,s Fančou to byl taky boj. Teda když byla sama,tak to zvládala od štěněte,ale jak byl u toho jinej pes,tak konečná. Dodneška se to teda bez kńučení neobjede,cvik jako takový jo,ale jak je druhej pes chválenej,tak začne ječet je to naše závistivka závistivá
Já si blbec sedla na sluníčko a tak mě roztřeštila hlava,že jsem se zase musela potupně přesunout dovnitř. A psiska taky usoudili,že je moooc horko a až na Fany jsou taky zalezlý. Ta je chudák rozpolcená,furt chodít sem a tam
bilksa
Letos je tam vůbec nějak míň psů než loni,v kruhu s náma jsou i kokříci
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:10 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Ketrin1
já se nesměju, protože Greeny přestože to umí, tak neusedí klid pokud je tam starší pes, který by mu to mohl sebrat. On tedy Kejsi vždy podnikne jenom takový náznak, že by si ten aport vzal, protože ví, že jakmile se přiřítí Greeny tak mu to sebere i kdyby mu to měl vytáhnout z krku a ještě ho při příchodu povalí na zem, tak se zase nijak moc nesnaží Takže jenom gratuluju k takovým výsledkům.
Se odpoledne chystám do lesa a na rybník v něm, fakt už je docela teplo.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:19
- Nahlásit
jana33
Vlasta
Corina usedí přítomnost domácí smečky - (Borgo musí být v odložení, to jinak nejde, ten by jí to chtěl brát... Brestě když předtím párkrát hodím, tak ta už je uspokojená a jde si čuchat a lovit myši..) no ale uvidíme co cizí psi, třá na zkouškách ale v podstatě je to fuk, takhle nám to jde, tak si hrajeme
Taky to asi dneska vezmem kolem rybníka.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:22
- Nahlásit
On tedy Kejsi vždy podnikne jenom takový náznak, že by si ten aport vzal, protože ví, že jakmile se přiřítí Greeny tak mu to sebere i kdyby mu to měl vytáhnout z krku a ještě ho při příchodu povalí na zem,
jooo to je přesně ono když Borga neodložím, tak po zkušenostech už sice k aportu doběhne současně s ní nebo i dřív, ale uhne jí a nechá ji si ho vzít... a ona na něj stejně ječí a s aportem v hubě na něj skáče a honí ho atd.,
takže ho radši odkládám, ať labradorstvo s aportem nekraví, na to mají fotbalový míč a jiné věci.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:23
- Nahlásit
Vlasta
Ketrin1
Nám náš oblíbený rybník vypustili - dneska ho loví, ale naštěstí tu máme asi dalších 100, kam taky chodíme. Během jedný procházky psiska vymetou osm rybníků, o stokách už ani nemluvím. Prakticky jsou celou procházku ve vodě.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 14:53
- Nahlásit
bilksa
No jo to jste celý Vy Jihočeši
rybník na každém rohu já k tomu našemu jedu 20km, ale je tam moc hezky, akorát mi vadí rybáři, protože tak nechávají bordel z jídla a háčky a vlasce. Už to uznal i kolega -rybář, že mám pravdu, že to je celé zahnojené kolem těch míst kde oni sedí.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 16:52
- Nahlásit
Vlasta
To je blbý. Tady je svatý klid. Jako v ráji.....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 19 Dub 2011 18:39
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzí, mrkni mi prosím na Charlotte - dneska jsem ji ostřihala, nechtěla jsem ji brát moc, tak jestli to takhle stačí, co myslíš?
|