Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 18:32
- Nahlásit

halooo,má někdo info z WT?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 19:14
- Nahlásit

Tak mám informace z Tábora.Vlasta s Greenem skončili na druhém místě ve tř. L na WT,pod angl.rozhodčími ( tedy myslím ) se známkou dobrý.První byl nějaký Maďar.

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 20:16
- Nahlásit

Zuzana T
Hezký!!!! Tak to moooc gratulujeme!! To je parádní!! Jsme jí to říkali, že jsou pašáci.

U nás taky celkem úspěch - Michal s Charlotte 1. místo v kategorii 25km muži. Charlotte celou dobu prý skvěle tahala, tak jsou spokojení. A aby toho nebylo málo, tak sestřenka se svým goldenem taky 1. místo, akorát v kategorii žen.

Naši šampioni:

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:19
- Nahlásit

bilksa
gratuluji oběma

bilksa
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:25
- Nahlásit

Zuzana T
Páníčci jsou ještě živí, ale pesani jsou všichni UNAVENÍ!!! Volejte sláva a pět dní se radujte!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 16 Dub 2011 21:44
- Nahlásit

Zdravím všechny po návratu - překvapivě jsem skončili druzí, dokončili jenom 4. Greeny asi fakt potřebuje moje myšlenkové pochody: jedeme na trénink - protože makal moc dobře a kdybych mu to 2x nepokazila já, mohl mít i lepší body
Bylo to moc hezké a angličani byli velmi sympatičtí, Evi řadila bych je po bok bábinek, fakt moc příjemní, žádní suchaři
Volbu rozhodčích v L dostala Lara - kudrna - hodně zaslouženě, protože mohla vyhrát, nešťastně vypadla na poslední disciplíně - rozhodčí byli přísní a nulu dostala na jediné slovo, které řekla místo povelu píšťalkou ..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:15
- Nahlásit

VlastaNo tak to už vím,WT dělat nemůžu,se svou ukecaností

Vlasta
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 19:40
- Nahlásit

Zuzana T ale můžeš, my jsme taky koukali na drát že se to nesmí - na příště si to bude každý asi pamatovat...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:51
- Nahlásit

Vlasta
Gratulace veliká, určitě máš velikánskou radost, tak si ji užij jste borci!

choco
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 21:55
- Nahlásit

Moooc gratuluju, šikovnýýýýý!!!!

Já měla od pátku milou návštěvu - přijela kamarádka s běloušem a knírem,takže jsme si užívali krásné počásko venku a v sobotu i koupačku.Dneska jsme ráno při venčení našli feňulku a teda takov= peripetie s umístěním do útulku , to jsem fakt nečekala...nakonec jsme ji odvezli k vetovi na ošetření , protože má díru v břiše,která hnisá a je u nás...a zítra ji teda vezeme asi znovu , tentokrát k měšťákům, protože bez nich si ji útulek prostě nevezme...ale už teď je mi jí líto, je moc milá, mazlivá, se psy v pohodě, jen dost závisláček, v kotci to pro ni bude hrozný...teď se mnou leží na gauči a spokojeně spí...Je to malá lištička...ale dost úspěšně se jí povedlo při dnešním odpoledním grilču s rodinou ukrást kus stehýnka, i pak z linky,kdy jsem to před ní uklidila - myslela jsem,že jí to snad ani už nevypáčím z držtičky,ale povedlo se ) Na takové zlodějiny nejsem u našich zvyklá

http://www.facebook.com/media/set/fbx/?set=a.17702 67373697.2092181.1149606974

Fresh
Člen
# Zasláno: 17 Dub 2011 22:32 - Změnil/a: Fresh
- Nahlásit

Vlasta

gratuluji;)

Jinak u Ivany s Larou to bylo trosku jinak. Rekla sice jedno slovo, ale tim zastavila psa pri vyrazeni pri aportu do vody;)

Prave naopak Mark a Jamie nechali vudce na psy mluvit, klidne jim mohli pomoct otocit se u nohy, rict jim, aby si sedli atd atd. V Eckach lidi dokonce na psy museli zarvat a nuly rozhodne nepadaly, za tohle se davaly nuly az v M a S.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 06:10
- Nahlásit

choco
Sdílím. Vypadá děsně sympaticky... ta fotka, jak s ní Martin sedí na lavičce a čerňoši u nohou....

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 07:00
- Nahlásit

choco
Hanííí! teď mi píše známá na FB, že její rodiče nedávno přišli o fenku a jestli by se na tuhle mohli přijet podívat... dej mi nějaký kontakt, nebo ji zkontaktuj na FB - Alena Fuhrmanová.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 07:21
- Nahlásit

Fresh
ahá - já jsem nedávala tak úplně pozor, viděla jsem že to udělala dobře, všichni jí ještě tleskali a potom jsme nastupovala já a když jsem se vrátila tak jsem Ivu slyšela jak to někomu říká do telefonu - jsem si myslela že si dělá srandu - a ono ne. No popravdě kdyby to udělal Greeny a i bych chtěla použít píšťalku, tak než ji strčím do pusy tak mám psa ve pryč.... já vím, že ji mám mít v puse, ale neumím s ní mluvit.... tak nemám..

Jo a vlastně taky gratuluju - prý jsi vyhrál S - to už je docela nuda, ty vyhráváš vždycky, takže žádné překvapení

Fresh
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 08:07
- Nahlásit

Vlasta

diky...a Tana skoncila druha v M No neda se svitit, proste to tak u nas zatim je...a taky jsem s tim psem udelal obrovsky kus prace;) Bylo mi receno, ze tady s tim psem mam chodit, aby lidi meli moznost videt, jak vypada top open pes...tak chodim

Pistalku staci, kdyz mas pri vysilani v ruce a drzis si ji u pusy, tak to dela vetsina lidi, taky obvykle nemluvime s pistalkou v puse...pak to stihnes v pohode;)

Ive myslim tleskali za to, jak ji Lara vlezla do vody...ze ji tam vlezla, protoze s tim mela problemy Ale jinak Lara pracovala super, ty jeji markingy, to byla prca, jsme s rozhodcima jen kroutili hlavami, naprosto perfektni, jeden za druhym

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 08:19
- Nahlásit

Fresh
No právě - ona fakt měla smůlu na tom posledním, tu volbu rozhodčích si určo zasloužila Táně tedy taky gratuluju!! Do M třeba dospějeme taky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 08:30 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Určitě.
Máte někdo nápad,jak na bubáky ?
Lexynka mě vypekla na double markingu.Bylo už k večeru a v lese bylo trochu šero.Podcenila jsem to,že pravděpodobně neviděla jednoho házeče,pouze letící aport.První přinesla dobře,jen udělala menší kolečko kolem něj,na druhý šla úplně přímo,skoro ho už vzala a najednou vyskočila do výšky a ňafla,no a už k němu nešla.|Musela jsem s ní k házeči,ten ji pomuchloval a pak sem jí ten aport opravila z kratší vzdálenosti.Po náš šla rovněž Španělka Mia a ta se lekla pro jistotu obou házečů.Nazvali španěl.syndromem.
Zajímavé bylo,že pak byl dlouhý marking s odhozením dalšího aportu na stejné místo a to vysekla na 19b,prostě ji tam ten milý strejda v klobouku překvapil,no.
Co musíme stále dopilovat je práce u nohy - paniččin dluh.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:36
- Nahlásit

Zuzana T
Hele to se asi stane že se lekne pes, já už nevím čí to byl pes, ale loni na W.Harrerovi jsme tahali vlečky a něčí pes šel po vlečce a potom si všiml, že ten tahač je schovaný kousek dál ve křoví a šel ho taky vyštěkat potom už to ale nedělal..
Mě se Greeny mrzák když nedává pozor a neví kde je aport jde podívat na hazeče a podle něho si odvozuje kde by tak asi mohl být.. a ty blbé kolečka, které jsou penalizované na loveckých zkouškách mi dělá jenom když to je moc blízko, v sobotu na markingu který byl cca 40-50m ( nemám odhad, ale nebylo to blízko) šel krásně tam a zpátky - tož nevím co s tím.. přitom bažanta na 15 metrech si oběhne a hned má za 1 marking.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:36
- Nahlásit

Zuzana T
Máme stejný problém a nejsme ze Španělska... Na podzimkách Charlotte objevila zalehlého rozhodčího a bude na něj řvát a řvát. V praxi tedy zalehlé myslivce kus za aportem fakt nemá...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:48
- Nahlásit

bilksa
Vlasta
No hlavěn je sranda,že ona skoro vůbec neštěká,takže to všechny překvapilo.Jo to byl jen ten jeden úlek,pak šla fakt dlouhý marking úplně přesbě.JJ Vlasto,dělá nám problém spíše kratší vzdálenost.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 09:54
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to Charlotte je ukecaná jako blázen.. Na goldena tedy hodně. Na těch podzimkách my vydržela na vlečce vyštěkávat rozhodčí 9 a půl minuty. Moje chyba - měla jsem dát dřív povel. Já ji přivolal zpět a nasadila a ona se zase zastavila tři metry od aportu a vyštěkávala. Až když jsem na ni křikla, tak sebrala aport a bez problému přinesla.

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:05
- Nahlásit

Pár foteček z neoficiálního dogtrekku:
páníček před závodem rozmachává Charlotte:

Posledních 7km před cílem běželi a myslím, že oba rádi viděli cíl...

Charlotte to vydrželo 10 minut, pak jsem jí zas musela házet míček...

A na "stupních" vítězů

choco
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:15
- Nahlásit

Ketrin1
Achjo, já věděla,že se mám ráno kouknout ještě na net... Odvezli jsme ji měš´tákům, ale mám kontakt na paní z útulku z Lysé nad Labem....to by mi spadl kámen ze srdce...v útulku jí bude hodně ouvej, byla nám pořád na blízku...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:18
- Nahlásit

mám kontakt na paní z útulku z Lysé nad Labem..
tak ho napiš, jestli nechceš sem, pošli mi zprávu na fb
je to vidět z těch fotek, že je to mazel... nemá v sobě něco labradořího? ale to je jedno, hlavně ať má rychle domov

Vlasta
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:31
- Nahlásit

bilksa
krásné fotky, šikulové jsou to!!!!
choco
Ketrin1
držím palce ať to dopadne!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:36
- Nahlásit

choco
Je rozkošná!! Snad to dopadne dobře a bude mít milující domov!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:36
- Nahlásit

bilksa
hezký - 7km běhu by byla má smrt!

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:39
- Nahlásit

Zuzana T
Myslím, že i moje. Já to uběhnu, ale jen vyklusávám. Příští rok už prý opravdu těch 40km, tak jsem na ně zvědavá...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:42
- Nahlásit

bilksa
40 km běhu?!?!
Zuzana T
7km běhu by byla má smrt!
to jsi dobrá, já bych zhynula už po 0,5 km... rychlou chůzí ujdu dost a ráda, ale běh je něco, co fakt z duše nesnášim

bilksa
Člen
# Zasláno: 18 Dub 2011 10:47
- Nahlásit

Ketrin1
Ne, ne, 40km už jen půjdou. Ani těch 25km neběželi, jen střídali běh a chůzi, a pak až poslední kilometry běželi.

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání