| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 07:53
- Nahlásit
Vlasta
No to jsem ráno viděla v telce - děsný.To bude hodně lidí bez práce,co?
Tak na WT Konopiště nejedu - manžel bude své polokulatiny slavit právě tento víkend.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 08:31
- Nahlásit
Ta Chropyně - hrozný. Jsem alergická na rčení "lepší vyhořet, než se stěhovat" - to může říkat jen ten, kdo nezažil oboje.
Nám večer a v noci nešel proud kvůli tomu vichru a ulítlo pár tašek ze střechy, ale co je to proti požáru.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 08:50
- Nahlásit
Vlasta
Šílený, ta Chropyně!! Už takhle tam lidi nemají práci... Máme příbuzné v Tovačově (to je cca 15km) od Chropyně. Vítr to ale zatím žene na druhou stranu, tak jsou v pohodě.
Jinak u nás už se dost ochladilo, ráno jsem šla venčit v pyžamu a málem jsem zmrzla.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 11:46
- Nahlásit
Vlasti,to je to video,co jsem dávala na FB.-(
Požáry jsou děsivý,já bych hasiče dělat nemohla. A takovýhle požár to je obludný. Chudáci lidi
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 18:18
- Nahlásit
Zuzana T no tedy to je zklamání, Eva taky nejede - s kým tam budu povídat? Míša tedy možná pojede s Miou - ale ještě neví - tak snad jo...
Dívali jste se někdo na ty WT videa? Mě se moc líbí.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 20:00
- Nahlásit
Vlasta
njn,těžko se můžu z oslavy omluvit,když ji organizuji )
Možná bude Eva P.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 21:07
- Nahlásit
Fuj, jsem úplně hotová. Celé odpoledne jsme makali na našem novém bydlení, tedy spíše na zemědělství - nejdřív jsme zorali políčko, pak nasázeli brambory, vyčistili studni, navezli nový kamínek. Šíleně foukalo, tak mne pěkně pálí tváře.
Zítra máme dopoledne canisterapii pro děti ze skautu, tak doufám, že už tak foukat nebude a vydrží sluníčko. Máme tři skupiny dětí po dvacetí, s každou tak půl hodinka prevence a nějaký aktivity s pejskama.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 21:40
- Nahlásit
bilksa
ty jsi tedy aktivní...
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 8 Dub 2011 21:58
- Nahlásit
Zuzana T
Neblbni!! Z mojí hlavy to není - to děda je rozený generál. Celý život měli zemědělství, tak se prostě musí makat. Být to na mně, tak mám jen pár záhonků a trávu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 07:18
- Nahlásit
Dobré ránko!!
Tak u nás jasno a bezvětří, hurráá!!! Za hodinku vyrážíme na canisku, tentokrát jen do Třeboně, tak je fajn, že nejedeme daleko.
Dneska se mi ale nechce akci vést, těšila jsem se, že to dostane na starost někdo jiný, ale jediný zkušený tým s prevencí úrazů způsobených psem jsme my, tak jsem se nevyhnula.... A to to budu povídat třikrát, zas budu vykecaná.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 08:25
- Nahlásit
bilksa tak závidím bezvětří - u nás fučí stejně jako včera
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 12:30
- Nahlásit
Vlasta
Hmm, tak u nás byl klid jen ráno. Pak se zase šíleně rozfoukalo... A ještě je to hnusně studený!!!
My dorazili domů, Charlotte toho má dost. Šla spát.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 15:38
- Nahlásit
ahoj,tady je také velmi větrno,ale krásně svítí sluníčko.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 15:45
- Nahlásit
Zuzana T
To u nás taky. Jak to vypadá s Evčou?? Kdy vyrážejí?? A nemáš nějaký zprávy z Ostravy?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 16:53
- Nahlásit
bilksa
Mám,BOB - Rozárka Chlupaté štěstí,NV Chuc Berry Artemis Gold,moje mladé holky V4 Doris V Diana.Deaneček VD s výborným posudkem
Lara ještě není připravená.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 17:22
- Nahlásit
Zuzana T ty jo - gratuluju k odchovům.. ta Diana by se měla zamyslet byla nejhezčí, moooc jsem jí fandila. Doris je ta šoumenka?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:00
- Nahlásit
bilksa
Koukám, jak makáte. To je dobře. My jsme dneska kmitali na zahrádce. Po zimě je strašně dorychtovaná tráva. Místy ani nevím, jestli se vzpamatuje a s těma našima splašencema ani nemám šanci s tím něco udělat.
Jinak, jak píše Zuza, Laruška ještě není připravená. Příští týden pojedeme na další testy a uvidíme. Můj osobní tip je, že pojedeme tak v pátek, ale kdo ví, příroda a naše Laruška je někdy záhadná.
Zuzana T
Zuzi, gratuluji k odchovům. Doris je opravdu úžasná!!!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:05
- Nahlásit
EvkaS nazdááár Evi - makám na stránkách - mrkni - zase mám zdvojené články - jakože výstavy a článek... ale zase možná dobře, potom tam přihodím další jméno co???
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 18:58
- Nahlásit
Zuzana T
Tak moc gratulujeme!! Mně se v Brně strašně líbila Doris.
Rozárka je standartně krásná.
EvkaS
Jo, tak s trávou máme taky problém - táta už nadává, že máme zničení celý dvůr. Zvlášť, když jich tu máme všech pět. Naštěstí borderáka už vracíme majitelce, tak zas bude klidněji. Každé jaro pohazujeme novou travinu, ale nechce se to chytit.
Larušce držíme palce!!
Psala jsem ti mailíka.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:42 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mám fotky od Dity Reilové - obě vypadají velmi dobře,tak bych chtěla vidět ty tři před nimi.Vyhrála Ussuria CH.Š,druhou a třetí nevím,ale typovala bych Velvet Charm Slim Satin .
Evi,já typuji úterý a středu
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:50
- Nahlásit
bilksa
Aha, a mně žádný mailík nedorazil. Kam jsi ho poslala?
Jinak my taky přisypáváme travní semeno, ale je to bída, co se chytí.
Vlasta
Vlasti, záleží na tobě, jak se ti uspořádání stráneček líbí. Mně se to takto také líbí. Hlavně, že ti to přibývá a jde ti to.
Zuzana T
Zuzi, jsem zvědavá. Určitě dám vědět, jak se to vyvíjí. Bocina tady dneska chodí a nastavuje zadek Maxovi i Larušce. Prostě sexuální loudil.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:52
- Nahlásit
Slyšeli jste v TN že letos bude hodně hadů?? Sakra! A dokonce už jsou venku - to jsem si myslela že ještě spí......
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:54
- Nahlásit
EvkaS Dneska jsem prudila Míšu kde si mám nastavit datum, aby se mi to řadilo jak potřebuju - už vím, ale byla to fuška
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:55
- Nahlásit
Vlasta
Vlasti, však můžeš volat i mně.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 19:57
- Nahlásit
EvkaS já vím, ale zrovna jsem s ní mluvila - ona to věděla, ale já jsem to neviděla - četla jsem jí všechno na pravé straně - Míša ještě jestli se opravdu koukám napravo, tak jsem ji ujistila že jo, že to je ta ruka kde mám myš - až po delší době jsem si všimla toho ovladače co se jmenuje: více.......
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 20:00
- Nahlásit
EvkaS
Jo, ono se to zaseklo u mě... Promiň, nějak mi teď šíleně blbne mail, buď mi to všechno odejde dvakrát, nebo pro jistotu vůbec.
Zuzana T
Tak jsem mluvila s Ditou, je chudinka nějaká špatná.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 20:18
- Nahlásit
bilksa
Už to došlo, máš odpověď na mailíku. Nemusíš se mi omlouvat. ;)
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2011 20:33
- Nahlásit
EvkaS
To je slušnost.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:09
- Nahlásit
Dobré ráno - kde jste všichni??? Ani v neděli tady nikdo nebyl - tady to nějak vázne...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:23
- Nahlásit
bilksa
Ani se jí nedivím,byla to docela sviňárna.
Ale už to vstřebala a jde dál .Neboj D. je stejně krásnej,ne -li hezčí
Doris také málem nedostala V ....
EvkaS
mám posledního zájemce o tyče.
|