| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 18:03
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Já jsem vydržela, ale taky kvůli tomu, že jsem to těm dutým palicím chtěla dokázat. Taky jsem o něco chytřejší - se psem hypošem nemá cenu v roce něco chtít dokazovat... Obalit nervy a vydržet.
Žufrik se našel jinde a je rozhodně spokojený!!!
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 18:04
- Nahlásit
Ketrin1
... My jsme se loni na GR20 dva večery bavili s nějakými Angličany, jeden z nich měl doma psa LR a nedokázal pochopit, že Borgo tu dřinu dává, neustále o tom mluvil, pořád Borga zkoumal a osahával a údiv z něj přímo sálal - nad normální přirozenou věcí, že pes,notabene pracovního plemene, člověka doprovází po horách...
Mnozí zapomínají, že právě retrívr byl vyšlechtěn, aby doprovázel osamělé lovce a dělal jim - krom práce - i společníka Sem ráda, že takhle neudivujeme jen my!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:09
- Nahlásit
prásknu to - u Evky mise úspěšně splněna.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:23
- Nahlásit
Zuzana T
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:26
- Nahlásit
Zuzana T
Jo, takhle se to dělá!! Holt kdo umí, umí!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 20:44
- Nahlásit
myšleno na otce?
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 21:12
- Nahlásit
Tak jsem zrovna cetl jeden pekny pejskarsky vtipek, o ktery se musim podelit
Pán se rozplývá nad chundelatým pejskem: „ty máš ale roztomilý čumáček...“
Majitelka ho taktně upozorní: „on má ale hlavu na opačné straně.“
Pán překvapeně: „a já jsem mu zrovna vnutil piškot!“
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 21:30
- Nahlásit
Freshno pěkné....
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 21:57
- Nahlásit
Já při žehlení na ČT24 odsledovala pořad o první Pražské Pekárně Pro Pejsky - vše bio atd..., bio granule, to už je známé, ale oni ještě mají taky luxusní butik pro pejsky (pořád dobrý, takových je..) a ještě, a to se podržte, půjčovnu společenských šatů pro pejsky a už dělali několik svateb - pes smoking, fenka koktejlky
Jsme prostě beznadějně out, náš pes kryje na dvorku, nemá na sobě ani obojek... Evka jede krýt pod deštníkem...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 21:59
- Nahlásit
Ketrin1
Sakra,proč jsi to neřekla před rokem,mohli jsme smečku na svatbu vystrojit
Fresh
au
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:06
- Nahlásit
jana33
už tě vidím jak Samouše v půjčeným smokingu necháš aby se válel u rožně a cpal prasetem
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:10 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Ketrin1
Blbneš,to by dostal štrasovej oboječek a štrasový vodítečko a celou dobu by se ani nehnul je ovšem otázka,jestli by na něj nějakej smoking měli. A taky jestli by si je navzájem neožrali ale byli bychom in
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2011 22:15
- Nahlásit
Ketrin1
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 07:16
- Nahlásit
Dobré ráno, tedy včera jsem nějak zaspala všechny novinky - tak super, ani deštníček nepotřebovali - Velebnosti
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 07:58
- Nahlásit
Dobré ráno všem!!!
Jak už psala Zuzka, tak mise splněna. Šlo to docela rychle i přes první nechápavé úskoky naší Larušky - nakonec pochopila proč tam přijela a bylo to v pohodě. Jo a deštníček jsme nepotřebovali, nakonec nám k tomu i svítilo sluníčko, už chyběl jen ten romantický zpěv ptáků a rozkvetlá třešeň.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:02
- Nahlásit
EvkaS
tak sláva - jaké jsou vysněné počty a poměry kluků a holek???
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:06
- Nahlásit
Vlasta
No já bych byla pro 6 holek a jednoho kluka. Ale takové odhady si nechám až budu mít potvrzeno, že v bříšku skutečně něco máme.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:11
- Nahlásit
EvkaS
Třešeň loni porazili,jinak by byla i ta!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:23
- Nahlásit
už jste viděli takovou orchii????????
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:25
- Nahlásit
EvkaS
to klapne - jak to máš takto dopředu objednaný tak to tak bude - a šmidlik budu držet palce
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:32
- Nahlásit
EvkaS
Tak to je prima, štěňátka na léto, idylka
Btw jak snáší Maxík domácí hárání?
hmmm my třešeň máme a velkou, ale zvěř nějak na tu romantiku není, konzumují pod ní vepřové nožky, honí se s míčem anebo Cora ječí, když jí ve větvích uvízne tenisák
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 08:45
- Nahlásit
Ketrin1
Maxík hárání snáší dobře, jelikož je vykastrovaný. Před rokem začal mít problémy s čůráním (objevovala se i krev v moči), tak jsme mu nechali udělat vyšetření a diagnostikovali mu abnormálně zvětšenou prostatu. Dost mě to tenkrát zaskočilo, protože u tak mladého psa bych to nečekala, ale vet mě ujistil, že to není až tak neobvyklé. Takže nám doporučili kastraci a medikamenty. Naštěstí mu kastrace neubrala nic na jeho živé a veselé povaze - kdo Maxíka zná, může potvrdit. Ale než byl vykastrovaný, tak hárání snášel celkem dobře. Lukáš (páneček) pracuje doma, takže byl Maxík oddělený od holek. Dokonce ani netrpěl nechutenstvím jako spousta jiných psů. O svoji mističku se nenechal ochudit.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:09
- Nahlásit
EvkaS
Aha,to jsem nevěděla, že je vykastrovaný... tak hlavně že je v pořádku a že nezbačkorovatěl
Jak jsem nedávno psala o Borgově zatmění a zdrhání přes plot kvůli fenám, tak to zas přestalo asi bylo opravdu období všeobecného hárání a skvrn na slunci... ale zůstávám ve střehu, kdy to zas začne
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:12
- Nahlásit
EvkaS
Tak moc držíme palce, aby dopadlo vše tak, jak má!!! My si ještě počkáme.
Jinak u nás padá sníh!!! Já v sobotu na stanovišti zmrznu!!!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:13
- Nahlásit
Pro zájemce o štěňátka
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:22
- Nahlásit
Ketrin1
Ne, bačkora z něj rozhodně není. Je to pořád stejný rarach a hlavně zdravý jako řípa.
Jinak to video nemá chybu. Ten labík, co tam chňape po tom balonku - no jako bych viděla našeho Maxínka.
bilksa
Děkuji. Určitě dám za tři týdny vědět, jestli bude nadílka nebo ne.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 09:38
- Nahlásit
Ketrin1
no to je super video
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 12:55
- Nahlásit
Ketrin1
jo super video - mě se líbí to s tím stěračem a potom jak ten labík běží louží a sejme toho kluka po cestě tam a ještě i zpátky - to jsem se fakt smála nahlas - kolega se nechápavě otáčel co se děje
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:10
- Nahlásit
já se nahlas smála, naštěstí tu nikdo nebyl, jak ten labrouš tatíkovi se synkem vyfoukl od h**y páreček a vůbec, všimly jste si, retrívři tam jsou dost početně zastoupeni, jo, to jsou ti klidní, samovychovatelní, poslušní od narození
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 13 Dub 2011 14:15
- Nahlásit
Ketrin1
No jo, koupíš si už vycvičeného psa, ale nikde ti nenapíšou, které to cviky vlastně umí. Tady je názorná ukázka toho, co umí...
|