| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 08:33
- Nahlásit
Zuzana T
o čem to mluvíš???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:02
- Nahlásit
o Olomoucké výstavě
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:10
- Nahlásit
Zuzana T
Jo, já to taky chápu. Je to prostě boj. Jsem jí taky říkala, že D. je krásnej, tak ať se přes to přenese a bojují dál.
Vlasta
Já měla celou neděli plnou - od rána do jedný jsem zas byla na cvičáku - nejdřív výcvik pokročilých, pak jsme si dali přípravu na závody ve flyballu. No a pak pro změnu práce doma - čistili jsme studnu, sázeli cibulku a brambory. A pak jsme ještě běželi se psama na dvě hodiny do lesa. Oni lítali furt jak šílený, ale my už sotva pletli nohama. Kruci, člověk by řekl, že po hodině poslušnosti, hodině a půl pernýho tréninky flyballu a dvou hodinách v lese už musí být utahaný.... Nemluvím o tom, že celé odpoledne, když jsme makali, oni se honili po zahradě.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:21
- Nahlásit
bilksa
to budou štěňata!!! Chudáci majitelé....
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:43
- Nahlásit
Co bylo za výstavu, národka? a kdo posuzoval?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 09:58
- Nahlásit
Zuzana T
Já nevím, co máš proti štěňátkům po Charlotte??? Vždyť si ho koupí a to bude rovnou poslouchat, bude to klidný méďa, protože je to přece zlaťák!!! Kam ho postavíš, tam ho najdeš.
Ne, já si nejsem jistá, jestli mi ty štěňata nebudou chtít vracet... Asi je budu prodávat s návodem, jak je utahat.
Ketrin1
Národka v Ostravě.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:17
- Nahlásit
bilksa
bude rovnou poslouchat, bude to klidný méďa, protože je to přece zlaťák!!!
i labrador, oni přece vodí ty slepce a pomáhají vozíčkářům atd...
Lustrace budoucích majitelů žádoucí, já ji u 1.vrhu podcenila a pak jsem hledala nový domov 2 pejskům - u jejich majitelů se v době puberty psa objevily nepřekonatelné rodinné důvody, proč už je nemohli mít. Kupodivu tyto rodinné důvody málokdy nastávají u majitelů fen
Co se týče víkendu, já měla největší zážitek (kromě opery-Rossiniho komická maškaráda a fantastický Juan Diego Flórez) z toho, jak Cora málem vylezla na strom, kde visel dumík - jen než si zavážu botu
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:19
- Nahlásit
Ketrin1
Korda
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:20
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to jsem ráda. Tenhle týden už dorazí.
bilksa
Uvidíš. Já když si brala Bocinku, tak jsem byla přesvědčená, že bude klidná po mamince, ale ona je rarach po tátovi. Takže návod je určitě dobrý nápad!! ;)
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:26
- Nahlásit
EvkaS
Taky jsem si brala "nejklidnější štěně" z vrhu. Chtěla jsem psa ideálního na canis, polohování. Netušila jsem, že ideální je, protože když jsme na canisce, tak se nehne...
Ketrin1
Lustrovat budu, ale to víš, musím něco slevit. Asi těžko najdu blázny, kteří budou věnovat čas lovečině, canisce a ještě do toho si střihnou závody ve flyballu.... Případně krátký dogtrekk.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:35
- Nahlásit
bilksa
To je jasné. Mi se tenkrát ti jedni lidi vybarvili až později, nejdřív nebylo zřejmé že pes má být pouze okrasný, k novému domu. Záhy když zablátil fasádu, bazén okupoval pro sebe neb se tam chodil zchladit po těžké práci - vyhrabání umělého zavlažování z trávníku... atd.atd., prostě pak už nebylo co okrašlovat
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 10:52
- Nahlásit
Ketrin1
Jo, tak to je jedna z nejhorších věcí - pes jako okrasa k domu.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:56
- Nahlásit
Ketrin1
Záhy když zablátil fasádu, bazén okupoval pro sebe neb se tam chodil zchladit po těžké práci - vyhrabání umělého zavlažování z trávníku... atd.atd
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 11:57
- Nahlásit
Zuzana T
Ketrin1
Korda
to jsme možná mohli jet my ne???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
no nevím....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 12:54
- Nahlásit
Zuzana T
taky ne?? sakra..
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:27
- Nahlásit
Korda dle mě patří z CZ rozhodčích k těm lepším, sice to občas rozdá známým, ale aspoň retr.chová a rozumí jim...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:35
- Nahlásit
Ketrin1
už to není,co bývalo...škoda
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 13:53
- Nahlásit
Já se teda moc nevyznám,ale je fakt,že Korda byl zatím jedinej rozhodčí,který penalizoval tloušťku a bázlivý povahy,kterýho jsem zažila.Ale zároveň u každýho vypíchl i něco dobrýho, byl příjemnej,snažil se i poradit. Mě je líto,že nikde není
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:43
- Nahlásit
Zuzana T
aha, no já už jsem teď mimo výstavnězkouškové dění, mé zkušenosti jsou staršího data
|
Keilor
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 14:54
- Nahlásit
Zdravicko vsem retrieverum a jejich panickum Kdo ma zavodniho ducha, chut a cas necht mrkne sem http://retriever-open.webnode.cz/ a zvazi ucast ))
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:06
- Nahlásit
Ketrin1
moje také,já ho měla na Cathya to byl výborný.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 15:37
- Nahlásit
Nás posuzoval loni v Ml. Boleslavi a je fakt, že tloušťku tedy penalizoval, ale s námi v kruhu byla fenka, kterou tam paní donesla, nenechala na sebe vůbec šáhnout, ale protože se s ní pan rozhodčí evidentně znal, tak jí dal VD, aby mohla uchovnit....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:15
- Nahlásit
bilksa
Jj, loni v MB jsem byla taky. Vystavovala jsem Bocku. Byla jsem s posuzování pana Kordy spokojená a opravdu tlusté feny mu hodně vadily, takže jim automaticky srazil známku. A tu bojácnou fenku jsem taky viděla.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:29 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit
taky jsem to tam loni sledovala,bojácní GR byli vesměs potomci jednoho psa a bylo jich více.
a byli tam i poserky LR, abych byla spravedlivá
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 16:49
- Nahlásit
EvkaS
Ketrin1
Je smutný, že si pak člověk neznalý věci koupí štěně, s doměním, že budeme standratní povahu a ono ouha...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 17:57
- Nahlásit
Nj,k tomu už jen má historka z veverek - tak chování po výstřelu za jedna dáme,ale do chovu to nepouštějte
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 18:36 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
čím dál tím více mi neimponuje Český šampion!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:41
- Nahlásit
jana33
Moc pěkný....
Nebudeme si kazit náladu, ne?? Já se celé odpoledne mořím s grafama do diplomky, už mi ty čísla skáčou místo panenek, jak strýčkovi skrblíkovi.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2011 19:51
- Nahlásit
bilksa
Ono to není jen o retrívrech. Tady ve sdružení s náma na hony chodí českej fousek,pes na dvě věci - jak se vystřelí,nehne se od nohy.Ale podzimky samozřejmě má
Já se učím na zkoušky -o víkendu mám školu,udělám poslední zkoušku a pak už zasednu ke šrocení na státnice.
V sobotu jsme byli na závodech ve střelbě a ten můj ostrostřelec skončil pátý,to bylo radosti
|