Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:07
- Nahlásit

Zuzana T
No, dyť jsme na tom byly stejně - mně se taky právě bála střelby, jakmile vzal taťka flintu, tak se nevzdálila dál, jak na tři metry. Nějak si blbě spojila to, že když se vzdálí, někdo jí vystřelí nad zadkem.

Teď už je to naštěstí naopak, táta vezme flintu a Charlotte uprostřed rybníka šlape vodu a čeká, co spadne.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:16
- Nahlásit

Ketrin1
Tenhle pocit znám. Většina, kdož potkají našeho Maxíka (většinou nekynologové), tak říkají jaký je to krásný a charismatický labrador a ptají se, zda už má hodně šampionátů z výstav. Tak jsem ráda, že se jim Maxínek líbí stejně jako nám. A nejvíce nás těšil náš ortoped z HK, který když viděl Maxíka poprvé, tak si ho chtěl vyfotit, aby ho mohl ukazovat ostatním labíkářům, jak je krásně atletický a ne vyžraný jako jiní.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:20
- Nahlásit

Já nechcí být tak skromná!!! Ovšem asi mi nic jiného stejně nezbyde - tak co že jo
Nohama zpátky na zem a hurá do práce...
EvkaS
kdyby bylo potřeba mám stan a nebo slunečník - aby ty nožičky jako neklouzali

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:21
- Nahlásit

Vlasta

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:37
- Nahlásit

Zuzana T
hele známí byli krýt tib.španělku a taky pršelo, tak nad nima drželi deštník, potom už je to nebavilo a stále drželi deštník, potom prý už měli i ruce odkrvené a pořád drželi ten blbý deštník - prý si z toho krytí ani nic jiného nepamatujou, jenom že pršelo a drželi deštník...
Jj, to je život

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:45
- Nahlásit

EvkaS tak si ho chtěl vyfotit, aby ho mohl ukazovat ostatním labíkářům, jak je krásně atletický a ne vyžraný jako jiní.
Nj, je to smutné, když si veřejnost myslí, že atletický, nevyžraný labrador je divný a netypický My jsme se loni na GR20 dva večery bavili s nějakými Angličany, jeden z nich měl doma psa LR a nedokázal pochopit, že Borgo tu dřinu dává, neustále o tom mluvil, pořád Borga zkoumal a osahával a údiv z něj přímo sálal - nad normální přirozenou věcí, že pes,notabene pracovního plemene, člověka doprovází po horách.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:46
- Nahlásit

stále drželi deštník

takže zjistit předpověď počasí a na jak dlouho se dotyčný plemeník obvykle sváže

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 09:55
- Nahlásit

EvkaS
kdy vyrážíš?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:16
- Nahlásit

Vlasta
deštník máme v autě, ale snad nebude potřeba.

Zuzana T
Jsme domluvení mezi 17 a 18 hodinou. Takže tak po 15h vyrážíme.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:23 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

EvkaS
tak pak čekám hášení
Co ty homeopatika jsou ještě v expiračce?

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:32
- Nahlásit

EvkaS
kdyby byl tak ještě přihoďte držák na deštník
Ketrin1
mě taky veterinář chválí Greena že není vyžraný - ovšem ten to má protože zase už nechce žrát, ani konzervičky s rybkovýma granulema, s těma co mu před měsícem stráášně jeli - zase má svoje dietní období. To předchozí bylo v lednu - docela často drží dietu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:35
- Nahlásit

Vlasta
Náš Bernášek se veterináři také moc líbí - že je šlank - hihi,ale také dodal,že na výstavy bude asi až do veteránů.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:38
- Nahlásit

Zuzana T
To víš, že zavolám. Homeopatika jsou v expiračce, ale spočítám si je, jak mi to vyzbyde, abych si ještě přiobjednala. Nastudovala jsem si to u Báry Protivánkové, tak snad to budeme podávat správně. Moc ti za ty homeopatika ještě jednou děkuju!!!

Vlasta
Držák bude kdyžtak dělat Lukáš.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:42
- Nahlásit

Vlasta
jsem zrovna koukala na Tvé fotky na FB a Greenova rozdílná mimika na zkouškách ( ) a na výstavě ( ) je vskutku očividná
EvkaS
tak ať se zadaří

EvkaS
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:44
- Nahlásit

Ketrin1
Děkuju.

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 10:53
- Nahlásit

EvkaS
Držím palce a at se milenci snaží
Tady je opět vichr a vypadá to,že bude lejt

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:09
- Nahlásit

Ketrin1
No Greeny výstavy nenávidí a je to na něm vidět, teď v Brně mi Zuzka popisovala jak po prohmatání rozhodčím se Greeny mění ve sněhuláka a taje a hrbí se úplně nejvíc já to toiž v tom stresu a tím že stojím u něho tak moc nevidím - takže jsem se nechala poučit a na výstavy jsem rezignovala... třeba ve veteránech už si nevzpomene a budem mít toho veterán šampíka... akorát nevím proč to nemá rád..

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:17
- Nahlásit

Kdyby někdo toužil po pěkných štěňátkách http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=18276837 45799&set=a.1283427739739.40206.1651496730&theater

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:18
- Nahlásit

Vlasta
co má na něj kdo co čumět,ne?

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:22
- Nahlásit

Vlasta
Fandul to taky nebaví,jsou to prostě akční psi a ne nějaký showmani a hérečky
Tak tady začalo festovně lejt

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:34
- Nahlásit

jana33
no tak o tom,že nejsou hérečky se dá s úspěchem pochybovat.Tady leje také a ještě do toho fičí - fuj - hledám kamna,za která bych vlezla.

jana33
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 11:38
- Nahlásit

Zuzana T
U nás je stejně.
Jsou hérečky,ale né pro výstavní publikum,nebudou přece ze sebe dělat šašky

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 12:36
- Nahlásit

Zuzana T
Pěkná štěňátka!!!

Tady leje tak, že mi přestal jít i satelit, čekám, že se mi během chvíle odporoučí i internet. Fakt hnus!! Mně trefí - v sobotu pořádáme dogtrekking!!!! A já celý den trávím sama na kontrolním stanovišti.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 14:06
- Nahlásit

bilksa
půjčím Ti stan chceš??? když ho tedy Eva nechce na krytí... já v sobotu jedu na WT do Tábora - beru si pláštěnku, stan tedy bude volný

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 14:18
- Nahlásit

Vlasta
Děkuju, loni v Boleslavi jsem si ho taky koupila Ne tedy ten nejdražší, ale pro dva a dva psy bohatě stačí.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 14:38
- Nahlásit

tady už svítí sluníčko - popravdě by mi ani nevadilo kdyby v sobotu lilo, bo Greny by byl akčnější než ve vedru...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 14:45
- Nahlásit

Vlasta
no nebude se ti alespoň máchat před disciplínou v močůvce

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 17:39
- Nahlásit

Tak u nás taky vysvitlo sluníčko - aprílový počasí, fakt!!

Jinak mám hotovou část výzkumu, tak ještě diskuze, doporučení do praxe, závěr a nejhorší mám za sebou.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 17:50
- Nahlásit

Zuzana T tím bych si nebyla až tak jistá - jak to tam bude tak si myslím, že Greeny může vždycky a všude

Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 12 Dub 2011 18:01
- Nahlásit

bilksa
....Pro mě je ještě největší "vítězství" to, že mi Charlotte všichni myslivci odepisovali, že když v roce nemá zkoušky, tak je k ničemu (oni to řekli sprostě), a že jsem na ní měkká, a bla, bla, bla......
No a teď chodí a chválí, jak skvěle pracuje...

Tak tohle jsem si vyslechla mnohokrát V roce byl poděs, ze špatné chovky a když mi po několikáté řekli, že ho mám vzít občas na pole, aby se proběhnul, tak jsme se na to na rozdíl od tebe vykašlali
A teď mám doma mistra dogtrekkaře

<< 1 ... 369 . 370 . 371 . 372 . 373 . 374 . 375 . 376 . 377 . 378 . 379 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání