| Autor |
Zpráva |
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Dub 2011 20:34
- Nahlásit
bilksa
Tak aspon jsi jí ulehčila
Teda tady je takový počasí,že jestli tak bude zítra ráno,tak Fanču nechám doma
Vlasta
Neviděli,jdu se kouknout. Já akorát zaznamenala,že odešla Radka Bursíková
|
choco
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 16:32
- Nahlásit
Tak Ellie zvládla Lka Greeny je má taky, byli prý spolu ve skupině. Teď jedou na vyhlášení. Tyjo, nechápu ) Vůbec netrénovali
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 18:52
- Nahlásit
choco
Tak mooooc gratulujeme!! Jsou to šikulky!!
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 19:56
- Nahlásit
Gratulujeme zkouškujcím
My se vrátili s V2, Fanča se moc hezky předváděla (zabral párek),má moc hezký posudek a líbila se,jen nám Nosek řekl,že vůči druhé čubě (už po štěndech) se musí ještě dodělat,takže jsem spokojená. Jen o těch povahách by se dalo dlouho disktovat A stihli jsme to na minuty,jen jsme nasedli do auta a přihnala se první průtrž mračen
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 20:45
- Nahlásit
Mám tu k darování jednu labradůru bez pépé po zemřelé majitelce. Roční, nekonfliktní, u bývalé majitelky pracovala coby signalizační pes (hlásila epi-záchvaty). Gdyby náhodou někdo chtěl dalšího psa
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 20:46
- Nahlásit
Biluška
Baysha psala,že je už zadaná. Na labraořím foru o ní měla zájem paní z Ostravska,tak byla zklamaná. Tak jak je to?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 20:49 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
jana33
má o ni zájem paní z Prahy, nikoliv z Ostravska a řekněme, že to s tím zájmem není až tak vážné
Edit: Pokud má o ni zájem ještě někdo jiný tak sem s ním. Ta paní, o které vím já je z blůčka a z Prahy. O žádné z Ostravy a labradořího fóra nevím.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 20:54
- Nahlásit
Biluška
Tadle je jiná,jdu jí napsat
http://www.muj-labrador.cz/forum/utulky-a-psi-hled ajici-domov/hledame-novy-domov-0?page=2#comment-11 143
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 20:59
- Nahlásit
jana33
super, díky
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 21:22
- Nahlásit
Tak hlásíme návrat - byli jsme na 4-5 místě ( byla tam rovnost bodů) takže jsme to zase tak nějak ušmudlali - hodnocení dobře 78/100 bodů. Nevím to přesně, ale vražedná pro nás - a pro většinu psů - byla první disciplína double marking přes potok. Když jsme nastupovala tak si říkám, to bude v pohodě a když jsme odcházeli měla jsem na rtech do..........e. Potom už to šlo, ještě v posledním poloblindu jsem Greena musela tlačit dopředu na každém pátém kroku..... takže teď v klidu odjíždím na čarodějnice....
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2011 21:41
- Nahlásit
Gratulace vsem uspesnym
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 19:58
- Nahlásit
Retrieveři bodovali i v jiných disciplínách - gratulace Ančí Žufrikové ke druhému místu na longu v Krušnohorském dogtrekku, bylo to vážně krušných 87 km - ale Anča s Žufrikem jsou sakra dobří (Broněk s Bustym v pánské kategorii čtvrtí )
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 20:08
- Nahlásit
Lucie od Arta
Ančí gratulujeme. Kudy vedla trasa?
avizovaná labradoří holčina už má nový domov,nahradí prázdné místo po hnědé labradorce,kterou musela kamarádka nechat uspat kvůli osteosarkomu. Čekala na ní labradoří a zlaťandí kamarádka
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 20:22
- Nahlásit
jana33 jéé to je dobře že se podařil dobrý skutek
Fresh co ty výsledky?? Se nějak nezadařilo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:05
- Nahlásit
jana33
To je super!!! Fajn, že najde rodinu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2011 22:13
- Nahlásit
Dostala jsem dvě Fandulky z výstavy. Noo,není prostě typická ale na párek se směje
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 07:44
- Nahlásit
Dobré ráno, co je??? spíte?? A nebo makáte až se z Vás kouří ??
jana33
Fanča je náhodou moc pěkná, asi už mám oko zkreslené labíkama trialovýma, ale mě se líbí.
choco
já pořád přemýšlím s kým jsem byla ve skupině na WT, byla tam žlutá labradorka a ty máš černé ne?? Poto už jenom s Larou kudrnou a hnědým labíčkem. Zase mám okýnko..... si to nějak nemůžu srovnat
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 08:19
- Nahlásit
Dobré ráno,gratulujeme všem, co něco podnikali o víkendu - účast se počítá,zvítězit může jen jeden !
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 09:09
- Nahlásit
Vlasta
Jj, makáme...No tak jestli to on nepopletl, ptala jsem se ,co vy a on že byl s vámi ve skupině a že to máte - tak bůhví s kým byl jinak černá labina (když byli naposled na tréninku s vámi,tak došla s pořezanou packou ;) )
jana33
Ten ocásek by chtělo naučit vrtí Ale jinak taky gratulace
My teď říkáme nalezené lištičce (alias Foxy) trialák
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 09:09
- Nahlásit
Hezké dopoledne.
Vlasta
Nemakám, ráno jsem vypadla s holkama a teď už si konečně jdu otevřít učení na státnice - nějak se mi to nebezpečně blíží a já neumím ještě nic. A to celý víkend mám zabitý, protože vyrážíme na první flyballový turnaj.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 09:32
- Nahlásit
Gratulace všem, co si užili výstavu/zkoušky. My byli mimo jiné okouknout Borgovy děti, jsou pěkné a mají správnou starostlivou, kojící a pečující mámu
jana33
s Cory ocasem to na výstavě někdy bylo stejné. Ale když obchází a obzírá, koho by poskákala/olízala nebo co by kde čmajzla, to se může uvrtět
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 09:32
- Nahlásit
choco
ona i párkrát zavrtěla,ale zrovna to nemáme zdokumentovaný
já už mám druhej den hlavobol a k tomu se mi přidal menzes,super
bilksa
To mi povídej,já se taky nemůžu dokopat,umím jednu otázku z padesáti
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 09:34
- Nahlásit
Ketrin1
To F samozřejmě taky nejvíc vrtí a pak když jí při posuzování ošmatlávaj to má velkou radost,že konečně někdo projevuje zájem:
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 09:38
- Nahlásit
jana33
My otázky nemáme - jen okruhy a teď babo raď, co si člověk může vytáhnout za otázku. Tohle nesnáším.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 09:44
- Nahlásit
jana33
bilksa
Já se teda zaměřila jen na otázky,které se tak nějak mohly týkat i mé diplomky - a i tak jsem tomu učení moc nedala a naštěstí se právě ani mimo neptali
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 09:44 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
bilksa
Jako okruhy a v nich je X otázek,který neznáte? To slyším prvně
choco
tak to se ptají v rámci obhajoby práce,ale ze státnicovejch předmětů si snad otázky taháš,ne? Aspoň u nás to tak je. To bych bakaláře neudělala,kdybych si připravovala jen otázky spojený s prací
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit
jana33
Jj, máme cca 25 okruhů a v každém okruhu mohou mít vymyšleno třeba dalších 25 otázek, to netušíme, jaké mají znění. Máme třeba okruh Determinace lidské psychiky a teď si můžu vytáhnout cokoliv. Záleží, jak si sestavili otázky.
choco
Tak já to mám jednoduché - ptát se mě na diplomku bude chovatelka, tak to snad nic zákeřného nebude, ale jinak si taháme státnicový otázky.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 09:53
- Nahlásit
jana33
Nene,nic jsme si netahali , ani u bakalářky ne - měli jsme zadaný předměty,z kterých se tam může zkoušet a od toho tam byli i daní profáci,ale ti se pak stejně ptali sice k předmětu,ale jakoby na věci,které trochu doplňovaly i tu práci a nebylo to úplně z jiného soudku - jestli chňápeš ;)
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 09:56
- Nahlásit
chocojana33
Tak to je zajímavý - státní zkoušky a všude probíhají jinak...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2011 10:08
- Nahlásit
Aha,tak ty naše otázky jsou vlastně taky jakoby okruhy,je to obecný název,pod který se toho dá dost schovat. Ale u nás nechávají člověka mluvit a až nakonec se třeba zeptají na téma,který pod to spadá,zajímá je a člověk o něm zatím nic neřekl.
Jj,co škola to jinej model státnic,koukám
|