Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
jana33
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 11:18
- Nahlásit

Ketrin1
Jako každej rok,akorát kokři jsou ještě navíc.asi je zase míń jinejch. Aspoň neuvidíš naše vystoupení

choco
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 14:39
- Nahlásit

Jedete někdo na wt na Konopiště v sobotu?

Fresh
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 16:42
- Nahlásit

choco

my ne.

Jinak dneska jsem neco akutne hledal a nasel tohle, masakr:

http://www.ifauna.cz/psi/nemodforum/r/detail/15934 0/leopardi-pes-mi-sezral-parek

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:24
- Nahlásit

Znám něco lepšího, není to teda o psech...
(už jsem to tu kdysi dávala)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 17:58
- Nahlásit

Ketrin1Fresh

Tak alespoň se člověk po přečtení tohohle ujistí,že ještě není sám zralý na Bohnice.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:10
- Nahlásit

choco my jedeme v sobotu do L

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:12
- Nahlásit

Zuzana T
No někoho mi to odtud připomíná... Že by jistý přispěvovatel psal i na jiná fóra??

Jinak diplomka vytištěná, zítra si ji jdu vyzvednout a odevzdat. Teď už konečně to učení na státnice.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:16
- Nahlásit

po přečtení těch odkazů jsem si jistá, že máme nejmírumilovnější a nejsmysluplnější diskuzní oddělení ta celém internetu

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 18:31
- Nahlásit

Fresh hele Ty snad sabotuješ výsledky z Tábora ne?? Pořád ještě nejsou na stránkách .... nebo to zase dělá někdo jiný???

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:11
- Nahlásit

Vlasta
nejmírumilovnější a nejsmysluplnější diskuzní oddělení
ano ano, vy se tu buď bavíte odborně, a nebo přispívají i "paka" jako já a to je to pak v rovině laické až legrační
ale stále v pohodě, že?

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:42
- Nahlásit

Eda
Tak to buď v klidu "pak" je tu víc.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 20:57
- Nahlásit

Eda No až tak jak jsi to napsala to nemyslím, zase tak moc odborné to tady není a "pakaté" taky ne. Nikdo nikoho nenapadá přímo ani nepřímo, a neleze sem nikdo aby prudil - doufám, že to nyní ten prudil z vedlejších témat nečte Ale je fakt, že sem chodí omezená skupina lidí, moc nových se nepřidává ...

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 21:16
- Nahlásit

Vlasta
To ne. Ale zase se všichni známe. prostě klasický pokec o všem možném i nemožném.

Fresh
Člen
# Zasláno: 28 Dub 2011 22:31
- Nahlásit

Vlasta

nesabotuju, ted jsem o vikendu doma, tak si na to nekdy zkusim sednout a udelat to.

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 07:09
- Nahlásit

Dobré ránko!!
Vlasta
Vlasti, páteček!!!

Tak jsem odevzdala práci elektronicky a za hoďku vyrážím do Budějovic vyzvednout si vytištěnou formu a mažu to odevzdat. Odpoledne se jedu s tchýní a Michalem mrknout do Rakouska, jestli si koupíme něco na sebe.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 07:35
- Nahlásit

bilksa
Tak si vyber něco pěkného za odměnu
já se jedu zítra podívat na výstavu v MB a pak na Borgovo dětičky, s paničkou od Borgovy ségry budeme vybírat druhou čubku, prý aby to zůstalo v rodině
taky je u vás tolik pylu? úplná mračna, včera když foukalo to vypadalo že se blíží tornádo

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 09:01
- Nahlásit

bilksa
Gratuluju,tak si vyber něco epesního
Ketrin1
Včera po procházce byli psiska úplně žlutý,obalený.
Teda doufám,že déšť a bouřky zítra vydrží do večera,nerada bych šla do kruhu jak zmoklá slepice. Ale musím říct,že už lituju,že jedeme,vstávat v pět se mi nechceeee

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 09:22
- Nahlásit

jana33
proč tak brzo, vždyť přijdete na řadu kdovíkdy.

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 09:26
- Nahlásit

Ketrin1
Tak ofiko tam musíme být do devíti,ale to už tam nebude žánej dobrej flek. A před cestou chceme nechat ještě Fanču s Artem vylítat,plus si necháváme rezervu,protože Sandra má orientační smysl asi jako já

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 09:43
- Nahlásit

Dobré ráno, já ani nestíhám počást co je nového a páteček jsem taky nestihla bo od rána počítám s zdražuju maso - o hodně!
Včera jsem byla na procházce a slyšela jsem krásně zpívajícího ptáka jarabáka, on zpíval jakoby někdo švihal kovovým lankem - takový až svištivý zvuk to mělo a bylo to hodně nahlas a krásné. Normálně jsem lezla do křoví abych se podívala jak vypadá - ale neviděla jsem ho. Potom tam přijel Greeny stylem tank až z toho ten pták přestal i zpívat

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 09:51
- Nahlásit

Zdravím při pátečku .
Vlasti - zdražujete - vždyť ještě nehnuli s DPH - co se děje?
Všem Wtéčkářům přeji v konopišťské dábělské rokli hodně zdaru a čekám na info!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 09:56
- Nahlásit

jana33
orientační smysl asi jako já
nebo já - viz svatba

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:05
- Nahlásit

Já už se těším na Konopiště na známé lidičky.
Svoje psiska nechávám na krku rodičům, ale vzhledem ke stíženým podmínkám (Tina hárá) si vymínili, že je dneska odpo odvezu všechny na chalupu a v neděli zase zpátky. Přála bych vám ten pohled - do mrňavé třídveřové Corsy se nacpou tři lidi, dva psi, kočka a bagáž! Jednou jsem takto naložená píchla na Baranďáku.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 10:33
- Nahlásit

Dobré páteční dopoledne všem.

Zuzi, moc děkuji za ostříhání Bocky. Vypadá hned o dost lépe. Alespoň jí to bude dneska k dortu slušet. Má totiž dneska již druhé narozeniny. Hrozně to letí! Tak jí budu odpolko dělat dortíček z tvarohu a piškotů + nějaké ovoce. (samozřejmě Laruška se s Maxíkem připojí a pomůžou jí s tím).

Jinak zítra "snad" dorazíme na Konopiště. Dneska hrozí, že si naše autí odveze kupec, který se řítí až z Jihlavy celý natěšený. Takže budeme možná shánět auto na půjčení, abychom se tam měli vůbec čím dopravit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 12:28
- Nahlásit

Zuzana T
zdražujeme, ale všechno - maso, uzeninu, drůbež - suroviny pro výrobu letí nahoru kosmickým tempem a zdražení není symbolické, ale dost znatelné - u masa třeba 10-15Kč/kg - u bouraných částí prasete myslím...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 12:32
- Nahlásit

Vlasta
no to je paráda,tedy.
EvkaS
Blahopřejeme oslavenci a dobrou chuť!
Mám vzkaz pro Lukyho - jestli si u Klokočky vybere něco konkrétního,tak dejte vědět a kámoš zjistí podrobnosti.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 13:20
- Nahlásit

Zuzana T
Jo ono do toho ještě vletí to DPH a potom tak moc klesne spotřeba, že se to zase bude muset vrátit zpátky - je to kolotoč....

jana33
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 15:29
- Nahlásit

EvkaS
Gratulace oslavenkyni
Vlasta
Já už jsem říkala Karlovi,že bude muset začít víc střílet,jinak z nás budou vegetariáni

bilksa
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 19:03
- Nahlásit

Ketrin1
jana33
Tak jsem si nic nevybrala, nakonec jsem oblékla tchýni, tak jsem jí provětrala peněženku....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 29 Dub 2011 20:12
- Nahlásit

Viděli jste na webu RK nové poradce chovu - pro každé plemeno zvlášť?

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání