| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 11:42 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Petra Bailie
Ketrin1
Dokud nebudou mít vet.hodnotitelé za povinnost nebo potažmo toto nepřevezmou kluby všechny výsledky zveřejnit v databázích,tak to lepší nebude.A také si myslím ,nebude taková honba na nenulové chovné jedince.Švédi zveřejňují vše i ty špatné a přesto jsou kvalitní jedinci v chovu využívaní.Jak pak je to možné?Že by to bylo trochu víc zamyšlení nad rodokmeny a méně nad dosaženými tituly chov.jedinců?
Tady si všichni hrajeme na čisté chovatele,kterých se to netýká,jakoby za to mohl vždycky jen neseriozní chovatel,že se něco nepovede.Kdyby bylo mezi lidmi více upřímnosti a méně zloby a závisti,tak by se dýchalo lépe.
Občas si lidi poradit nedají a pak pláčou.Prodej psů je stejně ovlivněn reklamou jako jiné zboží.A na některých webech se člověk dočte takové věci,že se nestačí divit,že!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 12:48
- Nahlásit
Zuzana T
V tomto konkrétním případě nepochybně jde o neseriózního chovatele a o fakta, žádné drby ze závisti, to je snad zřejmé.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 12:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Ketrin1
Ok,to já nezpochybňuji.Neznám psa ani majitele.Jen nevím co je horší,tohle a nebo tzv.nulový jedinec,co ty nuly nemá.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 14:27
- Nahlásit
a já myslela, že se tu dočtu o jarních kouscích LR a GR a místo toho jen samé odbornosti...
tak my jdeme ven nasávat jaro!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 14:49
- Nahlásit
Eda
to je myslím rozumné
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 19:39 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Tak dneska tady žádné pozitivní zprávy... Já jsem byla dopoledne s mamčou na velkým nákupu na svátky (bude nás tu minimálně 8, v pondělí asi 12, tak jsme tam nechali nehoráznou částku - fakt šílenost!!
No a odpoledne jsem seděla nad perníčkama. Fuj, bolí mne úplně všechno.
|
Eda
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 20:12
- Nahlásit
bilksa
odpoledne jsem seděla nad perníčkama
tak tohle obdivuju, jak to dáváte!
já jsem ráda, že se přinutím na Vánoce, ale teď, když je venku pěkně, jdu si raději zaběhat, kdyz je trochu času nazbyt prostě klasická hospodyňka
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 20:13
- Nahlásit
bilksa to se u Vás tak prožívají Velikonoce? Já jsem tedy podlehla a umyla 2 okna, jenom na té straně kam odpoledne nesvítí sluníčko jinak to tedy neprožívám....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 20 Dub 2011 20:20 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit
Vlasta
No jo, u nás se Vánoce a Velikonoce drží hodně. Letos mamča vyhrožuje, že pomažeme i na mši, ale tu většinou kvůli přípravám nestihneme, tak nás to mine.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 07:28
- Nahlásit
Dobré ránko!
Dneska ještě nikdo? Já za chvíli jedu do ČB na tělocviky - mají dneska uzavřít jeden podjezd, tak čekají dopravní kolaps... Už teď se mi tam nechce - snad se tomu nějak vyhnu.
Odpoledne jedeme polohovat, tak přeji všem klidný a prosluněný den!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 17:34
- Nahlásit
Tady to dneska ale žije....
To vás všechny usmažilo sluníčko??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 18:59
- Nahlásit
bilksa
přípravy na výstavní víkend v Maďarsku a stříhání odchovů mě zaměstnaly dokonale.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 19:21
- Nahlásit
my v práci asi chcípneme - lidi na Velikonoce asi nedělají nic jiného než žerou!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 19:29
- Nahlásit
Zuzana T
Vyrážíte do Maďarska?? Závidím - taky bych se s pesanem chtěla jet takhle někam podívat. Leč s Charlotte to nemá cenu a navíc se mnou nemá kdo jet... Kdo vyráží hájit barvy s odchovů??
Vlasta
No Vlasti, jestli jsou všichni rozežraní jako my, tak určitě...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 19:48
- Nahlásit
bilksa nemohli by jste prosím nakupovat plynule? Jeden týden nemáme do čeho píchnout a další nestíháme a nemáme to čím na krámy vozit - takže příští svátky nakupovat plynule, plynule prosím...........
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 20:12
- Nahlásit
bilksa
Odchovečci nejedou - jen jejich mamka.Tak snad se urodí nějaká pěkná holka a také s námi vyrazíč.
VlastaTěším se ještě také na Lipicány,maji tam být v blízkosti ustájení.Vezu 1 kg mrkve
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 20:26
- Nahlásit
Vlasta
Tak z nás byste neměli ani na výplaty,velikonoce jdou mimo nás
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 21:20
- Nahlásit
Zuzana T vezmi cukr -je skladnější a nakrmíš víc kusů
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 21:21
- Nahlásit
jana33 zoufale toužím po průměrném spotřebiteli - co nakupuje přiměřeně stejně - přece nemůže nikdo sníst 3x tolik jenom proto,že jsou Velikonoce ne?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 21:31
- Nahlásit
Vlasta
Tak to bys z nás měla radost teď mám akorát vysokou spotřebu čokolády,šlehačky a vajec,protože peču dva dorty
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 21:33
- Nahlásit
Vlasta
no to jo,ale taky by mě s ním mohli vyhnat.A když omezuji cukr i děckám v jídelně,tak ho nebudu vozit koním,přeci... .
Neboj já tedy nájezdy na krám rozhodně nedělám ani o Vánocích,natož o Velikonocích.Dnes jsem byla po dlouhé době v hyperAlberu nebo jak se ten blázinec jmenuje a zase dlouho mě tam neuvidí.Zlatý pulťák.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 21 Dub 2011 23:08
- Nahlásit
Vlasta
My děláme nájezdy, páč nás je 12 lidí a pět psů z normálních 4 kousků lidí a 2 psů. Takže z nás mít radost nebudeš...
Zuzana T
To doufám, že se povede fenečka, s kterou bych mohla vyrazit. Ale budu se vám muset držet - jinak bych se tam hned ztratila s tou svojí angličtinou...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 07:24
- Nahlásit
bilksa
no TA moje by tě také nevytrhla
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 07:55
- Nahlásit
Zuzana T
bilksa
holky neperte se - myslím, že v tomto ohledu vedu já te´d ve středu jsem po dvou vynechaných lekcích zase šla a ouha, neumím přídavná jména, přivlastňovací zájmena a barvičky. Musím se to do příště doučit.. JInak dneska jsem ani nstihla dojet do práce a už mi volali zákazníci stížnosti - to bude den. A zítra mastím do práce znovu - balit špekáčky do akce.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 07:56
- Nahlásit
Patek, patecek a Vlasta nikde
My mame hezky treninkovy velikonocni vikend, v sobotu i v nedeli. A dalsi vikend v Trebici trenink na IWT a verejny trenink pro kohokoliv, kdo prijede
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 07:57
- Nahlásit
Ja o vlku...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 08:20
- Nahlásit
Vlasta si páááteček nenechá ujít
Lidi mějte se krásně,přeji pěkný velikonoční prodloužený víkend.Balím a vyrážím směr Bítýška a Maďarsko.
Ozvu se v pondělí.
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 08:23
- Nahlásit
Zuzana T
tak hodne uspechu Jo a obrovsky pozor na klistata a babesiosu!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 08:55
- Nahlásit
Zuzana T
Držíme palce!! Na Vlastu máš telefon, tak se koukej ozvat, jak jste dopadli!!
Vlasta
Takhle jsem teď doháněla ruštinu - škoda, že už se neučí, bavila mne....
Já jdu zadělávat na čtyři mazance, fuj, to bude fuška s těstem.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 22 Dub 2011 12:01
- Nahlásit
Fresh
nazdáár - my taky jdeme mírně cvičit - ale zase to nebudeme přehánět - jedeš na WT na KONO?
No ale dneska jsem zapoměla páteček zdůraznit, protože zítra jdu do práce a tak páteček vlastně nemám
bilksa
ty jo, vy mladý jste akční, já už ruštinu zapomněla a naglicky se nemůžu naučit....
|