Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Fresh
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 12:15
- Nahlásit

Vlasta

nejedu. Mame trenink na IWT a par dalsich lidi urcite taky prijede s pejskama potrenovat

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 12:32
- Nahlásit

Fresh
no jo a potom vlastně děláš rozhodčího v MIlovicích co? Tam se přihlásím, bo to jsou nejbližší WT co existujou. Pozor - tímto neleštím kliku v žádném případě!!!!! Jen že jsem se dívala jestli tam jsou cizinci a nebo ne..

Fresh
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 12:58
- Nahlásit

Vlasta

jj, posuzujem tam s Matesem. Chteli jsme jedny WT jen s ceskyma rozhodcima. Nabizeli jsme i jakoukoliv spolupraci RKcku (krome Milovic treba i spolecne finale), ale nejak se to setkalo s nulovym ohlasem uz v uplnem prvopocatku uvah. Skoda

A na takove "lestice" jako jsi ty si posvitime nejvic!!! Ba ne, tesime se na vas a budeme hodni, protoze spravny rozhodci by mel vzdycky co nejvic podporovat psa a vudce a umoznit jim predvest, co umi Tereny jsou v Milovicich nadherne, tak pro vas zkusime vymyslet nejake pekne, jasne, smysluplne discipliny a stejne tak je i posuzovat Tak doufame, ze se prijede kouknout co nejvic lidi

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:09
- Nahlásit

Fresh
mě chybí v MIlovicích jenom voda, bo Greeny nemá rád vedro a pomůže mi když ho před WT můžu namočit no a v Milovicích jsem v pasti
Hm, nevím proč RK nechce dohromady finále, ale zase je to jedno ne? Kdo bude chtít na finále tak se přihlásí na RS a je to. Já to vůbec neberu tak že bych uvažovala že pojedu protože to pořádá ten a ten (to už beru spíše v úvahu vzdálenost) a zatím ani tak, že pojedu na toho rozhodčího a jiného nepojedu - na výstavy už se mi tak selektuje, ale na zkoušky ne - možná zatím třeba k tomu taky dospěju

Fresh
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 13:49
- Nahlásit

Vlasta

jasne, ze nakonec je to asi jedno, ale tak nejak nam pripadalo, ze by to bylo hezky navzajem spolupracovat a udelat neco spolecne.

Jinak v Milovicich je takova louze, uvazovali jsme, ze bychom to vyuzili, podivame se, jak je to daleko od toho "parkoviste" a co by se s tim dalo delat;)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 14:10
- Nahlásit

[b]Fresh[/ Jééžíš, Greeny se zase bude prasit jako v Táboře loni, jak ten angličan málem omdlel to by ještě mohlo být něco vedle hromady hnoje a mám to jasné

Fresh
Člen
# Zasláno: 22 Dub 2011 23:42
- Nahlásit

Vlasta

Je-li to tve prani, budeme se snazit se vsech sil to zaridit

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:41
- Nahlásit

Ahoj všem!

Tak my jsme zpět z mezinárodky v ČB - ráno jsem vyrazila dřív a vyplatilo se, našly jsme si s Charlotte pěkné místo v polostínu. Já jsem zničená z čekání - na řadu jsme se dostaly až v půl druhý. Jinak ale pro nás skvělý výsledek - v pracovce výborná 3.

Vlasti, máš nějaké zprávy od Zuzky?

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 15:57
- Nahlásit

bilksa
Super,krásný úspěch! Z čekání si nic nedělej,my takhle čekáme vždycky

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 16:53
- Nahlásit

jana33
Je to hrozný, chudáci pesani... Jinak super den, jsem moc spokojená, Charlotte se hezky předváděla. A zakončil to páníček, přijel ze střeleb a ve střelbě z malorážky skončil první, tak si hrdě přinesl medaili. Musela jsem se bavit, nechal za sebou všechny myslivce..

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:29
- Nahlásit

bilksa
No,já jsem zvědavá,jak bude za týden,jestli budeme brát slunečník nebo deštník
No vidíš,teď už musíš být hodná jako já,když máš doma ostrostřelce

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 17:42
- Nahlásit

jana33
Tak, tak. Ale já taky nestřílím špatně....

Taky bych jela.... V Bolce to mám moc ráda.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 18:16
- Nahlásit

bilksaNo tedy Vy jste hvězdy!!!! Gratuluju!!!!!!! Od Zuzky ani ťuk
Fresh hele v podstatě je to jedno na jaké vychytávce si zase nameleme dršku - takže klidně i hnůj - všechno je jednou poprvé

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 18:17
- Nahlásit

bilksa
Jo,já se už docela těším,mám ta spicha s různejma kamarádama,ale teda po dnešní noci nevím,jestli brát Fanču - zdálo se mi,že dostala déčko

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 18:27
- Nahlásit

bilksa tak změna - zjistila jsem, že Zuzka stejně jako vy V3, jsou tam prý úžasné feny.
Kdo byl v pracovce V1 u psů????
jana33 déčko dostávají jenom tříhohý psi - potom ještě Greeny a Charlotte

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 18:56
- Nahlásit

Vlasta
vy jste to dostali aspoň na mezinárodce

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:06
- Nahlásit

jana33 no nevím......... jestli to má být útěcha tak nejsem utěšena

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 20:55
- Nahlásit

Vlasta
Nápodobně... Taky to tak podávám, že třínozí psi a Charlotte s Mydlíčkem.

Tak Zuzka super, gratulace!!! Před námi byla dle očekávání a zpravedlnosti Rozárka Chlupaté štěstí a Athéna Flores Vitae.

Pracovku u psů vyhrál Matýsek Ivy Maříkový.

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 21:22
- Nahlásit

bilksa
Každopádně jste si to teď dvakrát vynahradily
Já jsem právě koukala,jak Nosek posuzoval krajskou MB předloni a ty Déčka tam taky padali

bilksa
Člen
# Zasláno: 23 Dub 2011 21:31
- Nahlásit

jana33
jj, Nosek je rozdat umí.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2011 00:47
- Nahlásit

jana33,jak Nosek posuzoval krajskou MB předloni a ty Déčka tam taky padali

tam to bylo za bázlivost a trialáci - Fanča není ani jedno

jana33
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2011 10:00
- Nahlásit

Ketrin1
No dobře,tak já nebudu snům věřit. Asi to tak bude lepší,dneska jsem se ve snu topila

Vlasta
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2011 13:26 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

Na FB jsem našla odkaz na výsledky z Drážďan:
http://www.retriver.cz/vysledky/2011/20110423_mvp_ dresden.htm

Tady něčí favorit Deaneček vyhrál!!!

A jak jsem koukala tak paní rozhodčí taky nadělovala D

bilksa
Člen
# Zasláno: 24 Dub 2011 15:57
- Nahlásit

Vlasta
Já vím - už jsem to věděla včera na výstavě. Mám radost!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 12:31 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

nazdar bazar vespolek.Jsem doma ze super výletu.Jako vždy si umím vybrat soupeřky.
Tolik nádherných fen pohromadě jsem už dlouho neviděla.Ve psech toho tolik super nebylo,ale ti kvalitní také stáli za to.Všichni v srsti,většina profi předvedená,handleři výborně oblečení.Oba rozhodčí skvělí - ona posuzovala líp a hlavně rychleji .Mám od obou výborné hodnocení na Lexy.V sobotu dokonce skvěle běhala,ale na vítězku obou dnů Yaltu Sokolie Gnězdo Od E. Sikové a Burning.... Famous Family( vítězku z Brna) jsme neměly,Takže v soboru V3 z 8 fen a v neděli V2.rcac ).Na vítězství v takové to konkurenci je těžko pomýšlet, přesto,že má Lexy nyní super kondici.Holt si vybírám dobrou společnost,No ,ale já si nestěžuji,je to má volba.Navíc jsem přesvědčená,že v ČB bych dopadla možná daleko hůř .

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 12:42
- Nahlásit

Jinak úspěšným v ČB gratuluji!

bilksa
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 15:03
- Nahlásit

Zuzana T
No tak to je skvělý!! Moc gratuluju k takovému super úspěchu!! Krása!! Jste prostě jedničky!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 18:23
- Nahlásit

Zuzana T my taky gratulujeme - 2. a 3.místo je přece krásné ne???
Co klíšťata - byly?

jana33
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 18:57
- Nahlásit

Zuzana T
Gratulace k velkému úspěchu,tak to byly úspěšné Velikonoce

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2011 19:37
- Nahlásit

Vlasta
JJ jsou i tam,lezli po všech psech a dokonce i blešku jsem chytla!
jana33
Tak jako Velikonoce to moc nebylo,já na výstavách a manžel slavil kamarádovo narození dítětě - poněkud pozdní otec všechny přítomné umrtvil fernetem .Dnes jsme se oba tak trochu povalovali.

<< 1 ... 378 . 379 . 380 . 381 . 382 . 383 . 384 . 385 . 386 . 387 . 388 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání