Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 12:01
- Nahlásit

Petra Bailie
Aho,já měla info o Kono a taky mě napadlo,že to bude s bažanty problém.Letos prý hony začínají hned po trialu kolem 24.10.Cathynka se už nemůže dočkat.
No v Střímelicích jsem byla tenkrát na tom hrádku presentovat práci retrieverů s Jindrou a současně tam bylo derby.Pamatuji si,že jsem kapitálně bloudila.No už mam navigaci,tak snad se letos trefím.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 12:08
- Nahlásit

EvkaS
Fotky jsou pěkné a navíc ta nádherná podzimní krajina,super.

Vlasti - to nepůjde,já musím Petra odvést do Janova,kde se převlíkne do cyklistického,śbalit civila pak se s autem přesunout na Jedlovou horu.Mohla bych v mezičase - cca do 16.00 vyrazit za tebou,ale odpolko musím být nahoře,aby jsme se ubytovali a Petr se mohl převléknout.Škoda.loni jsi tak byla mimo.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 12:09
- Nahlásit

Zuzana T
my se taky chystáme a když jsem zadala Kostelní Střímelice do Map na Seznamu - tak mi to nenašlo nic - jsem zvědavá, jestli to pochopí moje navigace - Eva mi potom poslala její hledání, tak už vím kde to je....

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 12:12
- Nahlásit

Zuzana T
hele, já to zkusím nějak zkrátit a zavolám Ti, hned jak pojedu domů z těch střeleb co? A kdy se vracíte? V neděli - to by šlo alespoň kávička dopolední ne?? To není možné - ani v květnu se nám to nepovedlo a to bylo letos už podruhé, ani loni květen nevyšel

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 12:15
- Nahlásit

Vlasta
To bude proto, že jsem to blbě napsala. Má to být Střimelice, ne Střímelice, pak už si Seznam poradí.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 12:28 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
V sobotu to nedáme,ale v neděli by šlo to kafe a venčení - mohly bychom do té vaší pověstné cukrárny.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 12:35
- Nahlásit

Zuzana T
No jenomže cukrárna je v Bakově nad Jizerou - to je kousek od Mladé Boleslavi.... tož to nevím, jestli stíháme..ale každopádně venčení i kávu stíháme, já jsem zatím neslibovala moc pomoc na zkouškách, tak až dorazím tak dorazím, ale někdy odpo musím, přijede mi tam handlerka na Brno - už mám druhou

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 12:40
- Nahlásit

Vlasta
Ahááá - to mladoboleslavská záležitost - no to je velká škoda.Já jsem momentálně ujetá na sladký - co dokáže stres v práci...
Já bych přijela určitě dopoledne.Banda tak kolem 10 hod vyráží z Jedlové zpět směr Janov - tedy už jen tak max 25 km okruhem.No uvidíme,jaké bude počasí a tak,zavoláme si v sobotu.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 12:51
- Nahlásit

Zuzana T
Jetsli je to Janov u Nového Boru tak to je max. 10km od nás.
Jinak já Ti tedy upeču koláče - ke kávě.
Petra Bailie
ještě se zeptám - je tam napsáno stáhnout přihlášku, ale tedy jsem tam žádnou nenašla - ve kterém oddělení je přihláška?

choco
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 12:52
- Nahlásit

Petra Bailie
Hmm,tak to máme půl hoďky,takže to s Ellie páník prubne

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:45
- Nahlásit

Vlasta
Ježiš,to nemusíš,stačí kafe.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 13:51
- Nahlásit

Zuzana T
NO já v podstatě peču to kynuté ráda - akorát doma to nikdo neocení... a pořád to nosit do práce a nebo na cvičák taky nemusím že jo...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:06
- Nahlásit

http://www.sport.cz/clanek/176630-porazena-staj-zv azuje-odvolani-proti-vysledku-velke-pardubicke-pri jde-vana-o-vitezstvi.html

hmm, už se to víří...

bilksa
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 14:36
- Nahlásit

Vlasta
Nemá co, ty záběry jasně dokázaly, že místa tam měl dost.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:08
- Nahlásit

Zuzana T
Děkuji Zuzi. Jsem ráda, že se ti líbí. Kéž by takových krásných dnů bylo víc..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:10
- Nahlásit

tak jsem koukala, že do Střimelic to mám 143 km... podle plánovače tras - tož to není zas až tak za rohem..

choco
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:22
- Nahlásit

Vlasta
Ale úpa daleko taky néé ;)

Nevím,co víří, když ty záběry zezadu byly fakt jasný, nic mu tam Váňa neprovedl...Holčáka to asi hooodně žere

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:24
- Nahlásit

Vlasta
Z našeho směru není nic za rohem

Tak jsem právě dopekla kamarádce dort k svátku

Jo a musím se pochlubit za Fanču,v sobotu jsme byli cvičit a překvapila- měla odložení,šla jsem jí hodit tak padesát kroků kachnu a najednou tak pět metrů do ní vyběhla srnka, sice Fany vstala,ale houkla jsem na ní,tak zas zalehla a pak světe div se,nešla ani po stopě,ale nejdřív pro kačenu a až pak si šla "zafetovat" to bych od ní snad ani nečekala ale jinak je teda znát,že se na ty rozmražený mrtvolky po honu dívá ztraceně jinak,když už ví,co je to čerstvá teplá zvěř

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:34
- Nahlásit

choco
No to víš,mít a nemít mega a navíc opravdu být cíl o 1-2 dál,tak to bělouš vyhrál.Měli v závěru víc sil než Vána se svým koněm,ale Váňa je mazák a ví ,co si může v rámci regulí ještě dovolit.To natlačování na hrazení není nic ojedinělého,když se kamery a rozhodčí nekoukají,tak se v rukavičkých nejedná.To mi vyprávěl před léty jeden rovinový jezdec,jaké jsou v poslední zatáčce strkačky a nejen ony.

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 15:39
- Nahlásit

Zuzana T
Ale ty záběry na čt ze zadních kamer byly jednoznačný - bylo tam místo na víc než jednoho koně a sám Oleha,kterej spolukomentoval říkal,že nechápe,proč s Amant grisem šel do strany,a že s spíš myslí,že už kůň neměl moc síly a snažil se za Tiumenem schovat. Je to škoda,že se o tom bude takhle zbytečně krafat a debatovat

Fresh
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:15
- Nahlásit

Vlasta

a my 343km - tak nam vykladejte neco o tom, co je to mit neco za rohem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 17:59 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Fresh
Ty tam jedeš?
No u nás se vzdálenosti také moc neberou.Jsem zvyklá - 150-200 kiláků běžná štreka v pátek ta v neděli zpět.Blázniví surfaři !

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:10
- Nahlásit

Fresh a fakt jedeš? Dáte dohromady ty potřebné lidi na počet 3 na M a S ??? No ono samo os obě to není moc, ale mám to našlápnuté a auto už mi leze na nervy - denně 100km do práce, 28.10. Malešov, 29. do Kroměříže a v neděli zpátky - pak zase denně 100km a někdy více - podle toho co se děje a potom o víkendu WT - začíná mě to zmáhat, už nejsem nejmladší
My to máme týden po PZ, ale chci jet - letos naposledy a jsem zvědavá jaký to bude....

Fresh
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:26
- Nahlásit

Zuzana T
Vlasta

tak my kdyz nekam jedem, tak to mame tak 400 jednu cestu pokazdy...fakt to chce uz se prestehovat na nejaky lepsi misto.

Ja nevim, nejak me to netahne...ale uvidime. Jako ja, Petr a Zita (plus treba Misa s Ferinou) a v pohode. Do M Tana, Misa, Jarka a mas taky hned 3 psy a to tam jeste muzou jet i dalsi z okoli - Peter, Irena...myslim, ze by se to v pohode nasbiralo.

Taky by nakonec mohl byt problem 4 tridy za jeden den stihnout

Fresh
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:47
- Nahlásit

Tak me jeste napadlo, co fotky z finale v Tabore, nejsou uz nekde? Tusim minimalne Eva s Misou fotily...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 18:53
- Nahlásit

Fresh
Já jsem sice začala fotit, ale ta vzdálenost byla i pro můj objektiv bohužel nereálná, takže se omlouvám, ale fotky nemám. Snad příště.

Fresh
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:03
- Nahlásit

EvkaS

ale no tak, jake vzdalenosti? Ted se lidi budou bat, ze se tam posilali psi na stovky metru

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:16
- Nahlásit

Fresh
Ale nééé, tak jsem to nemyslela. Chci říct, že od diváků to bylo dost daleko. To už by chtělo čtyřstvoku objektiv. Ten zatím nemám.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:32 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Fresh
Zita s Elí? Ta je Pražák ne?
Jinak na dlouhé vzdálenosti máme pěkně karavánek - už také něco pamatujeme,takže když příjde únava,tak přeložíme surfařský cajk na auto ,rozesteleme a dáme si voraz.
Jiná je to na výstavy.To s kamarádkami vstáváme klidně v půlnoci a razíme 500-i více Km ,někdy přespáváme a někdy zase večer zpět.Tam bych tedy svého muže nedostala ani za nic.To si hezky odřídíme samy

Fresh
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:47
- Nahlásit

EvkaS

hele, ale to sis mela rict a urcite by te nechali stoupnout kousek od rozhodcich a fotit. Na to i uboha dvoustovka urcite stacila

Zuzana T

Jasne, Zita je prazak, pokud vim.

Takovy motorhome by byl fajn

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání