Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Fresh
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 15:53
- Nahlásit

Zuzana: to se nedivim, to bych v tve kuzi asi taky nebyl rad a vypada to blbe. A jak rikam, to vysvetleni fakt pokulhava Takze je taky mozny, ze jim nikdo nerekl, kam jit a co delat...

Hele, jezdi spousta lidi, kteri nemluvi a ani nerozumi a myslim, ze je to v pohode A taky lidi, kteri moc neumi, ale snazi se s nimi mluvit. Vetsinou je to vse o prinaseni a o pejscich, to se clovek tu hantyrku naucit raz dva

Jinak ja o tom rad budu debatovat a vysvetlovat, vzdyt je to super zabava. Me na tom bavi nejvic to, ze v podstate nemas zadne limity. Necvicis dokola 40m marking a pes ti nezakrni. Muzes vymyslet co chces a tahnout psa dal a dal a rozvijet ho (a sebe samozrejme!!!). A kdyz jdes na WT, tak nikdy nevis, co ti rozhodci nachysta, takze vetsinou clovek pokazde zazije neco noveho a zajimaveho, co mu da impuls do dalsiho treninku, co psa jeste naucit a kam ho dal posunout A z toho ma pak clovek fakt ten nejlepsi pocit

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 16:25
- Nahlásit

jana33
No jo, taky jsem si libovala, když to bylo jen jednou za rok...
Naháňky zatím nemáme, hodně toho máme v listopadu, tak to už snad bude doháráno...

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 17:00
- Nahlásit

Jedna postojovka ze Džbánu:

A ksichtík...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 17:58
- Nahlásit

bilksa
No vám to sluší ,ani není vidět kuří nožka.
Fresh
Tak se snad někde potkáme osobně a můžeme podebatit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 18:04
- Nahlásit

bilksa no jo, Charlotě to sluší, já takto chytnout Greenovi ocásek tak má staženou záď a dělá týraného
Zuzana T tak třeba příští rok pojedeš s náma na WT a uvidíte se - vždyť víš, že já anglicky nemluvím vůbec a v poho - sice vůbec nevím kdo překládá, ale udělám to se mi řekne

Fresh
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 18:22
- Nahlásit

Zuzana: budem se tesit

Vlasta: nebo treba se mnou nekdo usporada zas nejaky trenink u Prahy, to by bylo uplne nej, tam je aspon vice casu nez na WT, kde je spousta litani kolem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 18:33
- Nahlásit

Fresh
Vlasta
nic není nemožnéééé

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:02 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Vlasta
Teď se nekrčila, protože za kruhem stál páníček...

Zuzana T
Díky moc, od tebe to obzvlášť těší. Kuří nohu se mi povedlo zakrýt opačným postavením.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:38
- Nahlásit

bilksa
někdo vystavuje na piškotek a ty na páníčka

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:45
- Nahlásit

Zuzana T
Piškotek je horší než lepší - kroutí se jak žížala. Opravdu je nejlepší páníček za kruhem a ještě s nějakým aportkem v ruce. Ale vždycky to nejde, tak se s tím musí poprat i bez páníčka.

Teď si bude užívat výstavního klidu - nejdřív máme naplánovanou Ml. Boleslav na jaře.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:55 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
Ty a v klidu?Výstavního možná,ale tebe v klidu si neumím představit.

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:56
- Nahlásit

Evropská výstava psů v roce 2014 bude v BRNĚ!!
Termín stanoven na 24. - 26. října.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:56
- Nahlásit

Fresh hele ty přepisuješ jména to nemusíš, stačí když klikneš na jméno toho komu chceš odpovědět v tom prvním sloupci - úplně vlevo( pod tím jménem je napsáno člen) a ono se ti to napíše do okénka a jenom píšeš.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 19:57
- Nahlásit

bilksa a už víš i rozhodčí ?

choco
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:02
- Nahlásit

Fresh
Moc pěkně jsi to napsal ) A jak píšeš, i když se jedu jen sem tam na nějaké wt kouknout,tak si aspoň něco pak vyzkouším se psem doma a je to fajn zábava a potrápení jejich palice A nějaké rozdělení na lehčí a těžší wt si taky neumím moc představit, cizí rozhodčí umí připravit fakt zajímavý úlohy, někdy jsou míň,někdy víc těžký,ale zase člověk zjistí, kde má nějakou tu mezírku a na čem je dobrý zamakat...

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:14
- Nahlásit

Vlasta
Tak to bohužel ne...

jana33
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:35
- Nahlásit

Fresh
Moc se mě tahle diskuze nedotýká,ale neodpustím si poznámku - zaměnuješ českou myslivost a přípravu psa na zkoušky a vlastní praxi a lidi,co si z objíždění zkoušek udělali alternativu WT,totiž sport. Pokud si připravuju psa do praxe, necvičím stokrát ten samej 40 krokovej marking a pokud nejsem blázen,tak nedělám se psem ve třech letech desetkrát podzimky,desetkrát vodky atd., což je ten případ,kdy pes už zná daný disciplíny nazpaměť,ale v praxi je jaksi nepoužitelnej.

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 20:58
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzí, jak dlouho myslíš bude trvat, než Charlotte zaroste ta noha? Myslíš, že v prosinci by to už mohlo být dobrý?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:04 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
No nemám tušení,ale určo dlouho.Cathy trvalo půl roku,než ji dorostl vyholený spodek ocasu a okolí dirky.. po vyjmutí tukové bulky.Když se holí obdélníček na noze např. na odběr krve na progest.,tak to trvá 2-3 měsíce,než to úplně zaroste - ale to je krátká srst.No doufej,že bude Charlotce k v zimě kosa a uspíší dosrstění sama.
O Brně 2014 vím,otázka je,jestli budeme ještě chodit v tý době po výstavách

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:09
- Nahlásit

Zuzana T
Hmm, tak to nevím. Chtěla jsem přihlásti Wels, ale nevím, jak s tou nohou..

Proč byste už nechodili po výstavách?

Fresh
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:10
- Nahlásit

Vlasta

Je to hezci? Ja zkousel citaty atd a nic mi v opere nefungovalo...a prepsat jmeno je otazka pul vteriny, ale muzu to delat i takhle, bude to aspon prehlednejsi

bilksa

2014! Tak to je doslova za rohem, abych si pomalu zacal vybirat stene, se kterym vyhraju

jana33

Doufal jsem, ze bude muj vyplod pochopitelnejsi Ale je fakt, ze jsem to tam nenapsal jasne a nevhodne jsem zasocioval lovecke zkousky a praxi - ale vychazel jsem z toho, co napsala Zuzka o lovecine (boze, to je tak blby slovo, az to boli ), ze je hlavne pro pracovni ucely.

Kdyz teda cvicis psa do praxe, tak ho celou dobu cvicis jen na zveri? Takze na kazdy trenink sebou nosis treba 5 bazantu? Ja treba nevim, jak ty pripravujes psa do praxe...

A jinak, takovych blaznu je tady videt dost, co chodi 10krat na podzimky a vodky, nekteri "vychodit" sampika, jini si "zasportovat", jak rikas Ale kdyz je to bavi

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:13 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

bilksa
ale toho si nevšímej,to je černý humor,někdy hodíme řeč.
No posuzuje Kane - ten měl letos na Evropě psy a B.Muller.Nevím,jestli by akceptovali nedorostlou srst.To se spíš jeď podívat na konkurenci,dobře se tam nakupuje a uděláš si výlet a ušetříš.Já Wells zvažuji na jeden den.Lexy začala masivně obrůstat,tak něco zkusím - jestli to bude Wells nebo něco jíného je ve hře.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:22
- Nahlásit

Fresh
co se ti nezdá na lovečině ?Přeci nebudu psát zabývám se loveckou kynologii - je to dlouhé

bilksa
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:25
- Nahlásit

Zuzana T
No asi vyrazím fakt jen na čumendu.

Fresh
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:39
- Nahlásit

Zuzana T

No co si mam pod tim predstavit? Siroky pojem a na tom jsme s Janou asi dosli...lovecke zkousky nebo praxe nebo oboji? Protoze ja treba cvicim s dummy, ale taky delam loveckou kynologii, cvicim a pouzivam psa v praxi Proto furt rikam, ze je divne to rozdelovat nejak...

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:53
- Nahlásit

Fresh
máš nějaké universální pojmenování ?

Fresh
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 21:57
- Nahlásit

Zuzana T

nemam Ale mrzi me ty neustale putky kolem

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 22:18 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Fresh
To nemá nic společného s tím,jak co nazýváš,to je jen a jen v lidech kolem toho.

Fresh
Člen
# Zasláno: 5 Říj 2010 22:35
- Nahlásit

Zuzana T

samozrejme, s tim nelze nez souhlasit

Vlasta
Člen
# Zasláno: 6 Říj 2010 07:11
- Nahlásit

Vy jste včera ani nešli spát ne??

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání