Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 11:47
- Nahlásit

Dneska koukám všichni někam vyrážejí.

Já jedu na víkend s Charlotte do Prahy - v sobotu máme výstavu ve Džbánu a brácha s Britou pro změnu na water dog contest do Heroltic.

EvkaS
Úplně tě chápu, taky by se mi těžko odjíždělo, ale Lukáš se o ní postará dobře.
jana33
Snad to nebude nic vážného, už musí být těch pohrom dost.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 11:50
- Nahlásit

EvkaS no Evo!!!!!!!!! Míša už hlásila, že do Malešova nepojede, bo se asi 3 dny předtím vrací z Anglie, takže se možná pojede jenom podívat - neříkej, že bych tam zase byla sama a nebo teď v tom Táboře ...
SE mi zrovna když peču pro všechny na snídani zasekl v pekárně jeden šnek a těsto se mi rozmíchalo napůl - už kynulo když jsem si toho všimla, tak jsem to pustila znovu a těsto je jakési potrhané - to je tak vždycky - když se snažím tak to vždy "stojí za to" !!!!!!!

Zuzko - posílám mejla

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 12:34
- Nahlásit

Vlasta
odpovězeno

EvkaS
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 14:46
- Nahlásit

Vlasta
Neboj, já přijedu, už mám zabaleno a asi za hoďku vyrážím. ;)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 15:26
- Nahlásit

EvkaS
Vlasta
Hezky si pocvičte a užíjvete víkendu.
Páčko všem.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 17:01
- Nahlásit

Tak Ferda je snad OK, já byla cvičit s Fany a zítra nás čekají kachny už se těším

Jodi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:08
- Nahlásit

Dobrý den, můžu se zeptat, kde najdu nějaké informace o výstavě na Džbánu? Ráda bych se tam šla podívat. Díky za info.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:18
- Nahlásit

Jodi
Informace jsou zde: http://www.myslivost.cz/OMS/praha6/Kynologicke-akc e.aspx

jana33
To je dobře, že je Ferda OK. My jsme také měli zítra ještě vyrazit na kachny, ale máme sraz s kámošma na výstavě ve Džbánu, tak i přes naší kuřecí nohu jedeme.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:22
- Nahlásit

bilksa
Jako se vystavovat?

Jodi
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:27
- Nahlásit

Díky moc za link.

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:29
- Nahlásit

jana33
Jj, máme to zaplacené, tak to zkusím. I když úspěch fakt nečekám...

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 19:54
- Nahlásit

bilksa
ty jseš blázen

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:00
- Nahlásit

jana33
Máme tam domluvený sraz s kámošema, tak když už tam budeme, tak ji do kruhu vezmu.

jana33
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:02
- Nahlásit

bilksa
Kdo tam posuzuje?

bilksa
Člen
# Zasláno: 1 Říj 2010 20:05
- Nahlásit

Smržová, ta posuzuje i goldeny za týden na mezinárodce v Budějovicích. Tu máme taky hlášenou... Poslední výstavy až do dubna a my takhle dopadneme. Že jsem radši nekoupila pytel žrádla....

jana33
Člen
# Zasláno: 2 Říj 2010 19:36
- Nahlásit

Tak kachny byly úžasný,psiska strašně šikovný, Fanynka se projevila jako schánčlivá zlodějka, aneb nikomu nic nenechám,páč všechno je naše a tomu sousednímu ohařovi už vůbec ne- zbyla na chudáka jediná kachna

Vlasta
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 16:45
- Nahlásit

Ahojte, tak jsme zpátky z Tábora - ve třídě L jsme byli pátí a poslední - startovalo 13 psů a ti ostatní vypadli - většinou na vodě, která byla hodně těžká - my jsme na ní dostali z 20 možných bodů jenom 5 a taky jsem čekala že na ní skončíme, naštěstí se Greeny vzmužil a donesl dumíka. Potom jsme ještě vymrskli poslední disciplínu - celkem jednoduchý marking - s kopce do kopce a přes potok - kde se Greeny za všeobecného veselí napřed vyprasil a poležel si v potoku - a to 2x - a poté pokračoval pro dummíka - tak za umělěcký dojem to bylo 10 z 20 možných - celkové hodnocení obstál vypovídá, že jsme to vyloženě ušmudlali - ale máme to. Anglický rozhodčí se mě ptal jestli nastupuju s ledním mědvědem - asi v Anglii ti výstavní moc na WT nechodí. Ovšem úžasný dojem zanechal jiný golden - Felini Dream Team - ten byl druhý s podstatně lepšíma bodama a dostal i volbu rozhodčích, což je lepší než 1.místo a makal úžasně - vedl ho mladý páneček a když jsem se bavili, tak říkal, že je WT podruhé - ale ten pes makal že všichni zírali!

Fresh
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2010 22:49
- Nahlásit

Zdravicko, tak se taky s dovolenim mezi vas pridame Myslim, ze finale se velmi povedlo, rozhodci byli moc prijemni a nehodnotili tentokrat vubec prisne. V Lkach na vode byl nepletu-li se marking, nicmene vylez z vody byl tezky. Na to doplatil Kubo s Felem, protoze Felo nemohl vylezt ven, tak ho rozhodci poslala vytahnout psa a dala mu 10, jinak by dostal plny pocet. Vlasti, Derrick to myslel v legraci, jak mel Greeny tak hezky nacechranou srst po te vode, tak se smal a rikal, ze nastupujes s lednim medvedem Nicmene nasledne leharko v potoce bylo moc hezke

EvkaS
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 07:30 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit

Krásné ráno všem.
Já se také hlásím po finále v Táboře. Bohužel my patříme mezi ty neúspěšné, vypadli jsme právě na té vodě. Pro nás nebyl osudný vlez ani výlez, ale bohužel Lara nedoplavala pro dummy. Něco bylo pod hladinou vody (co, to nebylo vidět, možná větev, nevím) a vždy se 30cm před dummy otočila a plavala ke břehu a stejně dopadl i pokus číslo dvě. Ona se jednou takhle zamontila do kořínků od leknínů a od té doby má k takovým věcem respekt. Bohužel nevím, co s tím. Asi budu muset do plavek a plavat tam s ní, aby viděla, že i panička to zvládne. Ostatní disciplíny šla docela pěkně, akorát ty její pomalé návraty, jak já říkám "pro fotografa" . Jinak to bylo skvělé, moc jsem si to užila, takže zase příští rok.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 07:35
- Nahlásit

Fresh
Ahoj - zdravím novou diskutérku - doufám, že přijdeš častěji
Jo já vím, že ta poznámka o ledním medvědovi byla myšlena jako vtip, nicméně při Greenových rozměrech se vůbec nedivím. To válení se ve vodě mi dělá pořád, on je komik, buď na vodu štěká, nebo si lehne u břehu a porochní se - což v tom rybníku nešlo a tak si to nenechal ujít v tom potoku. Jak jsem ho viděla jak se tam štěluje aby z toho vyššího břehu mohl seskočit dolů a lahváčovat tam, tak bych ho nejraději nakopla potom jsem se dívala na toho Feliniho a ten byl dokonalý - prostě to ladně skočil a měl dummy - a šmidlik

Fresh
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 07:41
- Nahlásit

Vlasta: diskutera prosim)) A navic to tu sleduju uz dlouho, jen neprispivam Ale nahodou, troska pobaveni neuskodila...Linda to nepostrehla, tak ji to Derrick pak vykladal a hrozne se u toho bavili a smali se tomu, Linda Derrickovi nechtela verit, ze si tam Greeny fakt lehnul

Evka: kdyz jsme se bavili o volbe rozhodcich, tak na minutku zminili i vas, ale pak se rozhodli jinak, takze ale psa si urcite pamatovali a libil se...az na ty navraty, kterych si prave Derrick taky vsiml;)

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 08:03
- Nahlásit

Fresh
Jéžiš promiň ženský rod, ale teď jsem zmatená který tedy jsi?? Já jsem vůbec nevmímala u které disciplíny kdo překládá, bo jsem byla jako obvykle nervozní jako .... teď mě nenapadá slušné slovo - jako podle zmínky o ledním mědvědovi tuším, že jsi asi překládal u valk-upu nebo jak se to píše, ale nevybavím si tvář ani náhodou

Tedy Evi, to je ale poklona od rozhodčích co píše Fresh!

choco
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 08:14
- Nahlásit

Fresh
Páni,co ty tady?

Vlasta
Vlasti i tak je to krásný úspěch, jste šikulky opravdu, když k tomu vezmeš v potaz ještě to,že jste dlouho ani netrénovali kvůli té hlavě, fakt super

EvkaS
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 08:41
- Nahlásit

Vlasta
Felini byl super, škoda, že jsem ho viděla jen při té poslední disciplíně. Škoda té vody, mohli mít víc bodíků! Ale volba rozhodčích mu právem patřila.
Jinak mydlíček je mydlíček a pořádná louže je holt labůžo. Ale jako spestření to bylo fakt dobré. Důležité je, že jste to zvládli a příště bude určitě i víc bodíků! ;)

Fresh
Tak to mě moc těší, že si na mně vzpomněli. Ale Larča je v návratech prostě šnek a s tím už moc neudělám. Má to jak kdy, ale většinou těch posledních pár metrů se sune co noha nohu mine (hlavně v případě delší vzdálenosti).

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 08:51
- Nahlásit

Zdravím při pondělku,
a gratulace všem úspěšným z Tábora.
Já se původně chtělajet podívat na MSR, ale nebyl čas a ani nálada - o víkendu jsem se definitivně rozhodla, že Koletka u nás nemůže zůstat, prostě to nejde, ona ty feny nesnese a dala to dost jasně najevo. Ony by se jí už i podřídily, jenže jí to nestačí Nejhorší je, že ji člověk vůbec nemůže číst, dopředu nic nenaznačí - nezavrčí, nenahodí kartáč, rovnou s úsměvem a s vrtícím ocasem po té druhé natvrdo jde. Přitom k lidem je to fakt zlatíčko, skvělá společnice, s Borgem jsou spolu šťastní. No takže zatím tu ještě bude, než jí něco najdeme, chci s tím chovatelům pomoct, mám tu pro to lepší podmínky než oni, za těch pár dní jsem si ji fakt zamilovala a není mi jedno,kam půjde. Nevíte o někom? Do rodiny bez psa nebo k psovi-samcovi by byla dokonalá.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 09:11
- Nahlásit

Ketrin1
To je škoda. Kdyby jim to tak člověk mohl vysvětlit...
Blbka jedna, mohla se u tebe mít jak v bavlnce!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 09:17
- Nahlásit

Petra Bailie
Kdyby jim to tak člověk mohl vysvětlit
nj, ona mi taky neřekne co se stalo, že je taková Jak to někdo mohl nechat dojít tak daleko a toho psa takhle do***vit.
si představ že ony všecky tři (Bresta, Cora, Kolet) můžou v klidu jít na třech prověšených vodítkách, která drží 1 člověk, těsně vedle sebe, a nic, pohoda. Pustíš ji na volno - a konec.
a co Tina, jak se zotavuje?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 09:19 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ketrin1
Mám zkusit kontaktovat holky z " Psi pro život",sháněli dospělou labičku?

Jina čau ,já jsu také zpět z Evropské.Byl to príma výlet,ale úroveň výstavy odpovídala bývalé jugoslávské republice,byť už je v eurozóně.Posuzování jak už bývá na velkých výstavách rozporuplné.Západní evropa ji víceméně ignorovala,přijeli jen ti,co to měli papírově jistější a hlavně hromadu Rusů,Litevčanů,hodně Maďarů a jen dvě české chovky.Češi si neškrtli,z těch nejlepších se většina neumístila vůbec.Koukala jsem na dospělé psy a favorita pro Lexy jsem nevybrala.Nejlepší kluk žije moc daleko a nadějní adepti jsou ještě moc mladí.
Největší úspěch z našich známých měla kamarádka z Maďarska - Cac z otevřené a R.Cacib a tři své feny umístěné na 3.místech. Evr.vítězka a BOB byla skand.fena |Dream Max Amy Diamond - asi 5ti letá světlejší fena a Evr.vítěz a BOS byl tmavě zlatý pes z Dánska,španělského chovu Crossover de Ria Vela.Hlásím všem příznivcům běluh - Vlasti...,že Angličani a nejen oni začali letos upřednostňovat zlatou barvu srsti.Prakticky všichni vítězové tdospělých tříd psů,feny nevím,byli zlatí - jeden opravdu " dark" .
Pak ještě vím o úspěchu fenky FCR Aničky Zimové Ery - byla CAC v šampících.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 09:29
- Nahlásit

Zuzana T
J8 jsem na ty tmavé koukla už na veveřáckých stránkách - tam mají rakouskou výstavu, nebo nějakou zahraniční a přesně toto mě napadlo, že všichni vítězní psi jsou tmaví.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2010 09:30
- Nahlásit

Ketrin1
jaká je Koleta barvy? Hnědá, černá?

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání