| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 07:15
- Nahlásit
Vlasta
Ale jo,asi v 11 hod.
Jinak u Veveřáků už je fotogalerie z Evropské,Eva sebou tedy hodila.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 07:40
- Nahlásit
bilksa
Myslím,že jak měl Andy vyholený obě přední i s hrudníčkem, tak to taky trvalo tak půl roku určitě...a to máme kratší srst než vy...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 08:17
- Nahlásit
Zuzana T
Tak tedy koukám, jak se to tam hemží zlatými psy. A je fakt, že ten jeden Ital Royal Crest Gold-n Flair už je extrémně tmavý jako Američtí goldeni.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:30
- Nahlásit
Včera jsem se docela pobavila, přišel za mnou táta, že našel v pokoji na zemi takový zvláštní chleba a jestli nevím, kde se tam vzal. Ze zvláštního chleba se nakonec vyklubal vybalený a lehce okousaný celer, který Tina štípla ve špajzce.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:35
- Nahlásit
starší Kejsi měl vyholené nohy a kus hrudníku na operaci loktů a trvalo rok než to nebylo vůbec vidět.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:38
- Nahlásit
Vlasta
Nestraš.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:40
- Nahlásit
Maxíkova vyholená hlava a hrudník + krk zarůstaly necelé tři měsíce. Ale Maxoušek je labík, takže má kratší chlupy. Ono asi záleží taky na období, ve kterém to zarůstá. Třebas Bocce ten ocásek obrůstá hrozně rychle, myslím, že příští týden ho na veterině budeme muset zase oholit, protože se tam hůř navléká ta fixace (kterou si dneska mimochodem asi z trucu již dvakrát sundala).
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:48
- Nahlásit
bilksa
na fakt, ono to bylo zarostlé třeba za půl roku, ale dalšího půl roku jsem já viděla ten přechod - kdo o tom nevěděl tak neviděl,tak nevím nakolik si toho všimne rozhodčí.
Zuzana T
skoukla jsem Veveřáky a zůstávám u běluh - málokterý tmavý pes se mi líbí a asi jsem blbá, ale moc se mi nelíbí ani ta evropská vítězka fena. A když mají upravovaný krk tak se mi nelíbí jak podsadu mají světlejší a po tom ostříhání vypadají jako by jim místami rostli choroši na srsti.
Moc se mi líbí mladý pes i mladá fena - ti jsou moc hezký.
|
Marie Šustová
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 09:59
- Nahlásit
Fresh
RS občas dělal tréninky u nás v Blevicích. Se sdružením není problém. Pokud budete chtít, nechá se to zařídit. Potřebuji to vědět nejmíň měsíc předem.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 10:50
- Nahlásit
EvkaS
Já si myslím, že Charlotte zasrstí rychleji, je přes den venku, takže srst nabírá přes zimu hrozně. Teď je na dvoře jen když je někdo doma, ale až dohárá, tak to má zase na celý den.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 11:19
- Nahlásit
Fresh
A jinak, takovych blaznu je tady videt dost, co chodi 10krat na podzimky a vodky, nekteri "vychodit" sampika, jini si "zasportovat", jak rikas Ale kdyz je to bavi
Jj,co si budeme povídat,ona většina těhle psů do praxe opravdu nikdy nepůjde,je to prostě sport,nic jinýho.
Kdyz teda cvicis psa do praxe, tak ho celou dobu cvicis jen na zveri? Takze na kazdy trenink sebou nosis treba 5 bazantu? Ja treba nevim, jak ty pripravujes psa do praxe...
Tak třeba zrovna teď cvičím téměř pokaždé se zvěří, ale stačí mi tak jeden bažant,kachna na dvě cvičení, na vícenásobný dohledávky mám hafo spárků, se kterejma cvičíme vše ostatní,když zrovna neberu zvěř. Ještě mám z Ameriky "pernatý" dummíky s pravou bažantí kůží a peřím,který jsou napachovaný a atrapu bažanta a kačeny s letkama. S obyč dummíkama už necvičím,cvičila jsem s nima tak do půl roku Fany,když jsm jí připravovala na veverky. Ale to je o tom,že zvěř nebo ty spárky baví víc mě i jí Ale samozřejmě bydlet v Praze a nemít možnost spárků,tak budeme cvičit s dumíkama.
Dneska večer jsme pozvaný na kachní tah,tak doufám,že budou lítat,mršky
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 12:28 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
No ta Ev.vítězka nebyla tak zlá,ale byly tam o mnoho lepší čubiny - ty většinou ani nebyly v pořadí.Furt ale vypadá víc jako správný golden,než pes - na fotce to tak nevypadá,je velmi temperamentní a pěkně se předvádí - tělo má jako dlouhý válec na kratších nohách,má pěknou hlavu.Mladý pes byl po Dewmist Sandoliano,také mu byl velmi podobný ,elegantní bílý pes,neměl skoro nic v předu.Mimochodem jeho otec v šampících neuspěl.Mladé feně bych dala BOBa - ta je úžasná!!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:45
- Nahlásit
Blíží se naše tradiční OVVR, oslovuji sponzory a vymýšlím ceny pro účastníky. V poslední době jsem pořád v kalupu, nemám čas hledat a porovnávat - poraďte, v kterém e-shopu nakoupím "hodně muziky za málo peněz"? Myslím dummíky a podobné drobnosti.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 13:51 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Ketrin1
www.dogstore.cz
Tohle je kamarádka. I si ty dummy a vodítka vyrábí sama již delší dobu. A má je za docela dobré ceny. Možná kdybys ji oslovila se sponzorstvím, tak by taky souhlasila.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:17
- Nahlásit
Ketrin1 jooo sponzoři to je oříšek - my jsme sháněli sponzory na závod Obedience a docela hustý - sice dají pár věcí to jo, ale nepoktyje to ani první tři místa v jedné kategorii - a jsou čtyři - a přitom jediné co je zajímá aby tam nebyla konkurence - tož to je potom těžké.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:19
- Nahlásit
EvkaS
opravdu slušné ceny, díky za tip, nebudu se zdržovat dalším pátráním a nakoupím tam. Sponzorů už mám dost
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:23 - Změnil/a: EvkaS
- Nahlásit
Ketrin1
Škoda, že jsou v tom termínu KPZ. Původně jsem myslela, že bych se tam s Bockou přihlásila. Ale ocásek to rozsekl, takže Bocka bude zkouškovat až příští rok.
Jj, Zuza má ceny dobré. Bude ráda.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:29
- Nahlásit
Vlasta
no tady to nebývá žádná mega akce, poslední dva roky bylo + - 10 psů, letos snad 14... a já už to mám celkem zmáklé, my tu jsme sice kraj chudý, ale lidi jsou štědří každý rok oslovím nějakou místní firmu a střídám to, každý nějakou kačku ucvrkne... jen naše rodinná firma to povinně sponzoruje každý rok
Taky mám ovšem kliku, že v nejbližším městě sídlí Samohýl a.s., kteří každoročně dají pro první tři místa granule.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:31
- Nahlásit
Ketrin1 u nás bylo 35 psů na té OB - tak to bylo celkem velké
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:39
- Nahlásit
Vlasta
35, no to je fakt hodně. To jsme tu měli jen poprvé v r.2006 asi 24 psů, pak se asi rozkřiklo že mordparta píská přísně, tak už je účast slabší
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 14:46
- Nahlásit
Ketrin1
Ono je to asi taky o tom, že počet pořádaných ovvr se dost zvýšil. Tedy mi to tak přijde. Ale já mám třeba ráda, když se píská "přísně", protože nemám ráda takové to zavírání očí tady nad tím a pak nad tím.. a pak si zase jiní šuškají, že tomuhle se odpoustilo tohle a tomuhle zase ne. Prostě mám v tom ráda jasno.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:08
- Nahlásit
Ketrin1
Jinak kdybys chtěla příští rok nějaké sponzory, tak dej vědět, ráda věnuji nějaké věcné ceny.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 15:18
- Nahlásit
Tak o sponzorech ani nemluvte. Když něco na cvičáku pořádáme, tak je to většinou velká akce, takže je to vždy kolem 60 lidí/psů.
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 21:50
- Nahlásit
Fresh
hms, omlouvam se, ale neni mi to moc jasne. Proc si myslis, ze je soucasny styl RS moc na profi urovni? Co si pod tim mam predstavit?...
Budu rejpat...ale v našem případě třeba to, že ne všechny chovatelské stanice jsou jim dobré...
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 21:56
- Nahlásit
Royal Crest Gold-n Flair by na našich výstavách přímo zářil, mezi tou bělobou
Srsti máme s nadcházející zimou zase na rozdávání. Takhle vypadá noha, kde měl místo před měsícem vyholenou kvůli pokousání Zespodu už má tlapku zarostlou k nepoznání.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:02
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
se nedivím - to není golden,ale polární medvídek
Co se stalo,žufrik se přimotal do pranice?
|
brookbank
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:36
- Nahlásit
Fresh
hms, omlouvam se, ale neni mi to moc jasne. Proc si myslis, ze je soucasny styl RS moc na profi urovni? Co si pod tim mam predstavit?...
Budu rejpat...ale v našem případě třeba to, že ne všechny chovatelské stanice jsou jim dobré...
nemyslím si že by zrovna RS hleděl na to z jaké CHS je ten či ten pes jde o výkon psa a ne jeho původ...
chápu že u loveckých zkoušek je to jinak
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:46
- Nahlásit
Zuzana T
Nelíbil se jednomu pejskovi na výstavě A tak dlouho ho ignoroval, až toho druhého naštval a ten po něm vystartoval. Žufrik se bránil asi tlapkama, nějak se mu dostala do protivníkovy tlamy Po oddělení psů si sám lehl na bok a ležel... pohled srdcervoucí... Měl prokouslou nohu viz foto, tlapku na nártu a zespodu roztrženej do hloubky velkej polštářek, takže všude krev. Bylo to na šití, ale vet to nešil, protože to bylo na blbým místě a napáchalo by to ještě více škody. I když mně veterinář pochválil za první pomoc, dával mu 2 měsíce na zotavení...
Po třech týdnech Žufrik už řádil na dogtrekkingu v Jizerkách Zvládli jsme to spolu na výbornou, měnila jsem dvakrát i vícekrát denně obvazy, nezahnisalo to, hojit lépe se to už nemohlo Jako psí pacient byl vynikající!
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:49
- Nahlásit
brookbank
Nás právě kvůli tomu před 2 lety odmítli. A nebylo to prvně, kde hleděli na chovku. Tak jsme se vydali jinou cestou, kde pp nikdo neštuduje a je nám hej.
|
brookbank
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2010 22:54
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
počkej pejsek nemá PP?
|