Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ančí a Žufrik
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 16:34
- Nahlásit

Beenee
Pod střediskama

Beenee
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 16:53 - Změnil/a: Beenee
- Nahlásit

Jsem asi Matěj, ale žádný přeplněný trénink jsem nenašla.
Možná se mi jen nenačetla veškerá data. To mi PC občas dělá.

Fresh
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 17:09
- Nahlásit

Ančí a ŽufrikBeenee

Tak jsem ty nase strediska prosel a byl jsem uspesny! Nekdy v roce 2008 jsem nasel dva nebo tri treninky vedene Matesem pod prazskym strediskem, kde holky psaly asi 3 dny dopredu, ze je trenink plny.

A jestli se nepletu, tak tehdy spolecne s Katkou se podilela na organizaci i tady nase Petra. Peti, vy jste odmitali lidi, ze maji psy z nevhodnych chovek ci neco podobneho? To od vas ale nebylo pekne! :mad :

Kazdopadne asi tak - ze se zaplni trenink je bezna vec, holt je treba hlasit se vcas. Ja se snazim brat vsechny, co se ozvou, ale vzdycky rikam jasne, ze je omezeny pocet ucastniku. Nemuze prevazovat kvantita nad kvalitou, to si pak ti lidi z toho treninku nic neodnesou

Fresh
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 17:19
- Nahlásit

Ančí a Žufrik

k tomu standardu, co jsem psal. Tehdy mi to rekl/a velice znamy/a chovatel/ka, coz je o to smutnejsi

Odpovida to hodne tomu, co pise Veronika vyse...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 18:10
- Nahlásit

Fresh hele jsem asi vopruz, ale co ty výsledky z Tábora?

Fresh
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:09
- Nahlásit

Vlasta

sakra To je tak na 3-4hod prace vkuse, nektery vecer si ten cas musim najit Dneska jeste potrebuju delat smlouvy, takze kdyz se na ne vykaslu, tak tam nahazu tak pulku vysledku

Vlasta
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:38
- Nahlásit

Fresh hmm, to je blbý, tak nic.... a kdy tedy budou nové stránky?

Fresh
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 19:57
- Nahlásit

Vlasta

jdu na ty vysledky teda, zlomili jste me (uz to chci mit za sebou)

V radu dnu (snad ze soboty na nedeli) to dostaneme konecne k plneni dat a za pochodu se budou resit jeste dve drobnosti. To je posledni zprava od programatora z dnesniho rana. Takze to asi nejak rozumne naplnime zakladnimi daty, spustime a dal budem doplnovat za behu. Kdyz si necham rezervu, tak to snad do konce rijna v pohode bude, hura!

Fresh
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:04
- Nahlásit

Hms, tak jsem ted sel se psama ven a Viky jak se zvedl, tak chodil jen po trech. Parkrat si zkusil opatrne na tu nohu venku stoupnout, ale zadna slava. Doma zas jen po trech. Prohlidl jsem, prohmatl, zadna reakce, nic. To je na pytel, ze on je takovy tvrdak, ze kdyz si neco udela, tak nikdy neknikne, nikdy neda nic najevo Takze hned rano k vetovi na vysetreni, ach jo

A to jsem slibil, ze dneska poslu prihlasku na trial, tak zase nic, musime pockat do zitra, co mu vlastne je

jana33
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:09
- Nahlásit

Fresh
Nech ho dva tři dny v klidu,nehnala bych hned na veterinu. Fany tohle měla asi před 14 dny, vracela se z vlečky,trochu kulhala,tak jsme šli dmů,to už běhala normálně,druhej den chodila po třech. Za tři dny byla dobrá,asi jen blbě někde šlápla

Fresh
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 20:17
- Nahlásit

jana33

Nerad riskuju, takze jedu hned. Stejne musim s Chuckym, protoze jak jsme brali krev na vysetreni sera do Anglie na pristi rok, tak mi dneska volali, ze z toho udelali malo sera, takze jdem na odber znova. Tak Vikyho vezmu sebou, at ho prohmatne on, za to nic nedam...

Fresh
Člen
# Zasláno: 7 Říj 2010 22:54
- Nahlásit

Vlasta

uff, tak vysledky finale jsou online...a ja jdu usnout zimnim spankem

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 07:37
- Nahlásit

Fresh
jo super, jsi nejlepší - už jsem se dívala. Tedy ty naše body by se dali místo názvama disciplín nazvat: útěk z vody, očůrávání travičky a válení se v potoku - je to docela tristní.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 08:03
- Nahlásit

Vlasta
měla bych prosbu, potřebovala bych něco zkonzultovat - můžeš mi napsat na sebe email? nebo mě prozvoň 724 251 326, zavolám zpět

Fresh
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 11:54
- Nahlásit

Vlasta

ooo, tak krasne uz mi dlouho nikdo nerekl

Hele, obstali jste? Obstali! Bylo tam dost tech, kteri ne A holt aspon vite, na cem pracovat - ocuravani travicky, valeni se v potoku))

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 12:36
- Nahlásit

Fresh
hm, to jsou zrovna neřesti, které se blbě řeší, budu ho muset více zaujmout. To očůrávání po jiném psovi-feně je vražedné a kdyby měl ten rybník pozvolné břahy, tak lahváče předvede už tam....on se prasi v čemkoliv od vody - a velmi rád.

Fresh
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:05
- Nahlásit

Vlasta

jj, to mas pravdu, tohle jsou veci, ktere se odbouravaji blbe no...kdyz ma chut se radsi vyvalet nez jit pro dummika Z jedny strany mu jasne vysvetlit, ze tohle neexistuje a z druhy mu delat trenink co nejzajimavejsi, aby ho tohle nenapadlo no...nejhorsi je to ochcavani, to je proste bolest

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 13:37
- Nahlásit

Fresh
no kdyby to ochcal a mazal dál, tak mu ty body dolů odpustím, ale on se tam ještě kochá a třepe - takovou dobu!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:28
- Nahlásit

Vlasta
no a to buď ráda,že ještě nekryl - to se ta frekvence och.... může ještě zvýšit.
A jak to řešíš,když to udělá např po vyslání pro aport?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 14:55
- Nahlásit

chi, vzpomněla jsem si na PZ před 3 lety, kdy Borgo nejdřív vypracoval předchozí vlečku feny, (která se pak po 2 dnech rozhárala...) na konci nic nebylo, i vrátil se ke mně, nasadila jsem ho po 2., opět chtěl zabočit na tu voňavou vedle, ale to už se mi ho povedlo uřvat a dál už pracoval ok.
ale Vlasto
abych tě povzbudila, někdy se to s věkem zlepší... loni Borgouš pěkně vyšvihl dvoudenní soutěž, byl celkově druhej a to ve dnech, kdy doma vrcholilo hárání jeho matky a on tudíž nejedl a nespal, přesto to zvládl.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 15:29
- Nahlásit

Zuzana T
to ochcávání zase tak moc při výcviku nedělá, jednou to udělal před Wolfgangem a to bylo evidentně protože nevěděl co po něm chci a tak si dal "pauzu" - jinak asi cvičím tam, kde to tak není počůrané, pokud to udělá tak houknu a nebo ten kdo je poblíž, čili Míša. To válení se v kaluži a kdekoliv ovšem praktikuje všude, takže tam doběhnu a vyřvu ho - někdy mě mrzí, že ho nestihnu nakopnout , bo on když mě vidí jak se řítím tak se pakuje a dokonce si v tom fofru i vzpomene co měl dělat, bohužel na těch zkouškách to nějak nejde. Teď odnaučujeme hrabání myšek - tuším, že při vlečce by ho nějaká ta dírka mohla zaujmout, takže zavolám a pokud nejde házím něco - klíče, vodítko a tak, sice se netrefím, ale když to dopadne blízko splní to účel.... teď už stačí jenom zařvat "deme" no a nechá toho a jde, ale nevím jak s tím značkováním, někdy ho přece mesím nechat počuchat, asi to budu cvičit občas

choco
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 19:55
- Nahlásit

Vlasta
Co myslíš tím,že ho někdy musíš nechat počuchat? Čuchat si a ochcávat může,když má volno a necvičí se S Andym si snad ani nevybavuju,že by ho to s dumíkem napadlo, leda tak s míčkem, ale ten mu musím nechávat si nosit, páč když ví,že jsem ho s sebou s házedlem vzala,tak mi nejde od nohy a nevyvenčí se,dokud ho nedostane Ale jinak u nás platí, že když dostane povel aport,tak prostě různý vymýšlený kraviny nebo zamýšlení se,co by ještě někde jinde mohlo být mu netoleruju a buď pískám k sobě nebo ho okřiknu,když nechci, aby dělal něco jinýho než má.

choco
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:02
- Nahlásit

Pro pobavení nebo spíš k pláči

http://www.stenatalabrador.cz/2010/09/cena-stenete /#more-95

Vlasta
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:47
- Nahlásit

choco nooo prosím - to je tedy "servis"

chocono myšičky trénujeme na vycházce, ho když chytne myšičkování, tak hrabe a hrabe, mě už ani nevidí( když jdu dál, bo tedy nečekám až si dohrabe) a potom dobíhá, ale v té chvíli vím, že nemužu normálně přivolávat, protože vím, že nebude reagovat, takže jsou naučila to "deme" a jde, tam ymslím, že nějak podobně budu trénovat okamžité zanechání čuchání nad voňavým fenčím vzkazem, pokud už ho najde, protože ho spíše najde při vycházce než při výcviku. Je fakt, že vlečky chodím tahat přímo na louku, kde se venší hodně psů ( mám to za barákem) a nestalo se, že by nešel po vlečce a zastavil se někde počuchat, ale to je hodně zaujat tím, co má dělat, takže nějak zaujmout to chápu, ale když už se stane, že to začně dělat, musím mít naučené něco, aby ihned přestal - jako s těma myšičkama ne?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 20:56
- Nahlásit

choco
no to nemá chybu - rozklikněte si všechno - no to je bombááá - např. cena od 1300 do 3000 podle vzrůstu a zabarvení štěněte

Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:21 - Změnil/a: Baysha
- Nahlásit

choco
týbláho

V noci ve 3 hodiny ráno si ale Berry vynutila jít ven. Mysleli jsme, že se potřebuje pouze vyvenčit, tak jsme ji bez obav vypustili a čekali, až se vrátí… Protože se nevracela, vydali jsme se ji po 5-ti minutách hledat. Jaké bylo překvapení, když jsme místo Berry našli v trávě nedaleko domu první zapomenuté štěně. Naše hledání se stupňovalo v hysterické pobíhání po okolí. Čtyři hodiny jsme ji nemohli najít. Příroda je zkrátka mocnější než lidský komfort. Naše Beruška porodila ve vlastně vyhrabané jámě u souseda na zahradě a byla nadmíru spokojená…

a psí daktyloskopie taky nemá chybu...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:40
- Nahlásit

choco
ups

all
zítra přijedou se podívat dvoje zájemci na Koletku. Držte nám palce, ať to nejsou nějaký blbové

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:41
- Nahlásit

Baysha
No celé ty stránky jsou týbláho...

jana33
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:44
- Nahlásit

Zuzana T
No,to je přece jasný,že víc barev,větší cenamě se zas líbí,že v ceně je návštěva u chovatele. Máš to taky tak nebo taxu na hodinu?

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:46
- Nahlásit

Jestli si jen někdo nedělá srandu?

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání