Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 07:09
- Nahlásit

Dobré ráno! Kvůli Váňovi jsem pádila dřív z psího výšlapu, abych to stihla, a nezklamal mě neuvěřitelnej chlap!!
Mira A Gratulace, jste šikovní Zuzana T
určitě zamáčkla slzu jj a ne jednu ale už tehdy s Rambem jsem se naučila, že je potřeba udělat to co je nejlepší pro toho psa a oprostit se od emocí. Vlasta někde mezi Roudnicí n.L. a Štětím, jsou to nakonec přece jen ty lidi co jsme je lustrovaly - za chvíli pak pán volal znova, ta barva byla jen výmluva, šlo jim o něco jiného a to se vysvětlilo. Jsem ráda že nebude sama ale má psího kámoše. Až se trochu zabydlí, pojedeme ji s chovatelkou navštívit a páníky zkontrolovat
Jinak my dělali v sobotu s Kubou trénink pro oveverkáře, sešli se moc šikovní pejsci, kromě jednoho nikdo neznal zvěř, ale všichni ji brali a nosili jakoby nic... Nejšikovnější byla roční čubinka LR, takový prcek, panička se na zkoušky ani nehlásila, že prý nic neumí a jdou jen okouknout, o co jde.... ale byla úžasně chuťová a sympatická. jana33 hádej po kom byla.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 07:31
- Nahlásit

Mira A
No tedy Míro - Ty se nezdáš!!! My tady všichni avizujeme kdy jdeme na zkoušky a Ty nic - a šup PZ v první ceně - tedy velká gratulace!!!!!

Ketrin - mezi ROudnicí a Štětím je Bechlín, Předonín a možná by se do toho počítaly i Račice - tak to nakonec dopadlo dobře - snad bude mít štěstí Koleta jedna

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 07:42
- Nahlásit

Vlasta
Bechlín, Předonín a možná by se do toho počítaly i Račice
nevím přesně kde - jednala s nimi chovatelka, já v tu dobu dělala ten trénink, takže ráno jsem jí Koletu odvezla s tím, že když zájemci neobstojí, večer si pro ni zase přijedu.
snad bude mít štěstí Koleta jedna snad jo. Ještě ji taky chtěl někdo na záchranářský výcvik, to jsme si nejdřív říkaly že by taky nebylo špatný - ale vyklubal se z něj pěkný v*l.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:28
- Nahlásit

Ketrin1
tak po návštěvě dej vědět jak se má!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:29
- Nahlásit

Evi - jsem vopruz, já vím, ale mohla by jsi dát na stránky fotky ze soboty - až budeš mít náladu - bych se jako pokochala...

Mira A
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:41
- Nahlásit

choco
Jo vím, byly tam dvě labinky, a ta co dostala Cacta, šla perfektně vše ve 4kách, a bez zaváháni, moc pěkný, byla se mnou ve skupině. o číslo přede mnou.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:43
- Nahlásit

Vlasta
čauky - neplánujete něco u vás příští víkend - jedeme na Jedlovou horu?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:44
- Nahlásit

Mira A
Moc gratulujeme!!! Jste šikulky.

Vlasta
Vlasti, už na tom pracuji. Skoro všechny se povedly, takže výběr je náročný.

Ketrin1
To je dobře, že je Koletka v nové rodině. Hlavně, když se bude mít dobře.

Mira A
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:52
- Nahlásit

Vlasta
No tedy já jsem to tu hlásil už dřív, ale nějak jsem to moc nechtěl připomínat, abych to nezakřiknul, protože jsem si nebyl moc jistý, kvůli výkyvům ve výkonu Brůči. Na nácvikách jsem byl po Alběři jen dvakrát, víc mi to nedovolil čas a tak jsme trénovali jen samo domo občas na vycházce. Taky já jsem se zklidnil a minimálně ve dvou chvílích, kdy jsem ji už chtěl vypískat a raději jsem ji nechal pracovat, se mi to vyplatilo, protože dodělala úkol a splnila ho na 4ku. Prostě jí musím holt víc věřit.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 08:56
- Nahlásit

EvkaS
Ahoj,došla ti odpověď na email s fotkami Dorky?Už jsem jí některé dla na její stránečku.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:12
- Nahlásit

Zuzana T
Došla, dneska odpovím, o víkendu jsem nějak neměla čas. Ve středu se snad zase uvidíme, tak snad uděláme další fotečky. Moc se na ni těším, je prostě úžasná!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:14
- Nahlásit

Zuzana T
ty jo, Zuzko - já jedu v sobotu do Roudnice - máme firemní střelby( beru psa a zvěř a někoho tam zlomím na natažení vleček ) a v neděli máme na cvičáku zkoušky podle NZŘ, ale na kafe by jsi se mohla zastavit co?
EvkaS
že by se povedla i nějaká co jsem fotila já????? To mě tedy hodně mrzelo, že jsem v Táboře skoro nic nevyfotila, když jsem nerespektovala kostičku - je pravda, že většinou se mi tam nevešla, ale fotky co jsem fotila na hrázi, kde bylo super barevné světlo se mi moc líbily - jenže jak s tím foťákem neumím - Míšiným - tak jsem je viděla jenom chvíli, než zmizely z okýnka a tak jsem spokojeně jela dál a plácala ty rozmazaniny půl dne - to byla šichta a nic z toho
Mira A
No já jsem konstatovala že jste hvězdy, bo si myslím, že zase necvičíte nijak moc a přesto jste to tak krásně udělali - nás to čeká v Malešově za 14 dní - a jestlůi zase bude 3.cena tak měním místo zkoušek

Lucie od Arta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:31
- Nahlásit

Vlasta
Vlasto, jdete 28.10. na PZ? Tak to se potkáme)). Teda asi jen na nástupu, páč jdu s kokrem, ale co

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:40
- Nahlásit

Lucie od Arta
Jo jdeme - ještě i Eva jde - prosím Tě - kdybych nevnímala - jakože nebudu - tak mě nakopni jo? Nejsem nafoukaná, ale na zkouškách jsem fakt mimo. Já za to nemůžu!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:42
- Nahlásit

Vlasta
A kde je Roudnice - je daleko od Jiřetína?

Mira A
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:42
- Nahlásit

Vlasta
Tak to díky

Zuzana T
Zuzko 23.10 jedeme do toho vašeho Práglu se podívat za našima štěňatama. Nedáme si pak spolu sraz?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:43
- Nahlásit

Mira A
Hm tak to nedáme,protože budu v Bobrůvce na KPZ.To je škoda.

Mira A
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:45
- Nahlásit

Zuzana T
Tak ti budu alespoň držet palce.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 09:58
- Nahlásit

Zuzana T
Roudnice je 50km od Č.Lípy - čili tak 80 od Jiřetína, to je nanic - ale budu tak kolem 15 - 16 hodiny už doma - tak pokud tam budete na noc tak by to šlo ne? A nebo kdyby jste se vraceli tak se taky můžwete stavit u nsá na kávičce - mám už ten nový koberec

jana33
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 10:26
- Nahlásit

Mira A
Velká gratulace, jste hvězdyuž bych to taky chtěla mít za sebou

Ad Váňa - on to sám říkal,že si myslel,že to má v kapse a označil to za "mladickou nerozvážnost"

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 10:31
- Nahlásit

jana33
Ha ha tak to je kanón,že svou chybu přiznal.No on už nemusí nikomu nic dokazovat - je to přírodní úkaz.
Vlasta
To je škoda,využila bych to k procvičení před PZ,ale 80km je moc.

Mira A
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 10:41
- Nahlásit

jana33
Díky moc. Taky jsem rád, že jsme je absolvovali takhle, zvlášt když vemu v potaz naše tréninky...
Zrovna když šla Pardubická, seděli jsme v sokolovně v Kařezu, rozhodčí počítali výsledky a my koukali na plátno, kde to vysílali živě.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 10:41
- Nahlásit

Zuzana T
Hele a kdy tam jedete?? Ono to je totiž pro Tebe kousek po D8 - Roudnice je od Prahy cca 30 km a má sjezd z dálnice a střelnice je asi tak 5km od dálnice( Vražkov se to jmenuje) - no a potom můžeš jet na Lípu a Jiřetín - tím směrem už to vyjde kilometrově skoro nastejno jako na Boleslav. My tam budeme mít tu akci od 10 hodin, ale neví od kdy máte něco v Jiřetíně - merkni na mapu jak to je...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 10:55
- Nahlásit

Mně se líbilo, jak i ten druhý žokej s Amant Gris to vzal v pohodě, sportovně a pogratuloval mu atd. a vůbec to bylo celé pěkné, připadalo mi ž to Váňovi opravdu všichni přejou, a taky super že se nikdo vážně nezranil.
Mira A sluší vám to oběma

Mira A
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:05
- Nahlásit

Ketrin1
Díky, byla to taková znouzecnost, na to, že jsem jen proběhl večer barákem.... ale ještě si půjdu koupit asi klobrc...

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:07
- Nahlásit

Vlasta
Vlasti, tak už tam máš foto, tak se můžeš kochat.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:12
- Nahlásit

Ketrin1
JJ, na to že přišel o mega to bral sportovně
Dobře tam mluvil Složil, který zmínil to o čem se moc nemluví - že Váňa už má tolik peněz, že si může dovolit dostávat se formy doplňkovým cvičením apod. - což nijak nesnižuje váhu jeho úspěchu,ale je to tak, přestože začínal z nuly jako ostatní, ale dneska myslím pouze Holčáci a Váňa jsou na takové výši a s takovými majiteli že si můžou vyskakovat - jinak většinou ti trenéři moc nevydělávají a hlavně se nedostanou k super koním- tady už je ten kapitalismus úplně v platnosti.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:18
- Nahlásit

EvkaS
Jsou krásné, Bocinka jak to tam krosí s tím zvířátkem co? A Mija vypadá fakt jako dospělý pes a vyšla krásně barvičkově - prý že se černý pes špatně fotí - tak tady to tak nevypadá. A mě se taky povedly co??? Já už budu dávat pozor na tu kostičku... ještěže Laruška počkala než to vyštěluju

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:42
- Nahlásit

Tak WT na Konopišti už letos nebudou, protože už jsou vypuštění bažanti, ale budou místo toho v Kostelních Střímelicích, což je kousek od Prahy směr Brno. Datum 6.11., propozice visí na webu Retriever klubu v akcích (hned na titulce). Třída E by měla být protentokrát včetně vysvětlení pravidel i následného hodnocení, takže ideální příležitost pro ty, co na WT ještě nikdy nebyli a chtěli by si to vyzkoušet.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 11 Říj 2010 11:44
- Nahlásit

Vlasta
No jo, Bocka měla hroznou radost, že si může něco donést, když nemohla cvičit. Ona je děsný fofrník, kdyby jí někdo stopoval čas, tak by nevěřil, že se jednalo o goldena.
No, černí psi se opravdu špatně fotí, ale my jsme si k tomu vytvořili ideální podmínky, aby se fotky určo povedly. Jak říká Lukáš, když je sluníčko, tak krásně fotí i krabice s tlačítkem.
Jj, Larču není těžké fotit, jde jako šnek, tedy alespoň těch posledních pár metrů. Však mi tě to focení ještě doučíme a bude z tebe profík. A vlastně většina fotek od tebe se povedla, snad až na tu předávku a tu, jak tam Míša odhazovala toho bážu.

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání