| Autor |
Zpráva |
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:47
- Nahlásit
EvkaS
Tak jsem se ještě v klidu koukla na ty fotky z víkendu,jsou opravdu moc pěkné.Určitě pošli č.49 Evě H.- Bocka je tam pěkně akční.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:52
- Nahlásit
Fresh Míša říkala, že má tak 10 fotek, v neděli mi půjčila foťák a já to mastila jak Baťa cvičky, ale všechno je rozmazané a nyní už vymazané, bo Míša má dokonalejší objektiv než loni a já jsem nějak nedodržovala zaměření "kostička na psa" ale jenom aby se mi to tam vešlo s hlavama a nohama..... tož tak asi...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 19:56
- Nahlásit
Vlasta
Jsem koukala na detail Greenovy hlavy a ta rána už skoro není vidět.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:05
- Nahlásit
Zuzana T uvidíš v neděli - zarůstá to, ale vidět to je, má tam krátkou srst a ještě jsou zarudlé ty řezy - doufám, že se mu tam neudělají pěšinky... Ty fotky Evči jsou fakt nádherné, jsem jí říkala, jaké krásné fotky koní by byli z Pardubic. Teď jsem se dívala na opakování toho manévru v cílovce VP a tomu běloušovi tam něco úplně rozhodilo krok - ale nebylo vidět jestli to bylo tísnění a nebo chyba jeho jezdce - teprve potom začal objíždět z druhé strany - ale protest prý podávat nebudou.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2010 20:35
- Nahlásit
Zuzana T
Odesláno.
Fresh
Tak se třeba příště domluvíme. Nechtěla jsem rušit a hlavně znervózňovat.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 08:18 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Fotky z PZ (RK) - Rokycany od známých (já nefotil) jsou zde
Tady je náš Brůčánek aktuálně:
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 08:32
- Nahlásit
Mira A
tedy Vás tam bylo jako psů... a měli jste úžasný vlez do rybníčka
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 08:50
- Nahlásit
Vlasta
No to bylo. A víš co je sranda? že jsme, nebýt toho vodění na vodítku (za 3) mohli být v rozstřelu....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 08:53
- Nahlásit
Mira A
hele, to asi neřeš, my máme složené zkoušky ZZO a OB Z kde je chůze u nohy vyžadována v daleko lepším provedení než na loveckých zkouškách a taky jsme dostali za 3 v Malešově - prý mě předchází - tož nevím... ale zase věřím, že je škoda kvůli takovéto disciplíně přijít o rozstřel, kdyby to byl marking, nebo cokoliv jiného ale chůze u nohy ... tak příště..
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:02
- Nahlásit
Vlasta
Já vím, ale my byli hlavně rádi, že jsme to dali, a taky že Brůča funguje...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:31 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
No ta chůze na vodítku u služebáků vypadá jinak.Na dovolený byl Němec s vlčákem a cvičil s ním,tak jsem to pozorovala.Tak jak chodí to myslivcům může připadat,že pána předchází.U lovečáka má být střed hlavy souběžně s kolenem vůdce a ten ovčou chodil nalepený pánovi na noze středem těla a hlavičku otočenou nahoru k pánovi,byl celý do oblouku.Vypadá to pěkně,ale v lese by to bylo asi na nic.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:43
- Nahlásit
Zuzana T
no my právě vynecháváme oční kontakt - pes se dívá stále nahoru do očí - a to z přesně proto, že když na mě bude koukat tak neuvidí kde co padne - proto dáme max. OB 1 a končíme- dále bychom už nepošli bez toho očního kontaktu, ale pro mě je normální, že pes má lopatku( nebo přední nohu) vedle mého kolena a to i při sezení - nebo ještě se doporučuje, že když pes sedí tak máte mít jeho packy a špičky bot v jedné lajně - mě to fakt přijde dobré, protože i když se otočím doprava a pes se mnou tak stále vidí, kdyby byl mírně za mnou tak po obratu doprava mu bráním ve výhledu- nebo co???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 09:49 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Jo,já mám holky také spíše " o hlavu" napřed .Zatím nás nikdo neprudil. ,ale pravda s veteránkou už bych si netrofla předstoupit před rozhodčího.Dáma má svou hlavu a u nohy u ní znamená být metr bokem od mé nohy a ještě se vyčítavě dívá.Na honech chodí líp bez vodítka,než s vodítkem,to má snahu táhnout ,musela bych jí zabít,je čím dál tím víc paličatější.Lexy je hujerka,co se snaží mi vyhovět,doufejme ,že jí to vydrží a neokouká manýry staruchy.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:00
- Nahlásit
No u nás to bylo tak, že mě Brůča prostě popotahovala dopředu no. Fakte, je, že tohle jsme tak nějak opomenuli, protože chodíme všude normálně bez vodítka. A při zkouškách si ona myslela, že jdeme něco dělat a to je vždy hrrr.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 10:16
- Nahlásit
Zuzana T
Mira A
No to mám přesně se starým, ten taky na vodítku táhne ale my tedy chodíme bez vodítka pouze na louce. Greena taky nemůžu na ulici pustit jen tak, protože stačí aby uviděl kočku a jde po ní... Lovecké vodítko mám záměrně delší - mám to od Míši - aby bylo pořád prověšené, ale Greeny už má vymykané, že k noze je k noze a nečuchá se a netáhne, ovšem vydrží to tak 100m a poté musí následovat zastavení - on se sám srovná... což třeba na trialu, kde pes je celý den u nohy bychom asi nezvládli. JInak mi taky celkově chodí lépe bez vodítka než s ním.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 11:19
- Nahlásit
Vlasta
O vodění ani nemluvte, já musím Charlotte vždycky zpacifikovat, protože když má lovecké vodítko, tak šíleně rve, páč se jde něco dělat. S klasickým vodítkem chodí perfektně - lopatka psa u mé nohy, tak jak to vyžaduje zkušebák ZOP. Jinak ale vodítko nepoužívám vůbec, u nás mám holky jen na volno. Trial bychom tedy rozhodně kvůli vodítku nedali. Je to ostuda, ale je to tak...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 12 Říj 2010 14:14 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Jsem před chvílí vyfasovala nový služební mobil - dotykový HTC - jsem z toho na budku - vůbec mi to nejde obsluhovat!!!
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 06:45
- Nahlásit
Vlasta
Jak s tebou cítím. podobně bojuju pokaždé s novými Windows.
Mám zprávy o Koletě z nového domova, i fotky - vše ok
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 07:07
- Nahlásit
Ketrin1
Dík - celý večer jsem se s tím učila zacházet
Tak teď už umím zvednout hovor a poznám, že mi přišla SMS
Koletka se má dobře -tak to je fajn, vložíš fotku a nebo ji máš na stránkách?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 07:20 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
ups
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 07:20
- Nahlásit
Vlasta
Zaktualizuju stránky- až se k tomu dostanu, teď jedu na daňové školení
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 07:34
- Nahlásit
Vlasta
No já jsem v očekávání nového telefonu a dopředu jsem hlásila,že ten " chytrý" v žádném případě - jsem " stará struktůra" .
Ketrin1
Tak to je prima.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 07:47
- Nahlásit
Zuzana T
Jo děti jsou z něho na větvi a moc se jim líbí, já ty jeho funkce nevyužiju, ale snad se ho naučím alespoň rychle ovládat. Přesně jak píšeš - je chytřejší než já.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 10:16
- Nahlásit
Ketrin1
Tak to je super. Windows jsem si nechala přeinstalovat na starý,neměla jsem na to nervy
Já teď dodělala kdoulovou marmeládičku,na jedničku přijede kamarádka s labrošem,tak jdeme cvičit a večer jdeme na tah kachen.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 11:05
- Nahlásit
jana33
kdoule jsem četla jenom v knížce - vůbec nevím co to je?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:14
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzi - super zpráva - zrušili nám ty sobotní střelby ( pro nezájem zákazníků, kterým se asi nelíbí, že mají vyrazit do té zimy co předpovídají) takže mám celou sobotu volno a jestli budeš chtít, tak vytáhnu zvířátka a můžeme si jít zacvičit. Co Ty na to?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:20
- Nahlásit
Vlasta
No super!Ty máš zvířata? Já mám bážu.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 13:30
- Nahlásit
Vlasta
Vypadá to jako kříženec jablka s hruškou s chlupama za syrova se to nedá jíst,ale marmoška je z toho dobrá
http://www.bylinky.eu/kdoule-obecna-prospiva-nejen -nasemu-traveni.html
Tak jsem se dozvěděla,že na podzimkách bude 21 psů a už jsou i náhradníci. To bude masakr
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:06
- Nahlásit
jana33
Kam jdeš na PZ?
Kdoule má takové ty krásně růžové květy a pak příšerně trpké žlutozelené oválné jablka?To nám roste v sadu.Na jaře si z keře řežu ty květy do vázy .
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:12
- Nahlásit
Zuzana T
Jj,to je ono.
Tady u nás OMS Litoměřice.Dneska jsem odmítla vzít Fanču na tah,páč co za ksichty dělá od honu na rozmrazený mrtvolky,stačí,nic čerstvýho do zkoušek nedostane,baba aspoń dostane šanci Samoušek,kterej to jinak holkám gentlemansky přenechává,tak doufám,že se střelci pochlapí a něco střelí
|