Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 11:52
- Nahlásit

jana33
tak to dělám taky, taky dávám jen povel stopa. Nějak mě ani nenapadlo tam dávat ještě aport. Upřímně bych to asi ani nestihla, Charlotte je v mžiku pryč.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 12:07
- Nahlásit

No myslím,že obdobně jako výklad toho kterého zákona lze pochopit různě,tak i řády se dají vykládat různě - disciplíny nejsou popsané dostatečně detailně,takže těžko pak někomu něco vyčítat.
Nové řády pro retrievery měly být lepší a výkonu retrievera přizpůsobeny více,než byly ty staré ... připadají vám tak?

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 12:14
- Nahlásit

Zuzana T
Tak ono obecně jsou něco jiného zkušební řády a skutečné využití psa v praxi. Ale to je kapitola sama pro sebe

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 12:30
- Nahlásit

Fresh
prijd, budes za hvezdu;) haha, to fakt né - my už si jen užíváme, zkoušek jsme protrpěli dost, až na výjimky nikdy nepředvedl to co umí (vím že problém je ve mně) ale už to nepotřebuju a nehrotím, děláme jiné věci.

Ještě k té vlečce - asi máte všichni pravdu, že v řádu je řeč o povelu k přinesení... takže navádění by asi nemělo vadit, ale každopádně je to velmi zvláštní způsob provedení vlečky. A co všecko je a není považováno za povel, jistě znáte mnozí sami , např. slavnou historku o pánovi mávajícím kloboukem apod.

Fresh
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 12:53
- Nahlásit

Ketrin1

Vsak vis, jak jsem to myslel Proste takove to obecne zvolani. Spis jsem tim chtel rict, ze pokud tohle nekdo sam dokaze natrenovat doma, tak je to parada. Ono stejne cele to stoji na vzajemnem vztahu a na chuti pejska s tebou spolupracovat. Kdyz se na tebe neotoci na 20m, jak pak muze clovek cekat, ze na nej bude jakkoliv reagovat na 50 nebo vice

S tou vleckou je to fakt osemetne. Kolikrat tam neni presne psane, jak se to ma hodnotit, a kdyz je (jako treba v casti poslusnost nebo vodeni na remeni), tak se podle toho stejne nehodnoti

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 13:01
- Nahlásit

Zajímavá diskuze, konečně se to tu trochu rozproudilo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 13:09
- Nahlásit

Mira A
Tak mi právě přišla potěšující SMS - první Céčko bylo na RTG u Šebka a má 4 x 0.Po tom autodobrodružství příjemná zprávička.

jana33
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 13:12
- Nahlásit

Zuzana T
Velká gratulace,ať se všichni takhle vydaří

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:35
- Nahlásit

Zuzana T
No vidíš to. Tak to je moc pěkný!

Fresh
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:40
- Nahlásit

Mira A

vidis, rozproudilo...a sotva, co prijdes, tak je ticho))

Zuzana T

pekne, at to vyjde i ostatnim

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 14:47
- Nahlásit

Fresh
Jo tak to je trefný...

Zuzana T
Ty znáš tady tu slečnu, co losuje z klobouku?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 15:57
- Nahlásit

Mira A
ano, je tam se svojí Španělkou.

Mira A
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:25 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit

No já jen že jsme si tam pěkně popovídali a přislo i na to, že tě znají. Mají (s mámou) šílený historky ze života na sídlišti se sousedama... brrr.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 19 Říj 2010 16:55 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Mira A
Holky jsou obě zábavné,historek mají nepřeberně a ne jen pejskařských.Jana je dost katastrofista,ale vše bere z humorem.Jo a jejich veterinář už musí mít od nich na barák.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 09:14
- Nahlásit

Dobré ráno!

Tak jsem včera vyrazila se Charlotte malinko pocvičit a pěkně mě vypekla - vůbec nechce slídit.. Odejde ode mne na 3 metry, otočí se a čumí. Jak jí mám opět rozslídit??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 13:34
- Nahlásit

bilksa
mě Greeny ještě nezačal slídit - tož nevím

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 15:41
- Nahlásit

Vlasta
No mně právě štve, že slídění bylo úplně bez problému, jen si tak nevěřila, ale pak se krásně rozchodila a teď zase čumí... akorát teď už to není o tom, že by si nevěřila. Spíš mě furt láká, ať jdu s ní, ale když houknu, tak se rozběhne a začne pracovat. Bohužel jen chvilku, pak zas čumí...
No na zabití.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 16:21
- Nahlásit

Nejlepší na rozslídění je zazvěřený terén. Zkuste nějaké pole se zajícem

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 17:12
- Nahlásit

bilksa
A není utahaná?Nepotřebovala by delšíí pauzu? Já jsem se teď zařekla,že mimo honů nechám F po zkouškách aspoň měsíc úplně odpočívat. Jestli jste ty podzimky už definitivně vzdali,tak bych to nehrotila

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 17:34
- Nahlásit

jana33
No původně jsem si myslela,že s na ně vykašlu a až zase příští rok, ale teď mě kámoška ukecává, ať ještě poslední zkusím. A utahaná by být neměla- spíš naopak, teď tři týdny nic nedělala, když hárala. Jen jednou byla na dohledávce kachny.

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 17:36
- Nahlásit

Marie Šustová
No to možná bude problém - tady je drobné zvěře hrozně málo. Asi budu muset nějakého odchytit jinde a tady vypustit.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 17:41
- Nahlásit

bilksa
A nemůže to mít ještě spojitost s háráním? Fanda byla při hárání i falšce totál na pěst tak leda jí tam zas nafrkat víc aportů,aby se snažila. A kam půjdete?

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 18:01
- Nahlásit

jana33
No je to možný, že jí kromě té oholené nohy zarostly i uši, protože se tak alespoň tváří... Moc dobře ví, co po ní chci a háže na mne ksichty, že takovýhle povel nikdy neslyšela..

No uvidím, jestli půjdu, spíš to vypadá, že to fakt nechám až na příští rok. Teď ještě dohárává a nemá cenu to lámat přes koleno. Začínají naháňky, tak na ty se fakt těším.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 19:28
- Nahlásit

bilksa
Já taky. Karel byl už teď v sobotu s dospělákama,když jsem byla na zkouškách a za dva týdny je další. To zas vypustím duši

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 20:57
- Nahlásit

jana33
Jj, my to tu máme snažší díky té naší placce, ale i tak je to náročný. Tam se Charlotte rozslídí, tím jsem si jistá.
My máme první 31., Charlotte teď dohárá, tak to má akorát.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:04
- Nahlásit

bilksa
Tak to je dobře,že to takhle s háráním vyšlo a můžete vyrazit. A co ta noha,už je aspoň trošku zarostlá,aby se nepoškrábala?
Joo,placku bych chtěla mít taky,tady vždycky v půlce kopce flušu plíce a nadávám,že se na to vykašlu

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:10
- Nahlásit

jana33
To věřím, já takhle nadávám, když při honu na drobnou vlezu do to ho nejvyššího rákosí, samozřejmě totálně neprůchodné a nejde to ani dopředu, ani zpátky. To se pak všichni baví, co se ozývá z rákosí...

Noha už je lepší, sice to není žádná hustá srst, ale lepší, než jen kůže. Teď se vrátili z tahu na kachny - lítaly pěkně, ale byly prý plechový...

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:17
- Nahlásit

bilksa
Já takhle minulej rok zkolabovala v kilometrovým pásu trnek - poslední leč, já i tak mrtvá a uprostřed jsem se zasekla - řekla jsem klukům,at mě tam nechaj,že mě sežerou prasata a je mi to jedno
Tak takhle tady tahy vypadaj taky a to jim minule Samoušek všechny kachny krásně zvednul

bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:21 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

jana33
To se museli chlapi bavit...
U nás se alespoň něco vždycky střelilo, ale dneska ani kachna... Ještě, že Charlotte neumí mluvit.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:25
- Nahlásit

bilksa
No, oni na tom byli dost podobně,ale aspon měli pušky,tak jsme se dohodli,že jestli se nevymotáme,tak nás zastřelej,aby ta smrt přišla dřív a milosrdnějc
Jj, naši taky vždycky tak koukaj,že i bez mluvení je jasný,co si myslej

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání