| Autor |
Zpráva |
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 17 Říj 2010 19:13
- Nahlásit
jana33
Velikááááánská gratulace!!! Jste všichni moc šikovní!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 09:18
- Nahlásit
Dobré ráno,
blahopřeji všem úspěšným na zkouškách - byl to víkend samé zkoušky.
Já tedy úspěšná nebyla,neboť jsem prorazila vanu u synovy oktávky a dál se uvidí,jaké škody jsou na motoru a turbu. Motor je snad v pohodě,ale to turbo myslím ne.Je to ten starší nízký typ,pořád se s předkem někde drhne - no a já si vytáhla černého Petra,no.Máme letos autobilanci dost mizernou.Nejdříve naše oktávka spolkla nemalý peníz za hlavu motoru,pak kroupy - auto je v servisu už osmý týden a stále čekáme ,snad už v pátek na něm začali dělat a teď odvařím auto synovi.Mám pocit,že stále vyděláváme na auta....
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 10:04
- Nahlásit
Zuzana T
No, to je tedy fakt nemilé. U těch starších typů octávek se vyplatí investovat do plechu, který ten spodek zakrytuje. My ho tam máme, taky věčně někde spodkem drhneme, takže se to vyplatí.. Tak držím palce, aby těch škod bylo co nejméně.
U nás si letos černého Petra vytáhli pejsani... na veterině si budeme za chvilku tykat.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 10:20
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko koukni sem, dostal jsem nové fotky naší Arwenky od Kissové z Brna.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 10:24 - Změnil/a: Mira A
- Nahlásit
Vlasta
Díky za odkaz, i mě se hodil... ale jaký? národní asi stačí ne?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 10:30
- Nahlásit
Mira A
v poho - sejdeme se v pracovce
My jsme byli v sobotu se Zuzkou cvičánkovat a máme značné rezervy ale jsem nějak unavená a nechce se mi nic!
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 10:32
- Nahlásit
Mira A
tedy teď jsi mě zaskočil, já myslím, že tam je napsáno mezinárodní certifikát, ale musím se podívat - mám ho doma.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 10:32
- Nahlásit
Mira A
Hm,tak ta se potatila celá,včetně tvaru hlavy.Pěkná holka.
EvkaS
Jo já vím,my tam máme nějaký plastový kryt.To je naše původní škodovečka a s tím drhnutím byly furt problémy.No dneska udělají vanu - což je úžasně rychlé - vypadá to na solidní autoservis a pak nastartují a uvidí se dál.Tak se modlím,aby to byla jen vana.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 10:34
- Nahlásit
Vlasta
když máš nějakého CACIBa ,tak ti to pí.Dvořáková vytiskne na zelený papír,janak na bílý.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 10:40
- Nahlásit
Mira A
kde jsi sebral tmavé štěně??
Zuzana T
jo mám to na bílým papíře, to vím určo - a to kdybych chtěla jet třeba do PL do pracovky tak nemůžu? Nějak nechápu ten význam....
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 10:44
- Nahlásit
Vlasta
kde jsi sebral tmavé štěně?? No tak o tom jsem taky před chvílí přemýšlel s Evou H. po kom, že to asi je... no určitě po tatíkovo straně...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 10:45
- Nahlásit
Vlasta
Jo můžeš,ten zelený je pro případ že uděláš Interšampiona a pak potřebuješ certifikát na zeleném papíře pro FCI.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 10:54
- Nahlásit
Zuzana T
aháá, tak to je pro nás zbytečné, tak už se tím nebudu zatěžovat
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:01
- Nahlásit
Zuzana T
Hele a tady je zase ten světle modrý kluk, co za ním jedeme v sobotu...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:12
- Nahlásit
Mira A
Tedy ta Arwenka je nádherná!!! Barva mého srdce.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:49
- Nahlásit
EvkaS
Viď? Taky jsme z té barvy nadšení... čekali jsme totiž samé běluhy....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 11:52
- Nahlásit
Mira A
ten je správně vyčouchlej ! Greeny byl taky takovej, jako kytka vyrostlá ve tmě
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:18
- Nahlásit
Mira A
Holt zlatí předci chtěli mít také slovo. Je to fajn, že se ta zlatá barva úplně nevytrácí a má i své zastánce.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:18
- Nahlásit
Zuzana T
Hmmm, tak to je fakt smůla, snad to bude dobrý. Já jsem tátovi už měsíc říkala, že mi šíleně něco píská v autě a v pátek, když jsem chtěla zastavit, mi něco šíleně zapraskalo u kol, tak už jsem ho konečně donutila, aby mi auto rozebral...
Zjistil, že mám totálně urvané brzdové destičky, měla jsem štěstí, že jsem si někde nerobila hubu nebo do někoho neřízla. Říkal, že to bylo 5 minut po 12. Radši ani nechci domýšlet, co všechno se mohlo stát....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:41
- Nahlásit
bilksa
Hm,to je zvláštní,že se auto vždycky po.... když s tím jede ženská.Pravděpodobně byla ta vana už načátá a já to dorazila.Když jsme měli starou škodovečku 120,tak pořád vařila - ale jen mě,Petrovi ne.Tak furt jsem byla za blbce já,pak ho to také vypeklo a najednou to byl vadný termostat - vždycke se nepravidelně přilepil a pak chvíli dělal dobrotu.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 13:58
- Nahlásit
Zuzana T
Zuzko nevíš o štěnatech GR s odběrem kolem vánoc?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:01 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
Vím www.zkarpentne.cz po Montym opakovaný vrh.první je moc pěkný - chovatelka si nechala fenku.Ty budou k odběru ale dříve.
Pak čekají po pejskovi,kterého stříhám ,každým dnem v Rakousku - ale nebude problém ho dovézt do Čech.Něco bude v CHS Goldy Forever nebo-li CHS Astral Sky a také čeká štěňata Radka Bursíková.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:06
- Nahlásit
Zuzana T
Díky, měl jsem jednoho zájemce, moc se mu ti naši líbili, tak nás prosil o nějaké tipy.
mimochodem Radka čeká štěňata? Krásná slovní hříčka...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:11
- Nahlásit
Mira A
no jo, pejskař to přeci pochopí,ne?
Ti první se fakt moc povedli,takže jestli chce dřív,jak na vánoce tak ho tam kontaktuj - navíc mu E. může vybrat.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:15
- Nahlásit
ahoj,
kdo chodíte se psy do Riegráku:
http://blog.ihned.cz/c3-47109990-YKarOs_d-experime nty-se-psy
mimochodem, moje sestřenice žijící v USA před 2 lety vyhodnotila tamní život pro svou labradorku jako natolik omezující, že ji nakonec natrvalo nechala tady u rodičů. Čuba byla předtím zvyklá 2-3x ročně sem s celou rodinou létat.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:16
- Nahlásit
Zuzana T
No to je jasny, že jsem to hned pochopil
Už jsem to poslal dál, tak dík za tip.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:26
- Nahlásit
Ketrin1
Pěkný článek
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:26
- Nahlásit
Ketrin1
No smutné povídání - také si myslím,že se bude stále omezovat a ne jen pejskaři.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 14:45
- Nahlásit
Ketrin1
doufám, že k nám na venkov to dorazí naposledy a už nebudu naživu
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 18 Říj 2010 16:00
- Nahlásit
Zuzko,nevím,jestli o tom víš,případně někoho neznáš,na facebooku koluje výstraha,že se v Praze směrem na Divokou šárku otrávilo už několik psů
Já sepisuju práci do školy a těším se na večer,jdeme se podívat na daňky,mají říji,to bude poslouchání
|