| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:35
- Nahlásit
Zuzana T
jo mám všechny 3 - sice po jednom kuse, báži mám dva - ale tak snad se potom ještě jednou budou dát použít. Králíka mám toho co jsem dávala i Tobě a ještě jsem ho nevytáhla - je jako nový - tak se potom domluvíme kde a kdy - jak se Ti to bude hodit...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:36
- Nahlásit
jana33
tož to je dobrý, to u nás asi roste taky - na keříku - ale většinou to orvou děti na sídlišti a rozkopou to po chodníku.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:43
- Nahlásit
Vlasta
Tak já bych vzala bážu,aby jsi tolik netratila....V pátek domluvíme podrobnosti.Kolaři vyrážení z Janova kolem 10.00hod.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 14:50
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, ale potom budeš muset hlídat jak dojedou do JIřetína a ubytovat se ne? Takže budeme muset hodně spěchat.... tak to nějak promysli, aby bylo více času a nebyla jsi na nervy. Bážu neber, ty mám dva - jednoho mi dala Míša teď v sobotu, takže už je použitý a po sobotě jestli bude pršet bude na vyhození. Králíka ještě použiju, Ty by jsi neměla bážu kam dát, kdyby jsi si ho chtěla ještě nechat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 16:20
- Nahlásit
Tak jsme byli cvičit,a v nestřežený chvíli,kdy jsem F dala volno,ať se proběhne,tak mi přinesla kachnu zabalenou v igelitovým pytli
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 17:20
- Nahlásit
jana33 a Tvoji a nebo si sehnala novou?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 18:01
- Nahlásit
jana33
to je holka šikovná.
Tak jsem rozhodila tu tvoji vánoční nabídku,snad se někdo chytí.
Vlasta
No já bych ti toho bážu nechala a kdyby byl K.O. tak se prostě vyhodí,no.
Do Janova přijedeme před 9 hod,po uvítacím ceremoniálu,kávičce či grogu se začnou sundávat kola ze střechy,následuje převlíkačka a balení civilu do tašek,o které se podělíme ti,co nekolují a jedou s auty.Normálně vyjedeme s auty na Jedlovku a pak jdeme na větší procházku,na oběd a tak.Nahoře bych měla byt tak kolem 15,00hod,aby měli kolisti k dispozici civil a mohli se ubytovat.To si myslím máme času dost.Z Janova jsem v Lípe za 10 minut,dáme si sraz třeba na hlavní u pumpy nebo u Alberta a můžeme hned vyrazit cvičit.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 18:18
- Nahlásit
Zuzana T, Vlasta
Tedy když to tak čtu.. škoda, že je to tak daleko, bych se k Vám přidala. Ale v sobotu bohužel nemůžu, jedu ke kamarádce fotit měsíční štěnda CC.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 18:20
- Nahlásit
EvkaS
No to je škoda - to by byl babinec
Co jsou CC?
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 18:40
- Nahlásit
Zuzana T
No to by byl... ale tak není všem dnům konec, určitě se uvidíme jindy. ;)
CC - cane corso - její stránky.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 18:42
- Nahlásit
EvkaS
Já ty mám ráda,jsou to prima mameluci.Jeden černý kluk zachránil Cathy život,když jí dal svou krev.
No jasně,něco vzimě podnikneme,přeci nebudeme za pecí.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 13 Říj 2010 22:23 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
EvkaS znám z Obedience chovatelku z Czech Velvet - je moc fajn.
Zuzana T no tak super, vymyslím kam, chceš i vodu? Pokud ne a bude hnusně můžeme cvičit v docházkové vzdálenosti od mého domu - louky jsou veliké a při špatném počasí liduprázdné, ale nemám tam vodu, za vodou jezdím kousek od Mimoně.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 07:18
- Nahlásit
Vlasta
Vodu né,tu můžu i sama a jak říkáš bude hnusně.Beru s sebou i pistoli,tak abychom nevyděsily nějakou babču.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 07:30
- Nahlásit
Zuzana T
tak domluveno. Včera jsem byla od 6 do 10 večer na výborové schůzi na cvičáku - si říkám, jestli to mám zapotřebí. Jsem tam, abych podpořila kámoše, ale ty hádky o ničem mě fakt neberou.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 07:36
- Nahlásit
Vlasta
ty jsi nějak aktivní?My se zase chystáme revitalizovat panelák,takže bude schůze - to bude také výživné...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 08:12
- Nahlásit
Zuzana T
No jo, jsem členem výboru a pokladník a tvořím hlasovací většinu ve výboru - jsme tam 3 proti 2 - ale pokud by našel někdo kdo by to vzal za mě, tak se toho klidně vzdám a velmi ráda.
No schůze v paneláku u nás jsou popravdě velmi podobné těm cvičákovským - někdy tam taky zaznějí tak stupidní nápady kdy si někdo chce posichrovat jenom vlastní zájmy.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 08:20
- Nahlásit
Vlasta
Koukala jsi na počasí - v sobotu má celý den pršet?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 08:52
- Nahlásit
Zuzana T
máš pláštěnku a holínky? Já jo, klidně můžu i v dešti a nebo jestli budeš chtít můžeme jenom sednout ke kávě a koláči...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 08:59
- Nahlásit
Vlasta
Holiny mám bílé dojičské ,ještě jsem si nekoupila zelené - byla jsem i v mysliveckém krámu v Jungmannově ul,ale ani ty drahé mě neuchvátily - potřebovala bych trochu s klenbou a zpevněným kotníkem.Mám ale dost kvalitní goretxové kotníčkové botky.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:18
- Nahlásit
Zuzana T
tak si můžeš vyzkoušet moje nové - ty by to asi splňovali a drží dobře na nohách a jinak Ti můžu půjčit 5 černé,ale v těch je docela zima... tak zvířátka vytáhnu a uvídíme jak se rozhodneme. Třeba bude jenom hnusně a nebude moc pršet.. já jsem si vyprala v tom impregnačním prášku bundu, tak uvidím, jestli opravdu bude zase nepromokavá a nebo kecali..
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 09:27
- Nahlásit
Vlasta
Hm,to je od tebe hezké,ale já mám " drobnou nožku"39-40.To je ok,když bude lejt,tak mi ty bílé stačí,do vlhka jsou ty goretexky v pohodě - tedy i do sněhu,kdyby náhodou napadl.Už se nám to stalo na Jedlové loni a 2 roky zpět.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 10:51
- Nahlásit
Zuzana T
hele my děláme přípravy jak na válku, všechno naplánujeme - jsem zvědavá jestli to dopadne..
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 15:26
- Nahlásit
Samozřejmě,že bude v sobotu hnusně,já s Fany na zkouškách, Karel s dospělákama na naháňce, jak jinak by mohlo bejt
My dneska byli naposled ráno ještě trošku pocvičit dohledávku a vlečky a zítra maj všichni klid v pelechu,tak jsem na to zvědavá.Teď jdu nakládat václavky,našla jsem krásnej trs
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 16:54
- Nahlásit
Zuzana T
Tak jsem se dokopal a poslal ty fotky na canine....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 17:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Mira A
No vidíš - konečně!!
Jak obrůstá Brůča?Lexy už má docela hustý krátký kožich s náznaky záclonek,ale ocásek je ještě spíše labradoří.
Jo a myslím,že máš chybku na stránkách - max.počet bodů na PZ je 188,poskočilo ti to o sto .
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 18:08
- Nahlásit
jana33 no tedy na zkoušky držíme palce už ode dneška
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 19:06
- Nahlásit
jana33
Jani tak tfuj tfuj a placatici do kapsy - bude kosa - tedy,jestli nejsi zrovna vůdce s puškou .
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2010 21:14
- Nahlásit
Zuzana T
O sto? Muhehehe, to jsem tomu dal... to je nový rekord ne?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 07:14
- Nahlásit
Mira A
tak tak - jste superdvojka
Předběhnu Vlastu - je pátek ,páteček hurá.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2010 07:50 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit
Zuzana T
No jo - páteček - ten mám nejraději!!! U nás drobně prší, ale je teplo ráno asi 8°C - to by ještě šlo - zvířátka už leží na balkoně - vytáhla jsem tedy králíka a bažanta, kachnu ne, nebudeme ji házet po poli ne? A vymyslela jsem, že půjdeme cvičit k nám za sídliště - 5 min. od baráku mám veliké louky, takže se tam můžeme vyřádit i se střelbou a nikoho rušit nebudeme bo při špatném počasí tam nikdo nebude. Můžeme i střílet a je tam moře prostoru na oddělení vleček a slídění a všeho, je tam vyšší tráva, takže bych řekla těžší terén. Vyšší myslím cca po kolena - sekali to pouze jednou, místy polehlá, jsou tam i remízky a lesík, akorát je v prudkém kopci - ten les.
|