Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:40
- Nahlásit

jana33
No stejně, ta představa, jak tě ožírají prasata... No brrr.

jana33
Člen
# Zasláno: 20 Říj 2010 21:45
- Nahlásit

bilksa
když já už nemohla ani krok

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 08:52
- Nahlásit

Dobré mrazivé ráno!
Tak u koho sněží? Já jsem ráno místo auta našla ledovou kouli... Ale jinak máme jasno.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 08:56
- Nahlásit

U nás ne - jsou 4°C svítí slunko, ale fouká ledový vítr - jde mi to až do kostí - nevím co si budu oblékat v zimě..
Fuj za chvíli mastím směr Praha - tam bude určo teplo.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:11
- Nahlásit

Vlasta
Já jsem v Budějovicích a taky tu mají teplo. My měli minus 3 a v Novohradských horách byly mraky, tak to určitě přijde i k nám.

Fresh
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 09:38
- Nahlásit

Snih? Co to je? U nas +5 a pod mrakem, trosku fouka. Kez by to vydrzelo do nedele, at nejedu do Rakous po snehu

EvkaS
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 10:47
- Nahlásit

Hezký den všem,

tak v Pardubicích je počasí neidentifikovatelné - chvíli prší, chvíli sněží, chvíli fouká a chvíli svítí sluníčko.. a takhle se to mění od rána pořád dokola. Takže odpoledne přezujeme auto, abychom zítra při cestě do Mostu nebyli někde nemile překvapeni.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 10:54
- Nahlásit

Zrad všem.
Když se daří,tak se daří.Právě jsem odvolala naší účast na KPZ,mám angínu jako prase.Takhle zhnisané mandle jsem neměla min.10 let.Vzhledem k tomu ,že v úterý a středu musím být už OK,tak si nelajsnu prostát celý den s ATB v počasí,které má být na Vysočině.Moc mě to mrzí,Lexy je pěkně rozcvičená .
Jo auto už je opravené,s olejovou vanou se odporoučelo i turbo.Asi si vsadím sportku,štěstí už musí být unavené....

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 10:59
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to je mi líto,ale dobře jsi udělala,zvlášť,když už podzimky máte. Nemá cenu riskovat.

Tady je jak u Vlasty,trochu nad nulou a šíleně ledovej vichr,blee

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:13
- Nahlásit

Teda to byl fofr,v pondělí odpol jsem posílala mail Dvořákové a teď mi dorazily certifikáty

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:15
- Nahlásit

jana33
Já si na její služby nemůžu stěžovat,co potřebuji, mám hned.
Jo už jsem volala Šírové,ať povolá náhradníka.

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:37
- Nahlásit

Zuzana T
Tak to pořádně vylež, to fakt nemá cenu. Já jsem si užila na minulých podzimkách - fakt jsem se bála, že to odmarodím. No naštěstí čaj a postel pomohly...

jana33
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 11:38
- Nahlásit

Zuzana T
Takovou rychlost jsem nečekala
Je to škoda,ale musíš si říkat,že je to zas maličkost a dějou se horší věci. Hlavně se vykurýruj

bilksa
Člen
# Zasláno: 21 Říj 2010 16:29
- Nahlásit

Tak jsme dnes zase byli pocvičit a musím říct, že se slídění zlepšuje - snad je to fakt tím háráním. Dneska jsem jí rozházela 5 aportů a parádně se rozslídila. Ale jednoho dummíka jsme bohužel nenašli...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 08:52
- Nahlásit

Dobré poledne - dneska nikdo? To už jste odjeli na víkend?

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 08:57
- Nahlásit

Vlasta
Já tu jsem.. Dneska mám naplánovaný velký úklid a k tomu tu mám horu na žehlení. No prima den... Teď se mi ani nechce s holkama na dlouhou procházku - ještě teď tu máme minus 5, brrrr!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 09:05
- Nahlásit

bilksa
u nás vylezlo sluníčko a za oknem to vypadá nádherně, ale taky bylo asi -3°C a škrábala jsem sklo.
jana33
si budu objednávat asi 4-5kg cukroví - do kdy je ta uzávěrka?? Nebo už můžu hlásit? Pošlu Ti mejlíka když tak s tou objednávkou.

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 09:18
- Nahlásit

Vlasta
Už objednáváš cukroví na Vánoce??

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 09:22
- Nahlásit

bilksa
jo - aby Jana neměla moc zakázek a dostalo se na mě. Já pečení tohoto druhu fakt nemám ráda.. a Jana podle nabídky bude mít opravdu domácí, tak jdu do toho!

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 09:43
- Nahlásit

Vlasta
\ještě že jsi mi to připomněla!! já už "objednávám" asi 2 týdny, ale jaksi pořád ne a ne to dotáhnout do konce

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 09:45
- Nahlásit

Já mám naopak pečení ráda. Letos to ale bude v menší míře - mám už toho dost do školy, tak to musíme s mamkou trochu omezit.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 09:50
- Nahlásit

Ketrin1
taky od Jany?
bilksa
ty jsi pekla i na tu svatbu že jo? Já tady ty malé piplavé nemusím. Velké věci mi nevadí, ale toto mě dere nervy - asi něco jako pletení - na to jsem taky nikdy neměla

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:02
- Nahlásit

Vlasta
Jj, pekla jsem si i na svatbu. Ale všechno ne, výslužky jsem měla objednané. Jinak na pletení taky nejsem.

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:03
- Nahlásit

Vlasta
jj od Jany, kde jinde toto mě dere nervy přesně, já na to taky nemám trpělivost. Že by pravidlo u matek kluků?? - jsem se vždy při vaření/pečení řídila zásadou aby to bylo rychle a aby toho bylo hodně, kteréžto kritérium vánoční cukroví nesplňuje

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:04
- Nahlásit

Vlasta
Ketrin1
Holky, klííd, na vánoce to stačí v průběhu listopadu, do konce října to mám na to "zkušební". A mám vás zapsaný,že budete chtít
Já si taky pekla na svatbu,kromě koláčů, ty jsem dostala darem od kamarádky. Jedinej problém byl se skladováním,ale aspoń jsem si vycvičila kamaráda a budu to u něj mít i na ty Vánoce

Jinak tady taky byla ráno ledovka,jsem zvědavá jestli u Helči napadne sníh a budou "sněžný" oveverky

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:09
- Nahlásit

jana33
stačí v průběhu listopadu
ahá tak fajn. Já stejně moc nerozumím tomu systému, jak tam píšeš, budeš mit o muset ještě vysvětlit.
sněžný (o)veverky snad ne, to by určitě někteří už nechtěli do vody... ale příští týden se údajně má ještě oteplit.
Co je ovšem nejdůležitější - myslivci budou podávat dršťkovou polévku a kančí svíčkovou s knedlíkem

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:10
- Nahlásit

jana33
jo tak do je dobrý - my teď máme v práci fofr, tak mě všechno celkem míjí, tak abych nezapomněla..
Já se taky těším ve čtvrtek do Malešova jak budeme mrznout - mám ty holiny z Petexu - josu super, zatím v nich zima nebyla, tak snad nenapadne po kolena sněhu, bo zimní ještě nemám.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:12 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Ahoj,
tak jsem živá Vlasti,ale v noci to tak nevypadalo.Usnula jsem až v pět ráno a teď,když chodím pomalu to docela jde,jen nesmím polykat.Teda to,co mám v krku za novotvary jsem určitě nikdy neměla.Ještě jednou díky za záchranu....
Tady to vypadá za oknem moc pěkně ,svítí sluníčko a je 7 nad nulou.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:13
- Nahlásit

Ketrin1
Mňam,kančí svíčkovou miluju.
Dostalas ten mail,kde jsem ti posílala odkaz na Fančinu dvojnici?
Vlasta
Snad se počasí umoudří. Budu držet palce

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Říj 2010 10:14
- Nahlásit

Zuzana T
A bylas s tím na krčním? Mě se jednou udělal na mandli regulérní abces,dodneška tam mám prohlubeň,jak mi to bacily vykotlali

<< 1 ... 243 . 244 . 245 . 246 . 247 . 248 . 249 . 250 . 251 . 252 . 253 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání