| Autor |
Zpráva |
Baysha
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:50
- Nahlásit
jana33
mě by zajímalo, jak se určuje "cena dle vzrůstu" - cca 450 korun kilo?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:59
- Nahlásit
jana33
Hm,tak na to jsem tedy zapomněla.Ale pamatuji si chovku,už nefunguje,kde do ceny štěněte započítávali i chov kozy,od které dávali štěňatům mléko .
|
choco
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:33
- Nahlásit
Zuzana T
Jooo vidíš, můžeš se inspirovat a ještě něco přihodit na ceně , ale ty to zas prošvihneš s těma barvama nooo DD
Vlasta
No s myšičkováním nevím, to jsem u nás nezažila, jen vím,že mi někdo kdysi na lovečáku říkal,že by se v tom pes podporovat neměl, takže kdybych ho to viděla dělat,tak asi jako u každý věci,co si nepřeju použiju zákaz no...
Povel jdeme máme taky ))) Taky ho používám,když se při venčení někde dlouho zastaví a čmuchá )) Ale jako když cvičíš a udělá ti to s dumíkem,tak jdeme asi není to pravý, tam teda já radši zařvu nesmíš nebo co děláš a naopak pak zase pochválím. Ale nevím,jak a co máte naučenýho vy....mám to podle sebe a dělám to tak od mala,když dělá,co má,hooodně chválím a když ne,tak na něj zahudruju ,že tohle fakt ne ee, ale my jsme amatééééři
A vy taháte vlečky na psí louce? Já se vždycky pachtila na všemožný pooole a lesy a háje, tss, by koukali na sídlišti v Praze tahat tam mrtvolku
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:53
- Nahlásit
choco
mám stejný problém.Tuhle jsme s kamarádkou cvičili dohledávku s už dost unaveným bážou a kolemdoucí pár se ptal,jestli ho ti pejsci ulovili.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:48
- Nahlásit
choco no jo ale ta louka je veliká a skládá se vlastně ze 3 oddělenách remízkama - tak první je po... celá, na druhou chodí jenom ti co tam jsou schopní dojít a na třetí jenom ti nejskalnější pejskaři. Tak na té třetí cvičím - nejhorší je projít sídlištěm - potom už to jde
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 16:03
- Nahlásit
Kolet už má nový domov, hodnou rodinu i s labradořím parťákem - klukem. Sláva sláva, že se našli lidi co jsou rádi za hotového psa a nemusí nutně mít loztomilé štěňáááátko Díky všem za účast a podporu
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 16:18
- Nahlásit
Ketrin1
To je skvělý, že je kočička v dobrých rukách. Přejeme jen to nejlepší!!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:20
- Nahlásit
Ketrin1
Sláva,tak to je dobře.Ty jsi ale určitě zamáčkla slzu. Přejeme Koletce spokojený život.
bilksa
Byla jsi nakonec v ČB?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:50
- Nahlásit
Zuzana T
Ano, na chvilku jsem se tam vyrazila podívat. Komentář si to snad ani nezaslouží..
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:52
- Nahlásit
Ketrin1 a ve kterém městě je??
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 16:28
- Nahlásit
Ha, Váňa je fakt borec
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 16:51
- Nahlásit
choco
No to teda, skoda, ze jsme to nestihli, ale na Frekvenci jedna jsme slyseli ten komentar, mazec
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 16:52
- Nahlásit
choco
Já dneska měla kvůli VP televizní den,viděla jsem všechny dostihy. Váňa je nesmrtelnej
|
Fresh
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 16:55 - Změnil/a: Fresh
- Nahlásit
Koukam na to video, a to fakt jako nebylo ani o pul hlavy, byt ten dostih o 5m delsi, tak Vana prohral
A to jeste nevim, co se delo v prubehu, cetl jsem nejake ne zrovna pochvalne komentare na Vanu, co tam proved?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 16:59 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit
Fresh
Bylo to o nos,ale chyba Váni-myslel,že to má už v kapse a na konci už koně skoro nejezdil. Jinak ale nic špatnýho neudělal,protest byl kvůli konci,ale na Čt teď ukazovali záběry zezadu,kdy bylo jasně vidět,že drráhu nijak nekřížil
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 17:11
- Nahlásit
Taktak Váňa v tom byl nevinně, taky jsem viděla ten záběr zezadu Byl to parádní dostih, hlavně se nikomu nic nestalo, kvůli tomu vždycky hrozně trnu , a taky Váňovi tři koně v prvních sedmi to je taky mazec My jsme byli na výletě a stihli jsme to tak akorát na Velkou
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 17:41
- Nahlásit
Váňa je dobrej, ale fandila jsem holkám - bohužel tedy ani jedna nedojela a potom šimličce Sexteen, ale ta taky nic moc. Na ČT 4 to bylo už od asi 10 hodin - taky jsem u toho ležela celý den
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 17:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
Vlasta
Také jsem koukala,nejdříve po chvilkách pak dvě hodiny nepřetržitě.Vána je neskutečnej - to co předvedl je opravdu umění a mladí kluci se mají,co učit.Však je vidět,v jaké úctě ho mají.Má operované kyčle,záda v háji,také jezdí s páteřákem a ten věk,ale mozek a nervy má v pohodě asi ze všech nejvíce.Není to jen ten závod,je vidět,že mu koluje v žilách koňská krev.
Ten finiš byl zajímavej - nejsem si jistá,jestli přestal půlovat proto,že si myslel,že už ho bělouš neohrozí a nebo se něco nestalo.Krvácel mu nos a mě přišlo,že úplně ztuhnul,jako by ho něco bolelo.Normálně,když už to jezdec vypouští,tak je to pozvolné,ale on přestal pobízet náhle.No pravdu se asi nedozvíme,myslím,že by to nepřiznal,že měl nejaký problém .
Co se týče ženských na startu,tak jsem Růžičkové přála,aby si splnila sen.Upřímně si myslím,že to není závod pro ženy.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:05
- Nahlásit
Zuzana T Sem si vůbec nevšimla že mu krvácel nos, ale ruce položil docela nečekaně - na profíka. Samo že nepřizná jestli mu něco bylo a myslím, že by to bylo hustý kdyby ho v cíli ten druhý vzal - chvíli jsem si myslela, že ho skutečně předběhl.
Jako holkám jsem fandila právě proto, že vůbec mají odvahu jezdit překážky - já bych to toho nešla ani kdybych na to měla.
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:31
- Nahlásit
Sixteen náhodou dobrá! Třetí místo je krásný ;)
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:35
- Nahlásit
choco
No to jo,tempo bylo velké a přeci jen jí je už 10.
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:38
- Nahlásit
Váňa je opravdu borec a vítězství mu přeji, i já s Brůčou jsme dnes tak trochu vyhráli. A to sami nad sebou. Zvádli jsme PZ pod záštitou RK v Rokycanech. Sice jsme to nedali na plný počet (chyběli nám dva bodíky), ale v první ceně ano. Sniženou známku jsme dostali za chůzi na vodítku a za donášku při markingu. Jinak vše ostatní ve 4kách, za což jsme velmi rádi, zvláště po tom, co předváděla na Platošově poháru. Brůča se dala hodně dohromady, a začíná hezky pracovat, mám z ní velkou radost. Hodně jsme zlepšili slídění s dohledávkou (byli jsme velmi chváleni za dohledávku - kdy pracovala zcela samostaně a pracovala výborně s nosem, takže jsem vůbec nepoužil vysílačky), natrénovali vlečky a utvrdili již tak dobrý aport z vody. Jediné z čeho jsem měl obavy byl marking. Tam stále nemám jistotu, ale dali jsme ho, až na to zaváhání při sběru bažantí slepice, za což jsme dostali také sníženou známku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:55
- Nahlásit
Mira A
Tak velká gratulace! Jste šikulky!!! To je skvělý výsledek.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:59
- Nahlásit
Mira A
no to máš štěstí
A ještě jednou - super gratulačka
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:02
- Nahlásit
Zuzana T
Víš, že Baby Loony má špatný RTG loktu?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:10
- Nahlásit
bilksa
ne,ale majitelka se toho obávala.To je mi líto,ale snad jí to nebude omezovat a neskončí na operaci.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:19
- Nahlásit
Zuzana T
Jj, Peťa už tušila, když dělali rentgeny, potvrdili jí to. Je to fakt smůla. Jsem fakt šťastná, že je Charlotte zdravá.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:35
- Nahlásit
bilksa
jj
|
Mira A
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 22:29
- Nahlásit
Zuzana T
|
choco
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2010 22:54
- Nahlásit
Mira A
Gratulky veliký, my je tam dělali právě před dvěma rokama A teď jsem zjistila,že kamarádka s labinou tam dostali CACte )
|