Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Baysha
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:50
- Nahlásit

jana33
mě by zajímalo, jak se určuje "cena dle vzrůstu" - cca 450 korun kilo?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 21:59
- Nahlásit

jana33
Hm,tak na to jsem tedy zapomněla.Ale pamatuji si chovku,už nefunguje,kde do ceny štěněte započítávali i chov kozy,od které dávali štěňatům mléko.

choco
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:33
- Nahlásit

Zuzana T
Jooo vidíš, můžeš se inspirovat a ještě něco přihodit na ceně , ale ty to zas prošvihneš s těma barvama nooo DD

Vlasta
No s myšičkováním nevím, to jsem u nás nezažila, jen vím,že mi někdo kdysi na lovečáku říkal,že by se v tom pes podporovat neměl, takže kdybych ho to viděla dělat,tak asi jako u každý věci,co si nepřeju použiju zákaz no...
Povel jdeme máme taky ))) Taky ho používám,když se při venčení někde dlouho zastaví a čmuchá )) Ale jako když cvičíš a udělá ti to s dumíkem,tak jdeme asi není to pravý, tam teda já radši zařvu nesmíš nebo co děláš a naopak pak zase pochválím. Ale nevím,jak a co máte naučenýho vy....mám to podle sebe a dělám to tak od mala,když dělá,co má,hooodně chválím a když ne,tak na něj zahudruju ,že tohle fakt ne ee, ale my jsme amatééééři
A vy taháte vlečky na psí louce? Já se vždycky pachtila na všemožný pooole a lesy a háje, tss, by koukali na sídlišti v Praze tahat tam mrtvolku

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 8 Říj 2010 22:53
- Nahlásit

choco
mám stejný problém.Tuhle jsme s kamarádkou cvičili dohledávku s už dost unaveným bážou a kolemdoucí pár se ptal,jestli ho ti pejsci ulovili.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 11:48
- Nahlásit

choco no jo ale ta louka je veliká a skládá se vlastně ze 3 oddělenách remízkama - tak první je po... celá, na druhou chodí jenom ti co tam jsou schopní dojít a na třetí jenom ti nejskalnější pejskaři. Tak na té třetí cvičím - nejhorší je projít sídlištěm - potom už to jde

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 16:03
- Nahlásit

Kolet už má nový domov, hodnou rodinu i s labradořím parťákem - klukem. Sláva sláva, že se našli lidi co jsou rádi za hotového psa a nemusí nutně mít loztomilé štěňáááátko Díky všem za účast a podporu

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 16:18
- Nahlásit

Ketrin1
To je skvělý, že je kočička v dobrých rukách. Přejeme jen to nejlepší!!

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 18:20
- Nahlásit

Ketrin1
Sláva,tak to je dobře.Ty jsi ale určitě zamáčkla slzu. Přejeme Koletce spokojený život.
bilksa
Byla jsi nakonec v ČB?

bilksa
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:50
- Nahlásit

Zuzana T
Ano, na chvilku jsem se tam vyrazila podívat. Komentář si to snad ani nezaslouží..

Vlasta
Člen
# Zasláno: 9 Říj 2010 19:52
- Nahlásit

Ketrin1 a ve kterém městě je??

choco
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 16:28
- Nahlásit

Ha, Váňa je fakt borec

Fresh
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 16:51
- Nahlásit

choco

No to teda, skoda, ze jsme to nestihli, ale na Frekvenci jedna jsme slyseli ten komentar, mazec

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 16:52
- Nahlásit

choco
Já dneska měla kvůli VP televizní den,viděla jsem všechny dostihy. Váňa je nesmrtelnej

Fresh
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 16:55 - Změnil/a: Fresh
- Nahlásit

Koukam na to video, a to fakt jako nebylo ani o pul hlavy, byt ten dostih o 5m delsi, tak Vana prohral

A to jeste nevim, co se delo v prubehu, cetl jsem nejake ne zrovna pochvalne komentare na Vanu, co tam proved?

jana33
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 16:59 - Změnil/a: jana33
- Nahlásit

Fresh
Bylo to o nos,ale chyba Váni-myslel,že to má už v kapse a na konci už koně skoro nejezdil. Jinak ale nic špatnýho neudělal,protest byl kvůli konci,ale na Čt teď ukazovali záběry zezadu,kdy bylo jasně vidět,že drráhu nijak nekřížil

choco
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 17:11
- Nahlásit

Taktak Váňa v tom byl nevinně, taky jsem viděla ten záběr zezadu Byl to parádní dostih, hlavně se nikomu nic nestalo, kvůli tomu vždycky hrozně trnu , a taky Váňovi tři koně v prvních sedmi to je taky mazec My jsme byli na výletě a stihli jsme to tak akorát na Velkou

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 17:41
- Nahlásit

Váňa je dobrej, ale fandila jsem holkám - bohužel tedy ani jedna nedojela a potom šimličce Sexteen, ale ta taky nic moc. Na ČT 4 to bylo už od asi 10 hodin - taky jsem u toho ležela celý den

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 17:50 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit

Vlasta
Také jsem koukala,nejdříve po chvilkách pak dvě hodiny nepřetržitě.Vána je neskutečnej - to co předvedl je opravdu umění a mladí kluci se mají,co učit.Však je vidět,v jaké úctě ho mají.Má operované kyčle,záda v háji,také jezdí s páteřákem a ten věk,ale mozek a nervy má v pohodě asi ze všech nejvíce.Není to jen ten závod,je vidět,že mu koluje v žilách koňská krev.
Ten finiš byl zajímavej - nejsem si jistá,jestli přestal půlovat proto,že si myslel,že už ho bělouš neohrozí a nebo se něco nestalo.Krvácel mu nos a mě přišlo,že úplně ztuhnul,jako by ho něco bolelo.Normálně,když už to jezdec vypouští,tak je to pozvolné,ale on přestal pobízet náhle.No pravdu se asi nedozvíme,myslím,že by to nepřiznal,že měl nejaký problém.
Co se týče ženských na startu,tak jsem Růžičkové přála,aby si splnila sen.Upřímně si myslím,že to není závod pro ženy.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:05
- Nahlásit

Zuzana T Sem si vůbec nevšimla že mu krvácel nos, ale ruce položil docela nečekaně - na profíka. Samo že nepřizná jestli mu něco bylo a myslím, že by to bylo hustý kdyby ho v cíli ten druhý vzal - chvíli jsem si myslela, že ho skutečně předběhl.
Jako holkám jsem fandila právě proto, že vůbec mají odvahu jezdit překážky - já bych to toho nešla ani kdybych na to měla.

choco
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:31
- Nahlásit

Sixteen náhodou dobrá! Třetí místo je krásný ;)

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 18:35
- Nahlásit

choco
No to jo,tempo bylo velké a přeci jen jí je už 10.

Mira A
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:38
- Nahlásit

Váňa je opravdu borec a vítězství mu přeji, i já s Brůčou jsme dnes tak trochu vyhráli. A to sami nad sebou. Zvádli jsme PZ pod záštitou RK v Rokycanech. Sice jsme to nedali na plný počet (chyběli nám dva bodíky), ale v první ceně ano. Sniženou známku jsme dostali za chůzi na vodítku a za donášku při markingu. Jinak vše ostatní ve 4kách, za což jsme velmi rádi, zvláště po tom, co předváděla na Platošově poháru. Brůča se dala hodně dohromady, a začíná hezky pracovat, mám z ní velkou radost. Hodně jsme zlepšili slídění s dohledávkou (byli jsme velmi chváleni za dohledávku - kdy pracovala zcela samostaně a pracovala výborně s nosem, takže jsem vůbec nepoužil vysílačky), natrénovali vlečky a utvrdili již tak dobrý aport z vody. Jediné z čeho jsem měl obavy byl marking. Tam stále nemám jistotu, ale dali jsme ho, až na to zaváhání při sběru bažantí slepice, za což jsme dostali také sníženou známku.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:55
- Nahlásit

Mira A
Tak velká gratulace! Jste šikulky!!! To je skvělý výsledek.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 20:59
- Nahlásit

Mira A
no to máš štěstí
A ještě jednou - super gratulačka

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:02
- Nahlásit

Zuzana T
Víš, že Baby Loony má špatný RTG loktu?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:10
- Nahlásit

bilksa
ne,ale majitelka se toho obávala.To je mi líto,ale snad jí to nebude omezovat a neskončí na operaci.

bilksa
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:19
- Nahlásit

Zuzana T
Jj, Peťa už tušila, když dělali rentgeny, potvrdili jí to. Je to fakt smůla. Jsem fakt šťastná, že je Charlotte zdravá.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 21:35
- Nahlásit

bilksa

jj

Mira A
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 22:29
- Nahlásit

Zuzana T

choco
Člen
# Zasláno: 10 Říj 2010 22:54
- Nahlásit

Mira A
Gratulky veliký, my je tam dělali právě před dvěma rokama A teď jsem zjistila,že kamarádka s labinou tam dostali CACte )

<< 1 ... 234 . 235 . 236 . 237 . 238 . 239 . 240 . 241 . 242 . 243 . 244 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání