Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 11:32
- Nahlásit

U nás taky leje - už od včerejška - ale cvičit jdeme.
bilksa no jak v tom inzerátu mají že 3/4 golden a 1/4 knírač, tak bych řekla že ten černý pes je křížencem goldena a knírače( člili on je 1/2 golden a 1/2 knírač) a ten je otec těch štěňat - takže jak se to naředilo, tak už to je 3/4 golden jooo genetika je sfiňa! On tedy i ten druhý golden vypadá jak trialová liníe.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 11:40
- Nahlásit

Vlasta
Jo, taaak. To jsem zase jednou byla strašně inteligentní...

Koukala jsem, že v Rusty Love mají nakrytou Sunny.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 12:57 - Změnil/a: Vlasta
- Nahlásit

bilksajo ale už asi 14 dní - mají nové stránky. I stránky RK jsou v rekontrukci.

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 13:10
- Nahlásit

Vlasta
Jj, taky jsem včera koukala, že RK jsou v rekonstrukci.

Tak u nás konečně přestalo pršet, hurá!! I když já jsem zase až do 10 večer v práci, tak je mi to stejně jedno. Mám už toho plné zuby od minulé soboty jsem v práci téměř furt.

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 20:22
- Nahlásit

Tinečka zdárně přežila operaci, první noc teda byla opravdu šílená, celou noc hlasitě naříkala, nechtěla se ani pohnout, čůrala pod sebe, prostě děs. Už bych to nikdy nechtěla zažít.
Diagnóza se při operaci bohužel přesně potvrdila, vaz vytržený i s kouskem kosti. Prý to musela být velká síla, nejspíš si packu při hře někde zachytila a Bailinka na ní skočila, vlastní vahou si to prý udělat nemohla, proto je to tak neobvyklý úraz. Prostě smůla.
Dnes už jí otrnulo a začala zase lumpačit, je to neskutečné, jak rychle se štěňata hojí. Naučila se hopsat po třech a nijak zvlášť ji to v rozletu neomezuje, takže už ji musím hodně hlídat, aby si to hned zase neurvala. Má mít tři měsíce vodítkový režim, žádné běhání, skákání, jinak všechno začne nanovo. Jak vysvětlím štěněti, že nesmí blbnout teda fakt nevím. Zatím už si dvakrát sundala obvaz, co měla mít na nožičce dva týdny.

jana33
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 21:03
- Nahlásit

Petra Bailie
Tak hlavně,že to holčina zvládla,klidovej režim přežijete Mě je spíš divný,že když si udělala takovej úraz,že na tu nohu hned po něm normálně chodila a nebrečela? Jsou to věc. Každopádně držím palce,ať nožka srůstá,aby na ní nebylo nic poznat

bilksa
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 21:17
- Nahlásit

Petra Bailie
Šmudlinka, držíme palce, aby to srůstalo co nejrchleji a hlavně bez problémů!!! Klidový režim zvládnete!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2010 21:20
- Nahlásit

Petra Bailie Bože,to je děsné, držíme palce ať se zdárně hojíte! Mám staršího goldena s 3x operovanýma loktama, ale on je kliďas, takže jsme šestitýdenní vodítkový režim zvládali celkem v pohodě, kdyby to měl být ten mladší tak to bude taky velký problém.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 08:15
- Nahlásit

Krásné upršené ráno všem.

V sobotu jsem se zúčastnila národní výstavy v Brně, kde posuzovala paní Čečrdlová. Bohužel Bocínek ráno chytla klíště nad ocásek a to způsobilo kompletní paralízu jejího ocásku, čehož jsem si všimla až po vystavování, kdy mi nechtěla vůbec vrtět. Kvůli tomu byla i celá mrzutá, nechtěla se předvádět a skoro ani posoudit, takže VD (máme to i v posudku, že "dnes nemá dobrou náladu"). A paní rozhodčí mě mile překvapila, na Larušku mám napsaný velice podrobný a moc hezký posudek se známkou Výborná, takže z toho mám velikou radost! Takže veliká spokojenost.

Dneska jedeme znova na veterinu, protože obstřik ocásku nepomohl a stále nám jen visí. Jsem z toho taková rozmrzelá a Bocka taky. Nemáte někdo s paralízou od klíštěte zkušenost?

Petra Bailie
Moc a moc držím palce, aby jste ten klidový režim zvládli. Taky jsme tenkrát museli držet Maxíka v 7 měsících skoro 3 měsíce v naprostém klidu a nejlépe v leže. Není to lehké, kor u štěnda, ale určitě se s tím dobře poperete a Tinečka bude zase běhat jako čamrda!!!

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 08:31
- Nahlásit

EvkaS
Sestřenky golden přestal používat zadní nohu po klíštěti, dostal 2 ibalginy a byl v pohodě. Četla jsem, že paralízu od klíštěte způsobuje borelióza.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 09:01
- Nahlásit

EvkaS
tedy Evi, vy taky máte samé speciality. My jsme měli mrtvý ocásek jen z vody, ale od klíštěte jsem tedy neslyšela, to je divné, přece to klíště nenapíchne nějaký nerv jako jehla ne? A borelka se neprojeví tak rychle si myslím.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 10:10
- Nahlásit

bilksa Vlasta
No, já doufám, že to borelka nebude. Dneska tam bude náš vetík, tak uvidíme, co poví. Dám vědět.
Jinak z vody měl Maxík už několikrát taky mrtvý ocásek, ale Bocka teď ve vodě nebyla, ani neměla kde nastydnout a když jsme našli to klíště na kořeni ocasu, tak si myslím, že je to z toho.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 10:19
- Nahlásit

EvkaS
a bylo velký?

jana33
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 10:28
- Nahlásit

Tak asi se zakouslo zrovna v nějaký blbý oblasti. Držíme palce,ať je to dobrý. Nás dneska čeká vyndavání stehů

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 11:25
- Nahlásit

EvkaS
Nemusí to být jen z vody, Borgo měl jednou mrtvý ocas v zimě - nekoupal se, pravděpodobně se buďto nějak nešikovně praštil anebo mu to způsobila tehdy malá Cora, která s oblibou do něj v trysku narážela.
Petra Bailie
Je fajn že se operace povedla, vydržte!

V kontextu všech vašich zdravotních trablů my se vlastně máme báječně, akorát že Kolety integrace do smečky nebude jednoduchá. psala jsem, že si myslí že je king, ale ona prostě JE king. Rozená vůdčí fena, která se rozhodně druhým fenám nehodlá podřizovat, byť ony jsou domácí a ona před pár dny příchozí. Takže to bude práce na dlouho. Nojo, asi bych se jinak třeba mohla nudit

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:19
- Nahlásit

Zdravím,
Petro,držím palce,ať zvládnete rekonvalescenci a čubina se zahojí bez následků.
Ketrin,tak to ti nezávidím,musíš být pořád ve střehu.Jsem zvědavá,kdo nakonec vyhraje,sázím na Brestu.

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 14:35
- Nahlásit

No u sestřenky se ta borelka projevila taky brzo. Já mám holky naočkované, dostale jsem to od známého veterináře zadarmo, tak neber to, že???

Ketrin1
Ony si to ženský mezi sebou vyřídí, holt se jedna musí vzdát. Věřím, že je to o nervy, ale snad to vyřeší rychle.

choco
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:38
- Nahlásit

bilksa
já nechávala očkovat borelku,když byl Andy malý, pak jsem zjistila,jaký to je hnus a navíc zabírající jen na nějaký kmen a už to do něj píchat nenechala, máme jen tetanus...
Možná se u vás na cvičáku objeví známý s jezevčíkem...před týdnem jim umřel osmiletý a tak mají nový přírůstek a trochu je lanařím,že je škoda s ním nic nedělat - navíc by ho mohl využít, když je to myslivec ;)

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:45
- Nahlásit

choco
No to by byla škoda, kdyby s ním nic nedělal. Jezevce tam teď nemáme žádného. Ale zrovna mi volali dvě paní jedna s AMSTAFem a druhá s flatíkem. Dyštak mu dej naše stránky, ať se mrkne: www.agility-trebon.cz

choco
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 19:48
- Nahlásit

bilksa
Jj, super,to dám , jsem mu právě o tobě říkala, tak snad to zabere

bilksa
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 20:05
- Nahlásit

choco
Uvidíš. To už si musí rozmyslet sám. Doufám, že se nebojí velkých psů. Naposledy přišla panička s jezevčicí a prohlásila, že sem tedy chodit nebude, když tam chodí i velcí psi. Myslela si, že cvičíme jen velikost max. střední pudl.

choco
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 20:17
- Nahlásit

bilksa
Myslím, že od nás je na obludky zvyklý Teda páníček, malý jezevec bude od nich zvyklý na 12 ti letýho barváře, kterýho se ale zatím bojí...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 27 Zář 2010 23:39
- Nahlásit

Zuzana T
Ani omylem. S Brestou má mladá daleko menší problém než s Corou. Přestože si hned druhý den Brestu nahrabala pod sebe, ta je stále víceméně v klidu a většinou na ní jen tak zvolna vrtí ocasem s výrazem - tak už se na to vykašli a neblbni.
Mezi černoškama je averze daleko větší a určitě to bude na dýl.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 09:27
- Nahlásit

Ketrin1
Hm tak to je blbý,když mladá s novou zápasí o vedení- jednodušší by bylo,kdyby zavelela nejstarší.Tak asi budeš muset vrčet a hrabat pod sebe TY.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 10:01
- Nahlásit

Ketrin1
A Brestě to nevadí? Jsem myslela,že po odchodu Salinky je šéfová ona. Blbý je,že jsou černošky plus mínus stejně starý,silný a domácí Corča určitě nebude chtít ustoupit. To tě čeká fakt práce

Vlasta
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 16:08
- Nahlásit

U nás zase nastupuje voda - ale neodradilo nás to a byli jsme cvičit, Greeny se zase vzpamatoval a šlo mu to dost dobře tak doufám, že mu to vydrží do soboty do Tábora

Eda
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 18:36
- Nahlásit

Ketrin1
ahoj všem...
koukám, dlouho jsem tu nebyla, mám teď děsnej fofr a nestíhám...
a ty máš ve smečce zase další dušičku!
jak jsi k ní přišla? náhodou?
to je bezva zpráva, ať je všechno jen fajn!

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 19:43
- Nahlásit

Ahoj, tak jsme zpět - Charlotte se vyznamenala - vypadli jsme na poslední disciplíně - vlečka s bažantem. Charlotte nádherně šla po stopě, a pak jí místo bažanta přišel do nosu pan rozhodčí, tak běžela k němu. Ten jí vyhnal a ona místo, aby začala hledat bažanta, běžela zpět ke mně. Takhle to udělala třikrát....

Nejhorší bylo počasí - celou dobu šíleně lilo a byla strašná zima. Já byla promočená až na kůži a byla mi šílená zima. Charlotte byla zima na tu oholenou nožičku, přece jenom na ní nemá žádnou srst. Bylo mi jí líto, chudinky. No užili jsme si....

Přijela jsem domu, naložila se do vany, pak do postele a teď popíjím horký čajík, doufám, že to neodmarodím, potřebuju chodit do školy.

jana33
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:18
- Nahlásit

bilksa
Tak přesně tohohle se bojím. Předpokládám,že jak to bývá,obávané slídění zvládla s přehledem a vlečky normálně chodí bezchybně,uměj se předvést to jo. I tak gratuluju,jestli jste prošli jinak všechny disciplíny,je vidět,že na to máte a dáte je jinde
My dneska byli taky cvičit a slídění jaksi asi cvičit nemůžem,ta mrcha si vyslídí mojí nebo kamarádky stopu a jde prostě po ní. A to jsem zkoušela i jít lesem a z lesa jí to hodit na louku,nejdřív slídila,ale pak foukl vítr, vběhla do lesa a už zase jela po stopě. Asi jí uškrtím

bilksa
Člen
# Zasláno: 28 Zář 2010 20:59
- Nahlásit

jana33
No já už letos asi nikam nevyrazím. Nevím, dneska mě to fakt vyléčilo.... Ne, že bych jí nevěřila, ještě tedy zakravila na markingu, ale jinak šla pěkně. Jinak, jak píšeš, vlečky má normálně bezchybný, ale teď byl prostě pan Uchytil zajímavější...

<< 1 ... 225 . 226 . 227 . 228 . 229 . 230 . 231 . 232 . 233 . 234 . 235 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání