| Autor |
Zpráva |
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 11:56
- Nahlásit
Zuzana T
Koukám, že blázince je všude - nám na penzionu dělají zateplení, fasádu, mění okna. Včera tu byli elektrikáři, taky zapomněli na elektřinu v zásuvkách.
Dneska pro změnu nejde proud v celé ulici, takže jsem ráno uklízela po tmě, což bylo fakt vtipný. Do toho lidi chodí a otravujou, že co že je to za lázeňský pobyt, když si nemůžou odpočinou, protože nejde proud.... No logický, co? A ještě tak hnusně, jak kdybych já za to mohla.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 12:02
- Nahlásit
bilksa
Na odpočívání musí být proud?? - co se člověk na stará kolena všecko nedozví....
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 12:16
- Nahlásit
Vlasta
No to jo,ale nesmí mít velikost pinpongových a občas i tenisových míčků....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 13:00
- Nahlásit
Ketrin1
No taky jsem se divila... Ale je fajn se něčemu přiučit.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 13:27
- Nahlásit
Dneska jsem přivodial Fanyně málem infarkt - má ještě klidovej režim,takže s cvičením útrum. Ráno se tady zastavila kamarádka s labrošem,se kterým jí pomáhám, a já nejenže jsem odešla bez F,ale ještě jsem si na cestu přibalila rozmrzlou kachnu. Fandu málem kleplo
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 13:30
- Nahlásit
jana33
se nedivím, táta teď chodí pravidelně sedět na srnce a Charlotte s ním na oplátku pravidelně nemluví, protože odešel s flintou a bez ní...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 13:33
- Nahlásit
jana33
bilksa
Tak tohodle se bojím,co bude,až budu nechávat doma Cathy a s Lexy pojedu na hon.Ona to rouhodně nepochopí.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 13:39
- Nahlásit
Zuzana T
A musíš jí nechávat doma? Že bys jí vzala třeba na jednu leč a pak počkala v autě nebo tak něco?
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 13:44
- Nahlásit
jana33
No na Kono se to teď díky problémovým jedincům z řad vůdců hodně zpřísnilo.Dříve se mohli vzít dva psi s tím,že je máš oba pod kontrolou.Dnes pouze jeden a pokud bereš nezkušeného psa ,tak tě berou jen do počtu a nemáš nárok na zvěř.V autě by Catrhy klepla pepka,kdyby slyšela střelce a nemohla ven.Stejně chci mít na Lexy klid,bude to pro ní šok,jako pro většinu nováčků,tak se jí chci plně věnovat.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 13:49
- Nahlásit
Zuzana T
Aha,to jsem nevěděla. Ale neboj,ona si zvykne, dospěláci ze začátku taky vyváděli,když viděli,že beru zvěř a jdu jen s F a teď už to neřešej,o to víc jsou nadšený,když je vezmu všechny a jdu cvičit i s nima
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 14:06
- Nahlásit
Zuzana T
Náš starší Kejsi taky už pochopil, že někdy jde jen Greeny, a tak když řeknu že je on doma, tak jenom zavrtí ocáskem a jde si lehnout, ale musím říct, že za dveřma zamačkávám skoro slzu.. to kdybych tam nechala Greena tak nezamačkávám nic, bo on by se snažil ty dveře vyvrátit aby mohl jít taky, takže tu lítost by přebil vztek
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 14:09
- Nahlásit
Vlasta
no Cathy škrábe na dveře,když zůstává sama,jinak to nedělá.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 14:10
- Nahlásit
Zuzana T
Kdy se chystáš na Kono?? Příští rok? Taky bych chtěla vyrazit, tak že bychom se k vám připojili a nechala bych si alespoň poradit.
A neboj, Cathy si zvykne, Brita taky byla šílená, když jsme začínali chodit cvičit jen s Charlotte a teď už je ráda, že je doma, protože se bojí střelby.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 14:19
- Nahlásit
Tak to naši teda rádi nejsou,ale nemůžou nic dělat. Akorát jim musím zavíratdo kuchyně,páč si svoje deprivace vybíjejí na odpadkáči
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 14:30
- Nahlásit
bilksa
Vždyť Zuzka může jít už letos - zkoušky má, tak asi letos ne?
Když to půjde tak bych taky ráda vyrazila - uvidíme..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 14:53
- Nahlásit
Vlasta
To bychom se mohly domluvit všechny. To by bylo super!!
Já mám takový dojem, že říkala, že vyrazí příští rok, ale jistá si tím nejsem.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:29
- Nahlásit
bilksa
Vlasta
No chcěta jsem letos ještě brát jen Cathy,ale koketuji s mysšlenkou přihlásit se na FTR a tak musím zkusit,jak bude brát křídláky a teplou a vůbec,jak zvládne atmosféru honu.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 15:36
- Nahlásit
Zuzana T
Do Hluboký??
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 16:54
- Nahlásit
bilksa
Nevímještě kam,šla bych se zkušenou kámoškou.Ale to je zatím na úrovni teoretické....
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 17:35
- Nahlásit
Zuzana T
Já bych to taky chtěla zkusit, ale spíš příští rok na kachny - ty má Charlotte radši.
Tak přemýšlím o názvu CHS, nějak se nemůžu rozhodnout.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 09:27
- Nahlásit
Dobré ráno!!
Dnes máme předváděčku flyballu v Třeboni na náměstí, kde probíhají Svatováclavské slavnosti a zrovna u nás prší... Navíc se máme vtěsnat na pódium, což bude fakt sranda. No uvidíme.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 09:52
- Nahlásit
bilksa u nás neprší a je zataženo a teplo. tak zlomte vaz na náměstí
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 10:02
- Nahlásit
Vlasta
Díky! Snad to vyjde. Teď přestalo, odpoledne chci jít ještě cvičit se Charlotte, tak bych nemusela přijít celá rozmočená.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 12:08
- Nahlásit
bilksa mě déšť neva - už mám konečně napotřetí nové gumáčky s neoprenem z Petexu jak tady někdo psal - jsou super, tak doufám, že se osvědčí i v praxi! Napotřetí proto, že mi 1x poslali velké, podruhé jiné a napotřtí se povedlo - správná velikost a ty správné Vulkány.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 19:14
- Nahlásit
Vlasta
Tak nám samozřejmě začalo lejt jak z konve sotva jsme dojeli na náměstí... Lidi ale vydrželi, tak jsme dali pár běhů a ukázali nějakou poslušnost. Bylo to ale o zdraví psů, protože jsme běhali na kostkách a šíleně to psům klouzalo.
Cvičení už bylo lepší, ale opět se Charlotte vyznamenala: dělali jsme slídění s dohledávkou, měla vhozený 3 kusy, zašla si na vítr, všechny našla, ale přišla ke mně a lákala mě, abych šla s ní. TOhle mě fakt štve, evidentně o aportech ví, kde jsou, ale sama tam pro ně nechce jít. Stačí, když popojdu o 2 metry, ona se uklidní, jako že jdu s ní a letí pro apotr.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 20:14
- Nahlásit
bilksa hm, tak naše slídění vypadalo, že si dummíky budu muset najít sama a nebo tam zůstanou. My chceme jít příští týden na to finále WT, tak momentálně jenom dumíkujeme - zítra máme cvičení v Bolce. Až po finále se soustředíme na zvěř.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 25 Zář 2010 21:57
- Nahlásit
http://psi.sbazar.cz/prekrasna-stenatka-cernozice- nad-labem-o4520940.html
ještě že tam není napsáno čistokrevná bez PP
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 07:33
- Nahlásit
Vlasta
Roztomilá jsou, ale zajímalo by mne, co tam dělá ten černý pes, to není knírač...
Tak už nám od včera od dvou nepřetržitě leje, čekám zase záplavy...
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 10:22
- Nahlásit
Tady taky leje a leje a já mám od pátka migrénu,tak tiše trpím. Doufám,že zítra se zlepší jak počasí,tak hlava, protože F už nekulhá a je díky klidovýmu režimu na zabití,tak chci jít cvičit
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 26 Zář 2010 10:59
- Nahlásit
jana33
My jsme byli cvičit včera, bylo to tedy lepší než ve čtvrtek, ale pořád žádná sláva. No psala jsem to výše, co mi Charlotte vyvádí. Ani mi nepřišel dopis, že jsem na zkoušky přijatá, tak nevím. Zítra tam zkusím zavolat a uvidím.
|