| Autor |
Zpráva |
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 13:23
- Nahlásit
Díky všem za povzbuzení, morální podporu teď potřebuju asi ze všeho nejvíc, fakt je toho na mě poslední dobou nějak moc. Jak se to stalo přesně nevím, žádný jekot jsem neslyšela a prvních čtrnáct dní kulhala jen nepatrně, takže jsem to neřešila. Nejspíš se přes ni Bailinka nějak nešikovně převalila při těch jejich zběsilých hrátkách. Podle ortopeda jednoznačně úraz, vaz je naopak neobyčejně pevný, když vydržel víc než kost. Hlavní problém je, že se to trefilo do období nejintenzivnějšího růstu, takže se to na ní nutně podepíše. Udělám všechno proto, aby následky byly co nejmenší, záleží i na tom, co se objeví až se kloub otevře, zatím je vidět jen úlomek kosti uvnitř kloubu na rtg.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 13:51 - Změnil/a: Petra Bailie
- Nahlásit
Pokud jde o výstavu v Oslavanech, vždycky se něco nepovede, zorganizovat takovou akci není sranda a nejvíc většinou kritizují ti, co sami ruku k dílu nepřiložili.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 14:09
- Nahlásit
Nejde o to,že se něco nepovedlo - vždycky se něco najde a organizace takové akce je dost složitá,ale pokud z netu stáhnou negativní reakci,tak si sami dělají negativní reklamu.
Petro,držíme palce i tlapky, neboj,zase bude líp.
Zuzana T
Ketrin si jí nechává. Koukalas na retrievry v nouzi nebo musí být papíračka? V útulku v Maršovicích teď mají jednu papíračku,ale zatím se snaží dohledat majitele,tak spíš je zkusit kontaktovat,že kdyby ne,byl by zájem
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 14:27
- Nahlásit
jana33 Musím říct, že jsem si v posledních dnech mockrát vzpomněla na tvoji větu, že on psí Pánbůh ví, kam umístit problémový zvíře.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 14:30
- Nahlásit
jana33
Jo já jim dala odkaz na retriever v nouzi,ale kdyby někdo věděl o psíkoví,tak to je šance na dobrý domov.
Toho flatíka budou patrně chtít na canis.výcvik.
Petra Bailie
Já jsem v Oslavanech byla ,tak vím, co se povedlo a co ne.Naprosto nezpochybňuji práci organizátorů,měli to prima připravení,dokonce poprvé za dobu,co chodím na výstavy,někdo kontroloval fenky,jestli nehárají.Výhrady mám já osobně k přístupu personálu v kruzích GR a pak k těm záchodům.Za to,že je hospoda vypekla s WC i restaurací - nesměli tam např. psi,organizátoři až tam moc nemůžou.Smůla byla i s terénem v kruzích,fakt to byl tankodrom a byly menší,než loni - zřejmě zapracovaly srpnové deště.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 14:42
- Nahlásit
Zuzana T
nedám nedám, už je moje ale myslím že pro tyto účely co píšeš, je přece jen dost temperamentní. Aspoň co vím, tak třeba "slepci" vždy chtěli po této stránce spíš průměrná zvířata, a Koletka má z pův.domova přezdívku Vrtule.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 14:49
- Nahlásit
Ketrin1
Tahle by šla k autistovi.Tak ti přeji s vrtulkou hodně štěstíčka !
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:11
- Nahlásit
Ketrin1
To je skvělé, že budeš mít takové prima zvířátko! Že by přeci jen nějaké ty chovatelské plány.... ?
Zuzana T
Mě spíš přijde smutné, že v klubu panují tak mizerné vztahy. Když poradce chovu neváhá takovouto formou shodit klubovou akci přímo na stránkách klubu, vidím v tom spíš osobní problém a uraženou ješitnost. Konstruktivní dobře míněná kritika přeci vypadá jinak, tohle bylo napsáno s úmyslem klubu uškodit, to je ta bída.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:17
- Nahlásit
Petra Bailie
Ježiš, to je trápení!! Teď je toho fakt hodně, to je šílený. Doufám, že to dopadne dobře a vy budete moc dělat vše, co jste si představovali.
Zuzana T
Zrovna k autistovi je potřeba hodně trpělivé zvíře. Moc se u nich nedá odhadovat, co udělají, takže si fakt musí nechat všechno líbit.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 15:50
- Nahlásit
Petra Bailie
Jj,podle toho,co mám doma to fakt platí.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 16:38
- Nahlásit
Petra Bailie
No já nevím,jaké jsou v klubu vztahy nebo nejsou - to ,co pan.D napsal,se mi jeví,jako konstruktivní kritika.Jestli to tobě vyznívá jako útok na klub,tak asi máš k tomu důvod.Pro někoho kdo to čte a p. D. a jiné funkcionáře nezná,to tak nevypadá,nezlob se.Pravdu má Jana,když říká,že stažení textu není šťastné.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 17:35
- Nahlásit
Tak jsme byli pocvičit - dneska jsem myslela, že Charlotte zabiju. Nezacvičila absolutně nic kromě vlečky s pernatou... Jediný, co mě drželo, abych jí nesřvala je to, že na ní nesmím vůbec zvýšit hlas. No třeba to bude lepší, a když ne, svět se nezboří.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 17:51
- Nahlásit
bilksa
To tě určitě jen zkouší a dneska bylo na cvíčo vedro.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 18:59
- Nahlásit
bilksa
Chichi,dneska mi volala kamarádka,že na podzimky se mnou nejd páč se jejich pes tváří,že nikdy nic nedělal. Tak jsem jí uklidňovala,že před čtrnácti dny cvičila Fanča jeden den tak,že by neudělala ani veverky. A to už nemluvím o tom,že když jsem se vrátila,našla jsem v kuchyni komplet vybrakovanej odpadkovej koš.. Jsem je chtěla dát do útulku všechny
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 19:10
- Nahlásit
bilksaMy jsme taky byli konečně něco dělat - vlečky dobrý a slídění nebo jak to jmenuje tedy nic moc - naházela jsem na louku 4 dummíky a potom jsem se klepala že je už nikdy nenajdeme - tedy našli jsme, ale způsobem hrozným - bylo fakt vedro.
|
Petra Bailie
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:31
- Nahlásit
Zuzana T
Jde o to, že titulní stránka klubu je určena pro oficiální sdělení výboru a organizátorů klubových akcí, ne pro handrkování se, kdo co jak udělal a neudělal a už vůbec ne pro osobní spory Halabalová versus Doktor. Pro podobné diskuse je určeno diskusní fórum přímo na stránkách výstavy, kam byl přesunut i příspěvek pana Doktora. Nikdo nic nekamufluje, necenzuruje, každý se může k výstavě vyjádřit, ale na místě k tomu určeném.
http://www.vystava-retrieverklub.wz.cz/
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:47
- Nahlásit
No dneska byla fakt na zabití... Hrůza! Takhle nikam ani nejedem. Ostatně, co bych chtěla, když jsme naposledy cvičili na táboře, od té doby běhá jen po honech a chodí na tahy.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:53
- Nahlásit
bilksa tak, tři dni zaracha a bez televize a potom se uvidí!!!!
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:55
- Nahlásit
Vlasta
Přesně!! No uvidíme, nám už o nic nejde, zkoušky máme, tak dyštak vypadnem, no.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 23 Zář 2010 20:56
- Nahlásit
Petra Bailie
Já ani nevím,že tam nějaké forum je.Pak máš pravdu,tam je to vhodnější.
Ale na té titulní straně je napsáno - staženo ne přesunuto,takže mi to přišlo,jako vymazání.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 06:39
- Nahlásit
Na výstavě jsem nebyla, ale příspěvek pana Doktora mi připadal trošku, ehm, jak to říct korektně, nedůstojný... malicherný... podle toho co píše Zuzka, jistě měl v něčem pravdu, ale je na zvážení zda je nutné to takto ventilovat.
Petra Bailie
uvidíme, nejdřív se musí zařadit do smečky, což zatím trošku drhne, protože byla královnou dvora nad 3 starými fenami, tudíž si myslí že je king a mistr světa amoleta Ale k lidem, dětem atd. naprosto úžasná a i jinak moc šikovná
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 07:52
- Nahlásit
Ketrin1
jj máš recht,vedle starostí,co má teď Petra s čubinkou to je malicherné handrkování.Dneska na ní myslím,Skala je šikovný orthoped,tak snad ji pomůže k úplnému uzdravení.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 07:58
- Nahlásit
Taky držíme palce Tině ať to dobře dopadne.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 08:12
- Nahlásit
Kéž by, nikomu bych to nepřála víc, chudák malá.
Odjíždím na finanční úřad - už 2 týdny nás kontrolujou a furt s něčím pruděj
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 08:21
- Nahlásit
Ketrin1
No já zase ve zrekonstr.kuchyni za 10.5 mega denně nacházím nějaký zádrhel.Včera například ve fungl nové výdejně pro cizí strávníky není k el.zásuvkám doveden proud!!!No stále se něco děje....
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 08:30
- Nahlásit
Zuzana T
kde asi soudruzi z NDR udělali chybu???
Ještě že už je pátek, fakt se těším až se vyspím a zrelaxuju.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 09:44
- Nahlásit
Vlasta
Tak to já taky,navíc mně dneska bolí oči,asi z únavy,takže se těším do hlubokých žďárských lesů.že se zrelaxuji.Sice bude kosa a asi sem tam zaprší,ale to neva.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 10:39
- Nahlásit
Zuzana T
kam jedeš?? Zase na zkoušky???
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 10:50
- Nahlásit
Vlasta
neee,jedeme na Dářko na závody WS a slavit dvoje 50tiny.POslední výlet do karavánku.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 24 Zář 2010 11:14
- Nahlásit
Zuzana T
Tak to máte dobrý výlet, nedávno jsem si na tebe vzpomněla v souvislosti s karavanem a autem - někde jsem četla, že nejlepší ochranou auta od krup je pokrytí dekou - prý se neudělají důlky
|