| Autor |
Zpráva |
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 08:06
- Nahlásit
bilksa
nezoufej, mě to Greeny dělá pořád - vlečky si průběžně dělám sama - a pokud mi ji někdo potom natáhne a schová se tam - tak první kam běží je ten člověk a teprve potom jde pro zvěř - ale myskím, že je to tím, že právě ten člověk je tam vyjímečně a většinou tam nikdo není - tak je mu to divné - akorát dobrovolníka na tahání vleček nějak nemám..
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:18
- Nahlásit
Vlasta
Ale my cvičíme vždycky, že tam někdo je - buď táta, brácha, nebo někdo z rodiny. Tohle bylo poprvé, nikdy to předtím neudělala. Navíc se bojí chlapů, tak se fakt divím, že tam za ním běžela.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:26
- Nahlásit
Zuzana T
jana33
Nebudu vrčet ani hrabat. Vykašlala jsem se na všecky drsné rady - a že jsem jich dostala - a jdu cestou sice delší a pracnější, ale věřím že lepší. Po víkendu jsem mírně optimistická, hrany se začínají obrušovat, ono to nějak pude.
Eda
jak jsi k ní přišla? náhodou
tak nějak - jela jsem se JEN TAK podívat na zanedbanou fenu s tím, že dalšího psa teď mít nemůžu a nechci.... no a hned jak jsem ji viděla, bylo to jasné...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 09:38
- Nahlásit
Ketrin1
Tak super
bilksa
Ty jsi byla na PZ - kde? No tak to je pech.Já cvičila vlečku i tak,že byl hodně blízko ukrytý "tahač vlečky",právě aby věděla,že jí to nemá zajímat.No my uvidíme 23.10,jestli ty první PZ nebyl jen náhodný úspěch...
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:09
- Nahlásit
bilksa
To je smůla ono to chce se s někým domluvit, aby natáhl vlečku a na psa pak zahartusil, pokud půjde k němu. Ale dle povahy psa případně opatrně - aby se to třá u poserky nepokazilo ještě víc a podobně.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:28
- Nahlásit
Zuzana T
Byla jsem v Horních Kněžekladech, myslela jsem, že nepojedu, protože bylo plno, a pak mi volala kamarádka, že nejdou, tak ať mažem místo nich.
Ketrin1
Právě, že si myslím, že na ní pan rozhodčí zahurtasil, protože ke mně upalovala se sklopenýma ušima.
|
Ketrin1
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 10:30
- Nahlásit
bilksa
nojo, nejspíš to myslel dobře. To je potřeba udělat dřív a né až na zkouškách ale co, dáte to příště, hlavně že jinak pracovala pěkně.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:17
- Nahlásit
Ketrin1
No jo, víme to pro příště. Jinak byla šikovná, takže si myslím to zvládnem. Letos už asi nevyrazíme - budeme se věnovat honům a naháňkám.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:22
- Nahlásit
Zuzana T
Vy jdete na další PZ?
bilksa
Ale jestli jsou ještě někde u vás,tak je to škoda,když máte nacvičeno,ne? I když upotřebitelnost už máte,tak nemusíš tlačit na pilu. Z tohohle mám já fakt strach,tak uvidíme,co provede ta naše důra.
Jinak dneska jsem chtěla jít cvičit,ale asi si to ještě rozmyslím,jsou nějaký erupce na slunci bo co. Byla jsem ráno se všema v lese a byli na zabití všichni,takovejhle den už neměli dlouho. Ke všemu Ferda si ze setkání s divočákem vzal to,že v lese žijou i zvířátka,se kterejma je zábava, a se kterejma se může prát,tak se je snaží najít
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 11:44
- Nahlásit
jana33
souhlasím s erupcema - ničím jiným to nemůže být! Syn mi opět chodí za školu a v práci mě serou - jo musí to být erupce sakra!
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 12:26
- Nahlásit
jana33
jo tentokrát zkusíme KPZ
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:10
- Nahlásit
jana33
O erupcích mi ani nemluv. Dneska první den ve škole - neslyším nic jiného, než státnice, doufám, že už máte alespoň půl diplomové práce, a máte seznam přečtené literatury??? Brrrr, nemám vůbec nic. Jen žaludeční vředy.
Jinak PZ už u nás bohužel nejsou, všechno už máme daleko.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:13
- Nahlásit
bilksa
To mi povídej,já už se chystám od července,že začnu na diplomce a kde nic,tu nic.A teď abych začala psát zápočtovky
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:24
- Nahlásit
jana33
Já jsem si alespoň překládala cizojazyčnou literaturu, ale je to šílený. V pondělí jsem dala první dotazníky do základek, tak snad už se to nějak rozjede.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 15:40 - Změnil/a: Zuzana T
- Nahlásit
já mám erupce v sobě a asi vybuchnu - brzo.Peklím se stále s problémy v kuchyni a blbým školníkem,který neudělal žádnou dohodnutou práci - celkem devět věcí,které pusou dělá už měsíc.Dneska po neustálém nahánení stačil za 20 min zrychlené fušerské práci poničit dvoje drahé dveře - asi ho vykostím,dveře jsou v záruce.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 16:22
- Nahlásit
Zuzana T
No to je taky radost. Není nad to, když školníka dělá lempl... to dobře znám. Potřebovala jsem přidělat ve třídě zrcadlo, aby na mne nespadlo a nakonec jsem si to udělala sama, protože on to teoreticky znal, ale praktická činnost zaostávala...
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:18
- Nahlásit
Tak už máme diagnózu. Bocínek má zlomený 4. obratel (od konce ocásku). Pravděpodobně v tom chumlu na výstavě jí někdo skočil na ocásek (jak jsme čekali u kruhu) a já si toho bohužel nevšimla. Minimálně na 6 týdnů máme klidový režim a fixaci na ocásku.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:29
- Nahlásit
EvkaS
Ježiš, to je šílený. Chudinka!!! A to se ještě vystavovala, musela být statečná. Teď je toho nějak moc... držíme palečky, ať je to co nejdřív v pořádku.
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:39
- Nahlásit
bilksa
No právě, že byla v tom kruhu trpělivá, ale hrozně mrzutá. Chudák můj, ale je to moje vina, měla jsem si na ni dávat víc pozor. Tak snad to dobře sroste. Vet říkal, že v případě, že by se přestal dobře prokrvovat koneček ocásku, tak by se to muselo amputovat, ale je to prý krajní řešení. Tak doufám, že to k tomu nedojde. Jen při slově amputace se třesu jako ratlík.
A jinak těch PZ je fakt škoda. Ale tak příští rok to určitě dáte.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 17:57
- Nahlásit
EvkaS
Panebože,je to vůbec možný? Chudák čubina.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 18:35
- Nahlásit
EvkaS tedy Evi, kam vy na to chodíte - samé speciality, napřed Max a teď Bocinka. Hele jak píšeš někdo skočil, to jí msuel šlápnout člověk ne? Tedy nemyslím schválně, ale pes by jí to neudělal ne?
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 18:40
- Nahlásit
Vlasta
Taky jsem to pochopila, že je to od člověka. Pes by jí takovéhle zranění snad nazpůsobil, ne?
EvkaS
O amputaci ani nemluv, určitě to sroste bez problému!!!
|
EvkaS
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 19:11
- Nahlásit
Zuzana T
Ano Zuzi, je to bohužel možný. Ortoped mě ubezpečil, že se to stává celkem běžně, že přijdou se zlomeným ocáskem v koncových obratlech. Tak jsme si to holt museli vyzkoušet taky.
Vlasta
Však taky, když nás viděl náš ortoped, tak řekl "to už jste zase vy". :-D
Ano, myslela jsem to jako od člověka. On tam byl docela mumraj a člověk na člověku, takže je to hned. A věřím, že schválně to určitě nikde neudělal. Asi si toho pravděpodobně ani nevšiml. A Bocka je zase takový "tvrďák", že ani nepípne.
bilksa
Budu ocásek opatrovat co nejlépe, aby to srostlo bez problému. Budeme chodit také poměrně často na kontrolu k našemu ortopedovi, takže budeme pod dohledem.
|
bilksa
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 19:15
- Nahlásit
EvkaS
To je dobře, není to žádná sranda. Zlatá naše zmije...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 19:19
- Nahlásit
EvkaS
Tak teď hlavně,ať drží ta fixace.Snad si to nebude sundávat a žádné blbnutí s Laruš a Maxem - to bude asi to nejtěžší,co?
Tedy to je dneska blbej den! Já jsem mrzutá a protivná a ještě samé nepovzbudivé zprávy kolem .Máte někdo něco veselého?
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 19:33
- Nahlásit
Zuzana T já ne. Když jsem jela z práce přeběhla mi přímo před autem černá kočka - přibrzdila jsem abych ji nepřejela - ale nemohla jsem zastavit - za mnou další auta - tak jenom čekám co se ještě vyvrbí Normálně bych fakt zastavila a čekala až přes to místo přejede někdo jiný dřív - dneska to nešlo - mrcha jedna černá.
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 19:40
- Nahlásit
Vlasta
I kuš...
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 21:22
- Nahlásit
Zuzana T
I kuš... jooo, přesněéééééé,líp bych to neřekla.... jestli sis všimla v jiném tématu střihačka Věra má nalezence nechce si ho nechat ani dát do útulku,bo ten náš nemá zrovna nejlepší pověst a tak jsem sem dávala téma, jestli ho někdo nehledá... tož zatím nic - ještě jsem ho neviděla, ale prý je super povaha. Našla ho na silnici mezi vesnicema na mostě, tak bych tipovala, že ho tam někdo vysadil z auta, ale prý je čistotný, poslušný, mazel. To jsem zvědavá, jak to dopadne...
|
Zuzana T
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 21:26
- Nahlásit
Vlasta
no myslím,že zůstane nakonec u ní.
|
Vlasta
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2010 21:29
- Nahlásit
Zuzana T no taky bych řekla, ale brání se zuby nehty - že už je stará a na velkého psa už nemá, ale přitom je z něho unešená, prý má povahu Mydlíčka ( Greena) a ten se jí povahově moc líbí... nedávno o jednoho nalezence kterého měla strašně ráda přišla - a taky byl velký.. jsem jí říkala že to osud chtěl.
|