Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
EvkaS
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:02
- Nahlásit

Vlasta
No já cvičít chodím maximálně 2x v týdnu a teď o víkendu jsem to ani nestihla, takže výcvik je takový dost laxní, takže se na finále uvidí. Mám ho přihlášené a zaplacené. No a spát tam budu jen z pátka na sobotu, já musím v sobotu jet zpět. Mám teď moc práce a absolutně nestíhačka!! Ale na to finále se moc těším, ať to dopadne jakkoliv. A ano, Míša se mi dovolala.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:21
- Nahlásit

EvkaS
já půjdu s Míšou v neděli a to bude asi tak všechno co pro to stihnu udělat. Musím ještě pilovat vlečky - tak nevím co vlastně dřív

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 10:35
- Nahlásit

Zuzana T
Štenda jsou krásný!! Ježiš, to je hrozný, hned bych si jedno vzala.... Už abysme bydleli sami.

EvkaS
Dinu bych taky brala... Je krásná.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:08
- Nahlásit

Tak jsem právě hodila do obálky přihlášku na podzimky a po obědě to hodím na potu. Tak děj se vůle boží

Štěnda vypadaj fakt krásně, taky hlasuju pro nejtmavší

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:15
- Nahlásit

jana33
no vidíš jak jsi šikovná...

Dneska jsem se musela smát - na Sparu během září dostanou děti omalovánky - je to pro předškoláky a je tam abeceda - my máme za firmu písmeno P a text: pes Punťa má rád párečky pomůžete mu najít cestu ... a je tam bludiště a na konci miska s párkama - každý dodavatel sponzoruje jedno písmeno - Spar dělám já a tak si říkám, jestli už nejsem obětí svého koníčka

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:23
- Nahlásit

Vlasta
to je dobrý

Šikovná..spíš šílená Rozhodlo to,že 16 bude hon jen jednu leč a pak se budou slavit asi troje šedesátiny chlapíků ze sdružení. Takže Karel pojede ráno s dospělákama na hon,já na zkoušky a sejdem se v hospodě. Hlavně doufám,že bude F zdravá,páč včera při návratu z vlečky se zajochem zakopla a trochu kulhá

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:24
- Nahlásit

jana33
Taky se chystám... A to jsme od tábora necvičili. Měla jsem mít volno v týdnu, ale nakonec budu celý týden v práci, protože si kolegyně vzala dovolenou... No co, tak se alespoň podíváme.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:27
- Nahlásit

bilksa
A kdy půjdete a kam?

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 11:50
- Nahlásit

jana33
Tady u nás - Horní Kněžeklady. Vtipný je, že už je to příští úterý, ale bylo to nejblíž, co kde byly, tak to fakt jen zkusíme.

jana33
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 12:08
- Nahlásit

bilksa
Ale předpokládám,že to je jiný OMS než na vodky,ne?Tak budem držet palce

bilksa
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 12:18
- Nahlásit

jana33
To jsou klubový od KCHLS. Na OMS u nás jsem odmítla jít.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 19:56
- Nahlásit

http://www.retriever-klub.cz/rk_vystavy/kv100918/k v100918postrehyMD.pdf

četli jste to??

choco
Člen
# Zasláno: 22 Zář 2010 21:17
- Nahlásit

Vlasta
Už jo, pěkně ... no myslím, že je to docela ostuda...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 07:31
- Nahlásit

choco
Já jsem tam byla loni a docela se mi líbilo, ale i loni bylo málo záchodů - myslím že dva a křovíčko nikde..

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 09:48
- Nahlásit

To je fakt děs,pak se má člověk někam hlásit

Petra Bailie
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:29
- Nahlásit

Tak my máme na dlouhou dobu po legraci, jestli ne na pořád. Tinečka má vytržený kolenní vaz i s kusem kosti. Prý je to velmi vzácné, spíš povolí vaz, ale doktor Skala si je diagnózou dost jistý. Už mám těch vzácností plný zuby, jen se Bailinka vyhrabala z vzácné ruptury dělohy, máme na krku další polízanici. Tak prosím zítra držte palečky, ať se operace podaří, chudák štěňák, takový trápení. Jsem z toho na mrtvici, nejim, nespim.

EvkaS
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:36
- Nahlásit

Petra Bailie
Tedy takový prcek a už takové trápení. Držíme vše, co máme, ať malá v pořádku a operace dopadne dobře.

Marie Šustová
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:56
- Nahlásit

Petra Bailie
Peťo, držíme vám palečky a přejeme brzské uzdravení.

choco
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 10:56
- Nahlásit

Petra Bailie
No to potěš teda (( To je hrozný....takový štěkanátko na operaci s vazama Taky budu držet palce,ať to dají do pořádku...tohle je vážně teda období - všude nějaký nemoci,úrazy

Baysha
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:01
- Nahlásit

Petra Bailie
Držíme všechny palce i tlapky, moc na Tinečku myslím a Bayshenka jí posílá zoubkovou pusu. Bude to dobrý, uvidíš
Někdo mi říkal, že se klidový režim po operaci dá aspoň částečně řešit tím, že se nemocná noha přiváže šátkem k tělu, aby psék chodil jen po třech. Zkus se zeptat doktora, co by na to říkal...

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:13
- Nahlásit

Petra Bailie
Už jsem slyšela moc mě to mrzí, máš děsnou smůlu prognozy a teorie jsou jedna věc, praxe druhá - nezoufej a věř, že to bude dobré a že s ní budeš moct dělat všecko, co sis plánovala. Bojujte!

Já mám od včerejška doma novou čubinu - černou, skoro dvouletou Kolet ze Zámek Ribry. Majitelé na ní neměli čas a "hnila" v kotci. Je úplně skvělá, děsně hodná a pohodová, až žasnu - při tom jak doteď žila. A strašně mi připomíná Sali, akorát není takový salámista jako byla ona. Tak po těch letošních ranách co nás postihly bude zas veseleji

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:49
- Nahlásit

Petra Bailie
To je tedy nadělení - taky držíme palce ať to dopadne.
Ketrin1
kámoška má hnědku LIndu ze Zámek Ribry - má s ní IPO 1 - je to magor fena-ale v dobrém myslím.

choco
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 11:53
- Nahlásit

Ketrin1
Žjova,takže dokonce papírovka A dvouletá - to budou s Corálkem dobrý komando

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:04
- Nahlásit

Vlasta
jj psi ze Zámek vždycky dobře dělali a mají dobré povahy.
choco
nj zatím se na ní Cora moc netváří, ale ona potřebuje čas - kocoura taky chtěla první měsíc sežrat, a teď s ním spí

Vlasta
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:28
- Nahlásit

Co dělala Tina, že se jí to stalo? Šlápla někam do díry?

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:38
- Nahlásit

Petra Bailie
A od čeho to má,něco se jí špatně vyvinulo nebo co? Každopádně držíme pěsti,jak psala Ketrin,prognoza je jedna věc a to,jaká bude skutečnost,věc druhá.
Ketrin1
Gratulace k přírůstku

choco
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:40
- Nahlásit

Ketrin1
Hihi,nj,konkurentka ) Ale nechápu,že si někdo koupí psa,aby ho pak měl v kotci ... :/

jana33
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 12:44
- Nahlásit

Jsem koukala,že na RK stáhli to negativní hodnocení,to je teda úroveň.
Jinak jsem teď byla v lese se Samoušem a Rozárkou (F a F jsou na marodce) a není to teda od věci,venčit někdy jen dva psy

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 13:16
- Nahlásit

Ketrin1
Mám dotaz,fenku si budeš nechávat nebo jí hledáš nový domov?Včera mi zrovna volaliy holky z org. Psi pro život,že shánějí dospělou labradorku do rodiny autisty - stará jím odešla.¨
Jinak otázka všem - shánějí labradorku a také fleta už staršího.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2010 13:23
- Nahlásit

Petra Bailie
Tedy ty máš pech - tak tfuj tfuj - Skala je na vazy machr,tak ať se to zdaří k uspokojivému výsledku!!!

Na RK je jiné hodnocení - docela věřím,že to bylo náročné pro organizátora.O to víc je škoda hloupých nedostatků,který berou chuť něco podnikat.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání