Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / !Retrievři!
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 705 . 706 . >>
Autor Zpráva
bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 19:38
- Nahlásit

Jedu teď ve čtvrtek, tak ti to klidně vezmu, jen je trochu problém s tím, že jsem je musela dát do mrazáku a aby moc nepovolily, než tam dorazíme.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:01
- Nahlásit

bilksa
Hm,ve čtvrtek asi ještě nebudu mít auto - v úterý jde na odstranění 320 důlků po kroupách a asi tam bude déle,než dva dny.
Můžeš je mít ještě nějaký čas v mrazáku?Nevadí?Nebo nejede někdo do Oslavan z tvé blízkosti?

bilksa
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 20:15 - Změnil/a: bilksa
- Nahlásit

Bohužel nejede nikdo. Mně to nevadí, jestli je nepotřebuješ hned, tak u mne vydrží. Pak budu v Praze 2. října na výstavě ve Džbánu.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 21:39
- Nahlásit

bilksa
No to je tedy pech,já jsem za se na Evropské výstavě v Celje

Vlasta
Člen
# Zasláno: 12 Zář 2010 21:44
- Nahlásit

bilksaZuzana T holky vidím to že se sejdete nejdřív v Brně v únoru
a kdyby to neklaplo tak v květnu na klubovkách

Ketrin1
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 07:02 - Změnil/a: Ketrin1
- Nahlásit

Ahoj všem, nestíhám číst, gratulka zejména Zuzce ke zkouškám! To jste byli někde tady u nás, ne? Dostál i Špiroch jsou fajn jako lidi i na výši jako rozhodčí. Vlasta máte vy to trápení, to je děs, a ví se vůbec jak k tomu chudák přišel??
my se včera vrátili z Chorvatska (plavání + hory), bylo fajn ale přivezla jsem si kašel, rýmu, teplotu a vůbec je mi blbě. Chtěla jsem za 2 týdny jít s Borgem dogtrek na Jizerkách anebo 2.varianta byla že pojedeme na ty volné dny koncem září ještě ppochodit do Alp, ale takhle nevim teda zatím zajedu do postele a pak budu asi dohánět práci

jo a znáte tohle?
http://www.youtube.com/watch?v=gMiCt6NCzow

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 07:49
- Nahlásit

Ketrin1
No moc se neví od čeho to má - chovatelka říkala že možná od toho jak se psi kočkují a okusují, že ho prostě ten druhý seknul zubem a ani netekla krev, že jsem si toho nemusela všimnout a můj veterinář říkal, že je to jednoznačně po úrazu - někde se praštil asi tak 3-4 týdny zpátky předtím, než se to vyrazilo - no a to tedy taky nevím kde by se nějak blbě praštil - jediné co mě napadá je, že se oba velmi rádi mydlí pod konferenčním stolkem a že jsou to kolikrát rány... tak jestli od toho tak jsem v pytli, bo oni si tam hrají furt

Mira A
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:22
- Nahlásit

Zuzana T
No nemají to v úmyslu,ale za každou cenu ho také nedají.

To jsi řekla moc hezky

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:29
- Nahlásit

Mira A
no bobejť,takového krasavce k boudě ani náhodou!

Mira A
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:32
- Nahlásit

Zuzana T
A co ta kapitální houba? Byla zdravá ?

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:34
- Nahlásit

Mira A
nebyla -bééé - celá byla prolezlá takovým tím broukem:-
Ale jinak máme hub habaděj,akorát řízky nebudou.

Mira A
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 10:46
- Nahlásit

Zuzana T
Ježiš tak to je škoda

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:15
- Nahlásit

Zuzana T
Zuzi, ještě jednou děkuji za včerejší ostříhání holek. Jsem se na ně nemohla vynadívat, jak obě prokoukly. Moc jim to sluší!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 12:16
- Nahlásit

EvkaS
jedete pařit do Oslavan?

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 13:15
- Nahlásit

Vlasta
Pařit ne, ale vystavovat jo. Sice nevím co, protože Bocínek sundala celý kožíšek. Ale tak alespoň pozdravíme známé a kamarády. Docela se tam těším.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 14:13
- Nahlásit

Vlasta
No já můžu klidně i pařit.Jedu bez psů a jsem vezena .

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 14:46
- Nahlásit

Zuzana T
To se někdo má.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 14:51
- Nahlásit

Zuzana T
Jéje, to bude co? Už tě vidím, stejně Ti bude něco přiděleno na předvedení, takže žádná pařba nebude... ani nebereš Cathy do veteránů? Koukla jsem na kruhy a 13 kusů u psů v pracovce - ještě že jsem ušetřila.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 17:47
- Nahlásit

Vlasta
Babču? Ta má momentálně hodně sádla,takže nee a navíc už veveránšampionka je,tak jí nebudu tahat až na Moravu.Maximálně jí vezmu na únorové Brno,ale to musí na honech sundat přebytečná kilča.

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 17:54
- Nahlásit

Zuzana T Jsem zjistila, že starý Kejsa po našem výcviku s Wolfgangem úplně ožil - sice trávil většinu času na pokoji a zbytek mě štval svojí touhou po dvou háravkách které tam byli, ale od té doby je takový svižnější. Jsem vždycky vyrazila z pokoje se dvěma šakalama táhnoucíma mě někam - to musel být pohled! Protože nemá rád psí samce a kvůli těm háravkách sice byl většinou na vodítku, ale asi mu ani to nevadilo.

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 19:05
- Nahlásit

Vlasta
No jo chlapi....

choco
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 19:08
- Nahlásit

Vlasta
Nj, škoda no,ale co se dá dělat Moc pěkně udělala až ty dvě poslední těžší disciplíny, zbytek nebyl moc oslnivý, ale stálo to za to tam jet Co mě překvapilo byla tak malá účast...
Na mistrovství se nedostaneme, páníček začne chodit do školy a má akorát v tom termínu zahájení...a příští rok už asi zkusí Lka - má to aspoˇb tu váhodu,že člověk nemusí vstávat a hnát se tam tak brzy ))

Mira A
To byste měli vzít malýho do těch Oslavan,aby se ukázal ) Nechápu,že takovýho chlupáčka nikdo nechce....

Zuzana T
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 19:25
- Nahlásit

choco
Míra a spol nejedou,matka Brůča je vypelichaná,jako moje Lexy po štěňátkách a Aragorn je malý na vystavování.
Je ale luxusní,můžu potvrdit!!!

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 19:34
- Nahlásit

choco no ono to tam - Zahradiště - nemá moc dobrou pověst co se týká terénů ( slyšela jsem , sama jsem tam nebyla) a navíc je to daleko. Pro mě jsou nejlepší Milovice - 80 km jedna cesta je pohoda Tábor je taky z ruky, ale pořád blíž než Třebíč a tam okolo. Docela jsem doufala že ještě RK udělá něco na Konopišti - asi nic.

choco
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 19:59
- Nahlásit

Vlasta
Tak to mě se to tam hrozně líbilo i co se týče terénu...nikam se nemuselo popojíždět, rybníky,les, louka... hned jsem si říkala,že bych něco takového chtěla i u nás...ale dálka to je ,to jo...No my Milovice máme 2O kilásků ) A Budějky jsou taky fajn, to vyrážíme na chalupu a odtamtud je to třičtvrtě hoďky

Zuzana T
Ajo, já nevím,proč si říkám,že mu jsou už 4 měsíce....nojo,je fakt slaďoučký, kochám se kochám fotkama, ale tak Aragorn už jen dle jména nemohl být jiný než pořádný kousek ;)))

EvkaS
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 20:04
- Nahlásit

Vlasta
No, pro mě jsou taky nejlepší Milovice - moc pěkné terény a hlavně to není tak daleko a i dobrá cesta je tam. V Táboře jsem ještě nebyla, ale na finále se tam těším, snad bude přát i počasíčko.

choco
Tak se v L-kách příští rok určitě potkáme.

Mira A
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 20:10
- Nahlásit

choco
Tak tak jak řekla Zuzka, Brůča je téměř holá a má podváhu. Nejbližší akce, o které bych si troufl uvažovat je Duocacib v Brně z kraje příštího roku. No a malý Arouše je skutečně ještě moc malý. Tedy ehm malý na svůj věk moc není, ale na vystavování to ještě není...

Vlasta
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 20:14
- Nahlásit

Mira A máš nové fotky na stránkách??? Myslím Aragouška?

Mira A
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 20:16
- Nahlásit

Vlasta
Ne ještě ne, poslední co mám jsou z Alběře, kterou zpracovávám. Novější musím nafotit. Ale dám sem za chvilku jeho sestru z Prahy.

choco
Člen
# Zasláno: 13 Zář 2010 20:17
- Nahlásit

Mira A
Kolik už váží prďola? Nj, já myslela jen na otrkání a hlavně jsem měla představu ,že mu je už o měsíc víc ;) A jaký je povahově? Střeštiprdlo nebo spíš všechno s rozvahou ?

EvkaS
Jj, to jooo, hlavně uvažujeme,že bychom dojížděli i za Míšou na tréninky....pokud bude mít volné místečko...

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 705 . 706 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání